A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Sziasztok,

Mangora, szép a kép, végre el tudlak képezelni téged is már élőben :)

Krisztina, örülök a hétvégi történéseknek, így már könnyebb kibírnod a hátralévő időt, tuti.
Az meg, hogy jön anyud megint, tök irigykedek. :oops:

Szilvi, nekünk is volt pár hasonló eset az utóbbi hetekben és olyan bőgés illetve idegesség fogott el.Jobb az ilyet el se mondani a szülőknek, tényleg.
Remélem, már jobban van a poci!

Friday, jó ez a Hungaricum story :-)

Na akkor porszívósat veszek és lehet még egy simát is, de elektromosat tuti nem.

Zsuzsi, én Huggies popótörlőt vettem, de szerda-csüt tájékán megyünk nagybevásárolni Auchanba, körülnézek, esetleg van-e vmi akciós, mert pelusból és törlőkendőből is csak 1-1 csomi van, amit viszünk a kórházba.

Szilvi, eredetileg akartunk menni a bőrzére, de az az utolsó hétvége amikor még hazamegyünk, szóval sajna elmarad...

Zsuzsi, jó ötlet a táblázat.A lurkók leendő nevét is bele kéne írni, nem?

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket :oops:

Az előbb elfelejtettem a popsitörlőt. Az elején csak "márkásakat" mertem venni pempi johnsons stb aztán vettem a dm-est és bejött az is úgyhogy most szerintem azzal fogom kezdeni mikor van 4-es csomagba jó árban is van.

Zsuzsi!

Táblázat nagyon jó ötlet!!!!
Már ezen a telefonos dolgon én is gondolkodtam!!

Nst a doki mondta hogy mire megyek hozzá vigyek egy nst-t nem tudom hogy most már úgy gondolja hogy minden héten csináljunk e??

Erősen gondolkodok, hogy mi hiányzik még: ÉS hát sapikánk nincsen....... egy kis plédet vettem a tesz-veszen amit össze lehet cipzározni, már nagyon kiváncsi vagyok rá...még egy másik kell majd a babakocsiba!

Kérdés:
Bentre kell e kissapi a fejére mondjuk fürdés után???
Hülye kérdés lehet pont tőlem de Anna panelba született ahol 26 fok volt szóval ott teljesen más volt a helyzet az öltöztetéssel.
Olvasgatom, hogy 20-21 fok elég az újszülöttekre..........szerintetek???

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Ja Mangora!

Jó hogy te is raktál már képet:)))) Csini vagy!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Enikő, ilyen pamut kissapit kaptam kölcsön 3-mat is, olyat viszek be a kórházba.
Hát itthon, jó kérdés, ha elég borzas a buksija, lehet nem kell.
Huzat itthon úgysem lesz.
Hőfok:Elvileg a picúrnak is ugyanaz kell, mint nekünk, túl meleg sem jó, ezt hallottam.

Hú, Dm-es popitörlő, jó hogy írtad, jó ötlet :lol:

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Bocsi,de most meg erőm nincs visszaolvasni,előbb össze kell szednem magam lelkileg... :oops: :oops: :oops:

megvolt ma az nst,de meg is kellett ismételni,mert Grétának túl sok volt a pulzusa,átlagban 170-et dobogott a pici szive... :evil: a második már jobb lett,ott az átlag 160 volt,de még ez sem igazán jó. csütörtökön kell menni megint nst-re. ami megnyugtató az egészben,hogy a flow az jó! de azért most egy kicsit ki vagyok bukva,és nagyon aggódom... :cry: :cry:

igyekszem összeszedni magam,és jövök!

pussz mindenkinek!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Én is használtam a DM-est, főleg a kéket szerettem, mert kicsit vastagabb, mint a többi, és nem szakad el olyan hamar.Én a Johnsonst kifejezetten utáltam, kínlódás volt kiszedni a zacskójából.
Most a DM-ben vettem 4 db.-os kiszerelést, zöldet!Ja! És 100 pontért most adnak októberre kuponfüzetet, ami kifejezetten babás termékek vannak, palus, popsitörlő stb.
Aki gyűjti a pontokat érdemes megnézni és beváltani!

vick
Kép
Kép
ervick

Edina
Kitartás! Ha gond van, legfeljebb kicsit hamarabb születik, akkor sincs már semmi vész! De te ne nyugtalankodj,ne legyen babucira hatással!

vick
Kép
Kép
ervick

Edina, pihenj és próbálj meg relaxálni kicsit, mind aggódunk értetek!
Nem lesz semmi gond, reméljük, csütörtökön minden eredmény a legjobb lesz.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Köszönöm a tippeket, szerintem akkor DM-s popsitörlőt veszek én. Azóta két ismerős kismamával beszélgettem, ők is ezt javasolták.
A héten veszem meg a pelenkát és ezt is.

Na, most nem tudom, hogy kibeszéltük-e már a mellbimbóvédő-krémet. Vélemények? Kérdeztem a gyógyszertárban a hölgyet, azt mondta, hogy mindegy, egyik sem nyalható le. Pedig én azt hallottam, hogy van, amelyiket nem kell lemosni szoptatás előtt.

Ervick, de jó, hogy mondod a pontbeváltást, megnézem a kuponfüzetet, hogy mit is adnak.

Edina, nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Már szép nagy baba Gréti, akár meg is születhet hamarosan. Bevallom, fogalmam sincs ezekről az értékekről :oops: Mennyi a normális?

Kissapi: vettem kettő nagyon vékony pamutsapkát bentre. Anyukám szerint kell. Mi panelban lakunk, de nálunk olyan 22 fok van télen, szóval még az is lehet, hogy hősugárzózni kell fürdéskor.

Szilvi, remélem, már jobban vagy. Pihenj sokat. Elhiszem, hogy megviseltek a történtek.

Harisnyanadrág kell szerintetek egy ilyen pici babának? Persze a kisszoknya alá mindenképp adok, de úgy általában, rugdalózó alá, ha kimegyünk? :roll:

Na, kicsit én is megpihenek, szakkönyvet olvasgatok közben.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Köszi a dícséreteket, örülök, hogy én is "láthatóvá" váltam nektek :)

Positörlő: nekem annyit tanácsoltak, hogy érzékeny bőrre vegyek, a márka nem számít. Bár szerintem a babóknak gyártott termékek nagyjából mind azok :) Én a babadiszkontban vettem vmi noname-t, kamillás, de az árát nem tudom, hogy jó-e,500 Ft volt a 72 dbos.

Edina! Ne aggódj, lehet hogy te is kicsit idegesebb voltál, ezért babóis az volt az nst alatt. Csütörtökön biztos jobb lesz!!! Bár nekem sem mondanak az értékek semmit, nem tudom ezek az eredményem mennyire jók v rosszak:(

Hőfok: én is úgy tudom, hogy nem kell a pibúrnak melegebb, mint amúgy nekünk is. Amíg még nagyon kicsi és nem mozog, addig ajánlott plusz egy réteg ruha rá (mint nekünk), de ha már mozog, akkor az sem kell. De amúgy is érzed a kezecskéjén, ha fázna! Szerintem bentre nem kell sapi nekik. Az tényleg csak a huzat, szél és nap elleni védelem miatt kell. Legalábbis az én határozottságom ezt diktálja :) De úgyis érzem majd, ha hideg lenne a feje. Amúgy nálunk sincs alakásban 20-22 foknál több és Zsuzsi, nálunk is van hősugárzó a fürdőszobában :)

Most megyek, mert mag jött apa, csinálok vacsit neki :)

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,
Helyzetjelentés:
Megvolt az 1. CTG, minden ok, a dokinál is minden ok (vérkép, cukorszint stb), a baba nagyobb, de nem sokkal, mint a kora, méhszáj nem lett sokkal rosszabb (vagy ez már a jobb kategória?). Abban maradtunk, hogy még próbáljak meg kihúzni min. 2 hetet, aztán okt. 20-tól jöhet a málnatea. (ami a doki szerint nagyon hatásos cucc, én eddig azt hittem, hogy csak ilyen "félhivatalos" dolog, mint mondjuk a homeopátiás szerek).

És még a fordításom is megkerült!!! sikerült "meghackelni" vhogy a gépet, és hozzáférni a file-hoz.

Zsuzsi, a klinikán voltam CTG-n. Hát... szánj majd rá min. másfél órát, sor volt, és a gép is bedöglött közben.

Bimbóvédőt én DM-est vettem, persze rá van írva, hogy nem kell letörölni, de én attól még azt hiszem, le fogom.

Tényleg melegfront várható egész héten,lányok, úgyhogy nem lesz semmi baj.

Köszönöm a képeket! Enikő, igazi sugárzó boldog kismama vagy, jó nézni. És téged is, Mangora.

Edina, ne aggódj, ha a flow jó! Ha valami nagy gáz lett volna, biztos nem engednek haza.

Szilvi, talán csak megterhelő volt a prágai út, remélem, elmúlik a dolog, és pihenj, amennyit tudsz.
A börze már nekem se aktuális... el kell mennem bútort nézni inkább, mert remélhetőleg jövő héten már elkezdhetünk költözni (most festik a lakást).

Eldöntöttük, mi is olyan babakocsit veszünk, mint Krisztina és Zsuzsi - ha már nektek ilyen "jól bevált"... :)

Kata, találd ki mit sütök?:) megint olyan te-féle-csokis-gesztenyés muffint. "Megkértek, hogy csináljak még, mert nagyon ízlett... enyhén édesszájú a férjem.

Friday, holnap teszek még egy kört a védőnőnél (ideje felhívnom....), drukkolj, hogy szimpi legyen.

Szép estét nektek,

Móni
monke

Sziasztok!

Móni, nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek!
Hú, de jó, hogy még a fordítás is megkerült. :P
Ezek szerint jól haladnak a munkálatok? Mikor terveztek költözni?
Várjuk a híreket "Bélánéról"!
Időpontra kell menni ctg-re? Mintha a barátnőm úgy ment volna, persze, neki is várnia kellett mindig...

A börzére én sem megyek ki, mert azon a hétvégén megyünk utoljára a párom szüleihez. Az is egy jó 220 km-es út oda. majd vissza :-(

Szép estét mindenkinek!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Még annyit hagy mondjak, hogy néztem az Aventes bimbóvédő krémet, a bababoltokban 2600 Ft körül van, a DM-ben meg 1190 Ft volt, azt hiszem. Ugyanaz! Nézzétek meg! Elvileg ezt sem kell lemosni.

Jó éjt mindenkinek, pihenjetek szorgalmasan! Holnap megyek én is nst-re, szorítsatok!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,
Akkor én mi a fenét láttam a tv-ben időjárás előrejelzés gyanánt? Csütörtökre mondták a lehűlést esővel...esküszöm..... inkább nektek legyen igazatok!

Edina, nem lehet gond! Szerintem is pihizz, hátha attól Gréti is nyugodtabb lesz.

Móni, akkor jó napod volt ma :) Örülök, hogy minden rendeződött:) Hajrá költözés, fordítás, babakocsi, muffin stb.

Bimbóvédő: A Veleda körömvirágos olajat tudom javasolni. Tiszta olaj, nem kell lemosni és a babának is jót tesz. DM-ben lehet kapni kb. 300 Ft-. Kicsi üveg, de nagyon kevés kell belőle.
Mi is a DM-s popsitörlőt használjuk a zöldet vagy a fehéret. Mondjuk a kuponfüzetből még soha semmit sem tudtam felhasználni, mert olyan termékeket nem vennék, de a pontgyűjtés miatt 15% kedvezménnyel szoktunk vásárolni.

Én fürdés után, télen adtam Blanira sapit, mivel a fürdéshez hősugárzót használtunk, utána bevittem a szobába, ahol pár fokkal hidegebb volt. Kajcsi után pedig levettem róla. 21-22 fok elég.

Szilvi, klassz, hogy jól sikerült Prága. A visszafelé út már kevésbé ...háát sajna ezek nem egyedi esetek. Próbáld elfelejteni az ijedtséget.

Kriszta, irígyellek, hogy már minden megvan, sőt már a fodrászon is túlvagy...tényleg készen állsz. Kíváncsi vagyok mit vesztek még?
Én a te képeden sem láttam semmi felesleget. (mármint kilóban)

Zsuzsi, én pakolok be harisnyát a babacuccba, hátha csak nov. végén szülünk, és akkor már kell :) Bentre én sosem adtam rá rugi alá.

Nekem kellene börzére mennem, de szerintem nem fog menni. 36. hétig ülök a fenekemen. (megkérdezem csütörtökön a dokit, de előre hallom, hogy mit fog mondani)

Enikő, Mangóra nagyon csinik vagytok! :)
Enikő, Anna hogy bírja a pihizésed?

Ja, Kata a táblázat jó ötlet. Nekem Móni és Zsuzsi telószáma van meg...

Most mennem kell, a többire majd reagálok (bocsi)...
Jó éjt!
R

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

Mangora, Enikő: csinosak vagytok!

Edina, szerintem is pihenj sokat és minden rendben lesz!

Börzére mi sem megyünk, nem kell már venni igazán semmit.
Jó, hogy írtátok a DM-et, a héten benézek egybe.

Móni, örülök, hogy hamarosan beköltözhettek, onnantól már tényleg célegyenesbe kerültök minden téren.

Szép napot Mindenkinek!

Kép
traudorka

Móni, ezek mind nagyon jó hírek!Látod, a bébi sem óriási.Amúgy Dávid most mekkora kb?
Hol akartok bútort venni a lakásba?
Ki segít költözködni?
Takarítani találtál vkit?
Védőnő milyen?

DM-es popsitörlő és a Reni féle bimbóvédő krém nem hangzik rosszul...
Én is megnézem.

Edina, remélem kicsit megnyugodtál mára.Írd ki magadból a dolgokat, könnyebb lesz utána.

Reni, én a koponyeg.hu-n szoktam nézni az előrejelzést, az általában bejön.

Lányok, tegnap nagyon keményedett a hasam és feszült mindenütt a bőr, megint növekedésnek indultunk, kész voltam, éjjel meg alig aludtam.

Zsuzsi, nekünk 2 H&M-es harisnyánk van, de rugi alá sztem se kell semmiképpen sem.Én a bébifarmerek/kantáros nacik alá gondoltam...

Dorak, rólad még nem kaptunk képet...

Hú, lassan be kell szerezni a friss házassági anyakönyvi kivonatot is, most jut eszembe.
A védőnő azt mondta, ha megyek most majd hozzá, ad egy listát a baba születése utáni ügyintézési teendőkről.
Az a sanda gyanúm, apának az egész 5 napja elmegy rá...

szép napot mindenkinek,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Jó reggelt!
Na, tényleg megjelent nekem is a '"nagy pocakja van" szöveg:)

Reni, a Weleda nagyon jól hangzik!!! ismerem és szeretem a márkát, de nem gondoltam rá, hogy erre is jó lehet. A körömvirág az még elvileg sebgyógyító hatású is. Szóval köszönöm az ötletet.

DM-ben már nem kuponfüzet van, hanem valami kártyás rendszer (őszintén szólva fogalmam sincs, hogy kell kihasználni, de gyűjtöm rá szorgalmasan a pontokat). Ezek szerint csak bizonyos termékekre lesz jó?
Az időjárásról mindig összevissza mondanak mindent.

Lehet, hogy tényleg nem éri meg figyelni, csak fölösleges idegeskedés.
De most egyértelműen melegedést mondtak.

Zsuzsi, de, időpontra mentem CTG-re, és úgy vártam egy jó órát (meg a vizsgálat maga is lehet fél óra).

A reklám helye, de felfedeztem egy jó boltot (OneWay, BP-en a Károly körúton van), ahol vannak gyerekruhák is (főleg 68 mérettől) - kicsit olcsóbb mint a bababoltokban, és jóval ízlésesebb, mint a Tesco (és társai). Ha még valakit érint: köntös, hálóing stb. is van normális.

Vettem egy teljesen egyszerű, sötétkék bodyt - és csak itthon vettem észre, hogy anyagában mintás, és a mintái macikák
:P
Irtó édes.
Nagyon jó ötlet a lista, sms-t meg mindenképpen küldök, ha úgy alakul.

Na megyek fogorvoshoz:( tényleg, Kata, neked megoldódott? találtál dokit?

Szép napot nektek és vigyázzatok magatokra.
Móni
monke

Jó reggelt mindenkinek!

Móni, tök jó, hoyg jól alakul minden veletek (ctg, fordítás, költözés)! Hajrá, csak így tovább és sok energiát a költözéshez. Remélem azért te csak nézelődsz és majd a párod fog vásárolni :)

Bimbóvédőt én aventeset vettem, erre azt mondják tényleg nem kell lemosni. De a körömvirág jó ötlet, azt még a gátsebre is lehet használni talán!

Kata, a táblázat szerintem is tök jó ötlet!

Börze mikor hol lesz? Én okt.27-ről tudok a bnw-n, az még kicsit odább van. De szívesen elmennék egyet megnézni, mert kíváncsi vagyok milyen egy ilyen :)

Szép napot nektek!

Mangora

Kép
mangora

Móni, még nem jutottam el a fogdokidhoz...
De az elkövetkező 2 hétben muszáj lesz.
OneWay-es hálóingjeim voltak anno, tényleg jó anyaguk van :)

Mangora, október 17 a bőrze,nem 27.Tehát jövő szombaton.
Én is kíváncsi lennék egyilyenre, de mire beautókázunk,kifizetjük a parkolójegyet és a 2 belépőt, már pont nem éri meg kimenni sztem.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Örülük, hogy jól vagytok mindannyian. Ma reggel néztem időjárásjelentést, de nem mondtak hidegfrontot.

Na, megnéztem a DM-s oldalt, fenn vannak, hogy milyen kuponokat lehet kapni, 50-100-150 pontért. A 100 pontosban van kupon pelenkára, de szerintem azok nagyobb méretűek... Valaki szakértő megnézte esetleg?

A libero nyereményjáték dec. 31-ig tart és vonalkódokat kell gyűjteni, 5 db után már jár a garantált ajándék.

Kata, nekem is feszül mindenütt a bőr, borzasztó érzés. Ráadásul ma a város másik végére kell mennem egy állandó ügyfélhez :-(

Veszek 1-2 újszülött harisnyát, a kisruhák alá mindenképp kell úgyis.

Nekünk meg még az apasági nyilatkozatot kell elintéznünk, a húgom kollégájához megyünk, ő anyakönyvvezető. Egyszer már volt időpontunk, csak nem jutottunk el. :-(

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Ja, ha már a bimbóvédő krémről volt szó, van vmi ecsetelő, I... nevű, amivel szopi előtt kell a baba száját bekenni, ne legyen hasgörcse meg ilyesmik.
Ez kell már az elején?
Meg van mi termék szájpenész ellen is.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Kata, köszi az infót, nem tudom miért voltam a 27-ében :)

Mi lehet, hogy kinézünk, engem érdekel, de lehet, hogy a páromat nem tudom meggyőzni, hogy jöjjön. Na, csak utána meg ne reklamáljon, hogy mit össze nem vásároltam :) Majd elhívom vmelyik barátnőmet, ha ő nem tud jönni :)

Még annyi jutott eszembe a bimbóvédőről, hogy a védőnőm is azt tanácsolta, meg már olvastam is, hogy szopizás után egy pár csepp anyatejjel kell bekenni a bimbót és hagyni, hogy jól beszívja, mert olyan anyagok vannak benne, amik a sebesedésre is jók. Ja és hagyni kell szellőzni is a felázás veszélye miatt!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

köszönöm szépen mindenkinek a megnyugtató sorokat! irtó aranyosak vagytok!!!!! :wink:

Tegnap délután jól kibőgtem magam,és ez segített,na meg az,hogy valóban,ha gond lenne,akkor nem engedtek volna a kórházból....

megpróbáltam visszaolvasni,de sajna szelektív a memóriám,úgyhogy elnézést,ha nem tudok mindenre reagálni... :oops: :oops:

Először is! Kismamik nagyon csinosak vagytok! :wink: csak tudnám,hogy ti hol rejtegetitek a + kilókat.... :lol:

A baba szobák is nagyon szépek! rakok majd fel én is képeket!

Orrszívóból mi is a porszívósat vettük, 1900 ft volt. a barátaink erre esküdnek...

Pelenka
liberót vettünk mi is egy csomag 90 db-os 3-5 kg-os méretűt. a barátnőm ezt mondta,hogy méretileg kell a nagyobb,mert az kényelmesebb is..

Krisztina
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi
jó,hogy itthon vagytok,és örülök,hogy jól bírtad a kirándulást!

Zsuzsi
a táblázat szerintem is jó ötlet! de ki fogja megcsinálni?

Móni
örülök,hogy minden rendben volt a ctg-n! te legalább nyugodt szívvel tértél haza. ami nekem jónak mondható volt,az az,hogy nincs sorba állás,mert itt miskolcon szigorúan tartják az időpontot,és amúgy is tök gyorsan megy az egész. kb 10 perc,vagy még annyi sem... :shock:

Zsuzsi
a jó érték valahol 130-140 között van állítólag... de nem tudom biztosan. majd csütörtökön kifaggatom a dokim!

Kata
a receptre én is vevő lennék!!!!

Bimbóvédő
nem vettem,és talán nem is fogok,mert akikkel eddig beszéltem,ők nem javasolták. de majd meglátjuk...

popsitörlő
barátném esküszik a Müller-ben kapható positörlőre,így én is azt vettem. 6 csomag 2000 ft volt.szerintem egész jó a minősége is. puha,elég nedves,és illatos is...

harisnya
én vettem 2-őt,valszeg abban hozzuk haza Grétát,de ez attól függ,hogy milyen idő lesz. ha nem lesz túl hideg,akkor harisnya+rugi+kocsikabát, ha hideg van akkor csak rugi+bundazsák...

már előre félek a holnapi naptól. képzeljétek holnap műtik apit.... :cry: az egyik foga alatt az ínyében van egy gennyzacskó,amit muszáj kivésni,mert már több,mint 1 hónapja szenved vele.

na,megyek lecsót főzni,mert kaptunk egy csomó paprikát,meg paradicsomot,és nem karom tárolni. az egész délutánom rá fog menni... :twisted:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Ja,és azt elfelejtettem írni,hogy a hasam,az iszonyatos tempóval száll lefelé. ti hogy vagytok ezzel????
tegnap is megkérdezték az nst,hogy hány napom van még szülésig. :roll:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Hali!!!

Edina,nyugodj meg és pihizz sokat!!!Nem lesz itt semmi gond.

Megvolt anyával a vásárolgatás,nem igazán volt már szükség semmire,de azért mindig találunk vmit :D

Ma reggel én is megrémültem,fogytam 1 kg-o :( szerintetek ez normális???Viszont a pocakom napról napra nagyobb :shock: :shock:
Holnap doki,szerintem rákérdezek,remélem nem Anna fogy :( :(

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Voltam ma NST-n, azt mondták rendben van. Nekem is ki-ki ugrott 180 körülire, amikor mocorgott,de ez csak kb. 3 -szor fordult elő, ugyanis aludt a drágám, néha be is jött a nő:" ez a baba alszik" - aztán elkezdte megrázni a pocakomat. ( Előtte ettem :D )

Sajnos a kedvem nem volt valami fényes az elmúlt napokban,amiért elnézést kérek tőletek, nem akartam én senkit befordítani a rossz kedvemmel. Csak a nővérem ahelyett, hogy segíteni, bejelentette, hogy ő másfél hát múlva el akar utazni Szicíliába, mert szüksége van kikapcsolódásra, akkor viszont vigyázzon apukám a gyerekeire. ( Megjegyzem egy 14 és egy 18 éves gyerekről van szó)Egrészt rosszul esik, hogy nem is fontos neki, hogy én akkor szülheek, másrészt tudja, hogy nekem csak anyáék tudnak segíteni, erre lefoglalja apukámat. :evil:
Nem tudom, hogy lehet valaki ennyire önző,de már a sírás kerülgetett. Biztos minden megoldódik, amikor kell, csak mégis egy újabb para, hogy ki jön a lányokra vigyázni, ha nekem be kell vonulnom, a férjem meg dolgozik?

Edina
Most volt mellettem egy lány, 38 hetes és 5 napos ma, eddig minden nst-je olyan volt , mint neked, ismételni is kellett, áramlásra is küldték,az jó volt. Ha sokat mocorog, akkor persze, hogy felmegy a kis pulzusa! Szóval ne aggódj!
A pocaknak meg megy le, ez a rendje. Hidd el, Gréta tudja, mikor kell kibújnia! :)

További szép napot mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Vick
köszi a megnyugtatást. Lehet,hogy valóban csak Gréta mocorgott túl sokat... Tudom,hogy a pocaknak mennie kell lefelé,de ilyen őrült tempóban??? :D bár igaz nem bánnám,ha hamarosan megláthatnám végre a gyermekemet!!! de azért még legalább 2-2,5 hetet ki szeretnék húzni,aztán meg minél hamarabb megszülni! :lol: na,jó fej vagyok én is..... :oops:

a tesód miatt meg sajnállak. nem lesz könnyű dolgod 3 gyerekkel... de fel a fejjel,hidd el minden rendben lesz!!! :wink:

Krisztina
nem mindenki hízik az utolsó hetekben! az én barátnőm is a végén kezdett el fogyni,és nem volt semmi gond! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Vick, nem csoda, hogy rosszul esett:( Sokszor írták már itt a lányok a fórumon, hogy azért (is) vagyunk, hogy lehessen panaszkodni is egymásnak... szóval nehogy bocsánatot kérj.
Remélem, majd a mi fiainkra nem kell "vigyázni" 18 évesen.

Krisztina, a mi terheskönyvük szerint 9. hónapban nem várható további hízás (hacsak nem vizesedés), és van aki fogy. Ha nincs hasmenésed vagy ilyesmi, nem lehet gáz.

Edina, nekem fura módon most feljebb van a hasam (mióta kiírtak táppénzre és itthon pihenek). Ja, és nem volt (sokkal) kisebb, csak lejjebb volt.
De a doki szerint nem mérvadó, hol van, és seperc alatt lecsúszik, mielőtt megindul a szülés.

A férjed fogműtéte elég szarul hangzik:((( kitartást neki!
Jó lecsófőzést:) küldjél nekünk is valahogy virtuálisan, imádom.

Kata, IKEA-ban veszünk bútort, de egyelőre csak minimálisat (kihúzható kanapé, szék fotel ilyenek). Nem vagyunk valami lelkes lakberendezők, és most idő se lesz rá.
A babára most azt mondta a doki, hogy akkora, mintha 37. hetes lenne (múltkor 3 héttel nézett ki nagyobbnak).

Basszus, két kisbabás barátnőm van, az egyik babája 3.5 kg-val született, a másiké 4 kg fölött (az előbbi 182 cm magas, elég nagydarab, hatalmas a férje, túlhordta a babát és végig szedett vitamint) - a második 170 magas (férjestül), és 58 kg... neki indították, hogy ne nőjön tovább.
Hát hol az igazság?

Mangora, igen, én csak ülök majd a szoba közepén és parancsolgatok :P hogy mit hová tegyen szegény férjem. Szarügy, de tényleg ez lesz. Ezért is sütöm olyan lelkesen a muffinokat neki...

Zsuzsi, intézzétek el azt az apaságit gyorsan :P
Tényleg, mint jogásztól kérdezem:) mi van, ha NINCS friss anyakönyvi nyilatkozatunk, de házasok vagyunk?:) ilyenkor ki az apa "papíron"?

Én megcsinálom szívesen a táblázatot, de nem értek túl sokat a formázáshoz stb - tudja valaki, hogy lehetne valami szépet csinálni, és feltölteni ide?
Vagy legyen csak sima word/excel, és küldjük el egymásnak privát?

Pussz
M
monke

Edina! Most látom csak, hogy pont egyidősek Gréta és Marci :) Ne aggódj, nekem már vagy 1 hónapja mondják, hogy leszállt a hasam. Ez is amolyan népi babona. Szerintem telejesn az anya alkatától és a babó fekvésétől függ.

Vick! A nővéred miatt meg ne aggódj. A 14 és a 18 éves unokatesók még be is tudnak segíteni abba, hogy apukádék vigyázzanak a lányokra. Ne félj, megoldják, ha tényleg arra kerül a sor!!!

Kriszti! Én minden reggel mérem magam és nálam egyik napról a másikra simán van 0,5-1 kiló ingadozás plusz/mínuszba. Szóval szerintem ne aggódj emiatt, biztos nem Anna fogyott. Lehet, hogy azért is tűnik nagyobbnak a pocid, mert te fogytál körülötte :) Nyugi, legalább ennyivel kevesebbet kell majd ledolgozni szülés után :D

Most megyek jógázni, már nagyon várom!

Mangora

Kép
mangora

HI!

ma elaludtam a fiammal, 1-től fél4ig aludtunk és Ő keltett fel :oops: :oops: :oops:

Dy, nyugi! Szorítok, hogy a legjobban alakuljon minden!

Krisztinaaa, a fiammal 3 kilót fogytam az utolsó hónapban, doki azt mondta, hogy mindig számoljak be róla, szerintem Te is mond a legközelebbi nst-n. A könyvem azt írja erről, hogy nincs ezzel baj (már ha csak a fogyás van és más nincs mellette), azt jelenti jól fejlett, érett már a magzat.

Bimbóvédő, most a krémet mondjátok? Mert abból az avonosra és a madela-purelan 100ra is azt írják, hogy nem kell lemosni. Nem is mostam, mikor használtam. Azért is javasolták ezeket a kencéket, mert később égési sérülésekre is lehet használni.

Bimbóvédő szilikon, avent-esre gondolok még, amit nem értettem, hogy ki melyikről ír. Én csak azzal tudok szoptatni, mert nem valami jó a mellem a szoptatáshoz, kicsi bimbó nagy probléma :( , bezzeg a többi meg mint a dinnye :evil: .

Áfonyácska, nálunk mindig 20 fok van, fürdetésre se melegítünk fel. Páran, pl. Anyukám is megszólt érte, hogy "hidegtartáson" van a gyerekem. Nekünk ez a normális, nem csinálok nyári meleget télen azért, hogy állandóan beteg legyen.

Táblázat jó ötlet, sajna én nem tudok ilyeneket bevállalni, béna vagyok a géphez :oops:

Kép
Kép
friday

Mangora
Csak az a baj,hogy a gyerekeknek iskola van és a fiú érettségizik az idén, a lány meg továbbtanul, úgyhogy nem ajánlatos kimaradniuk, meg ezt nem is várhatom el.
Mert tudod, nem csak a szülés miatt kellene, hogy itt legyenek anyukámék, hanem mert az én gyerekeimet még hordani kell oviba.
Ráadásul a férje otthon van, igaz, hogy nappal dolgozik, de a gyerekek meg suliban.Szóval ha otthon van az apukájuk, akkor minek még nagyapa is ?!Mindegy, nem háborgok tovább, de nagyon fáj, hogy ennyire nem gondol rám. Mégiscsak a nővérem.

vick
Kép
Kép
ervick

Vick, mi lenne, ha ezt pont így, ahogy leírtad, megmondanád neki?

Lehet, hogy csak annyira elvan a saját problémáival, hogy nem veszi magától a lapot.
monke

Sziasztok!

Megvolt az nst minden oké, igaz nálunk is magasabb volt a szívhang 180-160 de meg se állt a drága egy pillanatra se, a doki azt mondta jó. Fájást nem mutatott hála az égnek egyet se:))Képzeljétek olyan szerencsém volt pont a dokim ügyelt, és az Nst-t meg kellett mutatni neki így letudtuk a vizsgálatot is hogy ne kelljen csütörtökön megint mennem, méhszáj ok 2100:))) Nagyon örülök neki, mert a multkori telihold után erre nem is számítottam:))) Jövőhéten ismét NST és Uh is lesz már végre!!

Friday!

Én is úgy gondolom, hogy ha a gyerek pici korától X hőmérsékletet szokik meg akkor abba nem fázik. Anyukám is folyton nyüstöl, hogy csináljak melegebbet....:))

Dy!

Ne aggódj a szívhang miatt, látod nekem azt mondták jó, az is lehet hogy v.mi olyat ettél ittál(csoki koffein) ami kicsit felturbózta!
Holnap mész ismétlésre??
Nem biztos hogy a nagyobb pelus jobb mert kifolyhat belőle a pisi kaki......igaz ez a 3-6 ig nem lehet olyan nagy!!
Vick!

Megértem, hogy rosszul esett a tesódtól:(( De a szüleid biztos így is megoldják majd a segítséget!!

Bimbóvédő krémet én nem használtam a csecsemősök azt mondták az anyatej arra is a legjobb és azzal kenegettem nem is volt vele soha semmi!!

Zsuzsi!

Harisnyán én is gondolkodok, mert van pár véknyabb tipegőnk, de lehet, hogy nem túl kényelmes egész nap abba lennie.....??

Reni!

végülis elég jól megoldjuk a pihit Anna mostanában egész jól eljátszik......de most meg a jövőhéten itt van anyukám úgyhogy most jó. azért még 2 hetet megpróbálok pihizni az nem árthat aztán majd aktivizálom magam:))

Szülésznő szerint az alkatomhoz képest nagy hasam van.......(szerintem is)
Apa egyik koleganője felajánlott baba ruhát, apa nem mert magától rábólintani.........én viszont örülnék neki.....

Most megyek lassan fürdik Anna!!!
Jó éjt nektek

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Vick, a férje nélkül megy el pihenni a nővéred? Ezt nem is feltételeztem, bocs! Nem okoskodni akartam, csak ötleteltem, hogy össze lehet azért hozni azt is, hogy 4 gyerek van. Mennyire laknak/laktok messze egymástól? Persze azt gondoltam, hogy napközben suli van, de azért a nagyokat már csak nem kell elkísérni meg értük menni és olyat gondoltam, hogy esetleg ha útba esik ők is el tudnák kísérni a lányokat oviba. Persze ezért mondom, hogy nem tudom mennyire laknak messze és összehozható-e.

De amit Móni ír az tényleg jó ötlet, mégiscsak a nővéred, ok, hogy pihenésre van szüksége, de megkérhetnéd, hogy apukád nélkül próbálják megoldani a dolgot. Vagy enm értené meg?

Vagy még egy ötlet. Mi van, ha a lelkére hatsz és Te kéred meg őt, hogy segítsen nektek, mikor szülsz? Nem járható az, ha ő vigyáz a lányokra, hozza-viszi őket? Így legalább érezné, hogy fontos számodra az ő segítsége.

Persze ezek csak ötletek, ne vedd tolakodásnak!!! Nem ismerleksem benneteket, sem a körülményeket!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Gratulálok a jó nst eredményekhez mindenkinek!

Krisztina, a - 1 kg miatt ne parázz, nekem is volt ilyen többször. Sőt, az utolsó hónapban már teljesen természetes, én erre számítok titokban.

Móni, sajnos fogalmam sincs, hogy mi van akkor, ha nincs elég friss házassági anyakönyvi kivonatod. Meg kellene kérdezni a szülésznőt, biztosan volt már ilyen esete.
Nem hiszem, hogy az lenne a helyzet, mint pl. velünk, hogy a baba az én vezetéknevemet kapja, ha nincs nyilatkozat.
Ha eljutok az anyakönyvvezetőhöz, akkor rákérdezek, hátha tudja.

Vick, nagyon sajnálom, elhiszem, hogy kiakadtál. ez igazán nem szép. Remélem, hogy az idő elrendezi a dolgokat.

Enikő, de jó, hogy ott van Anyukád!

Ma itt volt egy régi kolléganőm, jót beszélgettünk.
Jaj, olyan bosszús vagyok. Takarították a szellőzőnyílásokat a házban, és minden csupa fekete por (=korom) lett. :evil: Még jó, hogy tgenap csináltam egy gyors takarítást, úgy kellett szabadkoznom a kolléganőm előtt a kosz miatt... Aztán pancser is voltam, tejberizst csináltam, és a szépen kiválogatott rizst, vagyis hát a tálat kiöntöttem a földre... Duplán is lehet takarítani így már. :evil:

Az én hasam olyam magasan van, hogy szerintem jó ha Karácsonyra megszületik Babu...

Móni, a táblázat formázásához én sem értek :-( Szerintem legyen egy egyszerű táblázat, lényeg, hogy a minek legyen :-)

Jó éjszakát,
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Móni, Mangora
Köszönöm a tippeket, valamit kipróbálok majd, csak félő, hogy megsértődik. :?
Ők Miskolcon laknak, mi meg Debrecenben.Ez a gond,pedig tudom, hogy a keresztfiam szívesen menne a lányokért, imádja őket.
Hát ez van. Majd megoldjuk.
De nagyon köszönöm, hogy gondolkodtatok a dolgaimon! Jól esik!

Enikő, örülök az eredményednek! Jöhet egy újabb hét pihi.
Jó éjszakát mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Zsuzsi
Karácsonyra? :lol:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!
Úh Csajok, rámférne egy kis bíztatás....

Éjszaka egyfolytában görcsölt a hasam. Az egész éjszakát koncentrálással töltöttem. Légzés stb...

Reggel jöttek a sógornőmék. Mondtam,hogy szerintem nyílt a méhszáj, és, hogy nem vagyok túl jól. Szerinte akkor a doki tuti beutal a kórházba. Erre persze annyira rosszul lettem, leesett a vérnyomásom, hogy majdnem beájultam.
Nem vagyok egy parázós típus, sőt eddig nyugis voltam, nem tudom, hogy mi ütött belém. Úgy látszik nagyon megviselt a múltkori kórház. (láttam pár rémsztorit közvetlen közelről)
Feküdtem egész nap, Blanki már nagyon únja magát. Szegénykém, eddig vigyáztam, ne nagyon tévézzen, filmezzen, most meg én nyomom be neki, mert valamivel ki kell tölteni a napot. Persze játszunk, mesélünk, beszélgetünk is sokat....

Vick, együttérzek veled. Különösen, hogy tetézzük a mai napot, Apa idehozta a rosszullett Anyósomat, hogy nem hagyhatja egyedül otthon, mert elesett és nem bírt felkelni. Holnap is itt lesz. Na most, ha elesik, akkor mit csinálok vele? Blankit ráadásul nem hagyhatom egyedül vele egy pillanatra sem. (ezt nem részletezem most, hogy miért, de wc-re sem merek menni) Ja, és ha mégis mennem kell dokihoz, akkor még róla is gondoskodni kell, nemcsak Blaniról.

Enikő, sokat gondoltam ma rád, szupi, hogy nem változott a méhszáj állapota. Majd szurkoljatok nekem is csütörtökre. Lszi...

Edina, nekem folyton változik, hogy hol a hasam. Van, hogy teljesen lent, aztán ha érzem a gyomromat a torkomban, az már jó jel, mert feljebb jött a poci.

Kriszta, biztos nem Anna fogyott, a doki majd megbecsüli a súlyát.

Bocsi, hogy a többieknek most nem reagálok, ennek ellenére sokat gondolok rátok :)

Puszi, jó éjt,
R

Kép
Kép
34372

HI,

Mangora, nagyon csinos vagy a fotón! Milyen rendesek a kollégák, hogy ajándékot is kaptál! És ráadásul milyen jót, játszószőnyeg jól látom? az király cucc!!!

34372: fel a fejjel, jó lesz minden! Dokilátogatás mikor lesz? A tv miatt ne legyen lelkifurid (mert azt érzem, hogy az van), mutatom a mi joker-ünket: http://www.thomasandfriends.com/usa/ ez mondjuk kicsit fiús, de van ott egy angyalkás mese is, a játékoknál díszíthet saját angyalkát a kislányod. Bárhova kattint, baj nem lehet (....reméljük...)

Kép
Kép
friday

Jó Reggelt!!

Még mindenki alszik?????

Reni!

Nagyon sajnálom a görcsöket megint:(((( Lehet téged jobban irritál a melegfront?? De ne gondolj semmi rosszra tudom ilyenkor kegyetlen nehéz, de ezt a pár hetet kihúzzátok és utánna legalább könnyebb lesz a szülés.
Megy a drukk csütörtökre!!!
Blani miatt meg ne aggódj én se vagyok tv párti tényleg 1-2 mese volt eddig engedélyezve de most többet nézi, mondjuk Anna inkább a "szép" meséket szereti micimackó mickey egér a durvábbakat nem nézi meg!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok,

Enikő, én már jó ideje ébren vagyok :-(
Megint borzasztó éjszakám volt, a korábban írtak miatt. Holnap pedig ezzel összefüggésben nagyon nehéz napunk lesz. Aztán este pedig orvos. A párom el akar jönni, és meg akarja mondani, hogy kész idegroncs vagyok.

Reni, nagyon drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen. Remélem, az orvos holnap megnyugtat. Pár hetet még azért jó lenne, ha kibírna odabent Bíborka. Próbálj megnyugodni, lazítani, bár elhiszem, hogy Anyósod hiányzott a legkevésbé.
Ma milyen éjszakád volt?

Szép napot mindenkinek!
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jó reggelt mindenkinek,

Reni, nagyon sajnálom az újabb rosszulléteket és elhiszem, hogy ideges vagy, de remélem segít, ha még mi is pozitív energiákat küldünk Nektek!
A tv miatt ne aggódjál, vészhelyzet van és Enikőnek igazat adok, amíg nem ilyen japán harcos rajzfilmeket, hanem mondjuk magyar népmeséket, vagy édes disney filmeket raksz be neki, tuti nem lehet gond.
Anyós, hm, bár a férjedet is megértem, de neked aztán tényleg már csak ez hiányzott.
Most jut eszembe, ahogy anyós megtudta, hogy anyum jön fel majd ha meglesz a baba, megkérdezte, feljöjjön-e ő is.
Hát, inkább nyűg lenne nekem is, még vele is törődnöm kéne, főznöm, mosnom rá, szóval mondtam, majd egy hétvégén feljöhet..Ennyi.

Enikő, örülök a jó híreknek és eredményeknek!!! :lol:

Vick, nagyon sajnálom a nővéreddel kapcsolatos dolgokat, ilyenkor meg még érzékenyebben is reagálunk.Nagy önzőség a részéről már az is hogy pont most vonulna el üdülni, és tényleg nem értem, miért kell még bevonnia a szüleid seítségét is ekkora kamaszfiúknál.
Mangoraval egyetértek, esetleg feladattal megbízni és megkérni, később utazzon, ha már Vince megvan?

Krisztina, -1-2 kg szerintem se gáz, biztosan nem Anna fogyott.Amúgy észrevettem, most már nem vagyok olyan kajás, mint pl 1-2 hónappal ezelőtt, vmikor egyáltalán nincs étvágyam.
Gondolom ez a gyomrunk helyzetétől is függ.

Edina, poci leszállás:azt olvastam, ha a baba feje már beékelődik, van még kb 3-4 hét a szülésig a legjobb esetben, akkortól lejjebb megy egyre a poci, könnyebb lesz a légzésünk, emésztésünk, stb.
Szóval ez normális...Pár hét és ott van Gréti baba
:lol:

Mangora, tényleg aranyosak a kollégáid, ilyen szép ajándékot kaptál!
Hát igen, szerintem is jobban jársz, ha a barátnődet cipeled el a bőrzére.
Majd írd meg nekünk, mi szépeket vettetek szombaton, azért kíváncsiak vagyunk ám!

Móni, ikeá-s bútorok jó dolog, sőt ha Budaőrsre mentek, a Fynd/leértékelt részleg/-30% is teli van jobbnál jobb bútorokkal.Ha érdekel, priviben megírom, hogy jártunk 2 hete.Sose volt még ilyen szerencsénk...
Mikor veszitek meg a babakocsit?

Zsuzsi, na szegény, takaríthattál tényleg, ez így nagy méreg.
Képzeld, mióta nagy a poci, szinte minden héten előfordul, hogy kiborítok vmit, persze miért is ne kéne hajolgatni.
Ilyenkor az uram már alapból kérdezi:Csak nem megint a gyerek rúgta ki a kezedből? :lol:

Friday, igen, a bimbóvédő/ápoló krémcéről beszéltünk, de sztem is érdemes beszerezni ilyen aventes bimbóvédőt/kiemelőt, ki tudja hogy alakul a dolog.

Szép napot mindenkinek,

ja visszatért a rosszul alvós időszakom... :? Nekem úgy látszik bejön a hidegfront, múlt héten istenieket aludtam.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Reni

Nagyon sajnálom a görcsöket, amúgy nekem is fájt a hasam, fent voltam vagy 2 órát hajnalban, most meg olyan vagyok, mint a mosott sz... .
Na, már csak egy anyós hiányzott és ráadásul úgy látom olyan, mint az enyém. :( Sajnállak nagyon!
Azért kitartást neked, erős csaj vagy!

Zsuzsi
Úgy látom neked sem volt felhőtlen éjjeled. :(

Többiek, hogy viseltétek az éjszakát?
Szép napot nektek, ha tudtok, akkor pihenjetek nappal is!

vick
Kép
Kép
ervick

Kata

Egyszerre küldtük az üzit. :)
A nővérem szervezett úttal megy, nem tolható el későbbre. De már nem is érdekel,meg fogjuk oldani. " Azért vannak a jóbarátok..."

Én a kulcsokat ejtem le folyton.
Ja, és ha a beékelődés után 3-4 hét lenne, én már megszülem volna. Nekem már több, mint 1 hónapja lent van Vince, ha mozgatja a fejét majd' bepisilek! Szóval Edina, lehet hogy még várhatsz rá bőven!Ki tudja, csupa rejtély ez az egész 3. trimeszter :lol:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok! és bocsi a zavarásért

Oregon 3 Alu babakocsi eladó jó állapotban!!

- 3 kerekű
- lapra csukható
- súlya 12.5 kg
- alumínium váz
- csapágyas kerekek
- háttámlája három szinten dönthető
- 5 pontos biztonsági öv
- levehető, mosható huzat
- sportkocsivá alakítható

A babakocsi Tatabányán található, de végszükség esetén posta is megoldható.
A kocsi nagyon szép állapotban van!Mi nagyon szerettük, de sajnos kinőttük.

Kép
Kép
Kép

Érdeklődni lehet priviben , vagy a 06308612757 telefonszámon

Irányár: 35000 Ft

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Zsuzsi, nagyon sajnálom ezt a családi históriát!
Reméljük,lassan vhogy megoldódik.
Nem kéne emellett többet pihenend/lazítanod csajszi?
Nem is tudom, hogy bírod még...
Dokinál remélem minden rendben lesz és végre megtudhatjuk, mekkorát nőt Babu.

Vick, sajnálom az utat!De tényleg sokszor az ember a barátaira jobban számíthat...
No, hát akkor a terhes könyv félrenavigált.
Bár sztem ahány nő és ahány terhesség, annyiféle képpen alakulhat a dolog.

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,
Én is vagyok, csak nagyon nehéz lereagálni ezeket, amit írtatok...

Reni, tarts ki, most már tényleg csak pár hét!!!! Nem tudok mást írni, mint Kata... próbálunk küldeni 'pozitív energiákat", és bízunk benne, hogy segít.
Azért az jó, hogy holnap már doki, legalább mond valami biztosat - és nem fog befektetni.
Tényleg az legyen a legkisebb baj, hogy Blanka pár napig tévézik, azért vannak aranyos műsorok (meg úgyse nagyon lehet megúszni később)

Zsuzsi, basszus, próbáld meg most nem túlaggódni magad... és koncentrálj a babára.
Persze, könnyű mondani:(
Az szerintem kedves a párodtól, hogy el karja mondani a dokinak, hogy ki vagy készülve, csak minek... egyébként ő hogy viszonyul hozzá? bátorít/nyugtatgat?

Elmegyek, szerzek anyakönyvi kivonatot ma, nem várom meg, hogy kiderüljön mi történik...

Kata, Örsre megyünk szerintem, mert metróval megközelíthetőbb, meg majd hazaszállíttatni is egyszerűbb onnan (kb. tudjuk, hogy mit akarunk venni)
Babakocsit majd csak ha már az új lakásba tudjuk berakni (kb. jövő héten)

Vick, remélem, tudsz pihenni egy kicsit, és jobb napod lesz ma.

Du. összeállítom a listát (egyelőre nick+baba neve+várható születési idő), aztán majd korrigáljuk utólag.

Pussz,
Móni
monke

Sziasztok,

Köszönöm a biztatást. Nehéz magam függetleníteni, főleg szakmabeliként sokkal jobban képbe vagyok a dolgokkal, minden mögött mást látok... A párom nagyon bátorít, hogy minden rendben lesz és én csak Babura koncentráljak. Egyébként mindenki (aki tud róla), azt mondja, hogy még ezt az egy hónapot bírjam ki Babu érdekében. A közvetlen kollégám tegnap már azt mondta, hogy átveszi tőlem az egészet, mert nekem most nem szabad ezzel foglalkoznom.
Az a legrosszabb, hogy minden szabad gondolatom e körül forog. Éjjel is felkelek, és rögtön pörög az agyam. Na, ez már tényleg nem jó. Nem tudok lazítani, kikapcsolódni. Pár tegnap jót tett a volt kolléganőmmel a beszélgetés.

Kata, hát, remélem, hogy kiderül, mekkora Babu. Nekem az orvos még sosem csinált uh-t a rendelőben, de mivel Mónitól tudom, hogy van uh., meg fogom kérni.

Vick, akkor kb. egyforma állapotban lézenghetünk ma a nemalvás miatt... Kitartást! Nem is értem, miért van Apukádra szükség a két nagy gyerekhez, a sógorod nem tudja ellátni őket???

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hali!!!

Úgy látom mindenkinek összejött minden ebben a hónapban.Próbáljatok nem idegeskedni,mert baba nagyon érzi.Sajnos magamon tapasztalom :(
Nekem ez a szept.,okt.-ber nagyon nehéz.
Sokat jár Petra az eszembe,sokat álmodom vele és mindig sírva ébredek,persze a hormonjaim is háborognak és ez nehezít a dolgon.Anna meg érzi és szegénykém ő is mindig izeg mozog ha bajom van.Ha én sem alszom,ő sem...nagyon büntudatom van miatta,mert nem akarom hogy rosszul érezze magát.
És persze idegeskedni is mindig van min :(

Tegnap voltunk a gyerekorvosnál,elég szimpi volt,remélem babával is rendes lesz.Felírta a recepteket és elmondta hogy mi kell még mellé a gyógyszertárból.

Ma este NST ismét,kiváncsi vagyok milyen lesz.

Kép

Kép
krisztinaa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: