A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

sprite
aki elküldte adatait tedorkának, bekerült a táblázatba.
a táblázat hozzám került, én meg csináltam egy levelezőlistát, és a képek így e-mailben mennek körbe, így nem terheljük a fórumot vele, és bátrabban is oszthatjuk meg a fotókat, mert rajtunk kívül senki nem látja!
Küldd el az adataidat, hogy felkerülhess!

És mindenki más is, aki még nincs fent a levlistán, és szeretne felkerülni!

Milla

Kép

Kép
millababa

Jó reggelt Mindenkinek!
Pumi, a csuklás miatt ne aggódj, úgy tudom, hogy ők még nem úgy élik meg, mint mi. Őket nem zavarja. Mondjuk engem is frusztrál, amikor tíz percig csak azt érzem, hogy csuklik, de mit lehet tenni.
Gio, azt hiszem Te írtál a vitaminról. Most már én is csak azért szedem, hogy az influenza ne támadjon olyan egyszerűen. Ha nem lennék terhes akkor is szednék valami multivitamint.
Gombi! Ne aggódj a hasad mérete miatt, két hete esküvőn voltunk, volt ott egy lány,aki január elejére van kiírva és a férjem nem vette észre, hogy terhes,annyira pici a pocakja. Szerintem nincs semmi gond ezzel, minden terhesség más.
Sprite! Ha küldessz adatokat, beteszlek a táblázatba.
tedorka

Utananeztem ennek a csuklasnak most...tobb helyen talaltam, hogy akar rengetegszer, es akar ilyen hosszan (csimota is van, hogy 20 percig) is elkepzelheto, hogy csuklanak, es nem jelent bajt igy sem. Azt tudtam, hogy jo a csuklas, de ezt azert mar tulzottnak veltem. Igen, olvastam, hogy a sokat csuklok azok is maradnak...de allitolag egyaltalan nem zavarja oket, sot, neha meg szorakoztatonak is talaljak...nna ezt megtanithatna nekem, en utalok.

Olga, a 8 kilo gondolom 1,5, es nem 15 hettel ezelott volt :):) nekem 10 kilo mar vagy 2 hete, de nem akadok ki rajta.

Gombi, az elobbihez..ha nincs idod, az is eleg, ha azt figyeled, hogy reggel 10-ig mozog-e 10-szer...persze, ha nem 10-kor kelsz :):)

Kép
pumipumi

En is szedem a vitamint naponta, es igy is marad. A mesterseges vitaminok amugyis csak 2-5 %-ban szivodnak fel, ez semmit nem oszt-szoroz a termeszetesen bevitt hatalmas mennyiseget tekintve, de artani tutira nem art....es csimota egyetlen "elmarado" adata a fej merete..egyedul az kisebb, mit az atlag kezdettol fogva (parom mindig mondja is, hogy anyara hasonlit, tipikus no: hosszu comb, kis fej...ertsd: agy :)) Ugyhogy en ez miatt nem aggodom, de ha tul nagy lenne, akkor azert elgondolkodnek en is rajta.

Kép
pumipumi

Most latom, hogy valtozott a vonalzom alatti szoveg, es pont az van irva erre a hetre, hogy no a kis fejecskeje, de sosem lesz akkora, mint az apae :lol:
Nna, megyek "edzeni" :)

Kép
pumipumi

Gombi
ma én vagyok úgy mint Te ....Este óta alig éreztem mocorgást, az éjszakát nem tudom mert aludtam végre. De reggel mikor jövök a munkába mindig szokott dörömbölni, most meg semmi :cry: A szívhangfigyelőm huginál van, mert ugye mindjárt szül, így nem tudtam ellenőrizni. Miért ilyen lusta? Itt ülök a mhelyen de egyáltalán nem érdekel semmi csak figyelem, hogy mikor ad jelet...Az első szülői aggódó érzés :)
Vendég

Briell.
hatalmas gratula, erősödött a rózsaszín csapat :) Nagyon szép kislány!
Vendég

Sziasztok!

Milla köszi a súlybecslőt!

Briell gratulálok a kislányhoz és nagyon szép baba!
Találtatok már nevet neki?

Most megyek a védőnőhöz, majd később jövök.

Kép
Kép
akella

Jaj, Briell, nem felejtettelek ám el! Nagy gratula neked a kislányhoz!!!
Gio! És ha megbökdösöd, vagy keresztbe teszed a lábad? Nekem ezek a számára "kényelmetlen" helyzetek adnak megnyudvást, mert azonnal jelez, hogy neki ez nem tetszik.
Holnap megyünk 4D-re, már alig várom, megnézzük még egyszer, aztán befejezzük a kukkolást!
tedorka

Jó reggelt!

Ha nem baj, teszek be még pár képet :oops: Teljesen fel vagyok pörögve a pici lánytól. Tényleg formás szája van, de azt apjától örökölte :lol: A nagy orrát viszont tőlem, össze lehet hasonlítani a képemmel :lol: Ja, és a homlokráncolása is rám hasonlít:
Kép
A fura pózokra való hajlamot is az apjától örökölte :shock:
Kép
Itt nagyon édes és gyönyörű :)
Kép Kép

briell

Briell
Milyen jó képek! hol voltatok?
Tedorka
köszönöm, ezt kipróbálom. Azt már észrevettem hogyha vmi számára kényelmetlen helyzetben fexem, akkor reklamál. De ez lustaság, nem? Vagy a mellsőfali tapadás az oka ennek is???
Vendég

Tedorka: akkor neked kell küldeni adatokat? Elég egy email cím?

Na, nekem tegnap volt nagyon nyugis a leány. Pedig kólát és csokit is ettem uh előtt, de így is a majdnem alvós pulzusszámmal bújkált, lesegetett, dörzsölgette a szemét és ásítozott :lol: Én picit rá szoktam nyomni a kezem a hasamra, akkor tuti jelez. Vagy kicsit összegörnyedek. Nem szereti, ha valami nyomja. De tegnap tényleg én is alig éreztem. Előző nap meg egész este azon röhögtünk, hogy miket produkált a férjemnek :)

briell

A 4d genenisben voltunk. Szuper volt, több, mint 3/4 órát voltunk ott, és nagyon helyes a nő, aki csinálta.

briell

Briell! E-mail cím elég!
Nekem az szokott furcsa lenni, mikor nem ébred fel a telefonra. Hetekig reggel arra ébredt, most meg alszik. Olyankor a férjem felébreszti, mert reggel is kell ám játszaniuk. Engem meg nem hagyak aludni.
Az éjszakai wc-re járás nálam új stádiumába lépett. Egyszer kelek fel éjszaka, van, hogy nem is, de reggel hatkor, mikor kelünk, már alig birok ágyban maradni 5 perc szundit, mert annyira kell. Így nincs gond a keléssel. A gond csak az, hogy nem is nekem kell felkelnem, mert én ugye nem megyek dolgozni. :lol:
tedorka

Briell
mi is ott voltunk. Nagyon igényes a hely és az anyag is amit adnak. És valóban nagyon kedves a hölgy. Óriási a késztetésem hogy megint elmenjek, de azt hiszem már nem zargatom a kicsit:-)
Vendég

Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka

Hahó!!!

Kedves aggódó mindenki!!!!Csak egy dologra gondoljatok:sokkal kisebb már a helyük mocorogni!!!!Nem úgy,mint 3-4 hete,amikor meccsek játszódtak le.És sokaknak(mint nekem is ma reggelre)befordult már neki kényelmesebb pzícióba,nálam is fejvégű végre,tegnap még harántos volt,de olyan ügyesen mozdult aprókat és reggelre lenn a feje.Meg aztán front is van,kemény front.Gondoljatok csak bele,tegnap megdőlt a melegrekord,29 fokkal árnyékban.Ma már csak elvétve lesz 20 fok,aztán néhány nap és már csak 10 fok lesz....ez még a makkegészéges szervezetet is megterheli,nem még a miénket és ők érzik,ha valami nem oké velünk és akkor kevesebbet is mozognak.Egyszóval nyugi!!!!!

Az én picim is sokat csuklik és most,h lenn van már a szeméremcsontomat ütögeti a bukójával minden csuklásnál...Finom....

Kép Kép
meli1118

Nekem a szeméremcsonti fájdalom még mindig megvan. Remélem ha jövő héttől lesz időm magunkra, akkor meg tudom tárgyalni vele, hogy ne butítsa le ilyen szinten a mozgásomat, mert amit ma művelek már inkább vmi sánta pingvinre emlékeztet 8) Úgy tűnik az erős fronttól én is benyűgösödtem :x
Vendég

Briell, nagyon szép kislány!!!

Gombi, Gio: olyan nekem is van, hogy pár órát, van hogy fél napot teljes nyugiban van, és egyáltalán nem mozog, valamikor gondolom aludnia is kell. Most meg hidegfront van, akkor a felnőttel is kómásabbak, gondolom ezért vannak a manók is lelassulva.

És ma éjszaka - döbbent csend, dobpergés ... - végigaludtam az éjszakát! Örülök, hogy a szervezetem úgy döntött, hogy még a teljes rendszerösszeomlás előtt ad egy lehetőséget hogy 4 óránál többet aludjak. :lol: Sokkal jobb is a kedvem egyből.

A kalkulátorral én nem tudom kiszámítani a súlyát sajnos, mert nálunk nem ac-t, hanem thq-t mérnek a fej és a comb mellé. De a feje megint nagyobb pár héttel, mint kéne, már több mint 8 cm az átmérője, kezdek aggódni! De legalább fiú, így annyira nem gond, hogy nem hosszú combú lesz, hanem fejnehéz, biztos agyra gyúr! :lol: Pumi, jól kiegészítenék egymást a lányodal, nem? :lol: :lol:

/
lemonsong

Meli!
Te így érzed, hogy megfordult? Én is nagyon bízok benne, hogy még meg fog fordulni, de valószínű, hogy még mindig a popsija van alul, mert nem érzek olyan fájdalmakat, amikről írtok és gondolom hogy az okozza, hogy a kemény kis buksi nyomja a dolgokat.
Ilka nem csuklik, remélem ez nem baj.
Nekünk is volt pár nap a hét elején amikor sokkal kevesebbet mozgott. Tegnap óta viszont ismét beindult rendesen, ez megnyugtató.

Köszi a képeket a levlistán, így már láttam őket!

Briell!
Nagyon szép a kislány! Van már nevetek? Pont egy napon tartunk, akkor dec.25. egy lányos nap lesz.

tücsökbogár

Dóri sem csuklik - és én is remélem ez nem baj 8)
Vendég

Tücsök: nincs még nevünk. De most már tudjuk célzottan az Ő nevét keresni :wink: Nálatok az Ilka az Ilonából jön? Egy barátnőm második kislányát hívják így. Tündéri baba! Egyébként miénk kb 4-5 nappal le van maradva ettől a kortól a méreteivel, úgyhogy lehet, hogy karácsony utánra csúszunk.

Én most láthattam az uh-n, ahogy csuklik. Eddig nem voltam biztos benne, hogy ilyenkor csuklik, de most már tudom, hogy az az érzés, amire eddig gyanakodtam, tényleg az. Csak nem annyira ütemesen csinálja, ahogy én, hanem vannak benne kis szünetek. Amikor elkezdett csuklani, teljesen nekifeszítette magát a hasamnak. Nagyon édes volt :)

briell

Sziasztok.
Bocsi, tudom megint eltűntem, de a Joeltől nem igazán lehet gép elé ülni, ha fönn van. és most már nem alszik annyit.
velem minden oké, én is szoktam érezni, hogy csuklik a Joakim, ezt éreztem a Joelnél is amikor ő volt a pocimban. Amikor megszületett akkor is sokáig csuklott evés után. :D

manocskak

nem, az nem baj, ha nem csuklik...ha sokat csuklik, mondjak az eros tudot, es nyilvan van is osszefugges, mert tul.keppen azt jelenti, hogy sokat iszik, es ez a mozgas ugye nem engedi lejutni a vizet a tudobe...magyarul sok lehetosege van edzeni...de az ellenkezoje nem igaz...vagyis ha nem csuklik, attol meg ugyanolyan a tudeje, semmivel nem gyengebb, csak vagy nem vedel annyit, vagy ha igen, azt normal testhelyzetben teszi, nem izegve-mozogva, hogy "felremenjen"...bar itt ugye nincs meg levego, ezert nem is igazi csuklas. Engem csak az aggaszt, hogy tul sokat csinalja...ma szamolom..eddig 4-szer ma reggel.

Briell! Nagyon szepek a kepek, a szemtakarosak mindig nagyon cukik, de a labikos sem semmi :)

En sem aggodnek, ha fel-1 napot nem mocorogna...tenyleg lustik :)...meg ahogy Meli irja, azert biztos erzik ezeket a nagyobb valtozasokat. Csak akkor kell dokihoz menni, ha alapvetoen , hosszu idore megvaltozik...es persze ilyenkor is az esetek majdnem egeszeben csak arrol van szo, hogy belassulnak.

Lemon! Hozhatod a kissracot! nalunk is igy van: en kisfeju (marmint a fizikai meretet illetoen :)), hosszabb combu, Nicola meg nagyfeju, rovid es vastag combu :)

NNa en elhuzok, mindenkinek szep hetveget! ma jo sok dolgom van, mert holnap perugiaba megyunk a klimahaz expora, es mindent ma csinalok meg...nna azert megszakadni nem fogok :oops:
Meg gozerovel varom a visszahivast a korhazbol..tegnap beszeltem a holggyel, es ugy tunik, hogy mehetek oda szulni...jajjjjj de jo...bar nem akarom elkiabalni...ma hiv, hogy idopontot egyeztessunk.

Kép
pumipumi

Milla! Hiányoltál egy kalkulátort, ami a hosszt is megbecsüli. Nekem van: (a fiamnál 50 g eltéréssel akkorának született mint ez a kalkulátor megadta, ezért tartottam meg az oldalt.
:D )
http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... nline.html

Briell! Gratula a kislányhoz, annyira nagyon-nagyon édes és gyönyörű! :)

Melinda és tulipános nagyon rég nem jelentkezett és csillag is eltűnt újabban. Hiányoznak.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

sziasztok
hát erről a mindig vízszintes dologrl más a véleményem mve a pocakban is máskén fekszik a baba és sok gyereknek csak hason jó öszegörnyedve az én fiam is így aludtmeg estemindig a hordozóba aludt el mert ahogy hintáztattuk jó volt neki az ágyban nem aludt el,meg még pihisékben de az sem vízszintes.
én ma megyek dokihoz izgulok rendesen.tegnapvoltam védőnőnél súly 58,5 eddig 6,5 kilo plussz :D ,vizelet rendben vérnyomás magamhoz képest tökéletes.kérdeztem tőle a 2100as méhszájat aztmondta ez egyálltalán nem gond mivel akimár szül annak sok esetben alapból rövidebb a méhnyak.az első méhszáj pedig megint csaklehet ettől kicsit yitott és csak akkor kell szigorú pihi ha a középső méhszáj is nyílik.hát remélem tényleg így van.
h1n1 oltás aztmondta hogy ő egy gyereket sem engedne beoltani nem hogy kismamikaat.
szépek a e-mailben érkezett pocakfotók.
képzeljétek tegnap vettem egy bölcsőhintát 10000-ért és ráadásul még csak külön költség se volt hogy hozzánk kerüljön.belinkelem milyen a miénket nem fotózom mert szétszedve beraktuk a szekrénybe de tök ugyan ez :)
http://www.ezeregyjatek.hu/?tr=2&rec=778

Kép
Kép
anitaaa03

Szép napot mindenkinek!
Pont tegnap aggodalmaskodtam én is a lassulás miatt, de ha már ennyien írjuk, ez nem lehet véletlen! Szerintem is igaza van Melinek! Úgy érzem én is be vagyok lassul, nemcsak a bébik. Hiába süt még a nap, nagyon nincs kedvem kimozdulni, vagy bármit is csinálni. Nemrég keltem fel, de legszívesebben megint feküdnék! :D Szóval valami biztos van a levegőben és ezt tutira érzik a picik is. Egy szó mint száz, nem aggódni, mert az is érzik ám! :wink:
Vendég

Annyira elegem van már ebből a terhesvonalzóból, mert mindennap megáll és újra kell csinálni! Most már nagyon bosszant, mert olyan mintha ellenem lenne és direkt lassítaná az időt!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Csak én szenvedek vele??? :roll:
Vendég

pókica tök jó a kalkulátor most írtam be az utsó adatainkat és
a doki álltalkalkulált súly 634gr volt akalkulátorod alapján pedig 632gr. jött ki szóval van valós alapjuk

Kép
Kép
anitaaa03

anna szerintem csinálj másik oldalon vonalzót :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

Nekem is újra kellett csinálnom Anna tegnap is, ma is, úgyhogy ideje váltani.
Vendég

Briell!Az a száj, én egyébként szájmániás vagyok, egyszerűen gyönyörű! Lesz baj, a kishölggyel a későbbiekben, csak győzzétek elhesegetni a fiúkat mellőle... :lol: :lol: :lol:
Vendég

briell gyönyörű ez a pici lány!

anna én is ezért töröltem a nagyonbaba vonalzót és váltottam másra. Mindig lemaradt, néha jó volt én is meguntam :wink:

pumipumi biztosan egyre kisebb a hely a babáknak, illetve nekik sincs két egyforma napjuk :lol:

Lányok nektek milyen érzés mikor csuklik?
Én eddig csak kétszer éreztem, persze ha az volt. Mintha ütemesen rugdosott volna csak nem olyan erősen.

Kép
Kép
akella

Pókica köszi a kalkulátort!

Kép
Kép
akella

Én még sose éreztem csuklást. Vagy csak nem jövök rá, hogy ez az volt.

/
lemonsong

nekem egyre többet csuklik picuri és igen ütemes

Kép
Kép
anitaaa03

Anitaaa, most nézem csak a vonalzókat és látom, te is 2.-ára vagy kiírva?Akkor így már 4-en szülünk ugyanakkor (elméletileg)! :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok :)
Hát a "reggel 10ig mennyit mozog" művelet valóban nem jött össze :D
Pumi, honnan sejtetted? :oops: :D

Megint egész éjjel ébren voltam. Vagyis voltunk. Bepótoltuk az elmaradt mocorgást és most is puklizik hol egyik, hogy másik oldalra. Mintha kitolná a kis popsiját :)
Úgyhogy most nem zavar az álmosság!

A nap híre (legalábbis számomra): megjött a szopipárnánk! Jesssssssz :D Nem kell 5 kispárnával aludni :D
Vendég

Jajj segítsetek: tud valaki nagyon könnyen készíthető lekváros-bukta receptet????
Vendég

Hát ez vicces, eddig észre sem vettem, hogy az van írva a vonalzóra: SZELERMÜNK GYÜMÖLCSE.., nem pedig SZERELMÜNK.... :lol: :lol: Na inkább tényleg csinálok egy másikat! :D
Vendég

anna nekem nem 2. hnem 5.e de uh alapján eddig mindig kisebb volt majd ma kiderül behozta-e a lemaradást.lekváros bukta hmmm nagyon szeretem de soha nem sikerül tésztája :cry:

Kép
Kép
anitaaa03

na pihizemegy kicsit mert még főznöm is kell utána meg készülődni a dokihoz :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

Anita: ez a bajom nekem is, hogy sosem sikerül a tésztája (eddig 3x próbálkoztam). Nem lesz fini puha, csak olyan szottyadt... :cry:
És T. már napok óta ezzel nyaggat... szeretném meglepni!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Briell, nagyon gyönyörű a pici lány, irigy vagyok, hogy ilyen szépen látható a kis pofija. Én már alig várom a szülést, hogy végre meglássam, milyen a kishercegünk.

Pókica, nekem nem azonos a kalkulátor szerinti súly azzal, amit a doki mondott. Doki szerint 1600g, a kalkulátor szerint 1940g. Ha a kalkulátornak van igaza, nálunk is nagyobb bébi várható, pedig én elég kis gebe vagyok még mindig. :wink:

Lányok, milyen érzés a csuklás? Én szoktam olyat érezni, mint a szívlüktetés, ütemes apró dobbanásokat. Az lehet az? A férjem szerint ahhoz túl erős, mert még ő is érzi, ha a kezét a hasamra teszi.

Tegnap én is paramami voltam, nálunk is lusta volt Zéti. Ráadásul eléggé keményedtem is, mellé még a hasam is hasogatott hol az egyik, hol a másik oldalon. Kezdtem aggódni, hogy az egész összefügg. Akik már szültek leírnák, milyenek a szülési fájások? Tudom, hogy menzigörcs szerű, de nekem nem szokott menzigörcsöm lenni, így nem tudom milyen, illetve lehet, hogy ez sem görcsszerű lesz nálam. Gondolom, ha az egyik oldal hasogat csak,az még nem lehet annak a jele, inkább a pocaknövés miatt van, ugye?
Este csak egyszer kellett wc-re mennem, mert este sem mozgott Zéti, így nem nyomta a hólyagomat. Ma reggel szerencsére rúgott pár erősebbet, hogy megnyugodjak, de tuti a frontot nem szereti ő sem.
Vendég

Hú, a buktát én is megenném, pedig nem vagyok édesszájú.

Lányok a pocakfotók is nagyon jók, mindenki csinos szerintem, nehogy aggódjatok a súlytöbbletek miatt.
Vendég

Ha valaki nem tud elmenni a tanfolyamra:

életmentés
Vendég

Gombi! Ezt mar en, a nagypocak-barat sem neveznem minipocinak :):) Sokat nott az utobbi hetekben (emlekszem az eskuvos kepre), de te ugyanolyan szupervekony csinos maradtal. :):)

O'hara! Igen, az lehet a csuklas...valoban lehet nagyon eros is, nekem mindig olyan, es nem csak hogy a tenyerrel erezni, de akar 1 meterrol is latni siman, ahogy utemesen emelkedik a pocak. van egy hozza hasonlo dolog, amire en azt hittem, hogy a koldokzsinor kozelsege a hasfalhoz, mert neha ereztem utemes dobogast, ami ugyanolyan utemu, mint az en szivveresem. De a doki mondta, hogy nem a koldokzsinor nyomodik olyankor kivulre, hanem a picur telepszik ra egy darabka kis utoerre. Ez nagyon hasonlo erzes, de nem emelkedik a pocak, es ez szabalyos ritmusu, mig a csuklas uteme valtozik/valtozhat. Legalabbis nalam ez a 2 dolog van, ami hasonlo...nekem szimpibb az utoeres valtozas, mert azt abbahagyja, ha odebb unszolom :)

A kalkulatoros sulyok miatt aztan tenyleg nem erdemes aggodni, pici hosszelteres is ad nagy sulykulonbseget..es gondoljtok bele, hogy nalunk is lehet azonos a fejmeret meg combhossz, de akar 10-20 kilo is lehet a kulonbseg, ebbe nagyon sok mas belejatszik, de ezek a kalkulatorok nagyon egyszeruek. neten meg lehet nezni, milyen matematikai formulaval szamol (azt hiszem, a POkica altal adott oldalon is le van irva a formula)...es hat tenyleg rohejesen egyszeru, nem igazan vesz figyelembe tul sok valtozot. Azta vegul szulesnel van, akinek bejon, es van, akinek nem. Merthat tok azonos hosszu babaknal is van duci meg gebe. De azt ugyis latjak a meretek alapjan, hogy nem-e tulzottan nagy vagy kicsi, es ez szamit...utana meg meglepi :):)

Kép
pumipumi

Lekváros bukta...hmmmmm. Én is kérek! SOha életemben nem próbáltam, de szerintem lassan itt lesz az ideje.
Ma el kellett mennem a város túlvégébe. Tömegközlekedtem és konstatáltam, hogy Iván fiam nem szereti a villamost. Vagy tényleg csak a front miatt ilyen kis idegbajos: feszült a hasam, keményedett, aztán meg akkorákat rúgott belém, hogy az csak na. De ez az idő tényleg kiborító: fáztam, fújt a szél, aztán meg izzadtam, mert tök párás a levegő. Ja, és persze hab a tortán, hogy a villamos, amire felszálltam félúton közöle, hogy kocsiszínbe megy, meg az utána jövő is. Aztán tömeg volt az azutánin (azért átadták a helyet). Persze nem sikerült elintézni, amiért mentem, ezért majd hétfőn megyek és újra próbálkozom.
tedorka

Most csak képet rakok,nincs időm reagálni.Délután jövök!!!Buktát kééérek!!!!

Ezek a fotók vasárnap készültek a Kincsem parkban!!!!Itt az én hatalmas pocim.

Kép

Kép

Kép

Kép Kép
meli1118

No hát én most kelesztek. :shock:
Ha most sem sikerül, esküszöm soha többet nem kezdek hozzá, semmiféle lekváros buktához!!!!
Dorka az idő tényeg rémes, kinyuvadtam mire hazaértem a boltból :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: