Áfonyácska
Hát hogy másodikra jutott eszedbe videókat nézni
Nagyon csini vagy
Szerintem lakásba nem kell sapi, csak, ha ablak nyitva van, vagy akkora nagy a haja és vizes lesz.
Kriszta
Ez a link tényleg jó, olyan tárgyilagos.
Házas élet
És a hó se essen, amikor szülünk....
Védőnő: voltam hétfőn védőnőnél. Sok újat nem mondott. Első hónapban javasolta a mérleg kölcsönzést, de csak azért, h a két gyerekkel ne járjak le hetente a hidegben.
Amúgy receptet csak a gyerkőc születése után lehet kiváltani a gyerek nevével, a mi TB számunkkal (persze a 8as jön elé)
És málnalevél tea 36 hét után napi 2*2 dl.
Monke
Fordítás
És nagyon csini a pocak.
Fúú gondolom nagy kő esett le a szívedről a fordítás miatt.
Szilvi
Köszi a mailt megkaptam és vigyázz magadra.
Zsuzsi
Meddig akarnak még dolgoztatni???? Nemsokára szülsz....
Kata
Jó csörgök, bár most érdekesen alakul a hét. Holnap, ha minden marad így Lilla bölcsiben én meg készítem a bnőm ajándékát. Szerdán férjemnél a kocsi, csütörtökön meg bölcsi és
délután meg a bnőm bulija. Szóval addig elég sűrű.
Szívesen

gondoltam, h ne rémtörténeteket olvasgassatok
Nem gáz, és szerintem a dudoros legyen alul.
Dorka
jó sűrű napotok volt.
Orrszívó: porszívósat én kaptam kézit, de azzal semmi nem jött ki.
Dzsekit, kocsikabátot nem veszek most, mert szerintem ahhoz túl hideg lesz már. Majd tavasszal.
Nekünk van 2 vékonyabb plüssös overáll az lesz a kocsis utakhoz.
Libero: igen a vonalkódokat kell gyűjteni és minden típusnak van megfelelő pont értéke. Be kell küldeni a Libero-nak és le lehet
vásárolni. Libero.hu oldalon kell regisztrálni.
Pelus
Kettes méret nekem már megvan, mert bnőm odaadta így nem nagyon kell venni egy darabig, max újszülöttet.
Mangora
te is csini vagy
Popsitörlő: schlecker saját márkája (hozzánk van közel egy ilyen bolt egy köpésre és tök olcsó)
de nekünk minden más is jó volt, de vannak babák akik nem bírnak mindent. Ki kell tapasztalni. Mások is írták a DM márkát is, az is valóban jó.
Dy
Próbálj megnyugodni, minden rendben lesz.
Zsuzsi
Harisnyára még nem lesz szükség

ilyen pici méretben nem is igazán lehet kapni.
Hú de sok NST-ző, CTG-ző kismami van már

mi 2 hét múlva kezdjük. Na onnan rendszeres vendég leszek a dokinál és a szülésznőnél is.
Vick
De jó, h írtad a DM Avnet bimbóvédő krémet én arra esküszöm, mert Lillával nagyon bejött és nem mindegy azért...
Front
Állítólag 7végén, jöv hét elején jön egy nagyon erős hideg front.

nov. végi időjárással, akár még hó is lehet. Vigyázzatok magatokra.
Masszázs olajat ígértem: Weleda én gyógyszertárban vettem.
Kata
Azért nem megy az 5 nap. Peti anno szinte végig velünk tudott lenni. Sok mindent elintézett amikor kórházban voltunk.
Infacol-pocifájásra, meg Espumisan is arra való. Jó ha van, de ált az első 4 hét után kezdődik a pocifájás és 3 hónapos koráig eltarthat. Homeopátiás készítmény is van rá. Annak most nem tudom a nevét, de ha majd kell előkotrom.
Nekem könnyű a dolgom, mert a cégem a kifizető hely és mindent összekészítve megkapok, amit a férjem bevisz nekik és ők intéznek el nekem mindent. Neked a cég nem csinálja meg?
Amúgy szerintem a személyes beadás biztosan gyorsabb, a Postát ismerve.
Workshop
Tábla: nekem van mintám, h hogyan lehetne szépet csinálni, xls és azt lehetne ide beilleszteni a fórumba, de én nem szeretném elvállalni, mert egy másik fórumba most adtam le...sajna már nincs időm arra is. Meg az úgy jó, ha viszonylag sűrűn feltesszük.
Szóval Móni annyit még talán, h segítek megformázni és elküldöm, csak a rendszerességben nem tudok segíteni.
Reni
Jajj a mese. Mintha magunkat látnám. Nekem is ezek az egyedüli nyugodt percek és Lilla is rengeteget mesézik. Persze csak DVD.
Remélem azért még húzod kicsit Bíborkával egyben.
Friday
Wow a fiad már ilyen jól kezeli az egeret???
Dy
férjednek ne főzz most semmi tejeset, mert attól begyulladhat. Az első nap ne is öblögessen és fogat is csak óvatosan és Cataflam legyen otthon.
A férjemnek is nemrégen volt szájsebészeti műtéte.
Zsuzsi
Nagymami