A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Fleur: igen a pisi mint írtam figyelem felhívás+ büntetés!
falvédő= játszószőnyeg..csak sokrétűen van felhasználva.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

bocsi

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk
Igen közben már olvastam...de örülök, h megoldódott a dolog

KépKép
KépKép
fleur

Nem, nem alszik a kis tünemény :x

Járkál, cd-ket nyitogat.
Egyszerűen nem hagy netezni :roll:

De azt azért leírom, hogy Emma akkor ma nagyon ügyes volt a bölcsiben, és sok sikert nektek a babaprojekthez később!

És a fotók is aranyosak,

Azt hiszem, telepakolta a pelenkáját

Kép
vindolanda

Fleur, ki az a Bartos Erika? :roll:

Hisztik....
Amúgy Rugón azt vettem észre, hogy amikor jöttek a fogai (nem nagyon tudtam róla, csak sejtettem), akkor volt a nagy hiszti-korszaka.
Aztán kibukkantak leghátul, és a földönfetrengős időszaknak is vége lett.

Sírós gyerek a csanában: hú, most itt is van egy kemény beszoktatási időszak, Zsombornak hívják a kisfiút. Kétszer láttam eddig, de mind a kétszer ordított. Először Rugó is meg volt tőle szeppenve, nem nagyon értette, mi a helyzet, be sem akart menni. Az nála komoly dolog :wink:
Aztán megszokta valahogy.

Most öten vannak amúgy gyerekek. Mind fiú, és mind szőke. Csak Rugó olyan barnás. És mind nagyobbak is testsúlyra-magasságra. Ő meg olyan közöttük, mint egy kis hajasbaba :roll:

Rugó amúgy mintagyerek a csanában. Állítólag nagyon nyugodt, nem sír és nem hisztizik. Sőt, kétszer lepihent egy fél órára:O Igaz, másfél hónap alatt:) Szóval viselkedéskultúrában etalon a gondozónő szerint. De jól érzi magát amúgy, ez a lényeg. Tamáska a nagy haverja, állítólag már egymás kezét is megfogták. Nagyon büszke vagyok rá. Felnőtt baba lett. Csak a beszédjére kellene még gyúrni (arra nem vagyok büszke):)

Holnap megyünk Böszörménybe partyra egy ismerősömhöz. Több baba is lesz 8)

Gica, ezt a játékot majd megnézem én is :wink:
Bár nálunk nincs most egér. Vagyis a notebookot simogatjuk, és csak az éjszakai munkákhoz rakjuk rá az egeret. Rugó pusztította korábban, így elpakoltuk.
Én már jobban leszoktam róla amúgy, de G. meg elalszik, ha anélkül dolgozik a gépen éjjel.

Na, ezt most jól elküldöm.

Kép
vindolanda

Este lehet elmegyünk megrendeljük a függönyöket :roll:

Rugó egy tál csipsszel bevonult dvd-t nézni 8) Csend van. Pelenka nincs rajta, tennem kellene rá, mert odaereszt egy tócsát az ágyra.

Ja, azt is megfigyeltem már, hogy mindig úgy fekszik, hogy a pisi az én kispárnámra folyjon :roll:

Addig forgolódik :roll:

Kép
vindolanda

Kaqk, szép ágy és szoba :D

Danolászást hallok bentről

:arrow:

Kép
vindolanda

Rugó danolászik? :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Lassan ébreszteni kell Emmát..jobb szeretem ha magától ébred...de nem hagyhatom 3 nál tovább, mert akkor este nincs alvás..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: milyen képet szeretnél? Ahogy motorral száguld a gipsszel? :lol: Majd megpróbálom lefotózni :D

Kaqk: Nagyon jó lett Emma ágyikója :D És milyen jó hogy igy szeret bölcsibe járni :D Én nagyon félek hogy fogja újra kezdeni a beszokást :roll:

Fleur: Remélem már jobban vagy! Mitől görcsölhettél ennyire? :roll: :?

Kép

Kép
agica1126

Ágica, igen, olyat szeretnék :wink:

Kaqk, igen, de persze nem értelmes dolgokat énekelget, csak halandzsázik.

Jön :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: oksa. :wink: Amúgy Petra is énekelget olyan aranyos a kedvence Csiga-biga... Hinta-pajinta...és a kom-kom(Cickom-Cickom) :lol: ja meg a Virágéknál ég a világ de neki csak bum-bum-bum :lol:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok,

Még visszaaludt Áron, igy gyorsan irok pár sort.

Fleur nehéz lehet most neked, pláne, hogy pocakos is vagy. Lilla hidd el teljesen megfog változni, ha meglátja Danit. Nálunk is igy volt. Én felvoltam készülve a legrosszabbra és szerencsére Áron kiegyensúlyozz baba volt / most is az.
Nagyon sokat készitettem fel Péterkét az érkezésére. Próbáltam nyugodt lenni, sokat pihiztem, emlékszem állandóan mesét olvastunk, énekeltünk, képeskönyveket néztünk. És képzeld, ha nyügi fürcsi után Áron elkezdem énekelni a Vukkot és mosolyog:-) emlékszik rá, hogy már a pociban is sokat hallotta:-)

Ágica képet a gipszel motoron száguldó Petráról!!!!

Kaqk jó lett az ágy. Bepisilés lehet bünti.

Vindo hát eltudom képzelni Rugót a csanában a sok szőke között:-)

Karácsonyi ajándék: most ez úgy elgondolkodtatott, hogy akciós lett
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=6737

Heni
KépKép
heni81

Hú, nekem a karácsony még eszembe sem jutott.
Bár szerintem örülünk, ha be leszünk bútorozva akkorra.

Rugónak nem tudom... Biztos valami játékot kap majd. Majd figyelem, miket linkeltek be. Volt az a szerelős készlet, az biztos tetszene neki.

De nekem jó lenne egy nagy embermagasságú bennszülött-szobor a nappaliba :roll:

Bár biztos sokba kerül :x

Kép
vindolanda

Én babaházon gondolkodom....karira Emmának

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo!
Bartos Erika: Anna Peti Gerrgő sorozat,illetve Bogyó és Babóca sorozat írója :)
M. is imádja B. mega sárga Irány az iskolát,abban van sok vonat(Vasúttörténeti park) busz,troli,kukásautó :)
hibigyogyi rajzok,velük megtörtént dolgokat mesél :) ezért kezdte pl. Míra a falfirkálást ,ovistárs hóangyalkát,Piroska ezért volt a farsangon s még sorolhatnám :)

KépKép
viranka

Köszi :wink:
Most már felvilágosultam :D

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Mi már lenn anyuéknál :)

Mesi, köszi a telcsit, megnyugtattál :wink:

Na én most megyek, férfiak tejfakasztó bulin vannak, szóval anyuval négyesben vagyunk :)
Vendég

Bartos Erika Anna Petijét én is áldom!
Botond ezt kapta Lottitól szülinapra. Minden lefekvés elútt ebből olvasunk. Egyszerűen imádja! Van, hogy amikor éjszaka átvándolrol, hozza az AnnaPeti könyvét is. :) Végre nem bánja, ha lefeküdni megyünk.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Mondjuk Rugónak bármit mutogathatok, ami könyv formájú, 1-2 perctől tovább nem köti le :roll: Kisebb korában még jobban érdekelte, de most már a láncfűrész és a fűnyíró a favorit, szigorúan megtapizva az udvaron:) A lakásban is mindig jön-megy, holmi könyvekért ő nem ül meg a fenekén.
Így aztán ez irányú ismereteim korlátozottak
:wink:

Kép
vindolanda

Na jó, a Bud Spencer filmekkel le lehet ültetni egy negyed órára :lol:

Kép
vindolanda

Hoztam képeket, Ágica! :wink: Kép Viszi motoron Aoá-t :D
Kép Nyomkodja a szintetizátort és énekel a mikrofonba.
Kép kis királylány
Kép opsz! elütöttem elmot! :D
Kép autómosás
Kép kicsit mellérúgtam :P
Kép 8 fohoz már kell a fogkefe

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense: Bakker ha nem tudnám mennyi idő van közöttük azt mondanám hogy ikrek :lol: :lol: Annyira szépek! :D

Vindo: Képet most nem sikerült de nem adom fel! :wink:

Kép

Kép
agica1126

Petrát szinte minden mese leköti de a kedvence a Mazsola és Tádé :D Na meg persze a könyvek minden mennyiségben :D

Panndi: Akkor jó hétvégét nektek! :D Fruzsi is mennyit változott :shock: :D

Heni: Nagyon ötletes az az ajándék amit belinkeltél!Nekem nagyon tetszik! :D [/b]

Kép

Kép
agica1126

Kolbi!
Boldog szülinapot :)

Heni!
jó az asztal,de a duplo/legoval ne kompatibilis :(

KépKép
viranka

Sense: azta Lotti milyen nagy már...csuda édesek!
[color=brown]
Kiskolbi boldog Születésnapot!!!!
[/color]

Megvagyunk.tegnap du-án egy szuper előadáson voltam..ezt minden nőnek hallania kellene.....

Emma apával volt, moorizni a főtéren, szökőkutat nézni, szobrot mászni..nagyon jól elvoltak, volt nagy kacagás...:-) csak lesték Őket! :-)

Este az új leesésgátlóval felszerelt ágyon aludt..Ő mászott fel..és kb 5 perc és "nem" aludt.."nem"nem kellett bent lennem..vissza jött Emma...talán múlik a fogfájás..majd belesek h látszik e már vmi, nem folyik az orra, bölcsi miatt is lenyugodott., megszokta..remélem így marad!!

Du-án angol...

KépKép
kaqk
Debrecen

telefonom kijelzője bemondta az unalmast :evil:
Móni!
a rózsaszín overállt elhozod?
Sense!
de szép kislány Lotti :) de Ő inkább Rád hasonlít :wink:

KépKép
viranka

Boldog szülinapot Kolbászkám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi boldog születésnapot :lol: :lol:

Viranka remélem nem felejtem itthon :roll:
jelentem fánktészta begyúrva :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vera, de nekünk még nincsen se lego, se duplo :roll:

Sense jaj de szépek a gyerkőcök :D nagyon hasonlitanak!!!!ami nálunk nem igen mondható el :roll:

Képzeljétek a keresztanyám megkérdeztem, hogy biztos vagyok e benne, hogy Áron az én gyerekem, nem e elcserélték a kórházban :shock: :shock: :shock: mert nem tudják pontosan beazonositani, hogy kire van:shock: :shock: :shock:

Kaqk hajrá babaprojekt!!!!! Tudtam ám, hogy szupi lesz az új ágy!

PAnndi jó pihenést!!!!élvezd ki, bár én néha jobban lefáradok ilyenkor
:roll:

Nálunk minden a régiben...............

Heni
KépKép
heni81

Heni, ezt komolyan gondolták? :shock: :shock: :shock:
Egek...

KOlbinak boldog szülinapot kívánunk!!

Mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Gyurmázunk épp. Nagy lapokat készítünk, amiből egy hengerrel köröket vág ki Rugó. Fél órája :roll:

Heni, nem lehet ezt kiszámolni. Meg pár hónap múlva jobban el lehet majd ezeket a dolgokat dönteni.
Amúgy nekem Áron Rád hajaz :)

Én pl. a családban a dédmamám nővérére hasonlítok a legjobban (nyomokban meg az ő unokaöccsére, az apai nagyapámra), és erre egy régi fotó alapján jöttünk rá, mert ugye nem nagyon ismerte már senki sem. A 20-as években kivándoroltak az USÁ-ba, onnan küldtek egy képet még régen, és hát ő néz ki úgy, mint én. A többiek másmilyenek a családban :roll: (nagy fül, göndör haj stb.)

Kép
vindolanda

Sense, a gyerekeket elfelejtettem megdicsérni, Botond nagyon kis talpraesett, Lotti meg gyönyörű... Ha jól látom, nagyon szép a haja színe is :wink:
Nagyot nőtt nagyon :shock: :D

Kép
vindolanda

Ha én megjelenek, mindig eltűnik mindenki :shock:
Lehet, el kellene gondolkoznom :roll:

Halat sütök Rugónak, aztán várjuk Gábort, és elmegyünk Szoboszlóra partyzni 8)
Gondolhatjátok, nagy baba-buli. Csupa móka-kacagás 8)

Kép
vindolanda

De mivel én vezetek, ezért Gábor ihat, így ő jól fogja magát érezni 8) Én meg rohangálhatok Rugó után.

Kép
vindolanda

Rugónak csináltam gyurma-mobiltelefont. Tíz perce beszél bele :lol:
Kis antennája is van :roll: :idea:

Kép
vindolanda

de kreatív vagy :)

Míra hazaért,Bálint meglátta rögtön megharapta,aztán rohangáltak,örültek egymásnak :) bent elkezdtek játszani fél perc múlva visítás sírás :) B. alig akart lefeküdni aludni :)

Heni!
:shock: :shock:

KépKép
viranka

Igyekszik az ember :wink: :lol:

És azt még nem is láttad, amikor a porszívó csövét ferdén tartom, és az ágy tetejéről így egy-két méterre el tudom "lőni" a gyurmagolyókat :idea:

Öltözök, minden jót Nektek :arrow:

Kép
vindolanda

Légyszi Sense számát küldjétek el nekem :) nem tudom a gmailes jelszót :(

KépKép
viranka

Vindolanda!
Hűha, gyurmamobil. Tényleg ötletes és a porszívócsöves fúvóka is. :lol:
Látod, milyen hasznos a vezetés, Gábor is lazíthat. :wink:
Nálunk sincs valójában egér, ez igaz, akkor nem is egérkezelés gyakorlására van a játék. A kis kezüket húzgálják a laptop egérhelyettesítő részén.

Viranka!
Édesek lehettek a gyerekek, ahogy örültek egymásnak!

Heni!
Keresztanyád nem semmi. :shock:
A képek viszont nagyon szépek!

Sense!
Lottesznak már 8 foga van? Hihetetlen. Jobban megnéztem és már 8 hónapos???????? Nagyon jók a fotók!

Fleur!
Csak alakul már az a hiszti. Sajnos tényleg nehéz ez az időszak, pláne pocakosan.
Megkérdezem Apát, mit tud tenni a letöltés ügyében. Hátha Lillának tetszene.

Ágica!
Gipszben motorozó Petra. :lol: Azért szerencse, h ilyen jól viseli. Emlegesd neki a bölcsit néha, h ne nagyon hátha vágyni fog.

Kaqk!
Akkor hajrá tesóprojekt!
Nagyon szép kis kuckója lett Emmának! És mindig csodálkozom, h milyen okos kislány. Most is, h megbeszélted vele a csorgatást és szépen szót is fogadott. MIlyen előadáson voltál?

Regi!
Mi újság veletek? Régen jelentkeztél.

Most mennek kell. Puszi
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

MOst bejelentkezek, aztán megyek vizsgáztatni ma is meg holnap is :roll: Holnap jön G. egész családja, de apu is bejelentekezett délutánra :shock:

Lesz forgalom, és még a lakást is rendbe kellene tenni :roll: A fene essen bele :x

Gica, értem akkor :wink: Úgy egér :lol:

Nem tudom, mikor tudok majd jönni.

Tegnap a party egész kellemes volt. Ettem négy szelet pizzát is 8) Négy baba volt végül, a legfiatalabb hat hetes volt, R. a középmezőnyben helyezkedett el.

Zökkenőmentes volt az este, eltekintve, mikor hárman is bejelentkeztek egy gumikalapácsra, és el kellett dugni előlük :lol:

Szóval majd azért igyekszem jönni még vasárnap este előtt, de elég tempós hétvége előtt állunk.

Már várom az őszi szünetet 8) Akkor szerintem haza is utazunk több napra, ami ugye, nem tudom, hogy jó-e vagy rossz.

Lassan öltözök puccparádéba, meg Rugót is indítom közben.
G. elvitte a kocsit kilencig, egy vas-műszaki boltban van.
Kilenckor én indulok vele.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo jó, zökkenőmentes hétvégét neked.
Most is jó sűrű lesz a program :roll:

Irina hogy vagytok?
Ádó jobban van?

Gica én is próbáltam a játékot :lol:
ügyes a párod :lol:

Kaqk írj részletesebben erről az előadásról kérlek.
Kíváncsi vagyok miről szólt :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

csak gyorsan, akit érdekel nézze végig...már ha sikerül belinkelni
nem sikerül. Power point prezentáció...hogy tudom belinkelni?
vki segítség!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Milyen volt a buli?

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

A héten ezerrel ügyintéztem az elmaradt dolgaimat, amiket Szelivel nem tudtam, úgyhogy nem sokat voltam itthon, azért nem is jöttem.

Most meg egész délelőtt főztem, reggel meg tesco- Zöldbableves, rakott krumpli volt az ebéd, meg sütöttem búvár túrós muffint, mert délután átjönnek a barátnőmék, hadd játszanak a csajok. Mióta Szeli bölcsizik, alig találkoznak. Hétfőn Dóri is megy bölcsibe... Meg most ünnepeljük egyúttal Szeli névnapját, ami egyébként holnap lesz, de holnap valszeg megint megyünk szülinapozni, még Apa eldönti, van-e kedve, mivel ma költözteti az egyik haverját, meg még dolgozik is... :?

Most elnyúlok egy kicsit a kanapén, mert kipurcantam... :roll:

Remélem, mindenki jól van! Igyekszem jönni!

Ja, és ami fontos, Szeli egész héten nem sírt a bölcsiben, és nem is pisilt már be a héten egyáltalán! :) Reggelente aranyosan besétál, és jót játszik a többiekkel! :D
Éjjelente meg szól, hogy pisilnie kell... :shock: Pelusba már nem akarja... Úgyhogy éjjel 1x ki kell jönni vele pisilni, így teljesen száraz marad a pelenka! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Még azt akartam írni, hogy a héten megkaptam a gyest! :) Jobb is, mert nem tudtam utolérni őket telefonon, állandóan foglalt volt... A határozat még nem ért ide... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Vindolanda!
Hűha, fura lehet vizsgáztatóként benn ülni egy vizsgán. Én csak vizsgázóként ismerem a helyzetet...
Tényleg sűrű lesz a hétvégétek!

Móni!
Köszi, átadom Apának! :wink:
Az a fánk nagyon jól nézett ki, ami vmelyik laptetőn virított!
Karácsonyi ajándékon még nem igazán gondolkodtunk. Talán orvosi táska Zsuzsunak- mióta Gergővel a dokibácsit jártuk állandóan gyógyít ő is. Gergő pedig vmi darusauót, v markolót kapna, mertő megezekért van oda.

Kérdés:
Télére milyen kabátot vesztek? Egyberészes overállt, v kétrészest?

Szép hétvégét!
Gica

Kép
gica1

Regi!
Boldog névnapot Szelinek! :)
Büszke lehetsz rá, h ilyen ügyes!
Hát mi továbbra is egy helyben állunk szobatisztaság-ügyileg. Kaka bili, pisi pelus. Nem tudom miért nem hajlandóak bilibe pisilni...

Kép
gica1

Csajok...átküldöm a gmail-re!

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi Kaqk, majd megnézem :)

A buli nagyon-nagyon jó volt. Rengeteget nevettünk, beszélgettünk. Jó volna sűrűbben ilyet csinálni :wink:

Gica ha tegnap jöttél volna akkor ehettél volna olyan fánkot :)

Regi Szeli nagyon ügyes :D
Jó pihenést.
Én is muffint sütök, ma diós-almásat, holnap túrórudisat :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: