Conti
2004.07.23 13:55
2004.07.23 19:45
2004.07.24 10:26
.
. Azért elég korai lenne még neki. Vigyázz magatokra! Szépen haladtok az új helyen alvással
. Köldököm nekem nagyon ki volt dudorodva Gyurcival. Gyuri mindig azzal szórakozott, hogy megnyomta mint egy csengőt, odahajolt és úgy beszélt Gyurcihoz. De ez teljesen elmúlt, rendesen visszahúzódott. Voltak páran akik azt mondták, hogy ebből látszik, hogy egyértelműen fiú
.
.
.
. Én sem a KRESZ vizsgától félek, inkább a műszakitól tartok egy kicsit. Na meg persze a vezetéstől is. Remélem nem fogok összetörni mindenkit
. Neked is a rutinvizsgával egyidejűleg volt a műszaki?
), majd közli, hogy kaka.
.
. Törölgetés
.
. Olyanokat mond, hogy csak lesünk. Valamelyik nap ment a tv, és az mtv-n épp a következő roadshow-t harangozták be. Erre Gyurci heves táncolásba kezdett és kiabálta közben, hogy "odsóó". Majd felzabáltam. Ő is mindent megnevez, mindent kommentál. És most már mindenkit a nevén nevez, leszokott arról, hogy minden pasi "bácsi", és minden nő "néni".
. Mivel nálunk elég zűrösek a családi viszonyok (pl. anyós, sógornő, akik még nem is tudják, hogy mire készülünk
), igy hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy nem csinálunk nagy felhajtást. a polgári után nem lesz lagzi, vagy közös vacsi, hanem beülünk a kocsiba és lerobogunk Balatonra. A társaság, akikkel egyébként is lent lennénk (ez kb. 15 fő) jön le velünk. Ott csinálunk egy kis kerti partyt. Igy nem kell senkivel jópofizni, és nem leszünk feszélyezve a saját esküvőnkön. Nászútra valószinüleg októberben vagy novemberben megyünk
. Nem baj ha küldök egy mailt? 2004.07.24 13:17
2004.07.24 16:06
). A motortérben csak az ablaktörlő-és fékfolyadék meg a motorolaj tartáját kell tudni, hol van, de ezt megmutatja az oktatód, mert azon a kocsin van a műszaki ( közvetlenül a rutin előtt), amelyiken vizsgázol. De ez nem nehéz, mert más tartály ezeken kívül nincs is
. A többi feladat meg a műszerfalon levő kütyükkel kapcsolatos, de az is egyértelmű, mert minden gombra, lámpára rá van rajzolva, hogy micsoda. Szóval ne izgulj emiatt. Én már kezdem élvezni a városi vezetést, nem izgulok annyira, mint az első alkalommal. Azt hittem, nehezebb lesz. Persze, így sem könnyű mindenre egyszerre figyelni (főleg, hogy olyan helyen vezetek, ahol életemben nem jártam még sosem), de határozottan fejlődök
.
! Még én is nevettem. Írláld fel, hogy ikor hazajön a férjed, ő is mulasson egy kicsit.
.
. A tesómnak is életében 2x volt rövid haja, de nem tüsi, csak rövid, és mégis sűrű lett a végeredmény. Noéminek sem vágtuk még soha, csak most egy picit a végéből, mert nagyon tört már, de nincs is sok haja. Majd meglátom, milyen lesz később, de egyelőre nincs szívem levágatni.
. Talán jövő héten megejtjük a strandolást is. 2004.07.24 17:01

Kaki viszont csak a pelusba megy.
2004.07.24 21:56
. Jövő héten majd bepróbálkozunk az éjszakákkal is lehet
. Egyenlőre a pici velünk lesz egy szobában, és Lili pedig külön.
.
. Csak az a baj, hogy itt jóval kevesebbet alszik, mint a kiságyban. Szerintem az lehet a baj, hogy ha a kiságyban felébred kicsit és nem vagyok ott, szépen visszaalszik, itt meg rögtön fölkel és keres vagy kicsit nyöszörög, és már nem alszik vissza. Azért 1-1,5 órát szokott itt is aludni.
.
. Sok anyagom meg időm ráment erre
, de legalább most már az egyszerűbb dolgokat már nem gond összeütni. Meg aztán nekem külön tetszik, hogy olyan dolgokat készíthetek ami egyedi.
.
. Ebédre pedig megint sütögettünk a kertben. Megyek is aludni, mert hulla vagyok, remélem éjszaka nem fog felébredni Lili, mert most kezdett el esni és néha eléggé dörög is. 2004.07.25 08:16
2004.07.25 13:39
2004.07.25 13:52
. Lent vannak anyósék is
, ez is felettébb jót tesz a hangulatomnak
. A páromnak a száját az előbb megcsípte egy darázs, hát brutálisan néz ki szegénynek
. Mindig vele történnek az ilyenek.
.
, nem is csodállom, hogy sajnálnád levágni a haját
.
. Főleg, hogy emlékszem, hogy azért te is tartottál tőle rendesen. Köszi a műszakis infókat, csak nem bénázom el én sem
. 

.
. Ha jól emlékszem, akkor azonnal a szülés után beesett nekem.
? Melyik évben?
. 2004.07.25 13:57
2004.07.26 07:33
2004.07.26 08:16
2004.07.26 10:08
, jobbulást neki! 2004.07.26 11:49
2004.07.26 14:01
Mi is vettünk egy kismedencét a kertbe, nagyon élvezi benne Gergő a pancsolást, két pohárral elvan, ki-be öntözgeti a vizet. 
Tegnap meg kirándulni voltunk Battán a csónakázótónál, meg játszózott a fiatalúr.
Esküvőhöz jó készülődést
Én továbbra is mindenhová cipelem a fiamat, ma pl. a háziorvoshoz a jogsihosszabbítás miatt. Hol van az a bevásárlókp? 2004.07.26 19:41
csak még apa beszkenneli. 2004.07.27 10:33
hol a mászókákhoz, hol a csúszdához, stéghez stb.
), hoztak vele együtt vizet a balcsiból a homokvárhoz. már nemcsk rombol a drágám, hanem lehet vele játszani. és tényleg játszott a gyerekekkel, nemcsak mellettük. tök látványos egyébként. kapott játékkatonákat a nygaobb fiúktól, amiket szépen egymásmellé állított a homokban, uúgy, ahogyan az autóit is szokta otthon. közben meg énekelgette a hinta palinta eképp: "Hinta - palin, duna, duna, kato, duna, zsupsz"
Mindezt Cérna János hangon
)
egy csomó kukoricát is zabált.
2004.07.27 12:29
na jó, azért ez morbid volt, de sok mindent el tudok képzelni róluk...
mindenesetre a MÁV-ba ne menj megműtetni, nehogy úgy járj, mint én.
egy csomó mindent megtanított apukám, mi hol van, hogyan kell kicserélni stb. kereket is tudok cserélni pl. kiálltunk a házunk parkolójába és darabjaira szedte nekem a kocsit, aztán utána összerakta, aztán uezt együtt. most is érdekel mi hol van az autóban, ne legyek már béna, és ne csak vezetni üljek már be a kocsiba. 2004.07.27 13:02
A parom atvitte anyuval az anyu hazaba, hogy eltereljuk a figyelmet. Addig osszepakoltam 3 napi cuccot magamnak es a picinek es irany Vac. A korhazban felujitas, papir az ajton, hogy nincs modjukban a beteg gyerekekkel szuloket is elszallasolni. Na ez egyre cifrabb, gondoltam, ha nem maradhatok vele, megyunk mashova. Cirka felora varakozas utan megjott az ugyeletes doki az ebedbol es az elottunk varakozo roma kisbabat kezdte vizsgalni. Kozben a baba ket nagyobbacska fiutesoja igyekezett szetszedni a korhazat.
Mikor bejutottunk a fiatal doki megvizsgalta Danit. Semmit nem talalt, mint ahogy a gyerekorvos sem, majd egy tucat kerdes utan ugy dontott, hogy nem latja szukseget befektetni minket, ha sulyosbodik a helyzet, menjunk vissza, illetve a gyerekdokihoz kontrollra. Meg azt is hozzatette egyebkent, mert rakerdeztem, hogy szopos beteg babakkal maradhat bent az anyuka. Nagy ko esett le a szivemrol, hogy nem kell ottmaradni, de azert meg nem nyugodtam meg teljesen persze. Laza mar nem nagyon van, illetve mindig 38 alatt, de meg taknyos es eleg nyugos.Lazcsillapitot meg nem adtam neki, de szerintem sem art ejszakara 38 folott. A gyerekdoki szerint 39-ig nem szukseges, szerintem ez tulzas. A masik doki ajanlasara haspuffadas ellen kiprobaltuk a Sab cseppeket, de ugy vettem eszre, csak rosszabba teszi a helyzetet, szegeny nagyon orditott tole, ugyhogy visszatertunk a Gripe Waterhez, illetve fogok venni szelcsovet. Eddig a lazmerot voltam kenytelen nehanyszor hasznalni. Szoval izgi az elet, dog faradt vagyok, tegnap ejjel kb 4 orat aludtam, most meg nem tudok pihenni, mert a szelfogon dolgoznak a munkasok.
Raadasul az is cifrabba teszi a dolgot, hogy valszeg most van Danny 6 hetes fejlodesi ugrasa + a hasfajas es folyton enne. Mar teljesen szetragta a cicimet. Holnap reggel megyunk vissza a gyerekdokihoz kontrollra.
) 2004.07.27 13:26

Tegnap délután mondogatta Betti, hogy "megütöttem a torkom", és teázásnál nyügösködött, láza nem volt. Este szépen le is feküdt, amikor bevittem 10 körül a teáját, akkor vettem észre hogy lázas, popsiban 39 volt. Na én adtam neki egy kúpot, nagyon forrónak találtam. Éjfélkor tudtam lerakni, addig a kezemben volt és figyeltem, elég jól lement a láza. Ma délelőtt doki, torokgyulladás. Kapott augmentint meg egy kanalasat ha köhögne. Már olyan rég volt beteg, valamikor a télen. Vettem ma egy fülhőmérőt, mert nagyon sír a lázmérésnél. Ezzel meg elbohóckodunk, tényleg 2mp. alatt mér. 2004.07.27 13:36
Én is gondoltam rá, hogy kap valami új vízi játékot. Ez a csodamalm hol kapható? 2004.07.27 14:19
! 2004.07.27 15:04
2004.07.28 06:34

Bár sokáig úgysem alhatok majd rendesen

Nem végletes a gyerek, mi? 2004.07.28 08:42
. Rám is férne már egy kis fecserészés. 2004.07.28 10:43

) tervben semmi, meg azért pénz is kellene hozzá. 

2004.07.28 11:00
2004.07.28 13:36
2004.07.29 09:49
( pedig akartam képet is cserélni már a profilomban, de majd inkább holnap...
2004.07.29 12:41
2004.07.29 17:13
2004.07.30 09:20
2004.07.30 12:24
, mindig hoz valamit
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint