A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Sziasztok!

Sajnos most nem lehet "medencézni". Kép Dorka mindig azt mutogatja.
Most megyek, mert felébredt, sziasztok!
Esztus

Sziasztok!
Latom senki nem nyaral csak eli a 7koznapokat! Kép
Mi sem medenceztunk par napja. 7vegen voltunk fent Pesten Babanetes talin. Ha minden igaz szept.tol felkoltozunk.Na nem a tali miatt Kép
Ismeritek az egyszervolt.hu -t? Jazinak megmutattam az animaciokat es azota folyton ezzel nyaggat...meg a szekre is megtanult felmaszni,csak,hogy jobban nyomatekositsa ,hogy mit szeretne Kép ...
Lanyok
Nem tudja valaki,hogy meddig kell asztalt foglalni a szept. 5-i borzere?
Kép
Norka
norkini

Sziasztok!

Mi is ismerjük az egyszervolt.hu-t, Dorka nagyon szereti. Kép A kedvencei a Kárókatona és az Elvitte a róka. És persze tetszik neki a főoldal zenéje, és az állatok is. Kép

Esztus
Esztus

Sziasztok!

Norka:
Mi az oka a költözésnek? Új munka? Hogy fogjátok viselni a tömegnyomort?

Dandy:
Tudsz valami pampers gyüjtésről? Én csak gyüjtöm, gyütöm......

Esztus:
Tökre irigyellek a kertért és a medencézésért!!

Ákosnak megvan a 6. foga és menés után most kezdett mászni. Tök arin dugja ki a popóját!

Eszti
beszti71

Sziasztok!

Eszti, a Pampers-t gyűjtsed csak, mert Fisher Price játékokra lehet beváltani a csomagolásból kivágott álló baba-mama képeket. Mi már kaptunk egy Formaevő dobozt, most Jászi asztalkára gyűjtünk, nemsokára összejön.
Igen, nagyon jó, hogy családi házban lakunk, én is itt voltam gyermek! Kép Most szépen kinyíltak a hortenziák, Dorottya nagyon szereti fogdosni, tépkedni őket. Mellékelek egy képet, végre sikerült lefényképeznünk a "bokorban". A legtöbbször a világért fel nem nézne, amikor fényképezzük! Nehéz elkapni a tekintetét, nagyon huncutka! Kép

Esztus

Kép
Esztus

Sziasztok!

Beszti: már megkaptad a választ a Pampers pontokra, ha a részletek is érdekelnek szívesen leírom, v. 1x megmutatom a füzetkét, ha találkozunk.
Nagyon belelendült Ákos a fogacskákkal! Emlékszem a 3-4. Martinnak előbb jött ki, mint Ákosnak, azóta Martinnak viszont nem jött ki több.
Martin is mászik már egy ideje, meg lépked is, kiváncsi vagyok, mikor fog egyedül menni. Kicsit fárasztó ez a 2 kezes járás.

Esztus: nagyon ari Dorka a virágok között. Jól belehúztatok a pontgyűjtéssel. Én is játsziasztalkára gyújtök, de még csak a fele van meg kb. a pontoknakKép

Ma unokahugim esküvőjére lettünk volna hivatalosak, de nem tudtunk menni, mert mindannyian betegek vagyunk.Kép Úgy sajnálom, hogy lemaradtunk.Kép(
Dandy
dandy

Sziasztok!

Dandy, sajnálom, hogy betegek vagytok. Kép Mi van veletek? Gyógyuljatok meg minél előbb!

Kedden visszük a Dorkát a 15 hónapos kori oltásra. Nagyon sajnáljuk. Kép Remélem nem fogja nagyon megviselni.
Mik a tapasztalataitok?

Esztus
Esztus

Szia Esztus!

Dorka kezdte a betegséget, láz,torokfájás,nátha, szemgyuszi. Aztán Martin náthás lett, mi meg 3 napja kezdtük torokfájással, most meg nátha is hozzá.Kép
Köszi.

Nekem nem rémlik, hogy nagyon megviselte volna Dorkát a 15 hós oltás, persze ezt már jobban felfogja, és egy kicsi láz is lehet, de semmi különös. Nekem a 3 éves tűnt durvának, de attól még nagyon messze vagytok.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Dandy, köszi az oltási tapasztalatokat. Bízom benne, hogy Dorkát sem fogja nagyon megviselni. Kép
Gyógyuljatok meg!

Esztus
Esztus

Sziasaztok!

Dandy
Jobbulast a csaladnak!!!! Kép

Eszti
Tobb ok is volt, de leginkabb a parom valoszinu konnyebben talal majd allast Pesten. Egyelore egy kertes hazba koltoznuk nagyon csondes kornyekre, szoval tomegnyomor nem lesz, aztan kesobb majd meglatjuk...

Esztus
Nagggyon edi a csajszi!
Jazi is a karokatonat imadja. (neki a k.katona =kákátó es a pelikan pedig hápitá Kép )

Jazinak megint visszajott az asztmaja Kép Hat nagyon elkampicsorodtam. Nem ismertek esetleg gyermek tudogyogyaszt? Elvinnem egy szakemberhez is.
Ma du. kiruccanunk Orfure. Csobbanunk egyet ebben a nagy melegben Kép

Norka
U.I. Kaptok egy Jázmin kepet is
Kép
norkini

Sziasztok!

Köszi a válaszokat! Mi mennyi pont, ill hol lehet erről infót találni?

Dandy: jobbulást!!!!! mindenkinek. Homeobogyók?

Esztus: tényleg nagyon huncut a leányod!!! Ákos állandóan vigyorog ha meglátja hogy kamerázzuk, vagy fényképezzük.

Norki: én a gyermekkorházban dolgoztam ott az Örkényi főorvosnő nagyon jó szakember ezen a területen. Az a ciki, hogy 3 éves kor alatt befektetik a gyerkőcöket a kivizsgáláskor ált. 3 napra.

Ákos egyre bátrabb: már néha elengedi az ágyat és úgy áll.

Eszti
beszti71

Sziasztok!

Eszti, a Pampers pontokról a következő infókat tudom:

- a Midi (32, 68, 94 db-os) és a Maxi (27, 56, 80 db-os) Pampers Total Care pelenkák vesznek részt a programban
- a függőleges állású baba-mama képeket kell gyűjteni, úgy kell kivágni, hogy a darabszám jelölés is rajta legyen
- nagycsomag 1 pontot ér
- óriáscsomag 2 pontot ér
- jumbó csomag 3 pontot ér

Játékok:
- 8 pontért: 1 Formaevő dobozka, 2 Lubickolás a kádban (ez egy kis lubickolós játék)
- 12 pontért: 3 Fecsegő telefon, 4 Zenélő játékelefánt
- 18 pontért: 5 Zenélő játékcsiga, 6 Táncos bogárka
- 32 pontért: 7 Játszi-asztalka, 8 Zenélő csodamasina

Beküldési határidő: 2004. december 31.

Beküldési cím: Dono Kft. Pampers-Fisher Price Program, 1463 Budapest, Pf. 909.

Beküldendő adatok:
- név
- cím
- telefonszám
- választott ajándék száma
- választott ajándék megnevezése
- a kivágott pontok

Jó gyűjtést kívánok!

Esztus
Esztus

Szia Dandy!
persze hogy hibas a cim. Kép((
A jo emil cim:
jimmyciripp@fremail.hu
Kerdesem, szül valaki mostanaban a Bedy doktornönel Pecsen? Kép
ui_ bocs hogy eddig nem voltam, de a diabeteszes topicon ott az ok. Kép
pele1

Sziasztok!

Szti: homeobogyókat nem haszhálunk, mert nem vagyok hozzájuk elég pontos.Kép
Jó lett Ákos új frizuja.Kép És jó az éjszakai rucija is (Tescos)Kép)

Pele: természetesen ez a cím se jó, de rájöttem, hogy mi a gond.(remélem). Olvastam a diab. topikot.Kép

Norka: nagyon helyes lett Jazi, klassz a kép!

Én mélyponton vagyok 2 napja, remélem mostmár kifelé megyek a betegségből. Dorka torka ismét fáj, Martin is náthás még.Kép
dandy

Pele: még mindig nem jó a cím!!!!!
dandy

Pele: bocs, a cím jó, de a postafiók megtelt.

Szti: te már ürítettél postafiókot, a tied is tele volt nemrég.
dandy

Elmentem postafiokot üriteni.
Kb ket hete nem jartam arra fele. Kép
pele1

sziasztok csajok

mi a családdal ma voltunk orfün .még soha nem voltam a kis tonál nagyon kellemesen csalodtam.megyünk máskor is.dandy-nak meg a gyerköcöknek jobulást.sziasztok majd jelentkezem.

gabi
gabi32

Sziasztok!

Eszti
Ez a 3 nap befekves torvenyszru? Ezt azert nem szeretnem...lehet,hogy nagyobb traumat okoznek neki ezzel ,mint maga a betegseg.

Dandy
Kép Kép Kép Kis pozitiv energiat kuldok! ++++++++++++++++ most mar biztosan csak jobb johet!

Gabi
mi vasarnap voltunk Orfun, irto sokan voltak, es nagyon piszkos volt a viz....asszem mi ezentul tuti nem megyunk ki 7vegen!

Lanyok
Nem lattatok valahol gyerek cipo (szandi) learazast? Kellene vennem Jazinak ,mert veszesen no a laba Kép

Norka
norkini

Sziasztok

Norka

A Jókai u-ban a Siesta boltban van olyan akció, hogy 2 fizetsz 3-at kapsz.Anno nagyobbik lányom is benn feküdt ezen a 3 napos kivizsgáláson mi a léguti osztályon voltunk, a mai napig rendszeres gyógyszer + kontroll.Nem szívesen nézik ha az anyuka éjszakára bennmarad.Legalábbis akkor ez volt, viszont volt olyan anyuka , aki egy kis széken ült egész éjszaka , csakhogy a pici mellett lehessen. Nekem rossz emlékeim vannak ez ügyben , a növérkék inkább kártyáztak minthogy bemenjen / sokára / a síró kisgyerekhez/vidéki/.
Viszont nincs más lehetőség ha a dolog végéra akarsz járni.

Pele1

Én mindkét gyermekemet Németbe szültem és nagyon megvoltam elégedve mindennel.Nem lehet ebben általánosítani,itt sem elégedett mindenki...
Egy városon belül is nagyon sok kórház , szülőház van lehet, hogy pont egy rosszabbat fogtál ki.?

Szilvi
Kuschel

Szia Kuschel!
Hat en eddig akkor nem sok jo korhazat lattam, pedig volt mar parhoz szerencsem. Kép
Az a gond, csaszar lesz, es ehhez olyan dokit akarok, akiben megbizok.
Nem egy babat, aki az utolso pillanatban kezdd el doki utan szaladgalni.. Kép
pele1

Szilvi
Szegeny leanyzo Kép De milyen durva,hogy "nem nezik jo szemmel" ...MERGESFEJ!!! Hogy hagyhatnek ott egy masfelevest egy idegen helyen Kép Brrrrr... borsodzik a hatam. Azt hiszem amig a dokink nem utal be, addig nem eroltetem ezt a torturat.

Szandi
A 3 par irto sok lett volna Kép Szoval vegul a Skalaban vettem Siestat.Le vannak arazva 3500-5500korul. Nagyon jopofak. Vegig jartam elotte a fel belvarost es mindenhol csak "maradekok" voltak.
Na lelovom magam mara Kép
Sziasztok!
Norka
norkini

sziasztok, csatlakoznék...
zsoma

Sziasztok!

Mi is vagyunk,csak meleg van!Voltunk tegnap orfün,képek a hármasikreim cím alatt!Most megyek!
Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Esküszöm én lökött vagy béna vagyok, de sosem találom meg hogy hol vannak az albumok!!!
Valaki segíjjen!!

Szti
beszti71

Sziasztok!

Zsoma: üdv itt!

Beszti: az albumot a főoldalról tudod megnyitni. Azt hiszem jobb oldalt fent van egy kép, arra kell kattintani. De lehet hogy bal oldalt.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Zsoma, persze hogy csatlakozhatsz, örülünk Neked! Kép

Eszti, beírtam ide a fórumba a Pampers pontokról a tudnivalókat, a július 19.-i hozzászólásomban találod. Az albumokat úgy lehet megnézni, hogy a főoldalon rámész jobb oldalt fenn a fotóalbumra (egy maci van rajta), majd a "Fotóalbumok megtekintésére" kattintasz. (Ott is valami maci-féle van, a bal oldalon, és a szöveg lila betűkkel van írva.)Onnan pedig az ABC betűire kattintva tudsz keresni.

Bea, megnéztem a lánykáidat, olyan édesek! KépKépKép
Dorka is szeret pancsolni. Kép

Kép

Esztus
Esztus

Sziasztok

Pele1
Természetesen érthető amit írsz,nekem nem volt kint fogadott orvosom,de a legtöbben magánrendelésre járnak és ott az orvosok ugyanúgy " kéznél vannak"szűlés estén mint itt.
Bizonyos ágyszám foglalásuk van kórházanként ahol az adott orvos kismamáit fogadja a kórház, de hát bizosan tudod te is ezt . Nagyon vigyázz magatokra a hosszú visszaúton. Gondolom nem repülővel jössz haza.?

Norka

Az nagyon jó ár.Örülök, hogy sikerűlt venned szandit.
A kórházat illetően tényleg elképesztő anno az én " nagylányom" 3 évesen aludt bennt " egyedűl" hát nem volt semmi , de
a betegszobán belűl lévő másik anyukával megbeszéltük, hogy felváltva " vigyázunk egymás csemetéire , ő éjjel én nappal.
Másodszori befekvés már 6 évesen történt akkor se volt mindegy , de későn mentünk haza a kórházból és korán mentünk vissza.

Minden apróságnak és anyucinak további kellemes nyarat.
Kuschel

Szia Kuschel!
hat akkor en kifogtam azt a pacakot, aki utoljara szülest a tv-ben vagy az egyetemen latott, mert tovabb akart küldeni korhazba, hogy ott egy szülesznövel vegyem föl a kapcsolatot...
Doki meg jön, ha gond van, felkialtassal...
A környekünkön van 3 elmeletileg nagyobbacska korhaz, de ott csak az ottani szülesznök, es dokik dolgoznak, bejaro dokikakt, szülesznöket nem foglalkoztatnak....
Arrol nem beszelve ra akartak egy sima szülesre beszelni,mert az olyan csodas dolog...
Na ja, csak az elsö terhessegem is medencevegü fekves volt, es 4 kilo 24 deka, nem fert be a szülöcsatornaba,csaszar lett! Most is medencevegü, vagy harantfekvesü.
Egy egesz napig volt fejvegü, de gondolom kenyelmetlennek talata a pozt, es visszafordult. Kép)))
Szoval most sem kicsi a baba, es medence vegü vagy harant fekvesü, es ehhez vagyok 39...
Az otthoni orvos csak annyit mondott nem kockaztatunk, ha egezseges az a baba, ne a szülesnel törtenjen mar valami....
Na ezt pl abszolut de nek kapisgaljak itt kint, a lenyeg a szep termeszetes szüles.....
Ha meg megsem jön össze, akkor meg majd rohangalunk.. Kép(((
Most meg aug 23-an repülöre ülök, ket nap mulva ujra itt kint vagyok, csak kontrollra megyek haza, de szeptember elejen mar kocsival megyünk haza,esw maradok az oktober eleji kiirasig, ott mar semmi röpködes.. Kép
Ugy tudom, itt kint a nagy egezsegügyi reformban mar nem is lehet fogadott szüleszorvosod, a betegbiztositas nem fizeti...
pele1

Szia Dandy!
Kb 170 emailt töröltem, a postafiok müködik. Kép)
Az a gond, ket hetig nemk voltam, es ennyi vacakkal telt meg a fiok. Kép))
pele1

nézzétek meg www.gyermekholmi.hu
zsoma

Sziasztok!

Megnéztem az oldalt. Háááááát...
A rucik aranyosak, de az oldal az nekem nem tetszik, főleg a fejlécben lévő rajzolt baba, amit át lehet színezni borzasztó színekkel, bár eresetiben is elég ronda és torz. Egy csecsemő nem így néz ki.
És még helyesírási hibák is akadnak szép számmal.
Rendelt már ott valaki?
Mi egyszer a www.gabriell.hu oldalról vásároltunk autós ülést és babaruhát.

Esztus
Esztus

Sziasztok!

Pele: az én levelem nem volt köztük?

Dandy
dandy

Sziasztok!

Zsoma udv itt. Eleg szukszavu voltal! Kép

Bea,Esztus
Edesek a lanykak Kép

Szilvi
No comment a korhaz hozzaallasahoz!!! Szedtetek esetleg ti is Spiropent-et? Elvileg tudotagito,de valami miatt ugy erzem,nem nagyon hasznal.

En a www.bambino.hu rol szoktam rendelni. Most nezem,hogy Jazi furdogatyoja amit rendeltunk 700Ft-al olcsobb mint a Gabrielen Kép Jol jartunk!

Dandy
Gyogyulgattok mar?

Mi ma is strandoltunk! jo volt. Jazi alig akart kijonni a vizbol. Ja es persze rendesen lefaradtunk...
Norka
norkini

Sziasztok!
Köszi a segítséget fotóalbum ügyben - hogy én miért csak a bal oldalra koncentráltam?!!!

Jó meleg volt ma! 8 emeleten jól megszorult a levegő és nekem pont most jutott eszembe az ablakmosás!

Eszti
beszti71

Sziasztok!

Eszti, gyűlnek a Pampers pontok? Kép

Ma Dorottya is pancsizott, de délután nem tudott elaludni, így nagyon nyűgös lett estére. Gondolom a meleg is "rálapátolt" egy kicsit!

Jó éjszakát mindenkinek!

Esztus
Esztus

Sziasztok

Pele1

Amiket írtál egyértelműen megértelek és valszeg én is / ha lenne jó orvosom/ itthon szűlnék.
Nagyon drukkolok nektek.Tudod mi lesz a babóca neme?

Norka

Mi Pulmicort Turbuhaler-t használunk + Rhinocort Aqua-t de én sem vagyok teljesen meggyőződve a jótékony hatásáról.Legjobb lenne ha inkább sóbarlangba járnánk.

Használt már valaki sópipát???

Nagyon érdekelne, hogy érdemes-e belefektetni.

Köszi
Szilvi/kuschel
Kuschel

Sziasztok!

Norka: köszi gyógyulgatunk. A csemetéket ma már vízben hűtöttem.Kép) (Pancsiztak a medencében Kép )
Én még kehes vagyok, meg dáthás, de már kifelé.

Beszti: ablakmosásKép, jó az időzítés.

Esztus: Nálunk fordítva volt. Martin du. 2x is aludt, ezért most este nem tudott elaludni, csak 11 körül.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Ma énis rakok ki az erkélyre egy kis vizet pancsoláshoz. Hétvégére jön a rossz idő, pont mikor tudnánk strandra menni Kép Kép

Esztus
Elfelejtettem megköszönni az infót a gyűjtésről. Köszi! Köszi! Köszi! Nagyon aranyos voltál, hogy ilyen részletesen leírtad. Különben gyűlnek, ha jól számoltam 19 pontom van. Egy ideje rakosgattam a zacsikat (egészben, mert nem tudtam mit kell kivágni).

Norki
Próbáltál homeós bogyót adni a picinek? Allergia, vagy asztma?

Mennem kell mert ma már másodszor, elsőnek 5-kor felébredt a fiam.
Eszti
beszti71

Sziasztok!

Eszti, nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem! Kép

Esztus
Esztus

Sziasztok!

Olvastam, hogy használtok homeopátiás bogyókat betegség kezelésére. Én még sosem használtam, de érdekel a dolog. Van itt Pécsett olyan gyermekdoki, aki nem csak az antibiotikumokat tömi a gyermekekbe, hanem homeos bogyókat is alkalmaz? Mik a tapasztalataitok?
Előre is köszi a segítségeteket! Kép

Sziasztok!

Esztus
Esztus

Esztus!

Nekünk a doki összesen a két év alatt kétszer írt csak fel antibiotikumot,azt mondja,ha nem muszály inkább ne szedjük,inkább calciumusc,orrcsepp,c-vitamin!
Hhomeopátiás bogyokat sohasem használtam,inkább vitamint,de azt is csak zöldségből vagy gyümölcsböl!

Tán eső lesz?KépKépKépKépKép

Bea

Ui:a dokink nagyon nyitott,söt ö is árul bizonyos vackokat,de hál istennek nekünk nem kellett eddig!Kép

Kép
beatrix2

Szia Bea!

Olyan aranyosak a lánykáid! Mindig gyönyörködöm a képeikben, amiket felraksz róluk. Olyan jó nézni, hogy 3 egyforma lányka mosolyog róluk! KépKépKép
Még nem is kérdeztem, mi a nevük? Nagyon egyformák, egypetéjűek? Gyönyörű gyermekeid vannak!

Hála Istennek nem lesz eső, csak informálódni szeretnék, hogy ha valamelyikünk megbetegszik, hogyan lehet elkerülni a gyógyszereket. Nagyon utálok gyógyszert, főleg antibiotikumot alkalmazni, ismervén a mellékhatásait, főleg, hogy a bélben lévő hasznos baktériumokat is elpusztítja, és utat enged a gombáknak. A mi dokinőnk sajnos előszeretettel alkalmazza. Dorottya szerencsére nem beteges, egyszer volt torokgyulladása, arra kapott Augmentin szirupot. Nehezen tudtam beadni neki, az előírt mennyiséget nem kapta meg. Amikor mentünk vissza, bíztam benne, hogy több már nem kell, de dokinőnk felírt még egy adaggal, mondván, hogy nehogy visszaessen. Kép Mi pedig kiváltottuk, de nagyon mérges voltam. Csak ugyebár ő az orvos, az ő szakmája a gyógyítás, és az emberek általában bíznak az orvosokban. Egyébként szerintem szükségtelen volt.
Ilyen eseteket szeretnék elkerülni!

Esztus
Esztus

Sziasztok!

Dandy
Orulok,hogy mar jobban vagytok!!! Kép

Eszti
Homeos bogyokat meg nem probaltuk, de nem rossz 5let, koszi! Kép

Bea
Aranyosak a csajszik nagyon. Kép

Esztus
Hat igen, ez az antibiotikum adagolas is doki fuggo sztem. A regi dokink nekunk is azt irt fel ha kellett ha nem...

Kriszi
Mi ujsag veled???

Huu lanyok, tegnap Tettyetol elgyalogoltunk a Vidamparkig.Ti jartatok ott iden? Katasztrofa Kép Nagyon ramaty allapotban vannak a meg mukodo jatekok is, ugy recsegtek, ropogtak,hogy eszembe sem jutott Jazit barmire is felultetni...hat hihetetlen latvany volt .
De vegre itt a jobb ido! Kép

Tettem fel 2 uj kepet Jazirol az albumba: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=77&page=4&image=63280

Norka
norkini

Sziasztok !

Nekem ugyan még nincs csemetém, de szeretnék. A Megyeibe járok a Hartmannhoz, és éppen egy PCo-t megszüntető laparoszkópia előtt állok. Van-e valakinek tapasztalata a dokiról, vagy hallottatok-e róla jót v. akár rosszat is?

Köszi
nuszilany

Szia

NEKEM SAJNOS NINCS ROLA INFOM,ÉN A KLINIKÁRA JÁRTAM

BEA

Kép
beatrix2

Szia én nála szültem két éve az ikreket csak jót tudok mondani emberileg is nagyon rendi volt és nem velem akarta felépíttetni a villáját.Szerintem bízhatsz benne én nem bántam meg és a mai napig hozzá járok.,

Csilla
Harangozó

Lányok, előre is elnézést az OFF-értKép
A sógornőmet felvették Pécsre az egyetemre. Nem tud valamelyikőtök a közelben albérletet? Nem vagyunk ismerősök arra felé egyáltalán, úgyhogy nemigen tudjuk, hogy lenne érdemes keresni Kép
Előre is köszi:
Jamina (jamina@gportal.hu)
jamina

Sziasztok, csatlakoznék! 25 éves és 17 hetes kismama vagyok és a Megyeiben készülök szülni a Varga Tamásnál. Ám egyre többet olvasok az otthonszülésről, ha valaki szült már a Geréb Áginál, nagyon szívesen venném, ha elárulná, hogy hol lehet a tanfolyamára jelentkezni. Előre is köszi.
tünde78

Sziasztok!

Nyuszilány:
Én is a klinikán szültem, de volt egy csomó laporoszkópom. Az a lényeg, hogy az orvosodban megbízz!!! Akkor sikerül minden!

Jamina:
Melyik egyetemre? Csak a közelség miatt kérdezem.

Tünde:
Irigyellek a bátorságodért, hogy otthon mersz szülni. Engem megnyugtatott, hogy van a közelben orvosi segítség (mondjuk a vége császár lett, mert elment Ákos szívhangja).

Norki:
Mi foglalkozunk természetes alapú (100% gyógynövény) alapú szerekkel (Ökonet) és van nagyon jó allergia és asztma ellenes szer. Egy ismerős kisfiúnál akinél nagyon súlyos volt segített neki. Ha érdekel.....

Eszti
beszti71

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: