Sprite: hát gratula a kis Hubához, szép a kis pofija

Épp ma fejtegettem a januári kismamáknak, hogy hát én nem nagyon mertem bevásárolgatni rózsaszín cuccokat a baba megszületése előtt, mert nem egy esetben hallottam már, hogy kislányt mondtak, és végül kisfiú lett, vagy fordítva. Szóval ezt most te is alá támasztottad. De jó ha örültök
Már hiányoltalak!
Anna: hát azért van hogy a férjem is a fejét fogja egy egy költekezésnél, de amúgy gáláns szokott lenni
pókica: én várom a végét. Úgy örülök, hogy már kb 10 hét, és végre ölelhetem a babákat. Ma szült pont egy ikres kismama csaszival a 35. héten. Hát, nagyon irigylem.
pumi: hát fogalmam sincs hogy vannak most a babák. Legutóbb ugye a 18. heti uh-on láttam valamikor augusztus közepén. Hétfőn megyek uh-ra. Elvileg akkor fent volt a fejük és jobbra, balra helyezkedtek el, teljesen egymás mellett. Most is szerintem így lehetnek! Remélem aránylag egyenletesen fejlődnek, mert ugye egypetéjű ikreknél lehet gond abból, hogy a méhlepényben összekapcsolódik a vérellátásuk. Remélem csak pár deka eltérés lesz közöttük!
gio: akkor közöttünk pont 4 hét van

Már én is nagyon várom, hogy 3-al kezdődjék a hetek száma
zsóó: üdv közöttünk
lemon: nekünk van vasalónk, de én se nagyon használom

de most jó a pici rucik fertőtlenítésére. Egyébként első mosáskor csinálom csak ezt, később sem fogok vasalgatni babaruhákat. Egyszerűen erre már nincs időm! Próbálom szépen behajtani a ruhákat, hogy ne legyenek gyűröttek a ruhák!
Gabi: nagyon szép nagy babátok van már