2002.05.30 07:54
2003.02.18 17:56
Miért nem lehet ezeket is visszaváltani? 2004.01.06 14:14
2004.01.06 16:29
2004.04.14 20:29
2004.06.16 21:16
2004.06.17 20:27
2004.07.23 07:24
2004.07.23 15:54
2004.07.23 18:40
2004.07.23 21:59
2004.07.23 22:27
) akkor is környezettudatos magatartásuk lesz és akkor már talán nagyobb tételekbe is beleszólásuk lesz. Meg aztán sok kicsi sokra megy. 2004.07.24 08:18
A lurkók meg jó hatással lehetnek a szülőkre..
Edit2004.07.24 12:01
2004.07.24 13:40
Csak arra kell nagyon figyelnunk, hogy a visszavalthato muanyag palackokat ne rakja be a hulladekok koze
2004.07.24 14:35
. Állitólag a műanyag palackokat exportáljuk Kinába és jön vissza ruha formátumban
. 2004.07.24 16:40
(köszi a reklámot
), akkor hozzátenném, hogy ezek az üvegek azóta anyukámnál vannak. Tavaly október óta használja őket és még mindig ilyen szépek.
2004.07.24 20:44
. 2004.07.24 22:29

2004.07.25 16:04
/Ha fuszert, teat, ilyesmit tartasz benne, nem deformalodik a dugo sem a nedvessegtol.
Amiket felsoroltal. En nem szeretem offolni a topicokat, igy reszleteket nem is irnek, a decoupage, az uvegfestos topicban sokat irtunk rola anno. 2004.07.25 22:00
2004.07.26 11:50
. Anyáink-nagyanyáink tkp ugyanígy "dunsztoltak", vagyis (ugyan ők fazékban, nem kuktában) bele a (hideg!) ízbe az üvegeket, majd gyöngyözésig (míg a befőttesüvegben gyöngyözni nem kezdett a lé) forralták. majd a fazékban hagyták kihűlni az üvegeket. Ha a régi üvegek kibírták, gondolom ezeknek is ki kell bírni párat.
). Bablevest, ilyesmit csak ebben csuinálok. Nagynéném a grillcsirkét is ebben párolja meg, majd párolás után tweszi be a sütőbe pirulni.
. 2004.07.26 19:09
és sok erőt kívánok főleg most, a kezdeti időkben.
Igaz, az még nem a piacgazdaságban volt, ebből is látszik, milyen öreg vagyok
. 2004.07.26 20:09
.
.
. 2004.07.26 20:19
Még ha a tetejébe bele is ivódik az illat,íz,attól még az üveget ki lehetne fertőtleníteni.Elég öblösek,úgyhogy hozzá lehet férni a belsejéhez tisztításkor.
Egyébként máskor mindig nagyon finomak a befőttjei,meg a savanyúságai is. 2004.07.26 20:54
. Tartósítószer és cukor nélküli befőzés volt a tipp, amire anno felfigyeltem. Tehát nem kell se cukor, se tartósítószer. Maga a sok-sok perces 100 fokon tartó forralás kipurcantja az összes dolgot, ami megronthatja a befőttet. (de be kell vallanom, nem nagyon volt ideje megromlani a cuccoknak
).
.2004.07.29 11:22
2004.08.12 14:03

