A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Hahó

Katica de akkor te már nem szoptatod? Vagy nappal igen? Nekem gyakorlatilag az éjjeli szopik tartják fent a tejcsit mert nappal alig akar szopizni folyton mászik el…
És apa micsinált vele h leszokott a kelésről??

Ission mi az az activator? Nekünk is voltak eccer ilyen pöttyök az állán de én a nyálnak tudtam be mert aznap rengeteget nyáladzott és másnapra el is mult (éjjel ah szárazon volt)

Dalma köszi és de jó h irtad a hizást igy megnyugodtam akkor!
De nagy már a lányod és milyen gyönyörű! De jó h igy eljáccanak olyan édesek

Az gáz h még nem adtam husit (az ekcéma miatt mi extra lassan haladunk/tunk a hozzátápival) és még most következik lassan.. csak mert másik topicban ijesztgetnek h gáz…
Azt honnan tudnám ha pl vashiánya lenne?

Oookata gyógyuljatok! Lehet a fog miatt is, ilyenkor kicsit legyengülnek és fogékonyabbak! De ügyi vagy! Teccik kevinnek a kép?

Honey ne butáskodj már! Sztem minden anya ilyen (én is) nálam nagyobb hípochondre tuti nincs szépek vagytok nagyon!! Uilyen tortát csináltam tavaly páromnak

Reni már igy jártok?jesszus! mi még most kezdünk felállnigratula
Én is ekcémás lettem v vmi olyasmi és eddig nem használ semmi se a gyerek krémei se más. Nemtom.

Mit ől lehet ez? Egyik bnőm is szülés óta ekcémás!

Akira szia! A penicillin érzékenység h derült ki?

klarissza milyen fejlesztés?

andy

Kép
andy30

Sziasztok!!!

Csuri!! Nagy-nagy gratula a kis pöttömhöz!!!!!
Na meg Katus is nagyon gyönyörű!!!!

Kata! Hát ez a Kevin!!!Csudijófej kis krapek!(talicska 8) )
Drukizok a hugicához. Én is olvasgattam erről a témáról mindenki azt mondja amit itt a csajok h 3 nappal pé előtt kell... remélem bejön Nektek!! :D Sajnálom, hogy íKevin beteg remélem hamar meggyógyul! Hogy megy az uszi??

Andy! Örülök. újra itt! Gyere gyakrabban, Regi nagyon cuki! Kis husika!!!!

Móni! nagyon szép a lányod! remélem a pöttyök halványulnak!!!!

Akira! örülök h itt vagy! Én már ismerlek zugolvasó koromból... :oops: :lol:

Reni! Megnéztem a videót!!! Állati édes kisfiad van!!! Nagyon ügyesen megy! :lol: :lol:

Minden betegeskedőnek mihamarabbi gyógyulást!!!!!!!!!!!

Minden Baba nagyon-nagyon gyönyörűűűű!!!!!

Picit rólunk: Domi is egyre ügyesebb már lépeget ő is a bútorokba kapaszkodva. Az asztalt már körbejárja és leugrik az ágyról mintha gátat ugrana :lol:
Megtanítottuk, hogy kell lemászni (tolatni) azóta inkább leugrik! :D
De a szókincsünk nem akar gyarapodni :cry: Mi megáltunk a babánál. Talán még az igent mondja azt is kb. ögn-nek hallani na egész nap magyaráz csak halandzsázva!! :roll:
Éjjel még mindig nem alszunk, éjjel mindig átkerül mellém mert nincs erőm virrasztani mellette. Nappal is nagyon nehezen megy az elalvás. Bezzeg ha az autóban ül már csukja le a szemét dehát nem mehetek vele minden délután kocsikázni... :roll:
Csajok meddig tart amíg teljesen kibújnak a fogacskák, vagy ha már áttörte az ínyét akkor már nem fáj neki???

Mindjárt dobok pár képet én is!

Jó éjt mindenkinek!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

anikó mi is küzdünk az alvással megint nyugi!
fiut h kell nemzeni?:)

andy

Kép
andy30

Kép

Kép

Kép

Kép

Azt elfelejtetem, még, hogy Reni megy a drukk a teszthez! Majd írj, h mi van!!!!

Andy! peteéréskor kell akciózni! :wink:

Nekünk is mindjárt szülinap, úgy izgulok!!!!! Hogy eltelt ez az egy év!!! :roll:

Na megyek mert mindjárt ébred... :cry:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Megvagyok még, de nagyon vacakul :roll: . A reggeli rosszullét este 10-ig tart, és nem sokat javít a közérzetemen egy-egy kakis pelenka cseréje sem :oops: :roll: :) .

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat!!!!! :)

Olyan szép minden baba!

Dalma!
Nálatok milyen szép kék a fürdővíz :shock: :D ! Mintha a tengerben fürdenének ezek a szöszke gyerkőcök!

Reni!
Drukk a teszthez! Krisztián nagyon édes! Igazi huncut!

Mammuci!
A fogak miatt nem alszik Domi? Sajnálom! Nagyon édes abban a kosárban!

Akíra!
Neked is üdv! Újra!
Én értem ezt, hogy nem tudtál jönni, nekem sincs sokszor időm se olvasni, se írni....
Várjuk a fotókat!

Honey!
Alvás?
Amikor a csajok alszanak délután, én is alszok velük 2 órát, ami valamennyire segít (legalább addig sem fáj a gyomrom).
Nagyon szépek vagytok!

Andy!
Szerintem nem baj, hogy nem eszik még mindent. Katus ugyan jóevő, de Annával annak idején sokat kellett varázsolni. Most szeret szinte mindent és eszik is normálisan (bár nem az evés a hobbija, a nagyszülők nagy bánatára :roll: ).

Most megyek.
Anna színez, és Katus be akar szállni :? . Megy a harc a filcekért :)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Most megint van két percem....

Evi!
Neked is köszi a gratulációt!
Annáról nincs most friss kép, csak a nyaralásosak. Azokból majd kicsinyítek.

Klarissza!
Miért kell fejlesztőped-hez vinni. A középső-gyerek probléma nem lehet ilyen súlyos!

Ission!
Köszi a dicséretet!
Johanna nagyon aranyos. Már vágtatok a hajából?
Én nem szeretnék tandem-szoptatni, ezért elkezdem Katust valahogy leépíteni. Sajnálom!

Letelt a két perc :)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Reni:nagyon ügyes Krisz,édes a videó.Sikerült csatot találni?kedden akkor mikor jöttök?de jó :lol:

Mammuci:rég voltál,miért?nagyon édes Domi :lol: Járunk uszira,nagyon ügyes Kevin.Ma nemmegyünk,mert nagyon nyügi és annak nincs értelme h végig sirja.Inkább kihagyunk egyet.Ti jártok?
a 3. kép a kedvencem

Andy: tetszik kevinnek,megsimogatta öket és nevetett :lol:

Ission: találkoztam egy anyukával és ilyen pöttyei voltak a szája körül és ő azt mondta hogy attól h nagyon nyálzik.
A micimackóékat egy képen láttam és lerajzoltam nagyba neki.

Csuri:sajnálom a rosszulléteket :cry:

000kata

Akira:én emlékszem ám rád :lol: Akkor mostmár tessék jönni gyakrabban :lol:

Reni: ja és Krisz nagyon édes a képeken,tök jó játéka van. :lol:

000kata

Sziasztok!

No én is megpróbálok visszatérni, bár én nem annyira rég tűntem csak el :D

Csuri: Nagyon örülök Nektek, Gratulálok!!!

Akíra, de jó, hogy te is visszajöttél, várom nagyon a képeket mindkét lányról!!!

Dalmi, azta mekkora már ez a lány és milyen szép!!!

Honey, nem semmi, hogy 3 gyerek mellett még tortát is képes vagy csinálni, Nekem még a napi mosogatás se megy mindig 1 gyerek mellett... ablakpucolás, az meg mi :wink: ?!

Katica, ne haragudj, hogy eltűntem, Natasa kb e hétre gyógyult meg, szóval most már össze is hozhatjuk a jövő hétre a talit. De persze ha esetleg mások is csatlakoznának..hmmm Nekem a hét második fele jó...

Ission, hello!!! Johanna nagyon aranyos, és ő is milyen nagy már, majd tegyél fel képet, hogy milyen volt picinek!

Reni, látom Krisz már jár, nagyon ügyes!!! Akkor most már jöhet a kistesó Krisznek?

Mammuci, mindig olyan jó képeket teszel fel Domiról, és ez a haj... hajjjhajj

No és persze ezer mindenki, akit kihagyam, de tényleg lehetetlenség követni a topikot, ha az ember kihagy pár napot!!

Kata, csak félfüllel hallom, hogy tesóprojekt indul Nálatok is?

Kép
pipal

No és picit rólunk: Natasa igazi kópélány, most épp alszik, még mindig nem tudja eldönteni, hogy 1x vagy 2x aludjon napközben, ahogy épp kijön :lol: Éjjel viszont továbbra sem alszik annyira jól, de mivel gyakorlatilag Velem alszik, ezért ha felébred, szopi és alszunk tovább mindketten. No ez is olyan, hogy néha kiságy, néha mellettem.
Mászik, egyedül álldogál és mióta pár napja fel tud menni és le a kanapéról állandóan ezt csinálja, mindent meg akar mászni :D
Beszéd téren pedig ha nemet mondunk azt mondja, hogy DE, illetve még a hapcit tanulta meg kb (ugye beteg volt most 2 hétig, ez az eredmény)!

Jó hétvégét!!!

Kép
pipal

no és még képeket is rakok :D

Kép Kép [/img]

Kép
pipal

hahó

pipal de édes natasa!!! és milyen ügyes, mi még nem tudunk fel-le mászni, de már álldogálunk a knaapé mellett mi is:)

csuri szegénykém nem irigyellek emléxem mennyit kinlódtam én is az első 4 hónapban... de gondolj arra h nem tart soká!
ma kipróbálom/tam h reggel adtam a cebiont kiv leszek!

mammuci mi peteéréskor csináltuk a lányt. ezt h érted? h pont középidőben? nekünk ugy volt h belőttem a peteérést és plusz minusz 2-3 napban minden nap próbálkoztunk. azt nemtom melyik nap fogant meg.
de apa nagyon szeretne egy fiut és 2.nak ezért jó lenne (bár én inkább lánypárti lennék:)

andy

Kép
andy30

Kata! Köszi a hiányolást jól esik! :lol: Az a helyzet h olvasó üzemmódban vagyok csak vagy nem tok írni mert Domi épp felébred vagy épp nem is hajlandó elaludni. ilyenkor halott ügy, hogy én írogassak teljesen rá van kattanva a gépre! :? Mire meg időm lenne addigra már rég más témák vannak mint amire már válaszolnék.. :) De igyekszem....

Amúgy az jutott eszembe hogy a többieknek nem jött be az ötletem a talihoz, de ha Neked van kedved mi talizhatunk. Nem laktok messze. Na persze ha meggyógyult Kevin is, meg mi is náthásak vagyunk. Aztán ha időközben kedvet kap valaki akkor jön! Hm????
Kri?? Még Te sem laksz olyan messze innen.... :)

Csuri! Sajnálom a rosszulléteket jobb lesz nemsokára!!! Hát remélem hogy a foga miatt nem alszik, de a homeós alvássegítő sem használt ugyhogy reménykedem hogy valóban a fogára foghatom.

Ission! Sajna én nem tok a pötyikhez hozzászólni nekünk nem volt ilyen pedig Domi is rettenetesen nyálzik. :D

Pipal!! Natasa gyönyörűű!!!!! Milyen nagyot nőtt!!! És a haja is tök hosszú! :lol: Gyere gyakrabban!!!

Andy! Én úgy tudom, (javítsatok ha tévedek) hogy középidő elött és után 3 nappal lesz lány, tüszőrepedéskor fiú. Mi pont PÉ-kor készítettük Domit!!! :lol: Kár hogy ezt nem elöbb tudtam, megvoltam őrüle hogy lányom legyen :roll: :roll: Ja meg a Jónás naptár is van akinek bejött. Keress rá a neten! :wink:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Tegnap este már nem volt energiám jönni a képek kicsinyítése után! De most felteszem őket! :) Bocs, hogy ennyit teszek fel most! Utána egy ideig eldugulok :oops:

Aztán jövök írni is! :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Szóval :)

Köszönöm szépen mindenkinek a kedves fogadtatást :)

Próbálok most már sűrűn jönni ígérem! :)

Gyerek neme téma! Igen, peteérés elött kislány peteéréskor kisfiú! Sajna nekünk nem jött be! Pedig én csak kisfiút akartam...de hát ez van! :)

Csuri, sajnálom a rosszulléteket! Kitartás, nem tart sokáig! Legalábbis nekem mindkettőnél 10-12 hétig tartott csak! :roll:

Andy, a penicilin érzékenység pár hónaposan derült ki! 1x kapott antibiotikumot (Kyra hazahozott valami ellenálló cuccot, azt arra kellett) és aznap este tele lett kiütésekkel, reggel kapott még, akkor már borzalmasan nézett ki! Elvittem dokihoz, és egyértelműen penicilin érzékenységet állapított meg (akkor még csak szopizott, tehát allergia kizárt volt bármire, én se ettem semmi olyat :( ) Szóval így jártunk! Csak arra kell odafigyelnem, hogy mindig szóljak bármilyen dokihoz visszük, meg, hogy mindenhova felírjam majd neki, és nagyjából ez legyen az első amit ki tud mondani, még a nevénél is jobban kell tudnia :roll: De remélem nem lesz baj! :? :roll:

Na most már megyek, próbálok még visszaolvasni!

Ja, egy kérdés, valaki hordja angolra a lurkót (már itt a nagyobb testvéresekre gondolok...Kyrát akarom vinni.... :oops: )

KépKép
KépKép
akíra

akira micsoda szép lányok! milyen két lánnyal? én ugy szeretnék...

mammuci hát akkor nekünk biztos a minusz pár napon jött össze:) mi meg fiut szerettünk volna, vagyis apa nagyon! mikor kiderült h lány pár napig buuslakodott is. még most is mondja néha. a jónás naptár nemtom mert nekem az fiut jósolt!!!:)

na hozok én is egy állós képet aztán irány a meccs!

Kép

andy

Kép
andy30

Andy.....két lánnyal? Hát mivel én fiú párti vagyok nehéz! Nem igen tudok azonosulni a babázással és a szép ruhákkal....de azért próbálkozok :lol: Én inkább fiús vagyok! Mindig is fiúkkal barátkoztam, igazából 1 lány barátom van a többi fiú... :roll: :lol: és hát így ez egy nagy kihívás nekem :lol:
De egyébként édesek, aranyosak, a Kyra igazi tűzről pattant cserfes kis locsi-fecsi :lol: De hát lányos hiszti is van, meg hát nem mindegy mit adok rá, ő választ már....mi lesz ha már Fanni is ilyen szinten lány lesz? :shock: és még csak 30hós Kyra is :shock: Mi lesz ha majd 13 évesek lesznek és tartják a markukat, hogy mennek új ruhákat venni :shock: anyagi csőd :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na de lényeg a lényeg, hogy szeretem, imádom őket, és 100fiút is kitesznek! Ezt Kyráról több fiús anyuka is elmondta, hogy az ő fia 100x jobb mint Kyra :lol:

Nagyon tünci a lányod :) Még ő sem áll, jár egyedül nem? :)

KépKép
KépKép
akíra

Akira: nagyon édesek a lányok :lol: én nemtudom mikor van peteérésem,és nincs időm hőmérsékletet mérni sem :cry:

Andy:Regi is tündéri,és milyen kis husi még :lol: :lol:

Mammuci: oké akkor talizhatunk ha meggyogyultak a gyerköcök,tök jó lesz :lol: ma nemvoltunk uszizni mert Kevin nagyon nyügi volt,de a jövöhéten megyünk.Ti meddig vagytok még a 2 csoportba?

Pipal: igen szeretnénk majd kistesot csak sokat gondolkozok hogy most vagy csak egy év múlva.Nagyon édes Natasa :lol:

000kata

Ma vagyunk 11 hónaposak :D :D

000kata

ooookata boldog hófordulót!!!!:)

akira lehet épp ezért kaptál két lányt:) sztem nálunk a párom miatt lett lány mert ő is ilyen mint te h nem tud mit kezdeni egy lánnyal és most meg kell tanulnia:) mondjuk én meg egy fiuval nemtom micsinálnék...pedig nekem is sok fiuhaverom van de én elég lányos vagyok attól
én már alig várom h menjünk rucikat venni együtt:)
a fiukra is van mit költeni ne félj!

na megyek kidőlni jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30

Bocsi csajok, de ezt olvassátok el!

http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=243541

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Részemről döbbenet!

Akira, szijjjja én ismerlek ám a titkos zugplvasó koromból. Csudiaszép lánykáid vannak!!!

Bocsi most ennyi nem rég érkeztünk haza mega giga szülinapi partikról ( konkrétnan 2 ) lánygyermek ma fürdés nélkül alszik :roll:
ja és mivel hétvége és Murphy szerint most kell betegnek lenni túl vagyunk egy megagigabrutál éjszakán és +1 fog kibújt és taknyos a lyány.... mi lesz ha tél lesz :?:

Azt még megjegyezni kívánom, hogy első szülött fiacskám 3 hónapos kortól anyuméknál vígan aludt. de ez a kis szélvész kisasszony csak ott érzi jól magát ahol anya és apa van, de inkább anya.
Ezért jöhetett velünk kareokizni... mert úgy érzem már nekünk is kijár egy kis szórakozás.( nem nyilvános helyen voltunk, barátainknál, de ez már túlzás, h. majd egyévesen még anya és apa függő :!:
Azért így is jó volt kicsit embernek érezni magam :lol: Lillával a karomba énekelve :lol: :lol: :lol: és élvezte :roll:

Andy, most olvasom , én 5 fiút szerettem volna anno huszonévesen és ha apuka olyan lett volna, most tuttttti 5 gyerekem lenne!!! Én is fiú párti vagyok és tessék itt a skorpió csajom :shock: de megoldjuk valahogy ezt acsajos kérdést is.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Én is olvasó üzemmódban vagyok, a kislány "készítéshez" szeretnék gyorsan hozzászolni. Nálunk pont a peteérés előtti 2.napon volt összebújás, majd peteérés napján és utána 1-2 nappal, és meglett Dóri. Úgy érzem a legelső együttlétkor fogant, szóval szerintem is érdemes így próbálkozni ha valaki kislányt szeretne.

Csuri: lehet nem emlékszel rám... Nagyon nagyon örültem mikor olvastam hogy jön nálatok a tesó. Gratulálok!

Én is nagyon szeretnék tesót Katához hasonlóan, és tavasszal rá is hangolódunk jobban.

Bocsánat hogy nem írok mindenkinek, szépek a babák nagyon.
Vendég

Beagle: örülök,hogy jelentkeztél.Mesélj magatokról.Kapunk képet?gyere gyakrabban.

Kijött a 7 . fogacskánk :lol: :lol: :lol:

Csajok peteérést honnan tudjuk?csak a hőméréssel?

000kata

Kata: én onnan tudom hogy akkor mindig felpuffad alul a hasam, és szurkál is, na meg a tojásfehérje szerű folyásom van. Egyébként hőmérőzés a jó, csak akkor egy hónapon át nézned kell előtte minden reggel nagyjából ugyanabban az időpontban... ha jól tudom. Van ovulációs teszt is amit azt hiszem a pisibe kell belemártani az is mutatja.
Vendég

Kata! Boldog hófórdulót! És Gratu a fogacskához!:lol:
nem most mi sem úsztunk ugye a takonykór miatt. Na meg a múlt hetet kivéve 6 hetet hagytunk ki, ami nagyon de nagyon sok volt neki. Ugyhogy most sztem kicsit viasszfejlődtünk :cry: de majd belejön megint de így sztem elég sokáig leszünk abban a csopiban.
Akkor majd a taliról még beszéljünk én is elég ramatyul vagyok, apa megfertőzött :evil:
Aztán ha még valakinek van kedve idáig elcaplatni gyertek ám!!!!

Kata lehet ám kapni direkt peteérés "vizsgálót" bocs nem tom kifejezni máshogy. Szóval van olyan ami vizeletből mutatja meg. Illetve nekem olyan van ami többször használatos és nyálból mutatja. Azt utána lemosod és annyiszor használod amennyiszer akarod. Majd megnézem a nevét csak most anyuméknál vagyok.

Én is meghalok egy kislányért. Mikor kiderült hogy Domi Domi lesz nagyon kivoltam ám. El sem tudtam képzelni hogy fiam legyen. Még most is összeszorula szívem mikor látoma jó kis csajos rózsaszín rucikat! :roll: Ugyhogy Akira én megértelek csak nálam fordított a szitu! :)

Reni van híred?? Teszteltél???

Csajok annyira mondogatjátok a kistesó projektet h a végén még kedvet kapok hozzá.... 8)
Az egyik felem akarná de a másik...sokat vagyunk nagyon egyedül, igaz anyumék közel laknak, de ő is dolgozik hétvégén is éjszaka is szóval nem mondható segítségnek. Most még úgy érzem meggágyulnék 2 vel.

Akira! Gyönyörűek a lányaid!!!! :lol:

Évi! Jó lehetett kikapcsolódni nekem is hiányzik már!!!
Lánykád jól bírta!!! :wink:

Andy! Regi kis zabálnivaló!!! Tiszta anyukája!! :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Vagyunk mi is csak beteg Zsombi.

Csuri, gratulálok a pocaklakóhoz :lol: :lol: :lol:

Kata, gratulálok a fogacskához és a hófordulóhoz is.

Mammuci taliban benne vagyok én is csak előbb nekünk is meg kell gyógyulni. :D

Minden baba nagyon édes. :lol: :lol:

Kicsit rólunk. Zsombi most hogy már megy neki az egyedűl járás nem is nagyon akar máshogy közlekedni. Minden időnket leköti, a sarkában kell legyünk. Néha megfeledkezik arról hogy nem szabad gyorsan menni és ilyenkor persze esés következik. Ha van valami a kezében akkor megy a legügyesebben, biztos azt hiszi hogy kapaszkodik valamibe :lol: :lol: :lol:

Majd teszek fel képet én is.

Kri

Kép
Kép
kri29

Mammuci:akkor nézd már meg majd légyszives.
Domi már szereti a merüléseket és élvezi is?kiváncsi vagyok hog mi mikor tartunk ott.Tesó:lehet nekünk is jövöre lesz mert mi is egyedül vagyunk nem nagyon van segiségem söt semmi sincs.

Kri:nagyon ügyes Zsombi ,majd kérjük a képeket :lol:

000kata

Sziasztok :)

Szia Akira :) tényleg de eltűntél......
nagyon édes Fanni és Kira is, milyen szépek!!!!

Szia Beagle!!!! :wink:

Mammuci :) Az ovulációs mikroszkóp nem PG/53?

Kri :? mi a baj Zsombival?

Mi is kislányt szeretnénk, de lehet nálunk apa csak fiúkat tud :? Neki van az előző házasságából is már egy 17 éves fia :)
Érdekes,hogy a lombikbabák 90 százaléka meg lány.Igaz,ott nem kell igazán vándorolniuk a katonáknak :D

Nagyon kiváncsi leszek,hogy a tesóproject kinek hogyan alakul :wink: :)
Én már most nekiállnék legszivesebben...... :lol: de azért még várunk egy fél évet legalább.....

Tesó-akarók!!
Ti fogtok szedni valamit a fogamzás megkönnyitése miatt?
Én lehet elevitet vagy e-vitamint, c vitamint, apa meg cinket+c+e vitamint :)
Vendég

Fürtöse:én még mindig szedem az elevetitet mert Kevin szopizik még.

000kata

Sziasztok!

Reni
Megnéztem a videót, nagyon ügyes Krisztián.

Andy
Az activator az alo vera gyógynövény kivonata, sokmit én sem tudok róla, a barátnőm forgalmazza, de jó pl. szembe, ha begyullad, bőrproblémákra, meg is lehet inni epegörcs esetén, több most nem jut eszembe. Van sok más termékük is, ha érdekel érdemes keresni a környékeden egy termékforgalmazót az bőven tudna beszélni róla.
Nagyon ügyin álldogál Regi.

Mammuci
Nagyon édes Domi, ez a hajkorona…., meg az a kalap, nagyon jól áll neki.
Ne aggódj, még Johanna is messze áll a járástól.

Irusc
Igen vágtam már elől a hajából, de csak annyit hogy, ne lógjon a szemébe, negypapája szeretné mindenáron lenyírni géppel, hogy erősödjön :shock:

Akíra
Nagyon szépek a lányaid, és mennyire hasonlítanak egymásra(szerintem). Én fiút szeretnék 2. nak.

Pipal
Már tettem képet az előző oldalra, újszülött, és fél éves, de teszek még, ha kicsinyítettem.
Látom egy napon születtek a lánykáink, de jóóóóóó. Natasa nagyon szép kislány. Alvásban pont ez van nálunk is, hol kétszer, hol egyszer alszik, na mind1 majdcsak kialakul.
Neki is jó hosszú már a haja.

Kata
Itt jól le van írva hogyan kell megállapítani a peteérést, bár az lesz a legegyszerűbb, amit a lányok írtak.

http://www.holnaphonlap.hu/termcsalterv/termcsal.htm

Szerencsére múlóban vannak a pöttyök, még nem tűntek el tejesen, de nagyon sokat javult :D

Johanna olyan aranyos, ha hall valami zenét egyből elkezd „táncolni” rugózik, meg „énekel” dallamosan nyomja, hogy na-na-na-na……
Beszéd terén, első szava az volt hogy cicic= cica, ápá-ápá= apa, annnnyannnya=anya, meg sok mindent szeretne kimondani de csak egy h betű sikerül az első mássalhangzóval pl.: hkkkk= kutya, hlllll=lámpa.

Na megyek.

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Én változatlanul :( ......, de ma nem volt annyira durva (10-es skálán 5-ös az állandó)

Pipal!
Natasa nagyon aranyos!!! :D Mennyire más a két képen :shock: . A másodikon valamilyen foglalkozáson voltatok?

Akíra!
Szerintem is nagyon hasonlítanak a lányok!
Én sem vagyok az a nagy babázós anyuka, viszont arra nagyon büszke vagyok, hogy Anna tök ügyesen utánozza a háztartási munkálatokat (tereget, felmos). Nekem mondjuk ettől kislány egy kislány, és nem attól, hogy sminkel, meg öltözködik :roll: .
Remélem ezzel nem bántottam meg senkit!!!!!!!

Evi!
Karaoke :D :D , gyerekkel a karodon!!!! Gondolom nem death metalt nyomtál :) .
5 fiú? Miért pont 5? Viccesen hangzik!

Beagle!
Emlékszem! És köszönöm, hogy miattam (is) jöttél kicsit! :D

Mammuci!
Sajnálom a betegséget! Mit hozott haza apa? :?

Kri!
Köszi! Katus is többnyire valamivel a kezében sétálgat (ma Anna orvosi táskája volt a boldog nyertes :) ).
Zsombornak mennek a gyógyító energiáink!

Ission!
Géppel egy kislány haját :shock: :shock: :shock:
Annának én csak a végéből vágtam mindig (kb 3x) és tök jó sűrű haja van.......szerintem nem ezen múlik!!!
A tánc nálunk is megy. Főleg együtt nagyon jól csinálják :D !

Kata!
Boldog hófordulót utólag is!

Most megyek eszek valamit (nem nagyon van étvágyam, de muszáj :? )

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Csak.gyors.bekukk,mert.apa.ma.dolgozik.és.így.sajnos.nem.nagyon.tudok.írni.Krisz.miatt :cry: :D

Hát.sajnos.a.teszt.negatív.lett :cry: Pedig.olyan.jó.lett.volna,ha.pozitív,mert.apa.most.nagyon.nem.akar.még.kistesót :cry: De,ha.pozitív.lett.volna.akkor.azt.mondta,hogy.örűlt.volna.neki.De.így.még.várni.szeretne.vele.amíg.Krisz.kicsit.nagyobb.nem.lessz.Jó.persze.valahol.igaza.van.De.én.már.szeretnék.nagyon.kistesót.No,de.majd.hátha.megtudom.puhítani :lol:

Minden.baba.csoda.szép :D

Beagle:Örülök,hogy.te.is.jelentkeztél :D És,hogy.jól.vagytok.

Köszönjük.a.dícséreteket :D Krisz.már.nagyon.nem.is.mászik.hanem.csak.megy,ha.kell.hanem :lol:

Kata:Igen.akkor.kedden :D Jó.lessz :D Sajna.csattot.azóta.se.találtam.holnap.délután.apával.bevitetem.magam.megint.a.városba.hátha.

Neharagudjatok,hogy.csak.ennyi.voltam.most,de.Kriszt.már.nem.lehet.felügyelet.nélkűl.hagyni.Holnap.apa.itthon.és.akkor.írok.majd.és.reagálok.a.témákra.is :D

Addig.is.betegeknek.jobbulást.kívánunk!!!!!!!!!

Jó.éjt!!

Kép
Kép
reni_24

Képek:
Anna mint indián:
Kép
A lébényi templom előtt:
Kép
Kecskékkel:
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Csak két mondatra van időm, ha tudok még jövök, de ezt mindenképp le akartam írni!

Ovuláció, peteérés teszteléshez a legjobb szerintem az LH teszt! Olyan mint a terhességi teszt! :)

És a másik, hogy köszönöm a sok dícséretet :) Jól esik :) Igen, a lányok eléggé hasonlítanak egymásra! Majd teszek fel képet Kyráról amikor ekkora volt! És ott igazán látszik, hogy mennyire egyformák :lol:

Most megyek, ha tudok még jövök, mert sok mindenre szeretnék reagálni!

KépKép
KépKép
akíra

Kreáltam egy kis képet, és párom is meglepődött azon, hogy milyen egyformák, de tényleg :shock: :lol: Mikor mutattam neki a Kyra képét ( bal alsó sarok) azt hitte hirtelen, hogy a Fanni :shock: :lol:

Kép

KépKép
KépKép
akíra

Most csak gyorsan! Igen Kata az az amit Fürtöske írt. PG/53.
Az is jó ha most elkezded vele figyelni a ciklusod és mire belevágtok a tesóprojektbe kb már tudod mikor van. na persze ha rendszeres a mendid. nem úgy mint nekem... :cry:

Na jó éjt mindenkinek most megyek majd reagálok holnap bocsika!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

akira ugy elérzékenyültem a képeken, azon h uabban a cuccban vannak:) én ezért is szeretnék másodiknak kislányt, h hordhassák egymáms cuccait:) olyan jó lehet h emlékeztet az első babázásra...

most ennyi voltam majd holnap este

andy

Kép
andy30

beagle az a tojásfehérje izé nekem is van de az lenne a kérdésem h honnan tudni h pont pé szal h az melyik nap?amikor először tapasztalom azt a fehérje vmit? mert az nekem több napig is tart..

andy

Kép
andy30

Hello!

Én mint hőmérős topik tagja is Andy hozzád szólok! :lol:A hőmérős topikban amelyiket kevesen használják pontosan le van írva a hőmérőzés! A nyák napokig is eltarthat, de akkor jó ha olyan mint a tojásfehérje átlátszó nem ragacsos és a két ujjad közé fogva széthúzható. Remélem érthető volt! De legjobb ha kétnaponta házaséletet éltek az tutti babát hoz! :wink:
remélem sikerült belinkelnem, mert találtam ilyet a neten is. www.otthona.net/serpi/19zt-spinnbar.jpg

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Középső gyerekem: beszéltem a tanítónénivel és szerinte Ákosomnak ott kellene lenni az 5-ös tanulók között, de csak 3-as! Tanítónő az örök optimista :lol: Szóval a gond év elején kezdődött minden dogája katasztrófális lett és mint kiderült csakis figyelmetlensége miatt. Pl: matek ahol a páros számokat kellett volna bejelölni a számegyenesen ott a páratlanokat jelőlte be a lényeg ezek miatt veszített annyit, hogy 62%-os lett a dogája. De így volt ez a körivel, írással, szövegértéssel. Már annyira elkeseredtem , hogy felkerestem a fejlesztő pedagógust aki mára igérte, hogy azonnal felméri a gyereket és mivel pszichológusra is szükségem van beajánl sürgősségire. Nálunk ugyanis nagyon nehéz bejutni a családsegítőbe (3 hónap)! Mondjuk tegnap nem veszekedtek :roll: A fejlesztő szerint féltékeny Ákosom a picire, de mivel Őt nem bánthatja (sőt szereti) ezért a bátyán tőlti ki a mérgét. Dührohamai is vannak amik talán 4 évesen voltak utoljára amikor váltam. Veri a fejét két kezével vagy épp toporzékol. Fenyegetőzik áh szóval kiidegel! Annyira szeretnék rajta segíteni, de már nem tudok sajna Anyum sem értette, hogy mi bajom a gyerekkel amikor valamelyik nap neki is bemutatkozott erről az oldaláról! Anyukám is kiakadt és mondta, hogy ezt én már nem tudom megoldani segítség kell. Pedig higyétek el nem kevésbé van szeretgetve mint eddig sőt inkább terhesen nem tudtam megszeretgetni mostmár újra ölbe tudom venni, de a dührohamait semmivel még öleléssel sem tudom csillapítani. És ahogy nekimegy a tesójának néha már rettegek nehogy baja legyen üti, rugja ahol éri alig bírom elhúzni tőle. :cry: Na panaszból ennyi csak azért írtam le mert sokan kérdeztétek.

Kyra és Fanni mint két tojás :lol:

Akíra örülök, hogy te is visszataláltál hozzánk! Végre nem csak 5-en írogatunk egymásnak!

Anikó remélem Mátyásomnak is ilyen fürtjei lesznek idővel :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

ÁÁÁ Lányok, én ezt a tempót nem tudom tartani.

Minden gyerkőc gyönyörű: Panna, Kori, Regi, Kata, Anna, Krisz, Mátyás, Domi, Kyra, Fanni és Natasa! Remélem, nem hagytam ki senkit!

Akira!
A két leányzó, mint az egypetéjű ikrek! :D
Ádám is még csak kapaszkodva tud járni. Tegnap nagyon lekötötte valami, nem figyelt és 1-2 percre kapaszkodás nélkül állt.

Évi!
Olvastam, amit belinkeltél: megdöbbentő és hihetetlen milyen átverés ez a pánikoltatás!

Klarissza!
Szegény Ákosod! Remélem, tudnak segíteni és gyorsan rendbe jön a kicsi lelke! Majd írj, hogy mik a fejlemények!

Andy, Kata!
Én a szülés óta érzem, mikor van peteérésem, előtte nem volt ilyen. A tünetek egy az egyben amit Beagle és Mammuci írtak.

Fürtöske!
Én is szedem a Gravidát ismét, bár valószínüleg mi decemberig nem próbálkozhatunk.

Kri!
Zsombi nagyon ügyes! Megygógyult már teljesen? Rakj fel képet!

Reni!
Megnéztem a videót, Krisz szinte már szalad.

Mi a hétvégén Szüleimnél voltunk, Ádám végig az udvaron volt, nem igazán érdekelte az eső.:)
Megint jön valamelyik foga, de szerintem most valamelyik hátsó rágó.
Tegnap este olyan édes volt! Már vagy fél éve nem aludt el rajtam, de tegnap újra így tudott csak. Olyan jó volt!

Tesóprojekt:
Én egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy fiút vagy lányt szeretnék-e másodiknak. Mindkettőnek nagyon örülnék. Én magam fiús vagyok, így lehet, hogy a lányomnak nehéz dolga lenne, ha ő meg csajszis, mert pl. utálok vásárolni.

Kép

Kép
ske

Sziasztok!

Ezt a sok szép kisembert már én sem hagyhatom szó nélkül! :D
Nagyon megnőttek és megszépültek a gyerekeink! :wink:

Örülök a sok "régi" kismaminak, jó olvasni rólatok. :)

Én nem tudom ezt a tempót tartani, de ha van időm, olvasgatni szoktam. :wink:

Mi megvagyunk, 2 hete költöztünk be, még nagyon sok minden van hátra, de nagyon szuper, főleg a fiúknak, hatalmas gyerekszobát kaptak. :D

Lassan szülinapozunk (mi duplán is :D ) szinte hihetetlen, hogy eltelt egy év! :shock: :)

Kistesó: Csurinak itt is gratula :wink: , mindenkinek, aki már szeretne drukk és mindent bele :lol: , nálunk ha lesz is hármaska, az nem most lesz.

KépKép
dreika

Na, megjöttünk Mi is! Én is örülök a visszatérőknek, ebben valahogy katica kezét érzem, de szuper!!! :) Jó ötlet volt... :) Beszterit nem érted el??? Mi lehet Velük?????

Nekünk jól sikerült a hosszú hétvége, bár az út kicsit hosszú volt, de Kincső is és Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Kincs imádta az állatokat a kecskéktől alig lehetett elhozni, hiába na skorpió lány. :D

A babák gyönyörűek!!! :)

Csuri, de jó Neked!! :) Gratulálok és remélem hamar elmúlik a rosszullét!!

andy neked külön örülök, gondoltam Rátok nagyon sokat, hogy mi lehet Veletek, hol tartotok a fejlődésben! De látom minden szuper!! Regikéd nagyon szépen gyarapodik és továbbra is gyönyörű!!! Ti mikorra tervezitek a szülinapot tartani??? Mert ugye szerdára esik és akkor sajnos nem nagyon érnek rá az emberek. Én gondoltam elötte 14-én buli, aztán majd a napján meg hármasban. Én is kislányt szeretnék másodiknak, persze ebbe apának is lesz beleszólása. :D Én nem is bánnám, ha csak lányaim lennének. :)

évi

Kincső nem evett a tortából, csak apukája ujjáról nyalakodott habot. :)

honey

A Hajdúságba mentünk, jó messze van sajnos. :( Ott élnek a kereszt szüleim.

Most megyek, mert be kéne hoznom magam... :?

Kép
Kép
anya1118

Én meg még azt mondtam Akirának, hogy kevesen vagyunk, nem pörög úgy a topic. :)
Akkor először neked kedves barátnőm (mondhatom ezt?) Akíra. :) A lányaid gyönyörűek, szinte már meg sem ismetrem volna őket. Fanni nagyon nyúlt és karcsúsodott (csajosodott), de a szép szája még a régi! Kyra meg kész hölgy már, nagyon szép! És hogy megnőtt a haja. Pedig kis kopter volt, amikor utoljára képet láttam róla. :) Penicilin érzékenység... hm. Még jó, hogy időben kiderült. Székrekedés van még náluk? Nem akarok reklámozni, de van egy lötty, már írtam róla, ami nagyon jó erre is, Alveo a neve. Ez múlasztotta el Kornél allergiáját. Már 9 hónapostól lehet inni. Itt találsz róla bővebb infót:
www.akuna.hu
Ezt a többi allergiás, ekcémás betegséggel küszködőnek is írom.

Klarissza, lehet hülyeség, de valami küzdősportra nem iratod be? Ott jól levezethetné a feszültségét a rúgásokkal, ütésekkel.
Kornél is üt-vág mostanában, a játékait gyilkolja, de nem szólok rá nagyon, mert ő is levezeti csak a feszültséget. Meg ő a futással is. Rengeteget fut. El sem hinnétek, ha látnátok. Kinnt az udvaron meg sem áll, míg legalább 5x körbefutja a házat. Utána teszvesz, majd ismét. Nem hiába ilyen vékonyka.

Peteérés. Amikor Panna fogant, én világosan éreztem, hogy pé-m van. Két oldalt éreztem a petefészkemet és a mellem is feszült kicsit. De csak aznap. És lány lett. pedig eszerint fiúnak kellett volna lennie.

Csuri, annyira csodásak ezek a csajok! Én is ilyen hajat szeretnék Pannának. Csak ő szőke. Az, hogy göndörödik, mikor derül ki? Mert nálunk amíg kisebb haja volt, fennt volt egy kis kunkor, de ahogy nőtt, az lesimult. Én kis hullámosat szeretnék (micsoda igények, mi? )

Móni, barátnőm fodrász szerint hülyeség (bocs) hogy erősödik a haj a nyírástól, de erről hajasbabamama Csuri bizti többet tud :)

Évi, tök jó lehettél Lillával kareokeezva. :) nem alszik el másnak? Akkor estére nem is tudod lepasszolni? Pedig nappal jól elvan máshol is, nem?

Fiú-lány téma:
Én csak lányt tudtam elképzeni magamnak, mert én is olyan csajos nő/csaj vagyok, amikor megtudtam, hogy fiam lesz, eléggé elkenődtem( mint Aniko), és aztán megszületett és én is fiúsodtam vele. Focizni járunk, autózunk, labdázunk, sárt dagonyálunk, stb. Aztán Pannámmal újra visszacsajosodtam én is, mert ő totál nőci. Minden porcikája nő. Nem hiába kb 3x annyi ruhája van, mint Kornélnak... :oops: De azért jó a vegyespáros.

Kép
Kép
dalminha

HÚÚÚÚ, jesszus Mária, mennyit írtatok, csajok??? :shock:

Már egy fél órája csak vissza olvasok, és még nem értem a végére!!! De igyekszem!

Most csak annyit, hogy elég mozgalmas volt a hétvégénk, (volt benne izgalom bőven...) szóval összeszedem magam, és majd jövök!!!

D.

Kép

Kép
ditta76

Ja, Csuri, a fürdővíz a fürdőtablettától (pezsgős) kék. Kornél mindig kék vízben akar fürdeni. DM-ben kapható.

Kép
Kép
dalminha

Dalmi hetente 4-szer focira jár :wink: Szerintem csak azok az emberek ütnek-vágnak akik nem rendelkeznek annyi inteligenciával, hogy meg tudják beszélni a dolgokat, nincsenek érveik. Nem szeretném, ha gyermekem durva, erőszakos ember lenne ahelyett, hogy kibeszéle magából mindent. Féltékeny lesz asszonykájára és majd megveri :?: :twisted:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ma voltunk mázsáláson. Panna a kispehelysúly kategóriába sorolható: 11 hónaposan 7,6 kg, 70 cm... Basszus, kezdek aggódni, pedig nem voltam egy paraanya. Sinlacot kell adnom neki. Az mi?
Megvolt Kori 3 éves státusza is, minden ok, 13,6 kg, 94 cm. Panna majd ha iskolába megy lesz ekkora ha így halad.

Kép
Kép
dalminha

Klarissza, igazad van teljesen. De nagyon jó, hogy te mint anya felismered a problémát és teszel ellene. Sok anya olyan elfogult az ő kicsinyével, hogy azzal árt inkább, mint használ.

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: