Először is óriási gyógypuszi minden betegeskedőnek! Samu reméljük már útban van hazafelé és Katka család is kialussza a nyavalyát.
Petiapunak Masutot követve, ismeretlenül, de mi is küldünk egy ölelést. Nagyon nehéz lehet mindannyiotoknak.
Köszi a hsz-ket, sajna nekem ilyen kis ponyva krimikre jut most idő, így Katus sem a Révai lexikont szorongatja.

Hiába okos az ember, a szíve érzékeny.
Petinek óriási gratula a felálláshoz! Akkor már együtt imbolyoghatnak Katával a cuppancs után (bár Kata csak nyelvdugdosós puszit tud adni, sztem a brümmögést szívesen megtanulná hozzá).
Lizi csüccséhez is gratula! Ismételgeti?
Moncsi édes lehet Livi! Én is megzabálom Katát. Tegnap míg készültünk elindulni, felkapaszkodott a lábamon, nézett olyan fogatlan nagymamis fejjel és bababázott. Nem sok hiányzott, hogy túlélje ölelgetéseimet.
Csibb ha van kedved jó helyen jót turizni, ajánlom ami itt velünk szemben nyílt, Bartók Béla úton, Bertalan L. u-nál. Bár nincs már túl nagy rend nálunk, jövő héten még esetleg be tudom vállalni (utána már nem itt lakunk), hogy eljössz de., és addig vigyázok Mátéra míg lenézel, persze cask ha érdekel. Úgyis bennem van egy nagy ölelgetés a fiatalúr irányába!

A gyerek ruhák kilóra vannak (nem drága, 2600 asszem), csak angol ruci, csütörtökön tök friss árú, és én mindig találok egy csomó mindent a manóknak (Veszélyes egy hely a pénzre nézve). Magamnak is szoktam néha nagyon jó cuccokat szerezni, bár kevés időm van nézelődni. De pl. átmeneti mng kabátom 2600 Ft volt, és imádom.
Hú Bea! Nem semmi micsoda szerelők vagytok.

Tök jó, hogy kipipálhattatok pár dolgot. A mosógép azért gázos lehet.

Volt tegnap tánc?
Jut eszembe Vica én is félek, vajon mit mértünk el az új lakáshoz. irigyellek a szárítógép miatt. Matrac meg majd lesz. Van fontossági sorrend gondolom.
Masut mindig elfelejtem, veletek álmodtam tegnap. Vmi fogas ügy volt. Nálunk voltatok, Mártinak volt asszem 3 tictac-ja, nekünk meg akkor jött ki az első, másra nem emlékszem.

De kellemes álom volt.
Adryn örülök, hogy bejött a mt. Nekem is meglepő volt milyen könnyű benne az élet. Tudnak vmit ott messze Ázsiában. Jól néztek ki benne.

Nico ágyát rakjátok lejjebb, mert nemsokára bemászik a hitvesi ágyba ha nem vigyáztok!
Banolka ha vki el tudja vinni nektek, még 2 hétig itt vagyunk. Ne hari, de nem csomizok, meg viszek ekkora csomit két gyerekkel. Amikor meg itt van Zsolti, most nyüzsgünk ezerrel a kecó miatt.
Gabka édesek együtt a srácok. Annyira jó ez a tesós dolog tényleg! Lili szemeire nem írok már semmit. Nem lehet betelni vele. Alig tudom elolvasni írásaidat ha van kép, mert mindig odavon a tekintete magára.
Zita, előre fázom, most hogy felhívtad a figyelmemet a hidegre. Amúgy nagy köszipuszi érte! Tegnap elvittem a télikabimat, mert cipzárt kellett benne cseréltetni. Hozzáteszem gyerek nélkül mondta a nő 3000 Ft, elvittem 2 manóval, és megoldotta 150 Ft-ból, csak bigyócserével.

No comment!
Szereztem decemberre Katának vmit. Addigra fog belenőni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.10.09 12:29-kor.