Sziasztok!
Megvagyok én is, csak a derékfájásom olyan szintre emelkedett, hogy semmihez nincs kedvem. A levlistás képeket mindig megnézem, mindenki nagyon csinos,

de a fórumot csak most futottam át. Tegnap szembesültem azzal, hogy valószínű ez már így marad, nem csak múló dolog, viszont akkor rohadt hosszú két hónap elébe nézek. Bocs!

El is keseredtem rendesen. Fájdalomcsillapítón nem akarok élni, de tudom, hogy az sem jó a babának ha én szenvedek. Így mikor már nem bírom, beveszek 1 algopyrint, de azt sem napi rendszerességgel. Próbálok minden nap kimenni kicsit sétálni, hogy levegőn legyek és ne punnyadjak teljesen le, viszont csak nagyon lassan, sántítva tudok menni és megbámulnak az emberek. Ez is rosszul esik.

Nem tudják elképzelni, hogy mi a fene bajom lehet, hisz hasam még mindig alig van.

(Persze, mert befelé nő babóca és feszíti szét a derekam) Így inkább megvárom a férjem, hogy együtt menjünk -nem mint ha lenne kedve szegénynek- de akkor úgy tűnik csak együtt andalgunk. Itthon is nehezemre esik minden tevékenység, mert fájdalommal jár, de nem akarom a férjem terhelni, elvégre én vagyok itthon egész nap. Ahogy tudom megcsinálom a főzést, mosogatást, felmosást, teregetést stb. de még a lakásban való közlekedés is nehézkes.
A doki legutóbb azt mondta mikor panaszkodtam, hogy nyugodtan szedjek fájdalomcsillapítót, ezzel mást nem tudnak csinálni, meg hogy nem hajt senki.

Mármint ráérek sántikálni az úton, vagy otthon szépen csinálni a dolgokat, persze ezt így nem mondta ki. Ezért elég szar a hangulatom, ha belegondolok, hogy még lehetne kettő, na jó egy aktív hónapom, nézelődni, vásárolni -főleg, hogy már nincs dög meleg- vagy csak kettesben elmenni beülni valahova a párommal...
De, nem panaszkodok tovább, megyek próbálok összeütni valami kaját. Tegnap főtt krumpli volt spenóttal, tükörtojással. Férjem ráncolta rendesen a homlokát mikor megmondtam mihez vásárolunk, de aztán úgy bekajált belőle, megállapította, hogy ez nem is rossz.

(először csináltam, eddig nem is próbálkoztam ilyennel, de most azt mondtam én kívánom, ezért lesz) Legalább megérte gürizni a kajával, volt sikerélmény.
Ahogy olvasom szoptatás alatt eléggé körültekintően kell kajálni. Csak azt nem tudom, hogy ha a hüvelyesek, K-betűsök kiesnek, (velük egy csomó leves és főzelék) szénhidrátot minél kevesebbet, akkor mit fogok enni?

Amennyi húst én eszek, attól tönkre mehetne a húsipar. Azt hiszem maradnak a gyümik, bár attól a férjemnek ugyanúgy főzni kell majd és még meg is állni, hogy ne egyek belőle. Na de a babáért mindent.
Ha nem leszek mostanában az a fentebb leírtak miatt van, de azért próbállak olvasni titeket. Hétfőn III. rutin vérvétel, ultrahang, fogorvos, szóval akkor biztos jövök beszámolni, mit művel babóca bent, mivel boldogít így engem. Remélem azért növöget rendesen, legalább befelé, ha már kifelé nem akar.