Sziasztok!
Nagyjabol végigolvastam, ma elég jo Andriskam van, valaszolgattam is, de a vége mar hianyos, bocsi, azért beillesztem ide, mert Wordben alkottam:
Macika,
Nagyon édes a kép ! Es hogy mosolygott, ez nagyon aranyos !!
Mariann,
Anna baba édes nagyon, ö is hogy mosolyog mar !!! Pusszancs az édes kis orcajara!
Linda,
Befektetés a terminus utan? Ilyet még nem pipaltam!
Aniko,
Akkor Aputol fogjuk megtudni a hireket ???
Az orvos ügyben semmi jo ötletem nincsen, én is pont ugy gondolkodnék, mint Te. Az meg igaz, legalabbis itt Svajcban, hogy a munka nagy részét ugyis a szülésznö csinalja.
BNM,
Lehet, hogy az EDA-ra nem is lesz szükség! En is ugy indultam, hogy "tartaléknak" szantam, és ha rosszabbul alakul a szülésem, én is kértem volna. Remélem Neked minden jol alakul majd EDA-val vagy anélkül!
Pano,
Dömperkés kérdésem hülyeség volt, hiszen én neveztem el igy.
Swen,
Örülök, hogy jo napotok volt ! Nekünk tegnap éjszaka sikerült megdönteni a rekordot, Andriska 5 orat aludt, este 10-töl hajnali 3-ig. Nalunk mar ez is nagy szo, amiota itthon vagyunk, még sosem csinalt ilyet!
Es ma éjjel is ilyen sokat aludt?
Soraya,
Klassz a babaszoba !!! Akkor nalatok minden készen lesz, mire jön a baba? Nalunk csak fokozatos a dolog, pl egy szonyeget szeretnék még nagyon, amit tönkre is lehet tenni, de szép is. Szekrényünk is csak kb egy hete van.
Vali,
annyira édesek a kisbabak! Es gyönyörüen fejldönek! Ügyik vagytok a férjeddel, hogy kettö picivel ilyen ügyesen boldogultok!
Ildiko,
Az éjszakaidat nem irigylem, remélem idövel javulnak majd a dolgok. En is igy éreztem, azt hittem, ha anyuék elmennek, végünk lesz, de aztan csak kiküzdöttük valahogy (na jo, nekem egy gyerekem van, de kis béna kezdö voltam/vagyok

)
Köszönöm kérdésed, Tomi augusztus 1-töl dolgozik az uj helyen, juli 31-ig szolt a felmodnasi idö. Végül is szerencse a szerencsétlenségben, hogy igy alakult, mert a felmondasi idö alatt nem volt olyan stersszes az élet, pont mikor Andriska született.
Az uj hely egy tanacsado cég, ahol Tomi felépithet egy sajat területet, eddig csak 1 embere van. Nagy kihivas, mert ha nincs elég munka a piacon, akkor nem nagyon tud "épitkezni" sem. Temészetesen bizakodunk.
Egy kis dicskevés: ma hivtak egy szaklaptol, akiknek mar több cikket is irt, hogy szeretnének késziteni vele egy interjut a munkahelyvaltasarol
Bori,
Minket a dokibacsi is eltiltott a szextöl a kontrollig, az meg itt csak 8 hetesen van, ugyhogy nekünk még "hivatalosan" is tilos a szex (100%-kos valtozata

)
Most latom, nalatok mar megvolt a kontroll.
A gatam egyébként mar 2 hét mulva teljesen rendben volt.
Kertész
Zsuzsa hir

Szegénykéim! Nagyon sokat gondolok rajuk.
Jerry,
Modem
Nekem az egyik legjobb baratnöm Mazsi
En a padlizsankrém utan mentem szülni!!!
Orsi,
Aranyos a férjed, hogy igy izgul, nalunk is hasonlo volt a helyzet! Aztan majd meglasd, nagy élmény lesz neki a dolog!

Es persze Neked is!
Zoknihuzas
Nagyon szép a babaszoba, tetszenek ezek a butorok.
Nalunk éjjel a kisagyban alszik Andriska (nem tudom emlékszel-e még, a mi agyunk egészen kicsi, késöbb nagyobbra szerelhetö), a franciaagyunk mellett van, én igy érzem jol magam éjszaka, és gyorsan ki tudom venni szoptatni, ha éhes. Nap közben viszont sokszor a nappaliban teszem le a mozeskosarba alukalni. Igy jobban részt vesz a nap eseményeiben, még akkor is ha alszik. Aztan este ismét a megszokott kisagy… Nalunk igy müködik altalaban.
(hajnalban pedig néha mellettünk alszik a franciagyban.. mert az olyan jooooo
Rita,
Andriska a kezdetektöl fogva 2,5 - 3 - 4 oranként eszik és hol ilyen napja van, hol olyan, ilyenek a babucik!! Réka sulya nagyon szép!
Zita,
Akkor tegnap nalunk ilyen növekedési szakasz lehetett, mert Andriska 2 oranként követelte a kajat majdnem egész nap, nem lehtett vele birni, ö éhes volt.
Örülök, hogy Ti is ilyen szépen fejlödtök. Akkor naltok is bevalt a kendö!
Chello,
Örülök, hogy jobban vagytok egy kicsit. Ahogy halad az idö, mindig jobb lesz!!
Kakkukfü,
A születéstörténetedet késöbb olvasom, mint mindenkiét. Az a csemege
Lino,
Az éjszakaid Neked is klasszak.
Tényleg, van vmi tippetek, hogy mit csinaljak, hogy mindig kb 10-kor feküdjön le este, mert akkor sokkal jobban alszik. Ha éjfélre csuszik a lefekvés, akkor mar max 3 orat alszik egyhuzamban. Ebresszem fel, fürdessem meg, etetés és tegyem le? Félek, hogy akkor esetleg belezavarok az ö kis rendjébe és csak nyügösebb lesz.
En csak azért nem hianyoltalak, mert én sem voltam
Gyönyörüek a lanyaid! A pocak pedig ismerös, Andriskanak is van (mar 3-mas szamu New Born-t hasznalunk
Mucska!
Szia pocitarsam! Latom szépen fejlödtök, jol vagytok, mar 2 honaposak is elmultatok!
Ez a rendszer dolog jol hangzik, de hogy az én Andriskamat ravegyem, hogy 5 oranként egyen, az egyelöre teljesen lehetetlennek tünik. Mint irtam, az éjszakai rekordunk 5 ora alvas, amit eddig csak egyszer csinalt még...
Szöszi,
örülök, hogy jobban vagy. Gyere közénk, akkor is, ha nem tudsz visszaolvasni, hatha az is jot tesz a lelkednek. A suly pedig fantasztikus hir!!
Csajok,
eddig nem nagyon éreztem, mert Andriska lekötötte a figyelmemet, de tegnap ramjött a "bezart kiralykisasszony" érzés. Sajnos Tomin kivül szinte nem beszélek semmi mas felnött lénnyel, kivéve a telefonokat. Chiara baratnöm otthon van Olaszorszagban, mas meg nem nagyon akad. Multkor megismertem a közelben egy kismamat, azota mindig benézek az udvarara, ha arra jarok, mert olyan kedves volt, kavézni is meghivott, de ö is eltünt biztos nyaral, a kisfia mar 8 honapos.
Néha még az Amerikaban élö baratnömmel telcsizek, mert az nagyon olcso, orakig dumalunk.
Na, ez egy kis panasz volt, bocsi.
Azért az a jo, hogy augusztus közepén jön a batyuskam és a sogornöm (aki mar megigérte, hogy jokat föz) és nemsokkal késöbb a két legjobb baratnöm Peströl.
Na, ennyit rolunk.
puszika
Süncsi