Sziasztok!
Este már nem volt energiám írni, 7 után hazaértem az orvostól és bedőltem az ágyba.
Lényeg, hogy minden rendben. A méhszáj elkezdett vékonyodni, ennek az orvos nagyon örült. UH-t nem kértem végül, mert 2 hét múlva úgyis lesz. Azt mondta, hogy majd megmérjük a babát, ha kijön, nincs jelentősége az UH által kalkulált méreteknek. CTG-t a 36. héttől kezdem, azaz nem a jövő héten, hanem azután. Ott a rendelőben csinálják majd, időpontot adnak, 2000 ft/alkalom. Móni "élményei" alapján nem ragaszkodtam a Klinikához.
A 36. héten megyek még valami "tenyésztésre", arra szerintem, amit Szilvi is írt, a Klinikán veszik le.
El kellett mondanom, hogy hogy képzelem el a szülést, milyen típusú embert szeretnék magam mellett, így ajánlott egy szülésznőt az orvos. Friday, pont azt, akit Te is írtál nekem még az elején.
Azt mondta az orvos, hogy amíg Babu jól van, a szülés úgy és olyan formában történik, ahogy én szeretnék, ők a szülésznővel mindenben támogatnak
Ja, és a lényeg, ha nem születik meg Babu nov. 17-ig, akkor megindítják a szülést. Azt mondta a doktor, hogy a kalkulált időpont után nem vár tovább, mert nincs értelme.
Olvastam tegnap valahol, hogy a szülés "pontos dátuma" (amennyiben van ilyen), az a fogantatástól számított 260. nap, szóval most elkezdek számolgatni... Elvileg tudom a pontos napot.
Mondta a doktor, hogy most már mindenképp pihenjek és törődjek a kisemberrel a pocakomban. Úgyhogy elhatároztam, most már visszafogom magam, és kevés munka és családi ügyek megoldása mellett az időm nagy részét Babura fordítom. Olyan lelkiismeretfurdalásom lett, remélem, szegénykém nem hiszi, hogy nem várjuk.
Móni, szerintem tökéletes a táblázat, nekem november 17-t kell beírni.
Hogy álltok a munkálatokkal?
Friday, ügyes vagy a varrással!
Nálunk ma reggelre a párom ölelte a szoptatóspárnát, vicces volt
Gratulálok mindenkinek a jó eredményekhez!
Edina, örülök, hogy a férjed jól viseli a beavatkozást, igazi hős!
Szilvi, igazad van, hogy már nem vállaltad be az ablakpucolást. Én kacérkodtam a gondolattal, de már nem fogok neki.
Zsuzsi