A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Laptető??!!

Hol voltál eddig?

Vagy a következőre lesz érvényes?

Remélem

Katica
évi7104

Évi: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! :cry: :cry: :cry: Remélem, hogy végre a következő sikeres lesz. Puszi nektek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Évi! Sajnálom, hogy most sem sikerült, de a laptető tuti jel a jövőre nézve!!! :wink:

Csomee! Remélem hamar kikezelnek és kezdhettek! :)

Kép
kislibus

Kislibus: Én is nagyon remélem, hogy még kezdés előtt rendbe jövök. :D

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Csomee!
Én bízom Apánk "varázsszereiben" :) Biztos sikerül helyre hoznia téged a kezdés napjára! Nagyon-nagyon szorítok! :)

Évi!
Sajnálom, hogy megint nem sikerült :( És mi a következő lépés? Mentek tovább? Vagy most akkor mi lesz? Ez nektek hányadik próba volt? Bárhogyan is döntötök az lesz a helyes!
Ja! És a laptető sem utolsó dolog! :) :wink: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Évi! Sajnálom, hogy nem sikerült!

Csomee! Nincs az a baci, ami megállíthat, nem???

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Ercsikati, Moncsiga: Valóban nincs az a baci, ami megállíthat abban, hogy megérkezzen a tesóbaba. Úgyhogy igyekszem tökéletesen "takarítani" és akkor 14-15 nap múlva kezdhetünk! :lol:

Szép estét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Évi,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, és remélem minél hamarabb tudtok újra menni.

Comee,
Biztos nem lesz baj a bacikkal! Drukkolok :)
vjulcsi

Kata!

Már ez az 5. lombik volt,pénteken megyünk Apánkhoz megbeszélni a köv. lépést.(főleg az anyagiak érdekelnek bennünket!)
Talán idén megpróbáljuk mégegyszer,de ez még sokmindentől függ.Azt hiszem ezen a hétvégén ,de legkésőbb a köv. menzimig eldöntjük,mi legyen.
Ha idén nem,akkor január közepén mindenképpen folytatjuk.

Sziasztok! Évi

Katica
évi7104

Évi: Kb. azért tudjátok, hogy mivel álltok szemben a 6.-nál vagy egyáltalán nem?

Csomee: Kaptál már bogyót a bacikra? Én holnap hívom Apánkat a 2. kenet eredménye miatt, remélem hatottak a bogyók! Jövő 7en nálunk is kiderül, hogy startolhatunk-e vagy sem. Remélem, együtt fogunk kezdeni!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu
uzsuzs

Sziasztok! Remélem mindenki startolhat! :)

Uzsuzs! Mikor mentek jövő héten?
kislibus

Sajó: ha csak azért vállalnám a műtétet, hogy próbáljak tenni valamit a siker érdekében, akkor nem halogatnám már több, mint két éve. :) A lapar azért a legjobb műtéti megoldás, mert ez jár a leggyorsabb felépüléssel. Katéter szerintem így is lesz, de emiatt nem aggódom. Nyilván minden olyan "örömben" részesíteni fognak, ami csak elképzelhető egy műtét kapcsán.

Csomee: a bacik miatt ne aggódj! Mivel még bő két hét van az indulásig, valószínűleg a tabletta&krém kombinációt kapjátok, de ha az sem segít, akkor sincs nagy baj, mert ebben az esetben olyan bogyót ad, ami 1 nap alatt teljesen "kitakarít". (Alapból sosem indít ezzel, mert tart attól, hogy a hüvelyflóra kinyírásával utat enged a gombáknak, ami nyilván nem lenne jó.)

Évi: Ha nálatok csak az ICSI jöhet szóba, akkor AHA-val együtt kb. 420 rugó a teljes program bogyók/szurik nélkül. AHA nélkül 370 körül van, a hagyományos IVF pedig 280 körül, AHA-val meg kb. 330 rugó. Ha valaki valamilyen oknál fogva nem jut el a leszívásig sem, akkor max. 80 ezer, ennyi ugyanis a stimu.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szimba 2009.10.15 16:53-kor.
szimba

Mi ez a pangás, kérem szépen? Hol vagytok? :o
szimba

Évi,
Ti is nagy küzdők vagytok , minden elismerésem! Remélem lesz eredménye a sok áldozatnak. Ilyenkor olyan dühítő, hogy mennyi pénz folyik el milliók ,amikről hallunk nap, mint nap mikor lehetne akár erre is fordítani , nem azon gondolkodni, hogy csökkentsék az OEP által finanszírozott helyeket. Például , ha nekem összejönne a baba és lehetne fölajánlanám a megmaradt lombik program lehetőségem. Erre persze nincs esély, de energia kvótákat lehet eladni.
Megnéztem nekem is 410 volt aha-val. Ezt a finanszírozást nem értem ,illetve nem ismerem a szabályokat, de onnantól, hogy nem a OEP fizeti, nem az orvos dönti el mennyit kér a műtétért? Biztos nem így van, de nekem ez lenne a logikus.

Szimba,
ha indultok ,számítok a részletes beszámolóra : bromo -prolaktin-szint, FSH és hormon adagok dolgában. Meg persze a stimu többi részéről is. Nagyon bízom, hogy bejön a jóslatom!!! :))))))
Látom még ez a műtét dolog is azért volt ,hogy nekem legyen igazam és most kelljen kezdeni. Mondhatnám Dévisznek, hogy mit sem értek az Ő tanácsai az enyém mellett 8)
miciona

Sziasztok!

A kezelések költségeről írtok.

Aki nem minimálbéren bejelentett, annak érdemes eldongolkodni egészségpénztári tagságon!!!

Minden bank mellett van ilyen. Nagyon sok pénzt kaphattok vissza SZJA visszatérítésként ilyen tagság esetén.

Higgyétek el megéri, a megoldás adott. Olvassatok róla a neten (minden bank honlapján ott van!)

Az enyémet nem reklámozom, aki kéri annak megírom priviben.

Jó babásodást

kispatak
Vendég

Kislibus: Elvileg hétfőn vagy kedden kell megjönnie, akkor kell telóznom.

Szimba: Én is kb. ennyire saccoltam a lombikot, ha már fizetni kell,mint amit te írtál. Azért nem kevés pénz és sajna nem mindenki engedheti meg magának, pedig tudom, mindenki, mindent megtesz a siker érdekében. Csak sajna, sokszor ez is kevés.

Zsu
uzsuzs

Uzsuzs! Akkor lehet, szerdán jössz bér biztos reggel!

Simba! Tényleg ird majd meg, ha indulhattok, hogy mi a helyzet, én is kiváncsi vagyok!

Azért ezeken a keelés árakon most egy kicsit kiakadtam... Amiket mi eddig ott hagytunk az intézetben, nem tünt olyan soknak, mert apránként adta ki az ember.
Igy fizetősen nem is tudnánk vállalni.

Részemről ledöntött ez a hasmenés, már kedd óta tart, kivagyok mint a liba állandóan éhes vagyok, a házidoki szerint diétázzak (meg szeden normaflore-t), de igy nem jut el szegény babákhoz minden tápanyag.. Húst meg alig tudok enni, pedig legalább 3 szeletet kéne még naponta... Úgy aggódom a babák miatt...
:(

Kép
kislibus

Sziasztok mindenki!

Azt mondta Dévai,hogy a genetika az oka nálunk (Ő szerinte),hogy nem marad meg a baba.
Már 14 megtermékenyített petesejtet kaptam vissza,de még nem maradt meg 1 sem.
Donort javasol,persze mi nem kérünk belőle...

Van még 2 lehetőség,amit meg lehetne próbálni.
1./ 1 naposan visszarakni a petesejtet(állítólag,nem tudni miért,de akkor sokkal "élénkebbek",mint 2-3-4-5 naposan.
Tösszöri sikertelen beültetésnél szokták ezt próbálni...

2./fagyasztani,kb.2 hónapot várni,hogy a szervezetemben a hormonok normális mennyiségűek legyenek,és akkor berakni a kiolvasztott babákat.

Hát mi mind a kettő megoldást kipróbáljuk.
Most menzeszelek (amúgy megint elkezdődött valami a pocakomban,de nagyon pici időt élhetett csak,aztán felszívódott,ugyanis valami nyoma volt a méhemben)
aztán a kov. menzimkor elkezdjük a stimut.
Punkció után 1 napra visszakapok valamennyi babát,a többit lefagyasztjuk.
Ha nem maradnak meg,akkor pihentetés után kiolvasztjuk a fagyasztottakat és beültetik azokat.

Ha így sem sikerül,akkor majd kitaláljuk,hogyan tovább.
Erre mi most nem gondolunk.

Pénzt megkérdeztük,500,000.-lesz kb.
A fagyasztás 50-100 ezer lesz,aztán februárban megint X százezer...

Na. Ennyi a történet.

Mindenkinek a legjobbakat! Évi
Tudom,nagyon sok,de most nem akarjuk abbahagyni.

Katica
évi7104

Jó estét!

Voltunk ma Dévainál. Írt fel Augmentin duot nekem is és az uramnak is kell szedni 1 hétig. Jövő hét pénteken megyünk vissza és új kenetet vesz. Remélem az már negatív lesz.

Évi: Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a következő lombik.

Szimba: Köszi, hogy írtál, megnyugtattál! :lol:

Uzsuzs: Nekem csak 28-29-e körül jön meg, mi csak akkor indulunk, de drukkolok, hogy ti tudjatok már jövő héten kezdeni!

Továbbra is mennek a drukkok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Jövök Apánktól!

Még nem tértem magamhoz....Zsu nekem is szisztám van...még soha nem volt, pont most. Hétfőig napi 2x100 felülés, ha elmúlik kezdhetek ha nem novemberben. Ez van.
( Én is meg iszom napi 3l cickafark teát) Hát ennyit a teáról.

Nagyon rosszak lettek a hormon eredményeim is. Kezd a klimaxos nőkéhez hasonlítani -szerintem- szörnyen magas eredmény lett.

Az életben nem éreztem még ennyire formában magam és ennyire egészségesnek....
Na, majd meglátjuk.

Semmit nem lehet tudni még a várólistáról. Nagyon fáradt volt szegény Apánk.

Jó éjt!
emerenc

Természetesen mindenkinek drukkolok!

ZSU,Csomee, Évi HAJRÁ!
emerenc

Emerenc: Sajnálom a cisztát, de drukkolok, hogy mielőbb eltűnjön és kezdjetek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Dévai elküldött teljes vérkép+vizelet vizsgálatra, valamint 2. napi vérvételre. Mind a két beutalóra ráírta, hogy mensi alatt csináltassam meg. De a teljes vérkép+vizeletet miért kell mensi alatt csináltatni? Én mindig előtte csináltattam (főleg a vizelet miatt) és eddig semmi gond nem volt vele.
Ha valaki tud rá válaszolni légyszives írjátok meg! (Szimba!?)

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Emerenc, nagyon sajnálom! A külsőboka masszírt se hagyd ki az arzenálból!

Csomee, nem csak azért, hogy ne kelljen kétszer menned? Valami rémlik, hogy nekem is így írta anno. Én tamponos módszerrel oldottam meg a kérdést.

Évi, úgy szorítok Nektek is! Ti is olyan nagyon sokat küzdöttetek már...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

csomee
nekem is utóljára igy kellett megcsináltatnom a vérképet és szóltak is apánknak, hogy több a vörösvértest a vizeletemben(vagy hogy eleve volt azért , nem udom mi miatt), de az a lényeg, hogy mondta apánk, hogy nem baj azért van mert mensi idő alatt csináltattam. szerintem is azért kérte igy, hogy ne kelljen 2x menned. nyugodtan csináltasd meg egyszerre úgy ahogy apánk mondta abból semmi gáz nem lesz. :wink:

évi
hááát csajszikám nagyon sajnállak, de örülök a kitartásodnak.
Én az utolsó próbálkozásunknál számoltam ki apánknak a statisztikát, mondtam is neki, hogy eddig 12 embriót kaptam vissza, szóval igy már tuti 2 gyerköcnek kell lennie, ha helyes a statisztikája-és helyes volt.
Remélem neked is mielőbb összejön. Az elég jó kivánság,ha azt kivánom, hogy mire én szülök addigra te is terhes legyél :wink:

emerenc
Egyszer nekem is volt ilyen cisztám, pedig nekem aztán tényleg soha semmi bajom nem volt, azt mondta apánk, hogy az lehet egy fel nem szivódott tűsző is-azt is cisztának hivják, de nekem nagyon ijesztőnek hallatszott, közben tök jelentéktelen dolog-és a következő mensi "kismossa" úgyhogy mire legközelebb mentem már el is múlt, szóval ezen ne aggódj.
A hasizmozást aztért nyomassad :wink:
Olyan fura ez, hogy régebben amikor edzettem, mindig kicsit nyűgnek tünt, mostmeg hogy semmit nem csinálok még a csizmámat is a párom segit felvenni,mert nem tudok olyan élyre hajolni :lol: , szóval igy meg szinte hiányzik a mozgás, mert olyan punnyadtnak érzem magam, mintha berozsdásodtam volna. :lol:
Persze nem érdekel, mert ez semmi ahhoz képest, hogy 2 szép gyermekem lesz, csak olyan érdekesen műkődik az ember. nemsoká te is megtudod :wink:
chilike1

Csomee: itt az időzítésnek alighanem pénzügyi okai vannak. Nálunk egyszer a beállítás utáni napon(!) csináltatta meg a labort, mert akkor már biztos volt a kezdés és anyagilag nem mindegy, hogy a program részeként történik meg a laborvizsgálat, vagy azon kívül. A Doki nyilván csak akkor szeretné ezt elvégeztetni, ha már tuti-fix az indulás.
Természetesen vizeletvizsgálat ilyenkor nincs, de emiatt ne aggódj! Nálunk mindig ráírnak a papírra valami olyasmit, hogy a menstruáció miatt nem vizsgálják és még sosem lett ebből probléma. A vérkép sokkal fontosabb. 8)

Miciona: a kezdés még odébb van, de az eredményekről természetesen be fogok számolni. 8)
szimba

Jó reggelt Mindenkinek!

Chilike : Este gondolkodtam azon, hogy 20éve vagy akár csak 8 éve mondja nekem, valaki, hogy küzdenem kell azért, hogy gyerekem legyen, nézzek rá mint egy idiótára. Gondolom ezzel mindannyian igy vagyunk. Szerencsére ezek a hasfelülések nem okoznak gondot én sokat snowboardozok ( télen ) és ahhoz kell hasizom. Itt inkább a lelkem edzése nehezebb. :wink: De biztos vagyok benne, hogy meg lesz az eredménye.
A "nagy" pocakból már nem sokára előbújnak a babák és Te futhatsz utánuk, szerintem még lehet, hogy nosztalgiázni fogsz, hogy amikor még bennem voltak, együtt! Az a szép punyadós időszak! :D Egyszer pont az apánknál ültem, amikor egy aggodó apuka hívta, hogy már fájásai vannak a feleségének és Jánosban valami nem úgy alakul ahogy kellett, Dévai helyre tette a dolgokat. Majd nekem megjegyezte, ez mind semmi, a java a szülés után kezdődik, és rám kacsintott. Tény, hogy mindig van min aggódni.
Például most a cicám a billentyűzettel szeretne játszani és pofoza a a futó tehenet! Ezek az állatok, hogy értenek hozzá, hogy jó kedvre derítsék a gazdijukat! :lol:

Moncsiga: masszirozzuk! Ki adtam a férjemnek, valamit igazán tehet Ő is! :lol: ( nem tiltakozott :lol: :lol: )

Csomee: Én is drukkolok Nektek!

Mindent bele Lányok! Fiúk!
emerenc

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gyors választ. Akkor tényleg nem megyek majd kétszer, hanem megcsináltatom együtt őket.

Drukk továbbra is!

Majd holnap jövök, ma esküvőre megyünk!

Szép napot és hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Emerenc,
Sajnálom a cisztát, de drukkolok, hogy hétfőre nyoma se legyen!!!

Comee,
Most, hogy így belegondolok, nekem is mensi alatt volt teljes vérkép! vizelet a Nyirőben. Semmi probléma nem volt belőle.
Drukkolok nektek, hogy használjon az augmentin!

Évi,
Nagyon drukkolok nektek is, jó drága, az igaz, de ha a végén 1-2 baba vár, akkor már nem is olyan húzós! :)
Igaza van Chilinek, a statisztika szerint most már muszáj sikerülnie.

Zsu,
Neked is nagyon drukkolok!
Tesód hogy van? Bírja a kezeléseket?

Mi is esküvőre megyünk (Commee, csak nem ugyanarra? :D), holnap jövök!szép hétvégét!
vjulcsi

Sziasztok Mindenki!

Köszönöm a drukkokat!
Szeretnék karácsonyra a fa alá tenni egy rózsaszín és egy kék kiscipőt.
Karácsony előtt 1 héttel derül majd ki,hogy sikerült-e,vagy nem.

Most egy picit többet dolgozgatok,de a beültetéskor megint itthon leszek kb.2 ketet.

Szóval , vigyázzatok a pocaklakóitokra,akinek meg még nincs,annak kívánom,hogy hozza meg a Jézuska!!!

Sziasztok, jó hétvégét!

Évi

Katica
évi7104

Sziasztok,

Évi,
nagyon sajnálom ,hogy nem sikerült és remélem a karácsonyfa alá sikerül tényleg odatenni egy kiscipőt!
Azt még nem hallottam, hogy egy naposan sikeresebb lehet visszaültetni az embriókat, de igazad van ki kell próbálni minden lehetőséget. Nagyon sok erőt kívánok hozzá.

Emerenc,
nekem is kellett tavasszal felüléseket csinálnom, mert a sárgatest nem esett le időben. Belehúztam csináltam 500-at 300 helyett. Sikeres is volt. Biztos neked is használni fog a cisztaűzés.

Csomee,
neked meg sikeres baci űzést! Jó mulatást az esküvőre! Kittit is viszitek? De jó nektek ,hogy mentek mulatni.......

Ma kaptam meg a citológiai leletem a cicimben lévő csomóról. Illetve azt már tudtam ,hogy fibroadenoma és nem rosszindulatú, de kellett róla újabb szakvélemény Dévisznek. Azt mondta a cicológus citológus, hogy figyelembe véve a további hormonkezeléseket, jobb megműteni. Kaptam is nevet kihez menjek. Hétfőn hívom. Azt mondta műtét után elég egy ciklust megvárni. Állítolag nem kell várni a műtétre ,fogok kapni időpontot. Attól függetlenül szerintem nem biztos, hogy még idén kezdhetek :((((
Hát szeptember óta csúszok én is.... És még ez a műtét is. Kicsit tartok tőle. Diónyi a csomó, az biztos nem lesz szép :(
miciona

Miciona: Nagyon-nagyon sajnálom, hogy műtét szükséges. De reméljük, hogy minden a legnagyobb rendben lesz és mielőbb kezdhettek. Drukkolok!!!!!!!!
Igen, visszük Kitti is, úgyhogy addig maradunk, amíg bírja. Majd meglátjuk!

Vjulcsi: Mi 17 órára megyünk a XVII. kerületbe a templomira! Csak nem ti is erre az esküvőre jöttök?! Nagy szám lenne!!!! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szia Mindenkinek!

Miciona: Neked is húzódik már rendesen a kezdés... :evil:
Sajnálom a műtétet, de talán jobb még az "elején" túl lenni rajta, egy nyomással kevesebb. Én még csak 100 felülést csináltam, eljött hozzám a migrén vele bajlódtam, de sikerült elzavarnom, most jön a ciszta! Ha hétfőig nem is sikerül, a köv. hónapra már bíztos elűzöm.! :) Megyek is.....

Csomee: A gyerekek nagyon szokták élvezni az esküvőt! Ha lesz fénykép tegyél fel nekünk! A kis Drága! :)

Köszönöm a drukkokat! Én is drukkolok, hogy tudjon kezdeni akinek kell.
Évi kitartás! ++++++++++
emerenc

Emerenc: Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!! Ezek a rohadt ciszták!!!!!!!!! Én is iszom a teát, masszírozunk, felüléseket csinálok, de eddig kevesebbent csináltam, mint amennyit te írtál, most majd belehúzok! Apánk mondta a felüléseket, és hogy 2*100, vagy önszorgalom? Én még a mágnes terápiáról is hallottam és mivel van itthon olyan mágneses ékszerem, olyan mint egy bross, bárhová fel lehet tenni, így ezzel is próbálkozok. Egész nap a bugyimon van, azon az oldalom ,ahol a ciszta, csak éjjelre kell levenni. Hát, vagy használ, vagy nem! Bagyon félek a jövő 7től, mert a pocim sajna azóta is fáj, igaz, nem annyira. Majd meglátjuk! Hétfőn kell visszamenned Apánkhoz? És mikor kezdtek? Mi ha most nem kezdünk, akkor nem tudom mikor, mert lejárnak a leleteink. El lehet azokat intézni 1 hónap alatt is szerintetek?

Csomee: Szorítok, hogy eltűnjenek a bacik és kezdhessetek! Én hétfőn hívom Apánkat, az én eredményem miatt. Tök hülye vagyok, tegnap kellett volna, de nem tudom miért, teljesen elfelejtettem.

Évi: Igazatok van, nem szabad feladni, persze, ha bírjátok anyagilag! Szorítok! Genetikai vizsgálaton nem voltatok még?

Julcsi: Köszi kérdésedet, tesóm egész jól van. Jó kedve van, egyáltalán nincs elkeseredve, a kezeléseket is egész jól bírja. Igaz, most már kezd hullani a haja, de azt mondta, beletörödik, ha ez az ára, hogy meggyógyuljon. Kemény csaj, sikerülni fog neki! Csak úgy szeretném én is még plusszba ösztönözni azzal, hogy igyekezzen, mert nem sokára keresztmama lesz!

Zsu
uzsuzs

Zsu: Dévai mondta a felüléseket!
Ja én is majd leestem az ágyról amikor mondta a cisztát! Banyek!
Erről a mágnesről olvastam az interneten, figyelj ártani nem árthat!
De jól nézhetsz ki a bugyidon a mágnessel! :lol:
Hétfő reggel megyek akkor megnézi ott van e még eza hülye remélem elzavarom addig és kezdhetek. Ha nem nov. közepén.
Attól függ milyen leleteid járnak le, de szerintem rögtön kezd el felíratni a beutalokat és gyorsan csinálni. Kész verseny futás.....
emerenc

Zsu!

Voltunk genetikai vizsgálaton az Istenhegyi úton,minden rendben van,de...Ricsi egy másik nőt hamarabb teherbeejtene és én is terhes lehetnék hamar egy másik pasitól(persze,ha nem lennének elzáródva a petevezetékeim)
Ezért javasolja Apánk a donort.

Évi

Katica
évi7104

Évi! Sajnálom, hogy ez a helyzet, de sok erőt és kitartást kivánok nektek! Megértem,hogy a donorba nem akartok belemenni én se mennék, meg aztán sikerülni fog az igy is. :wink:

Csomee! Sok sikert a baciűzéshez és a kezdéshez is! Jó szórakozást az esküvőn!

Emeenc, Uzsuzs! Remélem profi cisztagyilkosokká váltok! :wink:

Miciona! Neked is sok erőt a műtéthez, lehet, ogy nem is fog láttszani és az nagyon jó, hogy csak egy hónapot kell utána várni!

Mindenkinek mennek a drukkok!
:)

Kép
kislibus

Évi,
még azt akartam írni, hogy Apánk tudod szeret riogatni, de amíg kitalál mindig újabb és újabb variációkat addig ne aggódj, az azt jelenti van más megoldás is.

Zsu,
egyszer már volt itt téma a mágneses kezelés , persze a gépi. Fel is hívtam egy ilyen helyet , aztán beszéltem valakivel aki el is ment egy-két kezelésre (Kaális dokija ajánlotta), de mondta ,hogy szerinte nem ér semmit. Mivel meddőségi doki ajánlotta neki is megkérdeztem Apánkat róla, na persze azt mondta ,amit gondoltam, hogy semmi értelme. Én sem hiszek a mágneses kezelésekben ,meg a gyógyító kövekben sem. A maszi, a tea, a felülés hatásában viszont igen. Már hallottam az aloeről is, hogy ciszta űző.
miciona

Emerenc: Akkor hajrá felülések, meg minden más!!!!!!!!!

Most van egy nagyon szupi dolog,ami feldobott, így még jobban fogok küzdeni a ciszta ellen: hét elején kiengedik a tesómat, mert olyan szépen javul az állapota :D :D :D :D :D :D :D :D :D !!!!!!!

Zsu
uzsuzs

Zsu! Veled együtt örülök!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Zsu,
DE SZUPER!!!!! első lépés kipipálva tesód a gyógyulás útján, akkor most nálatok jöhet a baba!!!! :wink:

Kép
rencsi79

Uzsuzs! Jaj de jó!!! Csak igy tovább!!! :D

Kép
kislibus

Zsu, nagyon örülök, hogy tesód ilyen jól van. Továbbra is drukkolok.

Micikém, nagyon sajnálom a műtét, gondolom még csak ez hiányzott. Kívánom, hogy hamar túlessél rajta, és minél előbb tudjatok kezdeni.++++

Évi, nagyon sajnálom és további kitartást kívánok nektek.

Emerenc hidd el mensivel távozni fog a ciszta.

Csomee a bacik eltünnek, és tudtok kezdeni hidd el. Mennek a drukkok++++

Kép
gmelcsi1

Igazából, úgy van, hogy holnap haza jöhet a tesóm és csütörökön vissza kell mennie majd kezelésre. Bent kell valamennyit feküdni megint, de ezzel most mindenkit, minenek előtt őt is feldobják egy kicsit, hogy továbbra is ilyen jól bírja a kezelést. De ez már nagyon szupi, hogy ha csak 4 napra is, de haza jöhet! Örülünk, hogy ilyen szépen javul az állapota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gmelcsi: Hogy vagy? Már nincs sok hátra! Izgulsz már? Mikor kell befeküdnöd?

Zsu
uzsuzs

Miciona: Sajnálom én is, hogy műteni kell, de legalább ezen is túl leszel és a továbbiakban nem okoz majd problémát. Drukkolok!!!!!

Voltam pénteken emlő uh-on, ha jól tudom, most Apánk szinte mindenkit elküld. Szerencsére, legalább ezen a területen nincs semmi gond. Nem talált semmit a dokinő! Volt valaki ilyen vizsgálaton?

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Zsuzska,
A csomót én magamnak találtam és utána voltam onkológusnál ,aki elküldött emlő uh-ra. Ott vettek citológiai mintát belőle, de mammográfiára nem küldtek. Sőt! Azt mondták 45 éves kor alatt nem is szoktak csak, ha családi hajlam van emlődaganatra. Felesleges sugárdózisnak nem tesznek ki. Jobb helyeken elvileg a mammográfia mellett is csinálnak uh-t. Így ,hogy van a fibroadenomám is elég az uh. Biztos , hogy elég neked is az uh.
Testvérednek sok erőt és gyors gyógyulást kívánok!!!
miciona

Sziasztok!

Zsu: Örülök, hogy Tesó jobban van és ha csak pár napra is de haza mehet. A hazai környezet csodákra képes!

Gmelcsi: Drukk! A baba jöveteléhez! Csütörtök, vagy hétvége, hogy Apánk is ott lehessen! :wink:

Reggel voltam Uhán. A ciszta még meg van! És + még egy hatalmas izomláz a hasamban! :D
Következő mensivel, nagy valószínűséggel távozik. A baj a novemberrel van, a várólistáról még semmit nem lehet tudni. Így még kenet időpontot sem kaptam. Telfonáljak.
OEP gondolom jól meghúzta a határt, hadd hulljon a férgese. (bocs)

Teljes bizonytalanságban vagyok magamat illetően. Szerintetek ha 7 hónapja folyamatosan közbe jön valami, hogy ne tudjunk kezdeni,az nem azt jelenti, hogy kár a gőzért valami más útat keress Te marha?
emerenc

emerenc
Neem, szerintem semmiképp nem azt jelenti, hogy más utat kell keresni, de azért el kell gondolkozni rajta, hogy valamiért mégiscsak "kapod" ezeket a kihivásokat. Az is lehet, hogy csak annyi, hogy kicsit jobban meg kell küzdeni a babákért és ezidő alatt amig várakozol rádöbbensz dolgokra...ez majd úgyis magától jön, nem akkor amikor nagyon töröd a fejed rajta. :wink:

Nálam ez teljesen másképp volt, mert én már nem akartam "annyira" kezdeni. Voltak más terveim azóta amióta várakozó módban voltam, elutaztunk huzamosabb ideig, nem is laktam itthon, próbáltam visszafogyni a hormonok miatt felszaladt kilókata(ez csak kevésbé sikerült :lol: ), aztán amikor hazajöttünk, csak a szokásos rákszűrésre ugrottam be apánkhoz, aztán ott nála bepattant az agyamba, hogy akár kezdhetnék is nemsokára úgyis akkortájt kellet megjönnie. És az egséz dolgot tök lazán tudtam végig csinálni, nagyon bele se gondoltam, és pont igy volt a jó, hogy nem izgultam annyira.
Persze ez csak az én történetem, egyedi eset, de én mindenképp úgy gondolom, hogy mindennek eljön az ideje, csak ki kell várni és tuti neked (nektek) is lesz babátok, sak türelem.-sajnos ez tényleg nem akkor jön amikor mi akarjuk, hanem amikor a JóIsten is úgy látja jónak- :wink:
szóval türelem, és nehogy feladd nekem :wink:
chilike1

Emerenc, tuti nincs ebben semmi üzenet! Sajnos így alakultak a dolgok és semmi több ennél! Ha szeretnél valami üzenetet találni,javaslom gondold azt,hogy ez teszt, hogy mennyire vagy kitartó. Mutasd meg a nyavalyás sorsnak, hogy nem tud kifogni rajtad! Te bírod tovább! Nagyon akarod a babádat és nem hagyod magad eltántorítani! Ez a szemlélet talán előre visz...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Micike tudod már, mikor lesz a műtét? Sajnálom, hogy téged is hátráltat megint valami... De ha úgy gondolja a doki, hogy a hormonok hatására romolhat a helyzet, akkor ezzel "leszámolni" a program előtt.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: