A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Anya, annyira csini Kincső mindig olyan jó szerkók vannak rajta. Olyan igazi csajos, hogy nézhették fiúnak :shock: :evil:
Jó a tortás foto nagyon, és áruld el Kincső kapott belőle?
Ja, akaratosság, nálunk apa akaratos bizti ez is közrejátszik.

Jó utat és időtöltést nektek!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Remélem emlékeztek még rám, ne haragudjatok, h igy eltüntem!

Az van, h a másik topic ahova eredetileg jártam, "elköltözött" egy másik portálra, és nagyon pörögnek ott a csajok, alig bírom azt is követni, ide be-benéztem, de max. egy oldalra jutott időm, nem tudok most sem sokkal többet visszanézni, nemtom utólérni magamat/titeket az tuti!

Azért örülök, h ti még itt vagytok, és ah látom egyre többen:)

vki ujra babát is vár??? nem jöttem rá ki? a másik topicban is már 2en ujra terhesek:) tiszta nosztalgia. én is agyalok, h mikor kéne a 2.-at vállalni de látom ez épp téma is itt!

amugy mi jól vagyunk, ha emlékeztek volt ekcémánk, na az már nincs egy ideje (koppkopp!), elvittem Mora-terápiás allergia tesztre is, meg még sorolhatnám mennyi féle krém, a teszt negativ lett, azt meg még nemtom most miért nincsenek pöttyök, lényeg h nincsenek!

Mi 4 hós korunk óta szerencsére nem voltunk betegek, nekem voolt mult héten torokgyuszim, de Regusom nem kapta el (koppkopp ez is!)!

Még mindig szopizik, van olyan nap, h csak azt, de azért ált.ban 2x eszik gyümit, főzit, max 160 ml egy adagja, de én ennek is örülök!
Annyi a plusz, h napi 2 bulátát is elrágcsál, más darabos egyelőre nem megy. Húst sem kapott még.

Egy hónapja mászik, ül, és pár napja feláll és próbál lépkedni olyan édes:)

Amugy egy kis tündérke, nagyon jó baba még mindig, nem hisztis, nem sír, semmi, 4 foga van már, szinte észre sem vettem ugy jöttek ki.

Igaz éjjel kelünk néha, lehet olyankor mocorog a fog, de kb félóra és visszaalszik (cici).

Sajnálom a betegeskedőket, remélem gyorsan vége lesz ennek a hullámnak!

Csurinak és Klarisszának irtam privit, nem irtak vissza mizujs lányok?

Most megyek, de remélem visszafogadtok még:)

puszi

Andy és Regina

teszek uj képet!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
andy30

ja és a fogak:)
Kép

Kép
andy30

Évi!

Nagyon édi Lilla!
Szülinapokat csak azokét tudom akik fent vannak az iwiw-en!többiek,ha szeretnétek küldjétek el priviben,és én mindíg jelzek!

Andy!

Jó,h jöttél!láttam,h volt vmi zsörtölédés a decemberieknél,és elköltöztetek.Csuda aranyos Regi!a dédis képen hasonlít Brad Pitték kislányára(szerintem).gyönyörűséges kislány! hány kiló most,mert látom jó súlyban van :lol:

Anya!

az emberek néha annyira hülyék tudnak lenni.Kincső amúgy is olyn lányos ,nagyon szép kislány.Jó utat hétvégére!hova is mentek?

Kata!

a 2 nagyobb gyerekem között 20 hónap van.nekem nem volt olyan nehéz dolgom 2 picivel.Talán az elején pár hónap,míg kialakult az új napirend.én nem etettem egyszerre őket,csak egymás után.mondjuk Bencém nem volt nagy evő,ő azt se bánta volna,ha egész nap nem adok neki,így mindig ki tudta várni a sorát.

Akaratosság!

Hát az én legkisebbem úgy el tudja magát dobni,h csak nézek,mint a moziban.meg befeszít,ezt nem tudom leírni,de ha pl.tolja a járássegítőt és beleakad vmibe és nem tud elfordulni vele,akkor így megmervedik,feszít,és üvölt :roll:
Jaj szegénykém felébredt,mert be van dugulva az orra,kiabál,h aa-a - ez az anya lenne nála!na megyek orrot szívni.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey:jobuulást nektek.Kevin is csinál ilyen feszitéseket ha nem tetszik neki valami.

Andy:nagyon éges Regi.Jó hogy jöttél.És milyen jó husba van még mindig :lol:

000kata

hahó

köszi honey, kata!

honey jót nevettem a járássegitős dolgon, elképzeltem Bettikét közben:)édes lehet:)
nekem is olyan evésileg amugy mint neked Bence akár hiszitek akár nem. senki nem hiszi mert olyan husi. inni sem akar.

igen jó husi de már nem nagyon hizik, ma megyünk védőnőhöz majd megirom mi volt, már egy hete nem mértük.

na most szaladok is majd este jövök!

andy

ja brad pitték kislányára majd rákeresek!

Kép
andy30

Sziasztok!

Én is csatlakozok az újra előkerülőkhöz :) .

Kicsit zűrös volt az életünk mostanában, amiről írni most túl hosszú lenne, a lényeg, hogy az ikerszomszédunk totál megkeseríti az életünk :? .....

A lányok nagyon jól vannak!

Katus 11 hónapos mérésnél 9,2kg és 75cm.
Foga egy darab sincs, ami mondjuk a cicizés miatt nem is hiányzik egyenlőre :wink: .

A tesó kérdéshez azonban nagyon illetékesként szeretnék hozzászólni:
Nálunk érkezik a 3. baba :D !

Nagyon sz@rl vagyok már két napja: hányinger, gyomorégés, szédülés, DE nagyon örülünk Neki, hogy így sikerült! (nem terveztük :oops: :D )
Most még csak 6,5 hetes a baba.

Sajnálom, hogy nem jöttem ilyen sokáig!
Remélem tudlak olvasgatni ezután is Titeket :D .

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Az előbb írtam egy csomót és eltünt az egész :twisted:

Köszönjük szépen a kép dicséreteket!

Csuri gratulálok a kisbabához!

Kata, akkor hajrá, tessék összehozni egy kiscsajt. Nagyon aranyos Kevin a talicskával.

Kistesó téma:
Mi biztosan várunk még 2 évet min. bár szívem szerint máris belevágnék, de inkább az eszemre hallgatok, nekem sincs semmi segítség.

Andy, nagyon cuki husi Regi, örülö hogy eltüntek a pöttyök.
Pont ebben a témában szeretnék kérdezni:

Johanna szeme környékén kb. 1 hónapja megjelentek apró piros pöttyök, akkor a doki azt mondta nem kell vele foglalakozni.
Aztán lett néhány az orrán, majd a szája körül egyre több. Hétfőn csak elmentünk az orvoshoz, azt mondta vmi baktérium.
Adott kálciumot és ha hétfőig nem javulna irány a bőrgyógyászat.
Hát nem javul sőt mostmár piros foltokat képeznek a pöttyök.

Mi lehet ez szerintetek? Tényleg baci, vagy vmi kaja? Majd próbálok képet rakni róla.

Na megyek.

Móni

Kép
ission

Csuri: GRATULÁLOK NEKTEK!!!DE JÓ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

000kata

Ission: lehet valami kaja,vagy esetleg allergia.Ha az a kalciumtól elmulik.

000kata

Csuri ez szuper irigy, irigy!!!!!!!!!!!! :oops: :lol:
Azért képet kérek ám a csajokról! Kívánom harmadjára a fiút!

Andy Regi szinte semmit nem változott! Még mindig kis cukipofi!

Honey jobbulást nektek! Utálatos betegség monjon le!!!!!!!

Móni látni kellene!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Hello Lányok!

Köszönjük a dicséreteket!

Ma itt volt Anyukám, vigyázott Ádámra, mert már annyira elúsztam a házimunkával, hogy muszáj volt egy kicsit komolyabban foglalkoznom vele.

Dalmi, Évi, Klarissza!Köszi a válaszokat, akkor most már én is sima ásványvizet adok Ádámnak. Én is Nestlét, szentkirályit meg Naturaquat szoktam, jó lesz neki is most már.

A reggelit és a vacsit csak azért kérdeztem, mert én is a kifli, sajt, felvágott triót adom, vagy még virslit, de nem akarom, hogy megunja Ádám. Tegnap csináltam neki tojáskrémet és csak úgy tolta befelé. Most vettem padlizsánt, holnap megpróbálom a padlizsánkrémet. Babareceptek között találtam ezeket, gondoltam, hátha bejön.

Tesó:
Én már úgy odavagyok….. nagyon szeretném már, ha pocakban lenne Kistesó! Nem tudom, mi van velem, mert egy hónapja még azon bénáztam, hogy nem korai-e még, hisz csak másfél éves éppen elmúlna Ádám, ha most sikerülne. Egy pici, másik kicsi lenne, ahogy mondani szokták.

A szomszédunkban lakik egy csajszi, két lánya van, 16 hónap korkülönbséggel, a kicsi annyi idős, mint a mi babáink. Ő pl. azt mondta, hogy könnyebb neki a 2 kicsivel, mint mikor még csak a nagyobb volt, bár a kicsi nagyon nyugis baba.

Csuri!
Szívből gratulálok!!! (én is, én is, én is!!!!!)

Andy!
Regi nagyon édi!

Honey!
Gyógyuljatok meg hamar!

Klarissza!
Nálatok már mindenki jól van?

Eszter

Kép

Kép
ske

csuri de jó dejó!!! gratula! Hogy vagy??

honey jobbulást!

klarissza téleg veletk mi volt és h vagytok most?

nemtom nektek h hiznak ababák de voltunk védőnőnél ma és egész hónapban 7 dekát hizott összesen! eddig 2x kapott kaját a napi szopikon kivül azt mondta védnő ezentul kapjon vacsit is. remélem ettől nem megy el a tejem. mondjuk kajából nem egy nagyevő. tiszta kinlódás az evés néha... nálunk még kenyér sajt ááá sehol! még pürék mennek.

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Kösz a gratulákat!!!!

Most csak egy kép Katusról, aki már csak lépkedve hajlandó közlekedni (még ha mászással gyorsabban el is tudná érni a célját :roll: ) :D
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri: Gyönyörű Katus :lol:

000kata

Csuri :lol: Gratulálok!!!De jó!
Nagyon édes Katus!!!!

Klarissza :) én is több helyre is írogatok :wink: attól még nem kell elmenni a topicból.......

Képzeljétek, nekem is megjött :) örülök neki, mert így legalább már nyomon tudom követni a ciklusomat végre :wink:
Innentől még meddig tudok szoptatni?Vagy hogy van ez most?
Vendég

móni: ugy tom van olyan féle ekcéma is ami a szem meg száj körül jön ki de klarissza talán avatottabb a témában... én elvinném bőrgyógyászhoz!

csuri: h ez a Katus mennyire gyönyörű!!!és mekkora haja van! engedi bekötni? már én is szoktam csattot tenni h szokja pedig még nem nagyon van haja:) de engedi egy hét volt amig nem engedte.
de jó az a gatyesz rajta! én is most körözök kertészgatyókat neki de olyan drágák.
a privimet megkaptad annó?

andy

Kép
andy30

Fürtöske amíg csak akarsz! addig szopiztathatsz! nekem már lassan fél éve megvan, de tejem még mindig annyi amennyi a babónak kell most hogy beteg volt pl vissza is jött egy csomó, mert csak azt tudta megenni, de szerencsére ennek is vége én reggel és este néha délben szopiztatok na meg éjszaka vagy 3-szor! :roll:

Katus annyira, de annyira hasonlít Mátyásomra! Barna szemek, hullámos haj, huncut mosoly! :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

pakolom apa fiókját
Kép

Fáskosárban:
Kép

Így szokott megszeretgetni, végre sikerült lefotóznom:
Kép

alszok
Kép

betegen:
Kép
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Most hallottam, hogy a H1N1-nek újabb áldozata van egy 33 éves nemrég szült Debreceni kemoterápiára járó anyuka. :cry:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Csuri
Gratulálok hármaskához! :)
Katus milyen gyönyörű nagylány lett! és ügyi.
És szoptathatsz terhesen?-szomszéd csajt leállította az orvos mikor kiderült a tesó,mert méhösszehúzódást okoz.

Klarissza
Mátyás is nagyon jóképű!! és az az ölelés, kis bújós? :)

Andi
Regi is cuki.

A vízes dologhoz akartam még írni. Apukám vagy 30éve vízmüves és ott azt mondják csak néphülyítés folyik a csapvízzel kapcs.Folyamatos labormérések bizonyítják h. semmi baj a vízzel,- a dunairól van szó.Persze nem akarok senkit lebeszélni az ávízről, 60%ban én is azt iszom, csak nem esek kétségbe ha épp eéfogy.Léna is kap néha csapit. :)

Fürtöske
ebben nincs összefüggés.Kipróbáltad a c vitamint étvágyfokozásra?

Nálunk annyi változás van h. L. rohan a lépéssegítővel, nem meri elengedni, :D de legalább már nem balettozva lépeget.
És tök sokat beszél, kíváncsi voltam kinek a nevét fogja először mondani..na ná h. a kutyáét! :lol: KLEO KLEO csak ezt hallom egész nap, meg újra taliztunk az unokabáttyával-19hós, Gergő ezt is gyönyörűen mondja pedig elég nehéz. És azóta minden kisfiú Gergő :lol: Majd felveszem olyan cuki.

Kép
katica_75

katica: a c vitamin étvágyfokozó??? én este adom neki... éjjel meg kelünk többx

klarissza még mindig keltek ti is éjjel? amugy eszik már mindent nappal? téleg hasonlit katus meg matyás:)

andy

Kép
andy30

Hali!

Klarissza!
Talán azért is hasonlítanak, mert Katus ha fiúnak születik, most Mátyásnak hívnák :wink: .
Nagyon édes Mátyásod! Azok a beteg (könnyes) szemek :) ,levett a lábamról!!!!!

Andy!
Megkaptam az összes privit, és Regus nagyon csini-bini volt az esküvőn. Katus ezeket a szerkóit Annától örökölte, Anna pedig egy gazdag rokontól (tényleg) :wink: .
A hajában pedig csak a gumit viseli el, a csatokat kiszedi és a szájába tömi.

Katica!
Neked is köszi!
Igen még szoptatok (Katus csak cicin alszik el :? ) és amíg lehet, teszem is, bár most a hiperérzékeny mellbimbóimnak nem egy nagy élmény!

Fürtöske!
Köszi!
Szoptatni tudsz, ha akarjátok Mindketten!!!

Víz:
Katus fél éves kora óta csapvizet iszik :oops: :roll: .....

Kata
Neked is köszi a dicséretet! Átadom, ha felkelt (kb 3 óra múlva :roll: )

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Andi
igen, fokozza, ha néha elfelejtem érezni is h. nem úgy eszik.Próbáld meg délelőtt adni neki.
Léna azóta alussza át az éjszakát mióta nem kap éjjel cicit.

Csuri
értem. :)

Kép
katica_75

Klarissza :) Milyen édes Mátyás!!Kicsit olyan a hajacskája mint Marcimnak :D

Hú. Katica, olyan hülye vagyok, nem tudom mire írtad,hogy nincs összefüggés :oops: Egyébként már jobb az étvágya, vitacolan-t kapott, meg most ferro-kid-et, mert a doki szerint kicsit vérszegény, meg elég fehér is :?

Hogy csináltad,hogy nem szoptatod éjjel?Hogy sikerült leállni róla?
Vendég

Sziasztok!

Klarissza

Mátyásod nagyon kis csibész. Pakolás az megy nálunk is, főként a konyhában, nagy kedvenc a habverő, ha azt megtalálja nagy az öröm, fél napig azzal mászkál a lakásban.
Engem is így szokott Johanna szeretgetni, aztán meg jól a vállamba harap :o

Nálunk szinte már csak éjjel van szopi, ritkán nappal az elalváshoz de csak pár korty.

Katica engem is érdekelne hogy szoktattad le Lénát az éjszakai szopiról.

Csuri

Nagyon édes Katus, csini ebben a naciban.
Nálunk a szomszéd csaj szoptatott terhesen, csak az utolsó hónapban hagyta abba, de mikor megszületett a kistesó a nagyobb gyarek megkívánta a cicit és kért, de azt mondta nem olyan finom, mint régen, így nem kért többet.

Kata, andy

Köszi a tippet a pöttyökre, tegnap bekentem activátorral (nemtom ismeritek e) és mára sokkal halványabbak lettek, bár megvannak még.

Teszek képet, bár nem látszik túl jól.

Kép

Kép

Móni

Kép
ission

Csuri! elsősorban Neked NAGY NAGY GRATULA :D és probléma mentes pocakosodást ( egészségesen irigy vagyok) olyan jó, hogy újra itt vagy ( de ne tűnj el ) szomszédok::twisted:
Katus gyönyörű még mindig és jó súlyba van, mint Lillám csak L. nem ilyen hosszú inkább tömör-gyönyör, bár most nem engedélyezte a hossz mérést, de tudom, hogy nincs még 75 cm :)
A nagylányodról nem teszel képet?

Klarissza!Mátyásod zabálni való kiskrapek, szerintem mindenkit levesz a lábáról a huncut nézésével és a haja :shock: kislánynak is megállná a helyét 8)

Andy, Regi csodaszép és ügyes kislány, olyan mint egy porcelánbaba .Örülök, hogy az ekcéma-jellegű problémátok megoldódott.( kertészgatyót-bélelt nadrágokat vateráztam, dögös nagyon )
Csini esküvői fotot nem tettél fel!

Móni, dobj fotot a kiütésről így el sem tudom képzelni mi az amiről írsz :roll: egyébként meg mitől lenne bakteriális??? Van kutya, macska a közelébe (nekünk van, de szerintem hozzászokott ) vagy homokozó ( játszótéri ) :roll:

Honey, Bernikédnek adsz valami vitamint? Bocsi, ha írtad, nem emlékszem? Én az aloa vera activatort adom szept. óta (ha nem felejtem el, mint a D vitamint is van, hogy 2 naponta jut eszembe )
:twisted:
Akartam már kérdezni, hogy használsz bébikompot? Nálunk még vezetgetés volt, vagy komp addig nem akart egyedül lépkedni, de szerintem a járássegítő is hátráltatja őket.

Katica, de édi lehet Léna,ahogy dumcsizik :D nálunk az első szó apa volt :twisted: :twisted: :twisted: ( de lehet a pá-pá ) most már mondja, hogy anya, de kb. nyanya ( kor szerint stimmel, már nyanya is lehetnék :lol: )

Dalma, nem tettél fotót a falvédőről

Kri, Pipal, Ditta... mi van Veletek ?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csuri, ;)

Andi, hello itt megint. Dejó, hogy elmúlt Reginél az ekcéma. Az nem baj, ha nem hízott többet, képzeld csak el, ha ilyen ütemben híznának, 2 éves korukra kb 17 kg lennének. Kornél 9 hónaposan 9,36 kg volt, egy évesen meg 9,5. Most 3 évesen 13,5 kg. Szóval megállt rendesen, amit annyira nem is bánok. Olyan kis gizda csávó lett, pedig jó kis husimusi volt kicsinek.

Klarissza, olyan édi Mátyás, éjjel még ennyit szopizik? Én már csak 1x adok neki éjszaka, de többször nem is kel már :)))
Nekem nem hasonlítanak Katussal, ő annyira csajos, Matyi meg olyan pasis... :)

Móni, huh, ez elég csúnya szegénynek. tuti valami allergia. Nem, csajok? Kornélnak szokott néha ilyen lenni, de még nem figyeltem meg, milyen kaja után, mert csak pár órát tart. Meg Pannának volt ilyen nyáron kb 3 napig az egész teste. Fenistil cseppet kapott rá, és Calcimuscot. Állítólag vírusfertőzés volt. Látom annyira nem zavarja, nagyon cukin nevet :)

Katica, olyan édes lehet Léna a dumcsijával. Akkor Kleo nagyon büszke, mi?

Kép
Kép
dalminha

Klarissza:nagyon édes Mátyás.És az a huncutt mosoly nagyon édes.Kevin is belemászik mindenbe :lol:

Ission:örülök hogy múlnak a pöttyök.Nagyon édes Johanna ( milyen szép neve van) és mennyi foga van.

Ma felhivtam a doktornőt mert Kevin köhög és egész este dobálta magát olyan rosszul aludt.este párom hozott köhögésre homeopátiás gyogyot ( stodal ) .Mondta a doki hogy vigyem el azért mert ne menjünk igy a hétvégének.tüdeje tiszta,picit piros a torka.Valami virus lehet.Adjak neki kupot este h tudjon pihenni meg adjam neki a Stodalt.Meg megnézte az innyét és a fogacskája is jön.Szegénykém :cry:

000kata

Évi!

csak járássegítőnk van,de keveset használja. Cvitamint adok neki,meg most ezt a pulsatilla pratensis homeós bogyót. jó ez az activátor ?majd beszerzem barátnőmtől,ők foglalkoznak vele.D vitamint én is elfelejtem sokszor :oops:

Móni!

Szerintem is valami allergia.Adtál vmi újat neki mostanában?
Én is csak a fenistilt és kalciumot tudom mondani.vagy még esetleg sudocrem

Kata!

szegény Kevinke! remélem azért megússzátok!nekünk is köhögéssel kezdődött,aztán jött a takony,köhögés megszűnt pár nap alatt,de az orra még mindig folyik.hát ha hétfőig nem javul,akkor viszem megint dokihoz,de akkor már adjon valamit,mert nem tud így se enni se aludni rendesen.

Klarissza!

cuki Matyid nagyon!kis huncut :lol: Szerintem se hasonlítanak Katussal

Csuri!

Nagy-nagy gratula a bébihez!olyan jó neked!hogy bírod amúgy?az eléjén én borzasztó fáradt voltam.állandóan aludni akartam.de 2 pici mellett neked nehezen megoldható,nem?Gyönyörű Katus!

Katica!

Kis Ügyes Léna,h így dumcsizik,és nem is egyszerű szó.nálunk is az apa volt az első szó,azt jól begyakorolta,mert egész nap ezt hajtja :lol:

Fürtöske!

Ne aggódj a szopi miatt! nekem 4 hónap után jött meg,és még 4 hónapig szoptattam,de akkor se ment el a tejem,csak Betti egyszerűen nem fogadta el többet :roll:

Ske!

Jó hogy ki tudtál takarítani!én sem érem utól magam!nem hiszitek el de én utoljára ablakot tavaly októberben pucoltam :oops: :oops: .szégyen ide-szégyen oda,nincs időm.de most már én se tudom tovább halogatni.jövőhéten lepasszolom 1-2 délelőttre,és megcsinálom.bár kedvem se sok van :lol: :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Vizet én is Janát adok neki,de ha elfogy,akkor én adok neki sima csapvizet is.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

na elfelejtettem,h most Bencém nem ment suliba,hányt este,meg megy a hasa neki.láza nincs szerencsére,igaz remeg h fázik,de már többször mértem neki délelőtt is. olyan volt a hasa este mint az etiópoknak,fel volt puffadva.de amúgy ideges voltam,mert mesélte,h a suliban labdával nagyon hasba rúgták,én meg arra gondoltam,h valamilyét szétrúgták,és nagy a gáz.belső vérzése van ,v ilyesmi.
egész éjjel nem aludtam,mert folyton ott álltam az ágyánál,néztem lázas-e ,meg ilyesmi.de amúgy tök hülye vagyok,tiszta hipohonder.annyira félek mindíg h valami nagyobb baj van,és nem veszik észre,vagy mit tudom én.és néha eszembe jut,h mi lenne,ha így elveszíteném,és akkor ott bőgök.Ugye nem vagyok normális???

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Ezt csak azért,h lássátok,már mekkorák a nagyok,igaz én se vagyok túl magas (158)

Kép

Ő mag az én elsőszülöttem.Tortát én csináltam (nem kiröhögni :lol: ),mert csak ezt eszi meg ,fantatorta
Kép

Itt meg Betti azt mondta biztosan,h "na most jól megműtelek!!"
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

miért fordította el a képet??????

na bedugulok

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey:milyen nagyok már a gyerköcök.Jobbulást a fiadnak.
Én is mindig ilyen rosszakra gondolok h mi lenne ha.....anya azt mondta tiszta hülye vagyok.Pedig csak féltem és aggodok.

Kevinnek kinyilt az innye alul jön a 7. foga.Szerintem akkor ezért volt az éjszakai nyügi.

000kata

Kata, gyors gyógyulást kevinnek. Ez tényleg Murphy törvénye, hogy a gyerekek mindig hétvégére lesznek betegek :twisted:

Móni, lövésem sincs mi lehet ez, de én is az allergia felé hajlok inkább.
Mi az activatort isszuk :lol: :lol: :lol: de tényleg jó külsőleg is.
Még calcimuscot megpróbálhatnád!
Ezek csak tüneti kezelések, de mi okozza valójában?

Honey, tényleg durva, hogy még mindig folyik az orra szegény Bettikédnek ( bocs előbb Bernikéztem )
Tudom, hogy nem vigasztal, de én is ilyen hipochonder tipus vagyok, ez szörnyű. Nálunk apa az aki, ha vérfolyik is azt mondja, hogy semmiség, nagyonm lazán kezeli a dolgokat én meg mindent túlaggódok, DE másokat könnyen megnyugtatok :lol:
Valószínű valami vírust kapott be Bence, de elég ijesztő a haspuffadás. Mielőbbi gyógyulást neki!
Ablakpucolás :roll: hát én nem tudom, hogy oldom meg, de lehet hívok valakit ( irtózom még a gondolattól is , hogy valaki idegen ott sertepertél a lakásban ) nem valószínű, hogy kivitelezhető munka mellett, hogy én ablakot puceváljak. ( áprilisban volt nálunk utóljára tiszta )

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Hello

Végre elindultunk egy úton remélem lesz eredménye, hétfőn viszem "középső szindrómás" fiamat fejlesztőhöz aki tesztet csináltat vele aztán meglátjuk lesz-e eredménye :roll:

Honey szerintem nem vagy normális! Mint ahogy én sem! És szerintem egy anya sem! Talán ezért vagyunk anyák! Kevés olyan ismerősöm van aki félvállról tudja venni az ilyesmit én is folyton rémeket látok :oops: :roll: ! Néha irigy is vagyok, hogy-hogy tudnak ilyen lazák lenni! Én még Matyit sem mertem otthagyni senkire!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Kata, utolértek a fogakkal ( 8 van nekünk ) :lol: :lol: :lol:

Honey, annyira szép gyerekeid vannak!!!!!!!! Te is csini vagy nagyon és a tortán semmi szégyenkezni való nincs, nagyon ügyi vagy. Régen még egy gyerekes anyukaként én is csináltam túrós-tejszínes gyümölcstortát, de a piskótát legtöbbször készen megvettem :lol:

Majd az első szülinapra is valami full gyümölcsös túrótortát tervezek a kis drágámnak.

Honey, nektek 2 hét múlva szülinap :shock: :shock: :roll: de irigykedtem mikor megszültél, hogy milyen jó, Te már túl vagy rajta, pedig még nem is "ismertük" egymást.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Jól van,akkor kicsit megnyugodtam,h nem csak én nem vagyok "normális" :lol: :lol: :lol:

Igen-igen!2 hét múlva szülinap!már nagyon várjuk,de ötletem sincs mit vegyek neki.2 napja böngészek a neten,van 1-2 ötlet.de marha drága!!

ja,Bence már lázas :( :( .most apás hétvége van,nem szivesen adnám oda,de lehet,h az lenne a legjobb,akkor talán mi sem kapjuk el.apjánál is jó helyen van amúgy,vigyáz rá.na nem tudom még mi lesz.
Felébredt Betti,megyek,mert biztos éhes már ,déltől aludt.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

HOney, de szépek a gyerekek! Itt sem volt már jó rég ablakpuci. Meg sok mással el vagyok maradva. De már kibírja, míg kezdődik az ovi. Bár akkor meg Panna fog nagyon unatkozni szerintem, mert annyira jól eljátszanak.
Érdekes, én meg el sem tudom képzelni, hogy komoly bajuk legyen, ezért nem aggódok annyira. Én meg ezért vagyok nemnormális.
KLarissza, lemaradtam. Miért is viszed fiadat fejlesztőhöz?
Teszek én is pár képet

Fürcsi hajmosással
Kép

Na, szóval így játszanak együtt:

Kép

Itt még vigyorgok:
Kép
uuhh de nagy ez a kanál
Kép

Kép

Évi, megint elfelejtettem a falvédőt

Mielőtt szó érné a ház elejét, én már gratuláltam Csurinak... :wink:

Kép
Kép
dalminha

Dalma:milyen édesek a gyerekek.Olyan aranyosak együtt.Most irigy irigy nekem is nekem is :lol: :lol: :lol:

Ezt festettem Kevinnek a falra most lett kész:

Kép

000kata

Honey:én járássegitöt ami 2 az egyben (motor is ) azt szeretném vagy chicco játékasztalt.Hát igen minden nagyon drága :?

Többiek? valami jó ötlet?

000kata

Móni mivel nagyon a szája körül van én inkább valamilyen fertőzésre gondolnék az ekcéma nem száj körül szokott előszőr jelentkezni. Nem tudom használ-e cumit, üveget bármit amit szájába vehet esetleg más kisgyerek megnyalta, megrágogadta előfordul. Szerintem sterilizálj át mindent amihez más is hozzányúlhatott.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Csuri:Gratulálok.a.3.babához!!!!!Jújjjj,de.irígy.vagyok :D :oops: Már.én.is.nagyon.szeretnék.kistesót,de.apa.nem.akar.még.sajnos :cry: Katus.nagyon.édes.és.milyen.szép!!! :D

Kata:Nagyon.jó.lett.amit.Kevinnek.festettél :D Ügyes.vagy!!!!

Képzeljétek.Krisztián.már.megy!!!! :D Ma.már.kint.az.udvaron.is.ment.egyedűl :D Olyan.édes.ahogy.közben.koncentrál :D

Minden.baba.nagyon.édes.

Nem.tudom.sokan.vakok.vagy.mi,mert.Kriszt.szerintem.fiúsan.öltöztetem.és.mégis.megszokták.kérdezni,hogy.kisfiú.vagy.kislány? :evil: Komolyan.mondom.az.ilyeneknek.szemüveget.kéne.adni.vagy.nagyítót.

Hiszti:Krisztián.is.nagyon.tud.hisztizni.ha.nem.az.van.amit.ő.akar.Mondjuk.ő.tipikus.nyilas.gyerek :lol: Meg.mindent.a.földhöz.vágdos,ha.nem.tetszik.valami.

ske:Örülök,hogy.újra.itt.vagy :D Szép.nagy.már.Ádám.is :D

Anya:Én.se.értem,hogy.nézhették.Kincsőt.fiúnak :shock: Mondom.vakok.ezek.Mindig.kis.csini.a.lánykád :D

Dalma:Nagyon.édesek.a.gyerkőcök!!!

Honey:Nagyon.arik.a.gyerkőcök.Szép.a.torta :D Bizti.finom.is :D Takarításban.én.se.érem.utól.magam.mire.végzek.kezdhetem.előről.Ablakig.még.én.se.jutottam.el.idén.

Betegeknek.jobbulást.kívánunk!!!!

andy:Üdv.újra.köztünk :D De.jó,hogy.még.tudsz.szoptatni :D Nagyon.ari.gyerkőcöd.

ission:Szerintem.is.bőrgyógyász.elég.csúnya :cry:

Csajok.bocsi,de.nem.tudok.vissza.olvasni. :oops: Akkor.már.nem.kell.forralnom.vizet.adhatom.neki.simán.a.csapvizet?

Neharagudjatok,de.most.megyek,mert.rosszullettem :cry: Mert.nem.azt.a.szotyit.kaptam.amit.megkívántam :cry: De.szerintem.nincs.kistesó :cry: Holnap.reggel.tesztelek.Jó.lenne,ha.pozitív.lenne :D

Pár.kép :D

Kép így.eszünk :lol:

Kép képzeljétek.így.szét.szedte.az.etetőszéket :cry: :lol:

Kép

Kép Anya.most.én.szétszedem.ezt.a.zongorát :lol:

Jó.éjt.mindenkinek!!!

Kép
Kép
reni_24

Csajok!

Ekcéma.ügyben.tudtok.nekem.segíteni?Tiszta.ekcémás.lettem.és.a.bőrgyógyász.írt.fel.kenőcsöt.rá,de.nem.használ :cry: Ha.tudtok.valamit.légyszi.írjatok,mert.tisztára.kivagyok.tőle :cry:

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Hát ahogy beleolvastam az utóbbi 1 oldalba látom ez az oldal a visszatérők oldala :lol:

Szóval biztos sokan vannak akik nem is emlékeznek ránk, és nem is csodállom! Nagyjából szülés után eltüntem :oops:

De ma Dalmi írt nekem egy smst és kért, hogy ha van időm nézzek be ide :) Nagyon örültem neki, hogy van aki még emlékszik rám! :)

Úgyhogy úgy döntöttem, hogy megpróbálok újra csatlakozni hozzátok, na persze csak ha nem gond! :roll:

Visszaolvasni biztos, hogy nem nagyon lesz időm, úgyhogy inkább azt mondom, hogy a mostani hozzászólásokat olvasom, és belerázódok :) Remélem! :lol:

Szóval nagy vonalakban az elmúlt egy évünkről :lol:

Fanni édes, aranyos, tipikus skorpió, kis akarnok :shock: :roll: :lol:

Jelen pillanatban 8900g, és 74cm! 7foga van, mostanra már mindenevő, eddig semmi allergiája nem jött ki szerencsére, csak a penicilin érzékenység! Hát ennek sem örülök, de még mindig jobb mint ha étel allergiája lenne :roll:
A fejlődésében voltak kisebb gondok, kicsit későn kezdett mindent, így elvittem Dévény tornára, ami sokat segített nekünk! 4x kellett menni, és most minden rendben van vele :)
Mondjuk még menni nem megy, csak lépeget az ágy, asztal, szekrény mellett, de hát mindegy, majd csak elindul :)
Persze akarva akaratlanul össze hasonlítom Kyrával, aki 10 hónaposan már járt.... :roll: De hát nem lehetnek ugyanolyanok :)

Nem tudom itt ki hogy áll a járás kérdéssel, de remélem nem mi vagyunk a leginkább lemaradva! :lol:

Készülődök lassan az első szülinapra :) A torta már ki van találva, az ajándékok nagy részét már beszereztem :lol: Remélem jól fog sikerülni :)

Képeket majd mindjárt töltök fel a gépre, kicsinyítek, és rakok fel a lányokról!

Aztán ezt az oldalt elolvasom, és kommentálom ha lesz rá energiám :)

De a képeket már most kommentálom :lol:

Andy, hát gyönyörű a lányod! Nekem a fogas kép tetszik legjobban! Nagyon édes :lol:

Csuri, hát gyönyörű a lányod! Ezt a hajat! Nem semmi! :shock: És hát gratula a menéshez :) Az már tuti, hogy ti előrébb jártok mint mi :lol: És hát gratula a legkisebbikhez :)

Klarissza, gyönyörű a fiad :) Azok a nagy barna szemek! Nagyon édes :)

Móni, hát Johanna önarcképe :D Nagyon édes! Nem semmi hosszú haja van neki is :)

Honey nem semmi a kis csajszi :) Édes hurkás kis karok, és combok, imádom a dögönyözhető babákat :D

Dalmi, rengeteget változtak a gyerekek! Nagyon szépek! És hát még mindig ezek a szemek :shock: Gyönyörűek! És nagyon hasonlítanak egymásra! :)

Reni, Krisztián nagyon édes! Ez a zongorás kép :) Nagyon cuki! Drukkolok neked holnapra a pozitív teszthez! :)

Na megyek hozok képeket :)

KépKép
KépKép
akíra

Bocsánat nincs másra időm.
Fürtöske
csak a szopi-mesi összefüggésre gondoltam.

Éjjeli szopi leszoktatást kérdeztétek:
apa ment be hozzá éjszaka.Egyre kevesebbet ébredt és kb. 2hét után már nem kelt. Először volt üvőltés, de megérte. :oops: :D

((Lehet rosszul írtam, L.első szava a NEM volt,pápá, annny (ez lennék én, ritkán:anyuuu) stb. és a nevek közül az első a kutyáé. :lol: Levideóztam majd feltöltöm ahova a multkorit.))

Dalma
olyan gyönyörűek ezek a gyerekek! Nektek érdemes lenne még vagy 5öt összehozni!! :wink: :lol:

Honey,Reni
Ti babócáitok is szépségesek, de úgyis mondom mindíg :)

Kata
ügyes vagy.

Kép
katica_75

Sziiiija Akira!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katica_75

Sziasztok!

Akíra:Annyira.örülök,hogy.te.is.vissza.tértél.hozzánk :D Várjuk.a.képeket :D Köszi.szépen.a.dicséretet :D Majd.nemsokára.már.ő.is.szaladni.fog :lol: Köszi.a.drukkot.rám.fér.:DBizti.jól.fog.sikerűlni.a.szülinap.:D

Remélem.jó.a.link.felvettem.Kriszt.ahogy.megy :D
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... fwZV45gApa

Katica:Hogy.vagytok?Köszike :D Léna.is.nagyon.szép :D Várjuk.a.videót :lol:

Mostmár.tényleg.megyek.lepihenek.

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Klarissza
Lehet neked van igazad, a doki azt kérdezte van e alvós állata, (van) mert azon a nyál miatt megtelepednek a bacik, azt mossam cseréljem, ezt megetettem. Lefertőtlenítettem, az evőeszközöket, etetőszéket. A játékokat még nem, de akkor azokat is. Kicsit mintha javult volna, bár óráról - órára változik, egyszer örülök hogy halványodik, de aztán újra bedurvul.

Évi
Igen van, kutya is macska is, meg hát mi állattartással foglalkozunk (kacsa) így bármit összeszedhetett, mivel mindent töm ő is a szájába….. Idővel majdcsak hozzászokik.
Te mennyi activatort adsz Lillának, hogy adagolod? Eddig eszembe se jutott, pedig tudom hogy meg lehet inni

Kata
Kevinnek jobbulást! Nagyon ügyi vagy, ezt hogy csináltad? Magadtól, vagy vmi sablon?

Honey
Igazából szinte mindent eszik, (kivéve ami tiltólistán van), úgy 9 hós kora óta, szóval újat nem adtam mostanában, de allergia bármikor kialakulhat ha jól tudom.
Ablakpucolás, nagytakarítás nálunk is egy éve volt kb. hát gáz, de ez van, nagyon meg kellene csinálni de várom hogy megfagyjanak a legyek(lehetőleg ne sz@rják le újra)
Bencének mielőbbi gyógyulást! Én is nagyon parázós vagyok, már ez a pöttyösödés is kikészít.
Nagyon szép családod van.

Dalma
Nagyon édesek a gyerekek így együtt. Ilyenkor én is elgondolkodok, lehet mégiscsak mostanában kellene kistesó. Panna is azt csinálja, amit Johanna? Ha beteszem a járókába ki akar jönni, ha kint van a bentlévő játékok kellenek.

Reni
Gyönyörű szemei vannak Krisztiánnak.

Szia Akíra! Várjuk a képeket!

Móni

Kép
ission

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: