A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok!

Minden ünneplőnek boldog névnapot kívánok, a legújabb piciknek és anyuciknak pedig gratulálok!

Babával minden oké, nagyon jó kislány. Mostmár este 11-től alszik reggel 6-ig. A tejtől pöttyös lett, de már az is múlik és úgy érzem, a hasfájást is kezdi kinőni. Szépen növekszik, már majdnem 4 kiló.

Velem sincs különösebb gond, csak nagyon sűrűn van rossz kedvem mostanában, elég sokat sírok és teljesen ki vagyok akadva azon, ahogy kinézek! Nincs is kedvem menni sehova és találkozni senkivel! Azért is írtam olyan régen, mert nem tudtam összeszedni magam annyira, hogy leírjak pár normális mondatot!
Most se túl jó a hangulatom, de már leég a pofámról a bőr, hogy így eltűntem!
Pedig visszaolvasni sem fogok, mert az már rengeteg lenne! A képeket viszont megnéztem, minden baby nagyon édes!
Akinek van kedve, minket is megnézhet a www.lenkehegyi.hu - n, most lettek felrakva új képek.

Jaj, de most mennem kell, mert "valaki" hiányol!

Majd igyekszem összeszedni magam és többet jönni!

Puszi: Mariann
marcsababa

Mariann!

Megnéztem Annát, nagyon tündér kicsilány!!! És ahogy írod még jó kislány is!!! Kép Rossz kedv ismerős Kép Én is két napja itt nyavalygok azon, hogy hogy nézek kiKép Én meg már csak az itteni lányokkal tartok bármiféle kapcsolatot is, különben elég antiszociális lettem Kép Bízom benne, hogy hamarosan elmúlik, mert ilyen még sose volt Kép Neked is gyors kilábalást a rossz hangulatodból!!! Sok puszi!

Bori: köszi Kép Várom majd a Botond híreket! Arról meg ne is beszéljünk, ha véletlenül van ruha ami összeér a hasamon, az is nagyon szörnyen néz ki Kép És most engem is sokkal jobban idegesít mint eddig Kép Bár legalább már a gyerek nem kérdezi, hogy van-e még egy baba a hasamban Kép Szex van, működik szerencsére KépKöszi a köszöntést KAtának!

Nem tudom Katával mi van, alszik ugyan, de 5-10 percenként nyekereg, de csak éppen addig amíg beérek a szobába hozzá, utána alszik tovább.

na megyek, mert most meg a nagyok hiányolnak, vége lett a Némónak!

Zsuzsa: hogy van Edina?

Pussz mindenkinek!

Szilvi
Van egy babakocsizós kép a profilomban!
lino

Sziasztok lanyok!

Szep huvos napot kivanok. Kép Mi mindig szokasosan jol vagyunk. Most kivetelesen jo a kis Lili. Ma 1 honapos. Kép Koszonom mindenkinek a gratulaciot. Kép
Tegnap rendkivul jo volt. Szepen evett, aludt, ha fent volt, nezelodott, neha felsirt, de csak akkor amikor erolkodott a kakilassal. Kép Este viszont meglepoen jol aludt. Fel 8-kor furdetes, majd 8-kor szopizas es szopizastol ugy elaludt, hogy hajnali fel 3-kor kelt csak, akkor is egy 15 perces szopi es rogton visszaaludt 5-ig. Majd ujbol egy szopi es aludt reggel 8-ig. Igy ma kivetelesen jol aludtam en is. Ma egesz nap csak eszik, alszik, egyszer volt csak fent, amikor itt volt a vedono. Vedono szerint minden nagyon rendben van. Megvan a BCG oltas helye, ugyhogy nem kell ujraoltani Lilit.

Suncsi: Domperke tenyleg nagyon sokat valtozott. Teljesen kipofasodott. Kép Tunderi.

Swen: Botondot megennem. Kép Imadnivalo. Hogy milyen pofis a pofija, nagyon tetszik! Kép

Szoszi: remelem azota jobban vagy. Amugy mintha magamat hallanam az elejen. En is ugyanilyen depis voltam mint te es teljesen kilabaltam belole. Orulok, hogy megoldodott Balazs sirasanak koruli rejtely. Kép

Zsuzsa: Edinanank jobbulast. Az a megerzesem, hogy mar jobban is van es csak atmeneti allapotrol volt szo.

Bori: Szuperek a kepek! A legjobb, amikor egyutt alszotok az arnyekban Dorival! Ti Rackeve melyik reszen laktok? Mert van egy baratnom aki ott lakik. Nagyon szepen gyarapszik a Dorka! Kép nekem holnap merik meg Lilit a vedononel, mert mennem kell az 1 havi kontrollra a gyerekorvoshoz. Es akkor megmerik a hosszat is. Kép
MegatoysKép Hat nem is tudom mit tettem volna ha ott lettem volna veled. En tuti kihivtam volna a mentoket. Kép

Lanyok: tegnap teljesen bevallt az alkarra hason fekteto modszer. Ugy elaludt a Lili, hogy het okorrel se lehetett volna felkelteni. Kép
Azota is tobbszor hasznalom ezt a modszert es nagyon szereti. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Azt se tuodm hogy megyek oda, ha eso lesz. Nincs nejlonom a babakocsira. Ti ezt hogy oldjatok meg?

Kép
Kép
trita

jaj, de hulyen nez ki a levelem. Az utolso mondat nem ertem hogy kerult a level aljara, szoval a gyerekorvoshoz, hogy toljam el a babakocsit ha esik az eso? Tippek?

Koszi Rita

Kép
Kép
trita

sziasztok!

Visszaolvasni most nem tudok.
Mindenkinek kösz a szurkolást.
Azóta nagy hányás nem volt, de nem eszik eleget, mert megszokta a gyakori zabát. Viszont most csak 3 óránként etethetem. Addig max. tea, és rosszul viseli. Visít! Kép
Remélem hamar felveszi ezt a rendszert. Tegnap ment neki, ma nem akar!
Alvás csak koradélelőtt volt, azóta nem Kép

ZSuzsa
zerko

Zsuzsa!

Melyikőtök szenved jobban? Valószínűleg már gerjesztitek egymást. Segítségképpen sajnos csak egy kis együttérzést tudok küldeni, pedig olyan jó lenne, ha mint egy jó tündér egy varázsütéssel tudnék segíteni.

Rita!

Mi vettünk esővédőt a babakocsira. Még előtte próbálkoztunk mindenféle házilagos esővédelemmel, de teljes kudarc. Másik lehetőség a hordozókendő. Nálunk nagyon bejött.

Már csak kettő és háromnegyed óra van hátra az első édesnégyesben töltött napunkon apa hazaérkezéséig. Ehhez képest sikerült halálra olvasnom magam az interneten. Találtam egy csomó szoptatással kapcsolatos hasznos cikket, idemásolom az elérhetőségüket. CHELLO: van egy bukásról is.
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=6729 Húsz tipp a szoptatás sikeréért
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=4992 Mit ehet a szoptató anya?
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=10414 Madártej és bableves
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=12814 Ugye, tudok majd szoptatni?
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=3734 Mennyit bukhat a csecsemő?
http://www.lll.hu/archiv/ujsag/0401/0401_03.shtml Táplálkozás és szoptatás - Érdekességek
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=9749 Szoptatás
Bimbóból nyíló virág
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=6037 Szoptatás
Igény szerint
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=6393 Gyógyszerek az anyatejben?

Ha van időtök, akkor érdemesek egy elolvasásra.

További szép és hűvös napot mindenkinek!

Zita
pzita

Sziasztok!
Bori,Bnm,Szöszi,Soraya,Lino:köszi a gratulát! Kép

Bnm:este jelentkezz,remélem minden OK,és nem tartanak bent.
Ez a zokni+ body azért elég kevés szerintem.
Keményedéskor hasonlóak az érzéseim,mint neked.Kiver a víz,néha levegőt is alig kapok,pedig igazából nem is fáj.

Szöszi:De örülök,hogy jobb a kedved.Kép Csak ne add fel a szopizást sem,látod Mucskáéknak is milyen jól sikerült.
Köldök Kép

Bori:Hát persze,hogy írtam volna,ha akció van a hétvégén!!! Kép
Képek Kép
Fekve szopizást én is nagyon szerettem a nagyoknál,éjszaka csak így csináltam.Oda is szoktak szépen mellém. Kép Viszont így többet tudtam pihenni,és nekem ez fontos volt.
Rosszulléted Kép Jézusom,ez ijesztő lehetett.
SMS-t Egcsiről nekem is küldhetsz,bár látom,már megvan a jelölt. KépRáadásul a jövő héttől szerintem én sem leszek net közelben,mert lehet,hogy az utolsó időre kiköltözünk anyuékhoz,ahogy szoktuk.
Miért vagy Te elégedetlen magaddal,tök jól nézel ki!!!

Zita,Lino:ruhaügyben köszi a tanácsot! KépMost megint elbizonytalanodtam.Fele ezt mondja,a másik fele meg azt.

Linda:Te hosszúujjú rugit vettél?
Mi is lementünk sétálni,de nagyon elkezdett esni az eső,úgyhogy fel kellett jönnünk.Kép
Én bevállalom az elsőséget. Kép De az egy napon szülésben is benne vagyok. Kép

Egcsi:Itt a célegyenes! De jó lesz végre apával együtt . Kép
Híreket majd várjuk!Nagyon drukkolunk Neked! Kép
Timiék Kép

Lino:séta sajnos nem sikerült,szakadt az eső,mire lementünk,pedig most jól is voltam,bírtam volna.Kép
Szex: Kép
Kép Kép Mint egy képeslap.

Mariann:Hát Te is rosszkedvű vagy? Kép Vigyázz Magadra,és gyere,amikor úgy érzed!

Rita:tényleg jó napotok volt ma! Kép Oltás helye Kép

Zsuzsa:Jobbulást Edinának,Neked pedig sok-sok erőt ,kitartást Kívánok.Sajnos okosabbat nem tudok! Kép

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Örülök, hogy otthon is hüsi van, itt mar kb 3 napja enyhe az idö szerencsére.
Andraska elment az apukajaval kendövel sétalni, talan beugranak a pékhez, ugyhogy netezehetek, jee!Kép

Zsuzsa!
Te szegény, sajnalom a tegnapi napot és ezt a 3 oras evést! Miért kell 3 orat varni? Jajj, az nehéz lehet, mert ha egyszer ezek a picik megéheznek, akkor nem sok türelmük van! Jobbulast Edinanak és kitartast Neked!
Egyébként Andriska is bukik majdnem minden evés utan, nem tul sokat, ö is mindig tuleszi magat egy kicsit, de sugarban még nem jött..

Zsuzsi!
Elolvasta a születéstörténetet, egyszerüen szuper volt! Tökéletes szülés?!

Swen!
Nagyon aranyosak vagytok igy együtt!
Azért rajtam is maradt 3-4 kilo, de nem érdekel, ennyi tartalék kell a szopihoz. Ha a doktorbacsi jovahagyja (aug. közepén lesz a kontroll), akkor lassacskan el akarok kezdeni mozogni, eleinte csak lajtosan. Borihoz hasonloan egy csomo gatya nem jön ram, vagy csak ugy, hogy a legfelsö gombot nem gombolom be, de valahogy most nem érdekel, pedig elég hiu fajta vagyokKép Tominak tetszem, az a lényegKép

Lino!
Nagyon szép Kata!!!
Többféle vendégség volt, különbözö baratok, akik a babat akartak megnézni. Nagyon ügyik voltunk, hatalmas lakomakat rendeztünk, Tomi egyre ügyesebb a haztartas terén...Kép Kilokkal kapcsolatban ld. amit Swennek irtam. Most ilyen nöies formaban vagyunk (én örülök a pl a ciciméretemnekKép) Ti mar szexszeltek! Füüü! Mi még csak a csokolozasig jutottunk, szoval még csak kostolgatjuk egymastKép Elég izgis, mint eleinteKépKépKép

Orsi!
Latom, méhszajügyben mar megnyugtattak a többiek, én mar hamarabb is éreztem, mint Te!
A függönyre én is nagyon kivancsi vagyok!

Pano!
Örömmel olvastam, hogy mar ilyen jol alltok a munkalatokkal.
Latszik, hogy Neked mar nem az elso gyereked lesz, Te huzni szeretnéd még a szülést, én ugy vettem észre, hogy az elöször szülö anyukak türelmetlenebbek.
Remélem a Dömperkés Andraska jot jelent!Kép

Aniko!
Boldog névnapot!
Ruha: nekünk segitettek a klinikan a növérkék, én egy kicsit tul akartam öltöztetni, de ramszoltak, hogy ne adjak ra sokkal többet, mint amit magam is viselek.

Linda!
Olyan kis rövid vagy ma! Pusszantalak sokszor!

Szöszi!
Jajj, nem is gondoltam, hogy éhezés allhat a dolog mögött! A lényeg, hogy mar az ok megvan. A hangulatodnak meg csak idö kell. Egyél csokit!!Kép
Nekem a rossz kedv miatt nem volt étvagyam, szerencse, hogy akkor még itt voltak anyuék és tömték belém a kajat. Egyél, mert az kell a tejcsihez!

Egcsi!
Jo, hogy jelentkeztél! Varjuk a hireket, szoritunk érted!
Es köszi a Timi-hireket!

Mariann!
En egyszerüen nem tudom megnézni a képeketKép
Még probalkozom.
Nyugodtan gyere és panaszkodj nekünk! Az alakod meg ugyis vissza fog alakulni, ne aggodj!
Azt mondjak 9 honap kell, mig megnö a pocakban a baba és 9 honap kell, mig visszaalakul a testünk.

Rita!
Gratulalok az 1 honapos fordulohoz és örülök, hogy Ti is kimasztal mar a "mélyböl"!
Nagyon szépen aludt a babad!

Bori!
Akkor mar lassan Ti is kendöztök! Néha türelem kell hozza, eleinte tiltakoznak néha, akkor sétaljal vele a kendöben, de ha nagyon nem akarja, inkabb vedd ki, nehogy ne szeresse!
Jok a képek, Dani tényleg nagyfiu és olyan szép!
En a klinikan az elsö éjszaka mar fekve szoptattam, mi kaptunk ott is szoptatoparnat, ugyhogy ki is tudtam tamasztani a hatat. Nagyon szeretek igy szoptatni. Es haton fekve- Andriska hason - is szoptatok még, de nem mindig, az is tök jö, mert akkor meg hason alszik el rajtam.
4.5 kg, a kismenyem is szépen fejlödik, de jo!!
Ez a rosszulléted tényleg ijesztö, de hösként viselted!
A rackevei haz képeitöl teljesen flusztralt lettem, olyan gyönyörüen rendbe van tartva! ( de mit is vartam egy Boritol?)
Boldog névnapot!

Es minden kicsi Annanak boldog névnapot kivanok!

Még az alak és test témahoz:
valamelyik nap bedurrant a jobb cicim. Egyfolytaban folyt belöle a tej és megduzzadt, egy picit fejtem belöle, de nem akartam sokat, hogy ne növeljem a mennyiséget, inkabb vartam, mig Andraska enni kér. Es képzeljétek mi történt: megrepedt a cicimen a börKép igy 6 héttel a szülés utan nem szamitottam "terhességi csikokra". Nem vészes, de tanultam a dologbol, hasznalom a maradék Milupat...

Most megyek, megjöttek a fiuk.
puszi
Süncsi
süncsi

sziasztok!

5-kor már sikeredett mennyiséget enni, így most az éhség nem kínozza, a teli gyomor viszont kínozta eddig! Most altattam el. Már egyszer sikerült, csak felébredt a bélgázai miatt! Az előtte 1/2 órával elfogyasztott édesköményes kamillatea megtette a hatását! Gyorsan kinyomott 6 pukit, és most megint szunyál. Remélem rendbejön hamarosan.

Mindenkinek köszi a szurkolást!

Süncsi: nekem már 2 doki is mondta, hogy az anyatej 3 óra alatt megy ki teljesen a gyomrukból. Ha sűrűbben etetsz, akkor keverendik a friss kaja az emésztatlennel, és az hasfájást, és emésztési zavart okozhat!

sz slvás ennyi volt, megint mennem kell.

Zsuzsa
zerko

Sziasztok lányok!
Látom engem nem hiányolt senki, pedig vasárnap kora reggel szülőszoba látogatáson voltam.
Na nem önkéntesen,sajnos. Szombat este elkezdtem vérezni és fájt az alhasam, reggelre már gondoltam, hogy azért itt valami nem stimmel.

Megvizsgált az ügyeletes doki és szerencsére minden oké egyenlőre!
Benőke 2700 g, méhszáj zárt.
Hát, ilyen híreim vannak. Na, apa megilyedt egy kicsit, most aztán kímélő életmód van.

Anikó- isten éltessen sokáig! A Harsányi doki vizsgált meg, szerintem nagyon rendes a hapsi, a nővérek is kedvesek voltak.

Bellana- voltatok a váci forgatagban? Mi voltunk szombat délután, ettünk egy gyrost és sétáltunk egyet.

Zsuzsi- hát ez a szülés az álmok-álma! Gratula.

Fényképek nagyon jók a babákról, jó nektek, hogy már babázhattok!

Zsuzsa- Edinával minde oké azóta?

Babaruha- én részemről két garnitúrát tettem be, egy melegebbet és egy vékonyabbat. Elvégre augusztusban is lehet egy-egy hűvösebb nap.

Puszi mindenkinek:

Maci
maci2

Lányok!

Köszi a bíztatást! Igyekszem rendbe jönni, de úgy látom nem csak én küzdök ezzel a problémával! Kép

Süncsi!
9 hónap? Én addig megőrülök! Semmi nem jó rám a régi ruháim közül! Most vegyek új ruhatárat?
A honlapon rá kell kattintani a galériára és ott meg tudod nézni a képeket! (remélem) Ha így sem megy, akkor nem tudom, mi van! Mit ír ki?
Cici Kép

Mariann
marcsababa

Sziasztok!

Mariann: nem akarlak elkeseríteni, de rám a régi ruháim közül szinte semmi sem lett jó. És nem azért mert 6 kilótól nem bírtam megvállni, (bár kétségtelen ez is hozzájárult)hanem, mert szétment a csipőm és az úgy is maradt. A cicim se ment össze, igaz fél éve még szopi volt. Hát ez is biztos alkati dolog. Én is úgy sajnálok egy pár cuccot, de én már topot se vehetek fel többet az életben, hacsak nem akarok eldicsekedni a löttyedt cirmos hasammal. Kép
Na, jól megvigasztaltalak. Kép

Süncsi: ilyen érdekes, hogy ti már a szerelmeskedés felé közelítetek, míg a táblázat vége most vesz tőle búcsút... Kép Kép

Maci: elég ijesztő élményed lehetett! Mit mondtak mi történhetett??
Kár, hogy nem futottunk össze a vásárban. Kép

Anikó. hosszúújjú rugit vettem. Lehet, hogy sok lesz? Hát legfeljebb nem öltöztetem úgy alá. Kép
Én nem bánom az esőt, de ez a hülye panel nagyon lassan hül...

Rita: vegyél esővédőt a babakocsira. Kép
Gratula az 1 hónapos nagylányhoz. Kép

Panó: hol vagy????

Puszi:
Linda
bellana

Süncsi: Köszi Kép Csíkok Kép

Maci:ne ijesztgess!!! Kiderült,hogy mitől lehetett? Szabóval is beszéltél?
Harsányi nekem nem volt szimpi,a 18 hetes UH-n találkoztunk,és hozzám sem szólt.De ezt már írtam.
Kérlek,nagyon vigyázz Magadra! Ennek ellenére csütörtökön kell menned legközelebb? Benőke súlya már nagyon szép! Kép

Linda:Azt hiszem,én is maradok a hosszúujjú ruginál,aztán ha hazaértünk,legfeljebb levetkőztetem.Van lengébb rucink is,csak az nem olyan szépséges! Kép

Orsi: ???

vakili

Papa Próba /bocsi/popattach{98571,Kata énekel}
vakili

Ma utoljára jelentkezem,és holnap sem leszek itthon,csak este,úgyhogy jók legyetek és vigyázzatok Magatokra!
Az előző írás csak egy próba volt,apa próbálgatta,hogy tudja használni,ha majd értesíteni kell Titeket! Kép

Jó éjt mindenkinek!

Anikó
vakili

SziasztokKép

Maci!
Vigyázz magatokra nagyon! Mi volt a gond, nem mondták???

Dokinál minden oké volt, a méhszáj állapota azóta nem változott (1101), szombatig kell szednem a gyogyót, hétfőig a magneB6-ot. Réka szépen hízogat, 2600g.

Párom délelőtt volt a háziorvosnál kikérni a táppénzes papírt, mondta neki a kiütéseimet. Kikérdezte a doki, hogy mit ettem. Hát kiderült, hogy az őszibari okozhat ilyet és én előtte nap vagy másfél kg-t benyomtam.Kép
Kaptam kenőcsöt (amit anno gyerekkoromban a bárányhimlőre is adtakKép), meg kalciumot kell inni, ha érzem, hogy már nem bírom tovább. Remélem megszabadulok hamar a kiütésektől.

üdv:
BNM
Bnm

SziasztokKép

Na, en tiszta ejjelibagoly lettem, de nem is csoda, ma is este fel 10-ig szereltuk a karnist a gyerekszobaban! De fent van es gyonyoru lettKép Fenykepet feltenni nem tudok meg, mert mar nem volt erom fotozni, raadasul meg a mi szobank es a vendegszoba nincs kesz, ugyhogy majd holnap egyben az egeszet. Addig muszaj lesz kibirnotok, bocsikaKép

Egcsi
Drukkolok, hogy sikeruljon a hetvegi "osztodas"Kép

Lino
Nekem mondta a doki, hogy lent van a buksijaKép

BorikamKép
Engem nyugodtan hivhatsz, mert en mostanaban sokat vagyok a gep kozeleben, szoval ha Egcsi szulne, akkor en felteszem a hirtKép De kozben lattam, hogy Lino jelentkezett elsonek, ugyhogy en maradok tartalek, jo?Kép
RosszulletKép

Most megyek, mert mindjart lefordulok a szekrol!
Ja, azert irok megint ekezetek nelkul, mert rendetlenkedik a nagy gepunkKép

Bocs, ha kihagytam valakit, de tenyleg hihetetlen faradt vagyok!Kép
Puszi mindenkinekKép

Orsi
37+3

avocado

Jó reggelt!
Egyelőre az első vagyok, de szerintem mire befejezem az írást, valaki biztos beelőz!
A munkások épp most bosszantottak fel korán reggel, mert csak beköszöntek, hogy akkor ők ma nem csinálnak semmit. A tetőn van még egy kis munkájuk, azt mondjuk megértem, hogy esőben nem csinálják. De bent is van még egy 1-2 órás kőműves munka az egyik szobában, azt nyugodtan csinálhatnák! De ma nem jön kőműves és persze ki tudja, mikor jön. Én legyek csak itthon állandóan.

Zsuzsa!
Remélem Edina jobban van és éjszaka mindenki kiphente magát veled együtt!

Swen!
Köszi a szüléssel kapcsolatos jó kívánságokat!

Szöszi!
Örülök, hogy jobb kedved van és hogy megtaláltátok, mi volt a baj!

Bori!
A képek nagyon jók, a szemüveges úr a büszke nagypapa?
Én is többnyire fekve szoktam szoptatni!

Egcsi!
Drukk megy hétvégére Bertoldnak, hogy bújjon elő!

Mariann!
Látom téged is elért a szülés utáni depis hangulat. Megnéztem a honlapotokat, nagyon klasszak a képek! Remélem hamarosan jobb kedved lesz, addig is gyere nyugodtan panaszkodni!

Süncsi!
Az, hogy Andráska Dömperke, az jót jelent! Hogy olyan szépen hízott!

Maci!
Tulajdonképpen mi történt? Miért mentetek be a kórházba? Remélem most már minden O.K.

Linda!
Megvagyok én, csak tudod estefelé már nem nagyon van gépidőm!

BNM!
Örülök, hogy a dokinál minden rendben volt. Kiütéseid javulnak?

Orsi!
De jó nektek, hogy már a karnisnál tartotok a gyerekszobában! Nekünk még a kiságy sincs összerakva.

Anikó!
Azt mondod nem leszel ma? Akkor kivel fogok levelezni reggel? Te is vigyázz magadra!

Chello!
Hogy vagytok? Remélem jobban!

Mindenkinek szép napot!
Panó!
panó

Sziasztok!

Szia Panó! Kép
Ugye a semmit tevésért nem kell fizetni a "munkások"-nak?

Képzeljétek éjjel csak 2-szer keltem fel. Igaz, hogy 6 óta fent vagyok, hála a közérteseknek...

Puszi:
Linda
bellana

SziasztokKép

Enyem a 3. hely?Kép

Mostanaban ugy ebredek reggel, mint egy mosogatorongyKép Ez a nyomi ido sincs tul jo hatassal ram, igaz a kanikulat nem sirom vissza, de ez sem az igaziKép Nem lehetne valahol a ketto kozott egy kellemes, nem meleg, de nem ilyen szutyok ido???

Pano
Hidd el, nektek is kesz lesz lassan minden! Mire jon a babo minden ok leszKép

Linda
FelkelesKép En tegnap felejtettem el irni, hogy nem keltem fel ejjel, de ma mar nem usztam megKép De en meg mindig csak 1-nel tartok, szerencsereKép
KozertesekKép

PusziKép

Orsi
37+4

avocado

Jó reggelt!

Új babaszoba fotók (még a képek a falakon meg a polcok nincsenek fent)
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=2370&page=2
(meg az elso oldalon van 1 új pocakfoto is)

Lino, Panó: nem hiszem hogy beeloznék Kép Max Alice-t Kép

Zsuzsa, hogy van Edina? Remélem jobban és ezzel egyutt te is!

Maci, hú!!! Gondolom volt izgalom, de most minden rendben, ugye pihensz sokat? Neked sem ártana még 1-2 hétig húzni!

Bellana, a szétment csipo miatt nem jók a ruhák? Jaj, jaj mi vár rám, teljes gardrob csere? Apa örulni fog Kép

BNM, te is pihengess! Kép Szép súlya van már a kiscsajnak Kép Köztunk csak pár nap van, akkor az én kiskrapekom is kb ekkora lehet KépKép

Orsi, várjuk a képeket! Kép

Hazavívos ruha: milyen méretet pakoltok? 56-ost?

Ildivel beszéltunk tegnap röviden, el van havazva. A nappalok jól mennek, szopi is rendben, de az éjszakák húzósak. Még jó, hogy van most segítsége Kép Majd biztosan jelentkezik ha lesz egy kis ideje!

Soraya
35+5
soraya

Soraya

En egy 62-es egyuttest vettem, mert teljesen beleszerettem es nem volt belole 56-osKép De ugy erzem, hogy nem lesz pici a mokuskam, ugyhogy talan nem fog rajta nagyon logni!Kép Meg aztan kesobb is tudjuk majd hasznalniKép

Maci
Bocs, hogy tegnap nem reagaltam! Sajnalom, hogy ilyen izgalmakat kellett atelned, meg jo, hogy nem volt semmi komoly! Azert akkor most pihenj sokat!

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi: én már nem is tudom mikor aludtam át az éjszakát...
Én is jobban örülnék ha úgy 24-25 fok lenne és nem tüzne a nap, mert most meg az esö miatt nem tudom levinni Atomantit.

Soraya: én is 62-est vettem hazahozósnak, az 56-ost úgyis 1 hét alatt kinövik Kép
Csipö: nem mindenkinek csúszik úgy szét mint nekem!!! A legtöbb ismerösöm lazán tudta hordani a régi ruháját egy idö múlva. Kép

Linda
(megint nem veszi be a hoszukat ez a nyavaja)
bellana

Sziasztok Kismamik!

Úgy látszik nálam egyenlőre minden rendben, vérzés elmúlt, de keményedéseim azok vannak.
Hát a szex, az szüneteltetve!

Anikó- beszéltem a dokinkkal, csütörtökön megyek, kivéve ha addig történne valami. Remélem nem fog.
Próbálok pihenni, de én eléggé sajtkukac vagyok.

Lányok, -a várandós teát amiben van málnalevél is, azt már ihatom? (36+4) Már nem emlékszem, hogy mikortól ittátok!

Puszi nektek és élvezzétek a hüsi időt! Na, most lehet jókat aludni.

Maci
maci2

sziasztok!

Úgy tűnik, jobban van Edina, de még nem szeretném elkiabálni. Bár vigyázunk a benne lévő kajára, mit a hímestojásra!
Viszont az alvást most sem viszi túlzásba Kép

Maci2: igen, ihatod! 36 betöltött hét kell hozzá!
És nagyon vigyázz magadra! Ez az ügyeletes dolog nem hangzott jól! Kép

Szöszi: azóta megnyugodott Balázska? Ha éhezett, sok minden érthető! Akkor nagyon keservesen tudnak sírni Kép Amúgy anno én is jártam így ZSófival.

Bori: szép, ápolt a kertetek. Kép
Akkor Dorka is hízik szépen. Kép Amúgy a fekve szoptatást én is űzöm éjjel a 2. mellenre. Amikor már attól tartok, hogy a gyerek kiesik a kezemből!
Amúgy ilyen gyors szívverés dolgom nekem is szokott lenni. Nálam a szívritmus zavar következménye! De nálam általában este, és ha ásítok! Nálam a legjobb módszer az, ha visszatartom a lélegzetem, és elkezdem tiszta kajakból préselni a levegőt, amíg bírom, majd kiengedem. Akkor abba is marad. Minél hamarabb kezded csinálni, ez a módszer annál tutibb, hogy használ!

Egcsi Kép Akkor talán tegyetek róla apával, hogy elinduéjon a fiatalúr! Ricinus már van otthon? Vagy gyömbér?
A G naptár? Valóban. De volt már olyan képe, ami szintén elmenne oda! Kép
Timiék Kép

Lino: most én is kerülöm a szőnyegeket! Kép Amúgy anno ZSófi is bukósabb volt, csak ott ez állandó állapot volt. De eddig Edina nem volt ilyen!

Mariann: sajnálom, hogy magd alatt vagy! Fel a fejjel, és egy kismama csak szép lehet!

Rita: alvás Kép
Ezt az alkaros módszert te nem is ismerted??? Nálunk is gyakran beválik!

Zita: mindketten szenvedtünk, és szenvedünk! Nekem a forgóm tiszta tropa a napi sok órás gyerek cipeléstől. ÉS mi lesz még!!!

Süncsi: a csíkos mellekről én tudnék neked mesélni! ÉS mutogatni is sajna! Az enyémen míg Zsófival nem volt (tejem sem), most sajna az egész tele van! Kép

BNM: Kép Jól haladtok!

Panó: pihent sajna nem vagyok Kép

Nos, szólítanak! Pá: ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

a kánikula elől lemenekültünk a nyaralónkba, most jöttünk vissza, ezért nem tudtam eddig jelentkezni. Remélem mindenki jól van.
Nálunk rendben mennek a dolgok, most voltak a gyerekek 1 hónaposak. Szerencsére szépen fejlődnek, jól esznek. Tomika már 3,5 kg (2,6-ról), Alina pedid 3,2kg (2,4-ről).
Teszek fel róluk egy ma készült képet.
Kép

Most ezt elküldöm és elkezdelek beneteket olvasni.

Vali
cvali

Szia Vali!
Judit vagyok a kórházból, emlékszel? Próbálj meg valahogy elérni légyszi, mert nincs meg a címed, se a telefonszámod.
Aranyosak a srácaid!
szia Judit

apacs72

Sziasztok!

Lino! Képzeld, végtelen nagy örömömre bejött a jóslatod, Botond baba tegnap egy angyal volt!!!Kép Egész nap szépen alukált, meg evett, ha fenn volt, akkor is jót elbeszélgettünk meg nézelődtünk, este hatalmasat sétáltunk, na jó a séta végén picit már nyűgi volt, de ennyi belefért. Aztán este fürdés, szopi, fekvés kilenc körül és fél hatig aludt!!!Kép Remélem még sok ilyen napunk lesz! Ma délelőtt még nem sokat aludt, de ha fenn van, nem nyűgös szerencsére. Még vasalni is engedett.Kép Kata is visszatért a nagy könyvhöz? Egyébként én is úgy gondoltam, hogy túlöltöztették a babát hazajövetelkor, de mikor itthon kibontottuk nem volt megizzadva, s útközben sem tiltakozott a sok réteg ellen.KépGyönyörű a legkisebb leányod, nagyon jó a kép.Kép

Borikám! Hát persze hogy nincs harag!Kép Én is biztos sok mindenkit kihagyok írás közben, csak azért kérdeztem, hogy nem-e megbántottalak valamivel, például nem válaszoltam valamire vagy ilyesmi.KépS szerencsére igen, velünk minden rendben a kisebb-nagyobb nehézségek ellenére.KépÉn is megtanultam méga kórházban a fekve szoptatást, a borzalmas kórházi ágy és a sebem miatt ez volt a legkényelmesebb. S mostanában is szopizunk így, mivel tényleg lehet pihizni közben.KépJaaa és nekem van Botond babám, Egcsi Bertoldot várja.Kép Nagyon vigyázz a szívedre!!!

Mariann! sajnálom a rossz kedved.Kép A lányod csudaszép!!!KépGyere minél hamarabb!

Soraya! Te is mindjárt szülsz! Hihetetlen hogy elszaladt az idő! Gondold el, hogy neked majd mennyi tanácsot és segítséget tud adni a sok anyuka!Kép
Rita! Köszi a dicséretet. Mi volt a dokinál? Remélem nem áztatok meg!

Zita! nagyon jók a cikkek!KépKönyvet feladtam.Kép

Zsuzsa! remélem jobban vagytok! Hogy telt az éjszaka és a mai nap?

többieknek puszi, de mennem kell!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

SziasztokKép

SorayaKép
Ma néztem meg a papírt amit adott a doki, a baba méreteiről. Szerintem a leányzónk nagyobb is, mint 2600g, mert a buksira mért adat nem jó (az előző kismama adata maradt benn az UH-ban, aki 33 hetes volt). Tehát ha téved is az UH, akkor is a 2600g már tuti biztos, és ennél csak több lehet.

OrsiKép LindaKép
1-2-szeri felkelés??? Álom, édes álom. Én kb. a 20. hétig tartottam ezt, mostmár meg se kottyan a kétóránkénti zarándokút, amit éjféltájt kezdek, órát lehet hozzám állítani!!!

PanóKép
Kiütéseim köszönik szépen jól vannak. A házidoki diagnózisa szerintem téves, ha a baracktól lenne már múlnia kéne, de minimum a kálcium hatna.
A szülésznőmnek is említettem, hogy esetleg a gyógyszertől, de ő is a melegre esküszik.
Most akkor mit csináljak, jegeljem le magamat???Kép

ValiKép
Nagyon aranyosak a gyerkőcök!Kép

MariannKép
Ne legyél depi, ilyen szép kiscsaj mellett nem szabad!Kép

Csajok
Nem tudom ki kérdezte, szóval telihold szombaton lesz 20ó16p-kor. Finisben lévők, hajrááá!KépKépKép
A következő aug. 30-án 04ó23p-kor úgyhogy mi sorterelők már csak a frontokban bízhatunk majdKép

Csütörtökön kell menni NST-re, kiváncsi leszek. A doki beírta a kiskönyvembe, hogy labort is kell csináltatni. Éhgyomorra kell????

Tegnap a dokival meggyőzettem a páromat az EDA-ról, mert szegénykém be volt f.sva tőle. (Neki problémák vannak a gerincével, és mivel itt a gerinc környékén kotorásznak, félt nagyon).
De pechemre az altatósdoki aug. 14-től szabadságra megy és nem nagyon van más doki aki csinálná, nem semmi!!!Kép Szóval aug. 14 előtt szeretnék megszülni!!! Mondjuk szerintem ha hétvégén abbahagyom a gyogyikat nem lesz művészet!Kép

Aki EDA-val szült:volt valami mellékhatása, fejfájás, vagy ilyesmi???

Elküldené valaki nekem a telefonszámos táblázatot, vagy kinek írjak sms-t, ha beindulnak az események???

BNM
(36+1)
Bnm

Sziasztok lanyok
Ne haragudjatok, hogy ilyen sokaig nem jelentkeztem, mint ahogy Kriszta irta teljesen el vagyok havazva.
Sajnos az ejszakak nagyon sz@rok, de ezen nem is kellene csodalkoznom. Az osszes gyerekem ilyen voltKép.
Probaltam kicsit visszaolvasni, de sajna nem igazan sikerultKép. Azert
amire emlekszem....

A kepek marha jok voltak Bellanarol, Anikorol es Orsirol. Azert nem irigykedem a pocakok miattKép.

Zszsa
koszi a biztatas amit a tejrol irtal, Kriszta es egy masik itteni baratnom segitsegevel tegnap vettem homeos bogyokat.
Annyira rohogtunk apaval, mert miutan megvettem es bekaptam egyett eppen volt egy kis tej belovelles, mondom apanak, hogy oho folyik a tejcsi, erre O megallapitotta, hogy nagyon hatasos bogyokat sikerult beszereznunkKép.

Mucska, Bori, Vali, Xsuxsa, Swen
minden gyermek gyonyoru, Bori Te egy vekony giliszta vagy, nem is hiszem el, hogy nem jok rad a gatyok.

Szoszi
Sajnalom a depidet, de mostmar csak jobb lehetKép.

Zsuzsi
Melyik nap irtad a szuletes torteneted, sajnos nincs idom bongeszni, de feltetlen el szeretnem olvasni.

Pano
Hat akkor meg sem kell etterembol hordani az ebedet? O, de kar... Kép.

DZSCS
Valamikor olvastam, hogy a fejesrol kerdezel, en nem fejek, mert a vedono szerint csak akkor fontos, ha a baba nem szivja jol ki, vagy ha fajdalmasan teletl a mell. Azt hiszem Bori irta, hogy a tej 2/3-a szopas alatt termelodik, itt ugyanezt mondjak. Persze, ha szeretnel tartalekot akkor nincs meseKép.

Suncsi
Orulok, hogy tetszett, Domperke tenyleg ducika, nagyon edes. Apanak van mar munkahelye?

Minden nevnaposnak nagyon sok boldogsagot kivanok!''

Makunrol
Minden rendben, csak az ejszakak nehezek pl. tegnap 22-24.15-ig alvas, hamika majd fel 3-ig nyuzsi. Laura 4-kor landolt mellettunk, Lucas fel 6-kor kelt szopozni, utana felebrend 7-kor is es Laura vele egyutt kelt, de mi baba visszaaludt sajnos Laura nem, ugyhogy ma 7.10-tol vagyok fent aludtam 4 orat Laura mar marha faradt tiszta nyug, meg jo, hogy anyu itt van, bar Lauraval nem sokat tud kezdeni, mert csak velem akar lenni amikor ilyen faradt.
Kulonben annyira jo, hogy itt van, mert most vasal takarit foz, delelott probal jatszoterre menni Lauraval, hogy tudjak pihenni. Mar belegondolni is rossz mi lesz velem nelkuleKép.

Ma voltunk vedoben, mert Lucas koldokevel van pici gond, van egy kis nem odatartozo darabocska (sarga) amit ecsetelgetnek. A sulya 4150 gramm, hossza 54 cm.
A tej miatt, mert azt hiszem eleg keves, es mivel 7 perc alatt szopik, a vedoben lemertem egy etetest, hogy megnyugodja. Ezt megosztanam veletek hatha masis aggodik, hogy nem eszik eleg hosszan a baba.
Szoval 5 perc szopi 55 gramm majd meg 5 perc 30 grammKép. Vegre nem parazok.

Most megyek, mert foglalkoznom kell a nagylanyommal aki tegnap jott haza a taborbol, es idaig nem volt beszamithato, mert 3 ejszaka alatt 7 orat aludtKép.

Puszika mindenkinek
probalok tobbet jonni.
Ildiko
salla

Bnm
2 orankenti felkelesKép Az eleg durva lehet!
A kiuteseidre esetleg probald meg a Richtofit sportkremet, nekem hidegare voltak baromi kellemetlen tuneteim jo par even keresztul, veresre vakartam a combom, a borgyogyaszok semmit nem tudtak kezdeni vele, mar mindenfele katyvaszt kiprobaltak ra, de semmilyen hatasa nem volt! Aztan mar kinomban megprobaltam a Richtofitot, mert abban 7 fele gyogynoveny van es attol teljesen elmult! Azota is telente, ha erzem, hogy kezdene viszketni bekenem es minden ok. Egy probat meger, a babanak nem fog artani es ha Neked hasznal, az szuper!

PusziKép

Orsi

avocado

Szia IldikoKép
Koszi, orulok, hogy tetszettek a fenykepek a minitalinkrolKép
EjszakaidKép De egy ido utan ugyis rendezodik, nem?
Ez a 2x5 perc szopcsi nagyon tetszett!Kép Akkor jo kis szivokaja van a pici fiadnakKép

PusziKép

Orsi

avocado

Szia mindenkinek!

Vali,
gyönyörűek a gyerkőcök! És hihetetlenül szépen fejlődnek!!! Gondolom, tejcsi van elégKép Fejsz még? Mennyire fárasztóak a napjaid? Napközben egyedül vagy már, vagy a férjed még otthon van?
Sok pusszancs nektekKép

Marcsi,
sajnálom a rossz hangulatodat! Az alakodat (ahogy remélem én is az enyémetKép) szopi-idő után helyrehozod!!! Gyere közénk, ha van egy szusszanásnyi időd, majd mi feldobunkKép

Lino,
aranyos a fotóKép
Mész szombaton szopi-sétára?

Rita,
BCGKép
Mindig azonos időben fürdetsz?
Ráckevén nem folyamatosan lakunk, az csak a második otthonunkKép ImádjukKépKépKép A Keszeg soron vagyunk, vízparton, a falu végén.
Nálatok nem lehet a dokit házhoz hívni a babához? Nálunk az a szokás, hogy 1 éves koráig havonta kijön.

Anikó,
várunk visszaKép
Ja, kösz a bókot, de nem láttál még fehérneműben...Kép

Süncsi,
csókKépKépKép Az sem rossz. Még mi is takarékon vagyunkKép, azt hiszem, kicsit meg kellene megint barátkoznom a testemmel, merrt egyébként más akadály már nincs.

Ezzel kapcsolatban jut eszembe: szülésen túllévők, hogy van a gátatok?

És köszönöm a kertet illető dicséreteketKép Szuper a főkertészemKép
Bízom benne, hogy egyszer a vejem futkározhat a füvön nálunkKép

Zsuzsa,
örülök, hogy Edina kezd helyrejönniKép
Ezt a 3 órás dolgot tökéletesen elfogadom, de akkor a mai irányzatok mi a csudának engedik, hogy akkor tedd mellre, amikor ő akarja?!
Neked is köszönöm a dicséretet a kert nevébenKép
Mennyire ugrik fel a pulzusod, amikor rádjön a rosszullét? Majd bemutatod ezt a levegős-dolgot, ha találkozunk?Kép

Maci,
vigyázz magadra, és ne közeledj a párodhoz, amíg tilalom vanKép

Bnm,
te is leszel szíves nagyon vigyázni magadra, hogy van a kiütés ma?

Orsi,
neked is üzenek majdKép Lehet futni az aranyéremértKépKépKép
Remélem, akkor is sokat leszel gépközelben, ha Kismókus már idekint fog mókuskodni!!! Na jó, az első pár napban elnézzük majd, ha ritkábban jösszKép

Panó,
hát az eső nektek most tényleg nem jött jólKép
Igen, ő nagypapi, az én nagypocakos apukámKép

Soraya,
szép a szobátok és a pocid!
Ildit csókolom, ha beszélsz vele. Üdvözli a mexikói barátnőjeKép

Swen,
szép napotok volt!!! SOk ilyet még (nekünk is)Kép
Mennyit szoktatok sétálni?
Botond-BertoldKép Pedig tudomKép
Most el kell köszönnöm, hív a kötelesség. (Mazsolkának hívjákKép)

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

SziasztokKép

Ma mar valoszinuleg utoljara jovok, mert vendegsegbe megyunkKép Csak ide a szomszedba, a baratnomek hivtak meg egy kis grillezesre es nem tudom mikor erunk haza, mert veluk olyan jokat szoktunk tarsasozni, szerintem ma is fogunkKép

Vali
Nagyon edesek a babakKép Azert nem lehet konnyu Neked! PusziKép

Lino
En milyen keprol maradtam le? Visszagorgettem az oldalt, de nem latom, en vagyok elvarazsolva?

BorikamKép
Szerintem akkor is fogok jonni, mar nem birnam ki, foleg hogy itt a 24 oras internet! Remelem Gergo baba is olyan lesz, hogy hagy majdKép

Aniko, Linda, PanoKép
Puszika Nektek kedves kvartett-tagjaimKép

Es puszi mindenki masnak isKép

Orsi
37+4

avocado

Bori
Meg annyit, hogy remelem abbahagyod az alakod miatti aggodast! Komolyan rossz "hallgatni", mikor Te olyan kis vekony vagy, mikor ott voltunk Anikoval komolyan csak neztem, hogy Te tenyleg 2 hete szultel? Ugyhogy vesd ra magad AparaKép en biztos nem birnam kiKép Szerintem ha elmondanad Neki, hogy az alakoddal akarsz megbekulni tuti hanyattesne, hogy mi bajod van!Kép
En most mar elegge kivagyok ettol a szerzetesi elettol (bocs ha nagyon intim vagyokKép), alig varom, hogy ujra a paromra vethessem magamKép

Na, megyek mielott megjobban kitarulkoznekKép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nemrég jöttünk CTG-ről. Jól van a legény, bár egyszer annyira röhögtünk a szülésznővel, hogy elcsúsztak az érzékelők,a doki meg is kérdezte mi volt. Kép Dani és apája is ott voltak. Dani persze produkálta magát, kijelentette, hogy a néni is jön velünk haza. Kép Persze nem szép mondatban, csak amikor megkérdeztük ki jön haza velünk a nénit is felsorolta. Kép
Más: ma volt fájásmérés is! Egyszer keményedtem csak ott és akkor 50-et mutatott. Az mennyi? Úgy értem képtelen vagyok visszaemlékezni, hogy vajúdás alatt annó mennyiket mutatott.
Lányok, aki túl van rajta, infó???

Anitabori: hanyagolsz, nem írsz nekem 1 sort sem. Kép Azért ugye még szeretsz? Kép

Orsi: Jó, hogy nincs az a nagy meleg. Kép
Puszi!

Bnm:az a kétszeri felkelés,sajna csak a tegnapi éjszakámra vonatkozott, mert amúgy én is többet vagyok fent és a wc-n, mint szeretném. Az átlag 4, legalább. Kép
Kiütések???

Ildikó: sok puszi neked, jó, hogy bejelentkeztél!: Kép

Vali: gyönyörűek a babáid!!! Mesélj, hogy birod? Van segítséged? Szopiznak, jó babák???

Maci, Zsuzsa, Swen: puszi!!

Linda
bellana

Sziasztok!

Megint eltűntem, ráadásul a saját hülyeségem miatt. Jobb lenne valószínűleg titokban tartanom, de azért elmondom: hétfőn porszívóztam, és a férjemet kértem meg, hogy dugja be a porszívót, mert be kell mászni az asztal alá. Ő be is dugta, csak nem mondta, hogy ezért ki kellett húzni a modemet. Majd próbáltam belépni, és szidtam a szolgáltatót, hogy miért nem tudok csatlakozni a hálózatra, és csak ezután (1 nap után) álltam neki megnézni, hogy minden rendben van-e, nem húzódott ki valamelyik zsinór. Ciki

Szilvi: át tudom érezni, amikor az ember nem szereti saját magát, mert egy vizilónak érzi magát, de a férjem mindig azt mondja, hogy sem a terhesség se a szoptatás alatt ne törődjek a kilókkal. A te férjed is minden bizonnyal így gondolja, és úgy szeret téged ahogy vagy. Csak gyűjteni kell az erőt utána a fogyókúrához.
Tovább olvastam a következő oldalra, látod-látod? A férjeink valószínűleg tudatosan nem Claudia Schiffert vették feleségül

Orsi: így tisztasági betéttel már érthetőbb a dolog

Chello: minden rendben?

Anikó: Bencus akkor már tényleg ráér, ha megjött a dokid. Te is jobban vagy, hogy hűvösebb lett az idő? És boldog névnapot így utólag!

Panó: szép nevek, most már csak meg kell egyeznetek.
Be kell valljam, mostanában megrémülök a táblázattól. Én nem félek a szüléstől, de olyan furcsa érzés, hogy egyre rövidül előttem a sor.

Zsuzsa: hányás
Örülök, hogy megoldódott azóta.

Szöszi: nagyszerű, hogy rendbe jöttetek, akkor a depi is odébbált?

Zita: nagyon ügyes vagy, hogy mindennel végeztél, én egy gyerekkel sem leszek képes ilyen teljesítményre.
Abbahagytam a munkát, nem jöttetek nyomtatni, pedig kerestem Micimackót

AnitaBori: a rosszulléted elég rémületes, orvos mondott már rá valamit?
A képeken nem látszott rajtad sehol sem plusszsúly, szeretnék én így kinézni majd a szülés után. Mazsival nem akartalak megbántani, szerintem kimondottan aranyos. És mifelénk Bodrinak meg Mackónak hívják a kutyákat, Mazsival még nem találkoztam Kép

Rólunk: sokkal jobban vagyok, hogy hűvösebb lett az idő, bár továbbra is nagyon gyorsan elfáradok az itthoni munkától. Nekiálltam átrendezni, kitakarítani a lakást, és még nem vagyok ideges amiatt, hogy nem leszek készen.
Reggel voltam CTG-én, minden rendben, fájás egy darab se. (És keményedni se szoktam)
Iszom a málnalevél teát, nem is olyan rossz, de azt hiszem felváltva fogon a bodzateával inni.
Megjött a gátmasszázsolajam, kíváncsi vagyok, hogyan fogok boldogulni vele.

Ennyi mára, mindig megfogadom, hogy gyakrabban jövök, igyekszem majd betartani (bár még mindig nem sikerült az ADSL-t megrendelnünk)
És puszi mindenkinek, főleg a célegyenesben levőknek

Jerry
jerry

Sziasztok,
csak nagyon röviden:

Linda,
SZERETLEKKépKépKépKépKépKép
Örülök, hogy kisebbik Atomgyerek jól éri magát benned.

Jerry,
modemKép
Dehogy bántottál meg a Mazsival!!! Egy ismerősünk kicsi tacsija MazsiKép
Apa hajlandó majd gátmasszázs-olajozni?

Ildikó,
szia!!! Anyukád meddig is marad? Ági rendes kislány volt a táborban?
Laura fáradtságaKép Felébred éjjelente Lucas sírására?

Orsi,
szerzetesi életKép
Na, te is vékony gilisztának láttál?! Kénytelen leszek mégiscsak közszemlére tenni egy fehérneműs fotót magamról?! Higgyetek nekem, van itt felesleg, de aztán vannak ezek az "ápol és eltakar" ruhaneműk, amik csalókák tudnak lenniKép

Most viszont villámgyorsan befejezem.
Szöszi hívott késő délután, nagyon nincs jólKép Rettentően aggódom miatta. Bárcsak közelebb lakna...

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Most sikerült idekeverednem a géphez,egész nap anyuéknál voltam.Kb.4 órát mászkáltam ma,de azon kívül,hogy nagyon elfáradtam,semmi eredmény,úgyhogy azt hiszem,jó oka lehet a manócskámnak,hogy nem bújik ki. Kép

Bnm:Doki Kép Jó hírek.Azért vigyázz Magadra!
Allergia Kép
Teliholdat én kérdeztem,köszi. Kép
Laborba éhgyomorra kell menni!!!
Nekem küldhetsz SMS-t,de nem akarom ide megírni a számot.Nem találtam e-mail címet a profilodban.
Éjszaka én is másfél-két óránként megyek klotyóra,majd gondolok Rád ilyenkor! Kép

Panó:hiányoztam reggel? Kép Holnap jövök! Látom,csak én hiányoztam a kvartettből!Kép
Melósok. Kép

Soraya:babaszoba,pocak Kép

Zsuzsa:örülök,hogy Edina jobban van. Kép

Vali:Grat.az 1 hónapos babákhoz,akik gyönyörűek! És milyen nagyok már!!! Kép

Ildikó:éjszakák Kép
Köszi a bókot,és a köszöntést!Kép
Jó,hogy legalább anyukád segít.Kép
Lucas nagyon ügyi!
Áginak jó pihenést! Nagyon hiányzott neki a kistesó? Kép
Neked sok-sok kitartást!

Bori:tény,hogy fehérneműben nem láttalak,de ennyi idő után ne legyél már türelmetlen!1 év után már lehetsz esetleg elégedetlen az alakoddal.Azt hiszem Süncsi írta,hogy ami 9 hónap alatt alakult át,annak ennyi idő kell ahhoz is,hogy visszaalakuljon.Van benne valami. Pároddal beszéltél erről? Ő biztosan megnyugtatna,nem?

Orsi:grillezés Kép De jó Nektek!
Te már nagyon ki vagy éhezve!!! Kép
Függönyökről várjuk a képeket!

Linda:CTG:sajnos én sem emlékszem ezekre az értékekre.
Dani nagyon aranyos lehetett.Gondolom a szülésznő meg olvadozott közben. Kép

Jerry:köszi a köszöntést! Kép
Bencus úgy látszik,még jól érzi magát bent,de már nem is akarom sürgetni,biztos van annak valami oka,hogy ezekre a frontokra sem reagált. Kép
Örülök,hogy jobban vagy,pihengess! CTG: Kép

Puszi MIndenkinek!

Anikó
vakili

Borikám!

Szia! Ne ijesztgess,mi van Szöszivel? A depije,vagy valami más? Kép

Anikó
vakili

Jó reggelt!

Este én vagyok az utolsó,reggel én vagyok az első?
Ezért milyen érem jár? Kép

Anikó
vakili

Jó reggelt!

Soraya!
Én odakészítettem egy 56-os meg egy 62-es ruhát is, majd eldöntjük, hogy apa melyiket hozza be.
Megnéztem a képeket, szépen nő a pocid!

Zsuzsa!
Örülök, hogy Edina jobban van, akkor remélhetőleg lassan te is kipihened magad!

BNM!
Új kiütéseid is jönnek vagy csak a régiek viszketnek? Mert ha jönnek újak, akkor mégse a baracktól volt (hacsak nem ettél azóta is barackot)! Gyerekkoromban nekem is sokszor volt csalánkiütésem, hát elég nehéz rájönni, hogy éppen mitől van!

Vali!
Nagyon édesek az ikrek, köszi a képeket!

Ildikó!
Örülök, hogy bejelentkeztél! Jobb éjszakákat kívánok nektek. Anyukád meddig marad?

Orsi!
Társasozni mi is nagyon szeretünk! Mit játszottatok tegnap? Kata képe Lino profiljában van!

Bori!
Én se értem mi bajod van az alakoddal, én nagyon szeretnék így kinézni szülés után, de erre sajna semmi esély.
Szöszi megint rosszkedvű? Szegénykém!

Jerry!
Akkor most intézd azt az ADSL-t, mert babával kevesebb időd lesz! Akkor nem is ül a párod sokat a gép előtt, ha ő se vette észre egy napig, hogy nincs net! Vagy ott ül, csak nem netezik?
A szüléstől én azért kicsit félek, de tudom, hogy amikor elkezdődik és indulunk a kórházba, akkor örülni fogok, hogy végre megyünk és túl leszünk rajta.

Anikó!
Örülök, hogy megjöttél. Én is egész nap takarítottam tegnap anyuval, de semmi szülésre utaló jel nem mutatkozott.
Most épp itt vannak a munkások, de elég esős az idő, nem tudom mire jutnak ma. De most egy kicsit megnyugodtam, mert az egy szobán kívül a többi egész jól rendben van.
Tiéd ma a dupla érdemrend érem!

Linda!
Az jó, ha ilyen jó humorú szülésznőd lesz, majd a szülést is végigröhögcsélitek! Én holnap megyek CTG-re, apa állítólag elvisz.
Le se merem írni nektek, de én egyszer sem mászkálok éjszaka sehova.

Chello!
Mi van veletek?

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Kép

Kép
panó

Panókám!
Benned volt minden reményem,lám nem hiába! Már kezdtem aggódni,hogy ma magammal fogok levelezni.Kép
Örülök,hogy már látszik az alagút vége a felújításban.Nem semmi,amin átmentél.Én ma megyek CTG-re 5-re,kíváncsi vagyok.
Gondolom,nem bánod,hogy még nincsenek szülésre utaló jelek,neked most minden nap számít.Kép
Te nem mész éjszaka? Szerencsés vagy.Na,nem baj,én legalább edzett leszek,mire megszületik a babó.Kép
Tegnap Kata aranyos volt,azt mondta,hogy a baba majd nem maradhat fent sokáig,korán el fog aludni,és jó sokáig fog aludni,mert neki még sok pihenésre van szüksége. Kép Mondom,azért ez nem egészen így van,a babák éjszaka is sokszor esznek.Csak nézett a drágám a gyönyörű szemeivel! Kép
Milyen érdekes a két tábla:A fenti inkább kék,az alsó zömében piros.Jól elosztottuk. Kép

vakili

SziasztokKép

Na, elcsipem a bronzot? Most megprobalom, aztan meg Lindanak kene irni es akkor tiszta kvartett-reggel lenne ittKép

Tegnap a grill szuper volt!Kép Jol esett egy kicsit kimozdulni, meg ha ide a szomszed utcaba is!

Jerry
Modem KépKép

Bori
Tenyleg kivancsiva tettel, ugyhogy johet az a fotoKép
Szegeny Szoszi! Legalabb jonne ide is egy kicsit, hogy vigasztalhassuk, lelket onthessunk bele! Ha beszelsz vele nagyon puszilom!

Aniko
Grill szuper volt, rendesen bekajaltamKép Jo fuszeres volt, de most meg megtehetem, szoptatas alatt mar nem. Ugye a babonak ilyenkor nem rosssz, ha en fuszerest eszek? Nekem is jokor jut eszembe, 1-2 hettel a szules elottKép
Kiehezes: bizony ki vagyokKép
Fuggonyok: tegnap gyonyoruen kivasaltam az osszeset, de a takaritono meg mindig nem ert ide, allitolag ma jon es akkor vegre feltesszuk oket. Remelem a fenykepeket is sikerul osszehoznom : )

Pano
Kepzeld nem tudtunk tarsasozni, mert nem talaltuk meg azt a dobozt, amiben vannak a jatekokKép De tok jot beszelgettunk: )
Egyszer sem felkeles: akkor Te vagy a rekorder!Kép

Gyorsan elkuldom, hatha meg dobogos leszekKép

PusziKép

Orsi
37+5

avocado

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezes: nagyon koszi, hogy gondoltatok rank, es, hogy mindenki gratulalt.

Hazajottunk, Dani edes es gyonyoru. Az ejszakak egyenlore alvas nelkul telnek, de majd csak belerazodunk. Allandoan enni akar... KépKépKép

A szulesem gyors es viszonylag konnyu volt, burokrepesztes utan masfel ora. Leirom majd reszletesen. Nagyon nagy elmeny volt.
O volt utana az oriasbebi a korhazban. Kép

A kovetkezoknek sok-sok drukk,

Kakukk
kakukkfu

Aniko
En is itt vagyok amKép Ma hajnalban elegge rossz volt, ma tenyleg sehol nem esett jol fekudni, viszont aludni akartam, mert faradtnak ereztem magam, ugyhogy rendesen szenvedtem! Megint volt 1-2 rendesen nyogos fordulasom, szegeny Karcsi fel is riadt, hogy minden rendben van-e! Szegenykem tudom, hogy annyira segitene, picit felek, hogy a szulesnel is neki lesz rossz, hogy en fajok es o nem tud semmit sem csinalni.Kép
Kepzeld mostanaban cidrizikKép Elkezdett izgulni, ugye most mar tenyleg barmikor mehetunk szulni es naponta belegondol a DragamKép En meg nyugtatgatom!Kép
Anyukam tegnap mondta, hogy most jon az az idoszak, hogy majd mar kivanni fogom, hogy menjunk mar, szulessen mar meg a babo. Hat ma hajnalban atfutott az agyamon, annyira kenyelmetlen volt minden.
Rosszulleteid? Remelem azert most, hogy nincs ilyen meleg jobban vagy!
CTG-rol majd irj! En is ma fogom hivni a szulesznot, hogy akkor a heten mikor kell mennem.

Na, nezek valami reggelitKép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Kakukk
Udv ujra itt! Nagyon kivancsi vagyok a tortenetedre, szuper hogy ilyen jo elmeny volt a szulesed!
Fenykepeket is varunk am!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Én is megvagyok. Kép
Éjjel csak 1-szer voltam kint!! Tratááá!!!
Ma jönnek anyósomék a 2 unokatesóval, gondoljatok majd rám...

Anitabori: Kép Kép Kép
Szöszinek a lelkecskéjével van baj, vagy fizikailag, vagy mindkettő??? Puszi!!

Orsi, Anikó, Panó: kedveseim, jól tartjuk magunkat. KépKépzeljétek ha lejár a terminus beakarnak fektetni!! Én meg nem akarom, lehet, hogy balhé lesz, mert az oszt.vezetőnek nem fog tetszeni. Hiába lakunk a kórháztól 5 percre... Mi a fenét csináljak ott bennt?! Ráadásul Ádi szabija elmegy,hogy vigyázzon Danira, szülés után meg majd itt szívok egyedül!! Kivagyok akadva!
Még hogy kötelező! Azt mondta a szül.nő, hogy jobbn járok ha megyek, mert megfognak jegyezni! Jó, mi? Elképesztő!! Ők vannak értem, vagy fordítva?! Na, nem dühöngök tovább. Dani még alszik, de nem sokáig, mert mindjárt jön a kajás srác és felcsönget...Tegnap csak 13-kor kaptuk meg, mert lerohadt a kocsija...

Puszi!

Linda
bellana

LindaKép
Jo, hogy jottel ma reggel, kvartetteztunk egy kicsitKép
Befekves: eleg sz... lehet, hogy ott ilyenekKép De hatha beindul a dolog idoben es akkor nem kell ezen izgulnod!

PusziKép

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: