Sziasztok!
Orsi!
MEnnyivel kerekebb volt az arcocskád

, ezt nem hagyhattam ki!!!
És, hogy ne egyformát mondjunk!
Mikor mi hazajöttünk, (március) nekem hat hétig szobafogság volt, persze ez első gyereknél ez könnyen kivitelezhető!!!!
Amikor mi hazajöttünk akor influenza járvány volt olyannyira, hogy a kórházakba hazajövetelünk után két nappal karantén volt!!!
Mimi!
Akor én begyepesedett lennék???
Csajok, remélem ezért nem lincseltek meg!!!!!
Viszont mi mindig levegőztünk fagyba is!!! Olyan jókat aludt a teraszon bebugyolálva a kocsiba, apával komoly harcokat vívtam, mert ő kiakadt, hogy kiraktam a gyereket a zimába aludni!!!!!
Tüsszögés:
Nekem anno azt mondta a doki, hogy eleinte normális, hisz neki idegen még a por meg a szösz, ha szörcsög: tegyél a szobába ahol alszik kamilla teát párologni, ezt úgy 2-3 naponta cserélni kell. Mikor a Dorina született nekem a gyerekorvos javasolta. Ez valamelyest fertőtleníti si a levegőt!!!
Etetés:
nem aranyszabály anyatejes babánál a 3 óra, DE egy cicit mindig ürítsen ki a gyerek (nálad a fejés) szóval, ha fél óránként szopik a gyerek akor nem kell fél óránként váltogatni a cicit, hogy ne csak az előtejet szívd ki, hanem a tartalmasabb, zsírosabb is a pocakba kerüljön!!!
Fejés előtt testápolóval masszírozd át a cicidet így könnyebb lesz fejni.
Próbálgasd cicire rakni, hidd el Ő is most tanulja a szopizást és még nem fog neki profin menni, DE bele fog rázódni és a legkényelmesebb a szoptatás, mert: az mindig kéznél van/lesz, az mindig langymeleg, - az mindig steril, később ha mentek valahova nem kell külön csomagolni, üvegeket kifőzni stb...........
Eleinte, be-be alszik, ki ki köpi, elfárad, hisz még olyan pici, törékeny, de a egy-két hét és megerősödik és addigra pár perc lesz egy szopi, akor pedig minek fejnél, fertőtlenítenél és még az etetés!!!!
Szilvi!
Az a lovarda, azt hiszem Sóskút felé va a Frühwallddal szemben, lent a völgyben, hogy tetszett a gyerkőcnek, mesélt róla??
Na léptem csajok léptem ma még benétek ám