iringó!
Hernyó-jelmez naggyon naggy

! És benne a kis pillangó

!
Nyuszi!
Nagyon jó a hajad! jól látom, hogy be is van festve? Tök jól áll, pedig a fekete sokakat öegít, de rajtad tényleg tetszik

.
Ikoka!
Én adok neki szívesen valamennyi tejet, ha Boo továbbra sem tart rá igényt (mégiscsak neki ajánlottam fel először

).
...Boo?
Amúgy sajnálom a menszi-dolgot

! Kiffiad tényleg egyre jobban hasonlít rád

! Meg apára

! Meg Yodára

! De tényleg emlékeztet rá, talán a magas homlok, meg a naaagy Boo-szemek miatt

! De ő egy szép Yoda, tényleg

!
Norka!
Sajnálom a csámpi kis talpikákat, de sztem pikk-pakk megoldható még ilyen korban! Nagyszerű, hogy ilyen hamar észrevették, így tuti nem marad belőle semmi

! Nem mondták mi lehet az oka? Vagy csak adottság, és kész?
Nyelvecske

! Hihetetlen, hogy milyen jól bírják az ilyesmit

! Sebaj, már túl van rajta, és később legalább kesz alapja, ha azt mondják: "Ejj, de felvágták ennek a kislánynak a nyelvét"
Tike!
Én is azt olvastam, hogy a baba átlagban 30 ml-rel tud többet kiszívni, mint amennyit a gép le tud fejni.

De azt nem gondoltam, hogy kézzel is ki lehet fejni, pedig engem is megtanítottak kézzel is....
A ti babáitok is izzadnak szopizás közben? Botondnak mostanában mindig csurom víz a haja, és most is látom, ahogy gyöngyözik a kis fejbőre

! Ennyire melózik, vagy miért lehet ez?
Én is eljutottam a "hátmilyenanyavagyokén"- szintre

. Ma reggel 6:10-kor arra keltem, hogy apa kipattan az ágyból, és nagy ledülettel megindul kifelé. azt hittem csak pisilni megy, de akkor hallom, hogy sír a kisfiam... Ekkor két dologgal szembesültem:
1. Fent van a fiam, de én nem erre keltem

!
2. Nem kelt éjszaka

! Vagy csak nem hallottam
Apa mondta utána, hogy ő hallotta, hogy Botond felkelt (én mért nem?), és meg is bökdösött, hogy keljek fel hozzá (nem éreztem

), és mivel én aludtam tovább, felkelt hozzá ő...
Tulajdonképpen ebben nincs semmi extra, csak fel nem fogom, hogy alhattam ennyire mélyen

? Én, aki a 13. szomszéd kutyájának a csuklására fent vagyok, csukott ablaknál...Aztán önostorozásba kezdtem, hogy mi van, ha.... és én nem hallom meg

. Annyiban maradtam magammal, hogy még szerencse,hogy van légzésfigyelőnk

.
Hétvége:
Tök jól éreztük magunkat

! Botond egy tünemény volt, mindkét nap fürdött is (majd teszek fel képet, mindenki el volt tőle olvadva

). Az étkezéseinket is mindig végigaludta, tök jó fej volt! Amikor nem fördött velünk,a babakocsiban volt, nézelődött, vagy aludt

! Egyedül az éjszaka volt gázos, mert 2-kor felébredt, evett és utána nem tudott visszaaludni

. pedig nagyon próbált a kis drága, de csak nyűglődött. 6-ig fent volt, előtte evett mégegyszer, aztán fél9ig aludt. Sztem lehet, hogy az idegen hely, vagy nemtom, pedig a saját ágyikójában volt, saját ágynemű, szőri... És továbbra sem szeretek vele egy szobában aludni, mert megint minden mozdulatára felkeltem, és ő is a miénkre

.

Még az is lehet, hogy ez zavarta meg... mondjuk neki másnap sem volt semmi baja, tök jó kedve volt, szóval őt nem izgatta az éjszakai műsor.
Összességében jó volt minden, mondjuk ennyit nem ért sztem, de nem is bántuk meg! A Thermál hotel Visegrádba voltunk horroráron, de nekünk nem érdemes ennyire drága helyre menni. Én sajnálok rá ennyi pénzt, és nem is értékelem az ilyen helyeket annyira, amennyire kéne

.
(Mi inkább pubos-pizzériás népség vagyunk nem puccoséttermes

)
Viszont ezen felbuzdulva, jövő hétvégén Nyíregyházára megyünk, a Korona Hotelbe 19.900-ért 3 napra, félpanzióval, állatkerti belépővel, Élményfürdő-belépővel, IFA-val. szóval ez jóval barátibb, és itt is lesz fürcsi, ráadásul itt azt ehetek, amit csak akarok az étlapról, nem azt amit ők gondolnak

.