Sziasztok!
Én is itt tobzódom már egy jó ideje, csak hát az olvasás...
Nekem fura a hízás, ha jól számolom olyan 5kilót hízhattam, de nem igazán látszik. Mondjuk én soha nem méregettem magam, úgyhogy most sem fogom, elég sokk a mérleg látványa, nem kell még a centié is.

Meg azért sem érdekel, mert nagyon nehezek a csontjaim, majdnem annyi kiló vagyok, mint a nálam jóval nagyobb darab barátnőm. Mikor modellkedtem, akkor is kilósabb voltam a többieknél, de nem néztem ki arányaimban rosszabbul. A lényeg a lényeg, hogy éppen ezért amit látok magamon az aggaszt, amit mérnek,az meg nem.
A teliholdat én sem érzékeltem, én minden este "rosszul" alszok- azaz felébredek elég gyakran, de aztán vissza is szendergek.
Nóri, nagyon irigyellek az új 'Farmotok' miatt. Mit meg nem adnánk mi is egy hasonlóért. Jelenleg Zsolti katonai szolgálati lakásában lakunk, ami garzon, be van adva két éve a papír cserére, de megint eltolták jövő tavaszra.
Még az anyagiakhoz annyit, hogy nálunk sem segít senki, Zsolti szülei már meghaltak, az én apukám siket, most készülnek kitenni az albérletéből, érte küzdünk. Az anyukám egy Tündér, de nem gazdag Tündér, csak Jóságos Tündér. (sajni belebukott a vállalkozásába, és azt nyögi). Egyedül a mamám támogat némi ételhordóban Barcikáról felcipelt levessel meg sütivel.