A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Tedorka, én is szívesen lustulnék, nem vagyok valami harcos sportember, de sajnos nem lehet, mert ahhoz hogy nagyjából rendben legyen a cukrom, muszáj mozogni is valamit. Eddig minden nap szobabicikliztem (na jó, majdnem minden nap, mert néha annyira nincs lelkierőm hozzá, hogy kihagyom :oops:). Csak lassan nem férek a hasamtól, és az is eszembe jutott, hogy szegény gyereknek, most, hogy fejjel lefele van már, a fejét kopogtatom a combommal ahogy tekerek, ami baromi idegesítő lehet. :lol: De egyébként valószínűleg szereti, mikor mozgásban vagyok, akkor kivételesen mindig nyugton van.

/
lemonsong

Pumi, karizomra gyúrtunk, de csak alkoholmentest emelgettünk, mint rendes kismamákhoz illik! :lol:

/
lemonsong

Sziasztok!

A levlistára küldött pocak és uh fotók is nagyon jók :)

Ma megnyertem egy babatornázó licitet a vaterán :) 801Huf-ért :) Igaz a himbi-limbik lehet hogy nem lesznek meg, de nekem jobbára csak az állvány kellet, mert még egyszer katunk kölcsön, és én hülye egyszer idegből földhöz vágtam, és összetört. A főbb alkatrészek megvannak, csak az állvány hiányzott! Örülök, hogy találtam egy tartozékot. Chicco, szóval nem rossz, és tényleg szerették a csajok, vagyis jobbára Vera, mert Johinak már sajna nem volt :(
Amúgy egy himbi-limbivel is felszerelt darabot 2500-3000Huf-ért szoktak elvinni :wink:

Kata
labkat

Sziasztok Lányok!

Már vagyok én is :lol: Valamennyire sikerült visszaolvasnom.
Köszönöm a dicséreteket, amiket a picikémről írtatok, de szerintem is nagyon szép baba (most ilyen elfogult vagyok, mi lesz később )

Labkat, Anna gyönyörű pocitok van! Labkat szépek a kis ruhák, biztos nagyon aranyosak lesznek benne a picik.

Pumipumi nagyon csinos kismama vagy!

Milli hogy vagytok most? Írtad, hogy nem mozog eleget a pici. Nekem azt mondta a védőnő, ha bármi ilyen érzésem van, azonnal menjek a dokihoz és inkább nézzék meg feleslegesen, minthogy baj legyen.

H1N1: én biztosan nem adatom be, ne rajtunk kísérletezzenek.
Nincs rendesen letesztelve és eddig sem szedtem be semmit.

Apás szülés: nálunk kizárva, mert apa még a vérvételt sem nagyon bírja :lol: Ismerőseim azt mondták, ezét mindenképp jó, ha ott van valaki a szülésnél.

Meli a cukorvizsgálatom jó lett és a vas is oké, de nekem is a süllyedésem és fehérvérsejt el van szállva egy kicsit, de azt én dokim azt mondta, hogy rendben van minden.

m&g pelusból, pici méretből egy csomagot mondtak, illetve egy csomagot a nagyobb méretből, de hogy ez hány darabot jelent nem tudom, mivel a kórházba is kell bevinni, mert az ott adott napi három darab nem elég :lol:

Szoptatós melltartót mi alapján vesztek? Nőhet még a cicink addig?
Úgy láttam ez már gio'ia is kérdezte, de nem láttam rá választ.

Kép
Kép
akella

Akella szoptatós melltartós kérdésre valaki válaszolt anno, hogy szerinte a mostani méretet, mert már a terhesség alatt nőtt, és nem várható, hogy még nagyon nőni fog. Lehet, nem itt nálunk olvastam :oops:

Apás szülésről annyit, hogy nekem annyi a vágyam, hogy amíg csak az eleje tart a dolognak, addig legyen bent velem, amikor már a finisben vagyunk és éleződik a helyzet, akkor nyugodtan menjen ki, legfeljebb majd visszajön elvágni a köldökzsinórt. Ha nem apuka, akkor bárki a családból jöhet, akár barátnő is, én is voltam már bent szülésen, és nem vagyok apuka :P
Hosszú-hosszú órák lehetnek, amit a vajúdóban vagy szülőszobán töltenek a kismamik, én ezeket az órákat nem szeretném egyedül eltölteni, főleg, hogyha minden simán zajlik, akkor úgyis talpon, sétálva... stb. leszek.

Üdv. Gabi
Vendég

sziasztok
kata a folyásom fehér tehátígy nincs velee baj én inkább a méhszáj miatt aggódom mert egyre többet szúr a hüvelyem felé és olan fura érzésem van ott.most elkezdtem szedni megint a magnéziumot hátha segít.
nekem is már csak 9 hét van de szerintem annyi sem.és képzeljétek néha elkap a szorongás meg a félelem a szüléssel kapcsolatban.
levlistáról megkaptam az emailt majd én is csinálok pocakfotót

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám.. :D

Anita: ahogy néztem a levlistában a email cimeket.. azonos a vezetéknevünk? Lehet rokonok is vagyunk,vagy csak névrokonok......? :D Megakadt a szemem rajta :)

Igyekszem visszaolvasni!

Puszi mindenkinek!
Vendég

gabicika én nem is figyeltem.lehet van rokonság laknak rokonaink pesten csk már száz éve elköltztek erről a tájról és már nem tartjuk a kapcsolatot én pl. ne is láttam őket nagyapámék szokták emlegetni. :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

Húúú,már azt sem tudom hol maradtam le... :oops: :)

Pelus: én a liberóban bízom,Ádival anno bejött,remélem igy tizenév múltával csak jobb lett a minősége..

Anita: a gyomorégés nálam is előjött,van mikor egy hétig minden nap,aztán napokig semmi..

Kórház.. Hát talán én sem a legközelebbit választottam.. SOTE II. azért nem Budaörs szomszédjában van,de a dokim ottvan,igy nem volt kérdés,hol szülünk. Az egyik barátnőm 3 hónapja szült ott,a dokink is ugyanaz.. rosszat nem mondott róla.. azt a pár napot meg kibírjuk szerintem :)

Én tegnap óta annyira ennék valami édeset... de hogy mit.. fogalmam sincs.. ma már arra gondoltam,hogy csinálok császármorzsát,fincsi lekvárral.. jujj,már csorog is a nyálam.. :D de lehet,h mire készen lesz,már nem is azt ennék... :D
Úgylátszik HP lettem :D:D:D
Vendég

Sziasztok:)

Szeretném megkérdezni, mi az a levlista vagyis tudom zárt fórum DE hogy tudok belépni illetve hol? :) Kösziiiii :oops:
Vendég

Szülésről annyit,hogy nálunk nagy valószínűséggel császár lesz,az előző hegem,meg a vérnyomásom miatt is...
És állítólag ha előzőleg császárod volt,nem adnak fájdalomcsillapítót,hogy érezd nem-e a heg válik szét.. :shock: :roll: hát én nem tudom,igy van-e valóban.. de én akarom az EDA-t.. Mikor Ádi született akkor is kértem,aztán hogy sürgős-életmentő császár lett a vége az más..
2 éve meg mikor a térdemet műtötték,akkor is azt kaptam.. nem félek tőle.
De egy gyors,2 órás szülést is beválalnék :D:D
Vendég

J'adore Tedorka gyűjti az adatainkat, Milla készítette a lev. listát. Mindkettőnek írjál priviben elérhetőséget (e-mail cím, esetleg tel.szám) és felkerülsz a zárt táblázatunkba, illetve a lev.listára. Utóbbi egy e-mail rendszer (mint megismertem a napokban) ha arra küldünk e-mailt, akkor minden tag megkapja.

Üdv. Gabi
Vendég

m&g köszönöm a válaszod, akkor már megveszem a melltartókat.

Én is a liberót hallottam a legjobb pelenkának, de a baba méreteitől is függ kinek mi fog bejönni. Lehet, hogy kg-ra azonos két baba, de valamelyik vékonyabb stb. és nem úgy áll a kis testén a pelus.

Kép
Kép
akella

Most összesítettem, Gabi táblázatával összevetettem, fúrtam-faragtam-szereltem…na jó, csak viccelek. Körbeküldöm megint a táblázatot, ez egy olyan verzió, ahol Gabiéhoz dolgoztam hozzá az adatokat.
Látszik, hogy sokan régen voltak már itt! Így hiányolnám Briell-t, Moly-t, Sprite-t és a többieket is! Jelentkezzetek!
tedorka

Dorka köszi a fúrás-faragást, nekem így sokkal jobban tetszik!
Remélem a régen voltak is hamarosan jelentkeznek! Ha jól emlékszem, Sprite napokban megy 4d-ra, gondolom utána jön. Egyébként meg nagyon elfoglalt ha jól sejtem :)

Üdv. Gabi
Vendég

Hát, most már mozog a bébim, csak lusti volt.
Hétvégén kifeszül a pocimban, egyszerre rugdosta a gyomromat és püfölte a hólyagomat, kissé kellemetlen volt, hogy így keresztberakta magát... :) de naponta többször csinálja azóta is. Szerintem rájött, hogy így még viszonylag kényelmesen ki tudja magát nyújtóztatni... :)
Amúgy a mozgása elég megváltozott. Nagyon hirtelenkedő lett, egyik pillanatról a másikra üt egy akkorát, hogy majd' lemegyek hídba... eddig mindig finoman kezdte, most mindenféle bevezetés nélkül üt-vág belülről :D
És nagyon érzem, hogy mikor alszik el, azt is egyik pillanatról a másikra... egyik pillanatban még érzem, hogy motoszkál, feszül a pocak, a másikban meg elernyed, minden csendes lesz odabent... kb mint egy narkolepsziás :D először mikor ezt tapasztaltam, megijedtem, de ugyanilyen hirtelen is ébred fel...
csak nagyon furi :D

Szoptatós melltartó:
tegnap voltam sógornőmmel melltartót venni (ő is babás :)) és ott azt mondták, hogy a szoptatósat kb. 3-4 héttel a szülés előtt vegyünk csak, mert addig még nőhet a cici...

torna:
én még mindig itthon tornázom, a gyógytornászos kismamatorna dvd-vel...
elküldöm a linket még egyszer, ha valaki szeretné...

Lányok!
Megvettem egy csomó újságot. Amit nagyon hasznosnak tartok, az a Kismama Különszám! Nagyon sok kérdés-válasz van benne, és tényleg a legtöbb bennem felmerült kérdésre választ kaptam!
Abban olvastam pl, hogy a baba és a mama mozgása összhangba kerül, ezért lehet "menet közben" kevésbé érezni... és hogy nagyon szereti, ha mozgásban vagyunk... Igaz is, mert nekem is akkor kezd dörömbölni, ha hirtelen mozdulatot teszek, ami nem várt, és nem harmonikus... vagy ha leülök, megállok egy helyben. Azóta, hogy ezt olvastam (meg azt is, hogy szereti, ha apával táncolunk így hármasban - mert olyat is szoktunk :)) azóta ha egy helyben állok, akkor is ringatom a csípőmet, hogy tetszen neki :)

Milla

Kép

Kép
millababa

milla ez a táncolás nagyon aranyos :wink:

Akkor mégsem veszek még melltartót, de persze ki tudja mikor lesz a szülés időpontja. Oké, hogy van egy időpont megadva, de a babák akarata kiszámíthatatlan :lol:

Kép
Kép
akella

Dorka! A táblázat tényleg jobban néz ki így!! Nagyon tetszik!

Amúgy lányok.. győzött az édesség utáni vágyam.. megcsináltam a császármorzsát... nem bírtam ellenállni.... jól be is kajálok belőle :D:D
Vendég

gabicika jó étvágyat hozzá! :wink: Nekem is jó lenne egy kis kedvcsinálónak :lol:

Kép
Kép
akella

Akella: köszönöm! Nyisd az ablakot és küldök fénypostával.. van bőven :)
Vendég

Anita: én már örülök,h a 9 hétig még kibírják bent a babók. Nekem is fura érzésem van a hüvellyel kapcsolatban. Olyan, mintha le lenne terhelve. Remélem nem nyílik, de ezt már csak hétfőn tudom meg!

Gabicka: én tejfölös, cukros túrósgombócot ennék :) :) :)

Egyébként nekünk is a liberó vált be. De van akinek a Pempers a jobb. Szerintem gyereke válogatja! Majd meglátjuk. Most ezért is inkább csak egy csomi Liberót veszek, hogy ha a fiúknak nem válna be. De furi lesz egy newborn csomag a Johi 5-ös mérete mellett :shock:

melltartót szerintem nyugodtan vehettek már! Én két gyereket szoptattam, kismellűként nem lett hatalmas a cicim, bele fért a melltartóba. Inci pincit lazábbat kell választani, és ennyi. De én ma is fel tudom venni a szoptatós melltartóimat, és van hogy azt is hordom. Valahogy nem találtam ideálisat mostanság. Na és én a Doridát ajánlom! Azért ezek nem olyanok mint egy pus-up melltartó, nyúlnak valamit, hisz pamutból vannak!

Hmmmmmm csajok, most küldött a nagymamám rizskófot. NYam-nyam :) :) :)

pókica: én nem tudom megállni az édeset, nagyon kívánom. De azért próbálom nem enni. Amúgy meg azt mondták, hogy az a gombának kedvező talaj! Nekem meg az nincs épp...

Kata
labkat

Halihó!

Anna! Aranyos vagy hogy aggódtál! Jól esik, köszi!

Gabi!
Én Liberot vettem, és kapásból a minit, nem az újszülöttekre valót. A védőnő tanácsára tettem így. És valóban. Az újszülöttekre való 2-4kg-ig van, a mini meg 3kg-tól. Szerintem lesz 3 kg a baba. Dupla csomagban van. Nem is tudom hirtelen mennyi van benne.
Én rendes Naturella betétet vettem, csak a legnagyobbat. 2 csomaggal egyenlőre. És vettem azt a boxeres bugyit, mnt amilyen a Tenafix-es, csak ez valami más fajta. Nem olyan necchálós, hanem sűrűbb szövésű. Azért vettem ezt, mert ezt lehetett darabra kapni. Árban ugyanannyi kb. Én 5 db-ot vettem. Állítólag gátsebkor remek, nem piszkálja.
Ja. és popsitörlőkendőt meg Babylove-osat vettem a Dm-ben. Valamiért ez szimpi. Ti vettetek már ilyet, vagy valami tapasztalat van erről?
Sőt már Babé fürdetőt is vettem. Szerintem az olaj és stb is az lesz. Bár azt még nem tudom.

Szoptatós melltartót én is csak később fogok vennio. Úgy 35-6 hetesen. Akkor már csak nem nő akkorát, és enged is valamennyit az ilyen szopis cucc.

Ma voltunk apai elismerő nyilatkozatot tenni. Kifejezetten gördülékeny volt az ügyintézés. Meg is lepődtem.

Gabicika! Az a császármorzsa jöhet ide is, ha még jut!!! :D
Jó étvágyat hozzá!
Vendég

Jujjj Kata ne is mond.. túrógombóc... rizskóf... áhh.. ez nem ér... szerintem igy sorban tudnék enni mindből egy kicsit.. :) na,jó lehet nem is kicsit :D:D:D meg piramis szeletet,meg tiramisut,meg somlóit,meg puncs szeletet,.... stb.. :D:D és az egyik nap már a mignon is eszembe jutott,pedig nem szeretem,de azt az édes cukor mázat letudnám enni róla most :D:D:D:D

Kriszti Akkor nyisd te is az ablakot.. megy a császármorzsa... :) És mindenkinek aki kér belőle :D
Egyébként én is hallottam már,h a DM-nek nagyon jó a törlőkendője és a pelusa is állítólag... lehet kipróbálásra veszek majd egy kiscsomagot.. abban sincs szerintem több 30db-nál, az első időkben meg úgyis gyorsan fog fogyni..
Hol vetted a boxeres bugyit? Ez is eldobhatós? Engem is érdekelne.
Én is vettem már egy csomaggal... 5db volt benne,de valahogy nem szimpi.. olyan mamis bugyi stílusa van... jó,oké.. nem divat bemutatóra megyünk benne,de én mindíg francia bugyikat hordtam.. ahoz kicsit a boxeres tipusú közelebb áll,mint ez..
Vendég

Manócskák! Gratula! :D

Gabicika!
Ez nem eldobhatós, lehet mosni. Azért is vettem csak 5-öt. Hát ez sem valami hiper szexuális fazon, de valóban jobb az atombugyi fazonnál. Én gyógyászati segédeszközboltban vettem ilyet, és gyógyszertárban is van elvileg.

Na elmegyek terhestornázni kicsit. Nem fog ártani. Pedig tök punnyadék vagyok. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Ti már megvettetek ennyi mindent?
Hú, én még semmit.Csak szopis melltartóm van, mivel csak pár hónapja szokott le a fiam, így abból van kettő, az egyik még új.
De ilyet, hogy pelus, nem vettem még. Én is Liberót fogok venni a 3 kilótól valót. Első időkben mindkét gyereknél csak ez a fajta vált be.

Annyira szétszórt vagyok, hogy hétfőn elfelejtettem elmenni a védőnőhöz. Annyira ciki. Teljesen kiment a fejemből.

Kata, azt a bébitornáztatót én is kinéztem, de nekem kellenek rá a himbi-limbik, így hamar tovább álltam. :D

Viszont sikerült 801 Ft-ért megfogni egy sterilizálót, mivel most tejadó leszek, így nagyon fontos. Tegnap érkezett meg a bébiőröm, ez valami fenomenális dolog, nagyon jót sikerült venni, hiperérzékeny, apa már le is akart csapni rá horgászathoz. 8) De nem adom! :D

Beleásom már én is magam ebbe a levlistába, hogy is működik, egyenlőre zavaros. :oops:

Kriszti! Ezt a szülés utáni bugyit is a DM-ben vetted? A babatörlőkendője jó árban van, mi sokat használtuk, de most áttértem a Tescosra, ez még jobb árban és nedvesebb is.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

pelusból én is a 3-6 kg-ig vettem 2csomag 90 db-ost.ez a sok édesség jöhetne mind sorban :) manócskák jó nagy neked is már. az én babóm is ennyi lennemár?na majd pénteken kiderül mit mond adoki.hát nekem nemtudjamegnyitni a windows a táblázatot mindig csak a baj van ezzel a vistával :evil:

Kép
Kép
anitaaa03

Manócskák Gratulálok!!! :)

Kriszti Köszi,akkor majd megnézem én is a gyógyászatiban,van is egy a közelünkben.

Lányok.. Tenát csak a gyógyszertárban lehet kapni? Milyen betéteket vesztek a kórházba? Én úgy terveztem,hogy hétvégén megveszem a kórházi cuccokat,és összerakom a táskát nagyjából... tuti ami tuti alapon :)

Jövőhét szerdán megyek a dokimhoz,gondolom mostmár egyre gyakrabban akar majd "látni"... na,de a szép kék szeme miatt megbocsájtom neki :D:D:D igazából attól tartok-félek,hogy melyik szerdán mondja majd azt,hogy: na,akkor haza,pakolás,és go.. a kórházban találkozunk... Bár megbeszéltem Sárival,hogy december 1 a határidő.. addig nem megyünk sehova.. onnantól viszont bármikor:):) Remélem "rendes kislány" és betartja :D:D
Vendég

Manocskák, gratulálok én is!
Kriszti, megelőztél az üzi elküldésben, így már választ is kaptam a kérdésemre. :)

Gabi! Én Tenát a Corában vettem anno. Vagyis én nem, hanem a közös ismerősünk (a férjem :D :wink: ), mivel én fekvésre voltam ítélve hónapokon át, így mindent ő szerzett be.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

gabicika köszönöm, nyitom az ablakot :wink:
Biztos minden rendben lesz a dokinál csak pihenj sokat.

Csajok én úgy hallottam, hogy a dm saját márkája a babylove és nagyon jók.

manocskak
szép nagyok vagytok, örülök, hogy minden rendben!

Kép
Kép
akella

törlőkendőbe nálunk a niveás a nyerőaz nem cak pacsmagol és nem lssz tőle piros a popó a tescós nagyon nem jött be tiszta vörös volt André feneke.most vettem egy liberóst majd kíváncsi vagyok milyen lessz ja itt egy link nézzetek szét ha gondoljátok.
http://www.pelenka-shop.hu/
egyébként én betétből nem vettem tnnát annak idején cak libreest a legnagyobbat bőven elég volt.a órházban mondjuk azt hsználtam amit adtak.

Kép
Kép
anitaaa03

3-6kg-os pelus tényleg elég. Ha koraszülött, csak akkor kell a kisebb. Szóval mi veszünk ezt is, azt is!

manócskák: de jó, már majdnem 2kg. Remélem a mi fiaink is kb ennyik leszenk 4 hét múlva :)

Kata
labkat

Helló!

Nálunk a liberó 1-es pelusából is jócskán fogyott, pedig Boti 3530-al született. DM ben is lehet kapni eldobhatós bugyengót

Kép
Kép
Kép
endaaj

Pókica hmm.. igen,a mi kedves közös ismerősünk :):) már annyiszor indultunk a Corába.. de mivel az auchan itt van a "szánkban" 5 percre gyalog... soha nem jutunk át... :)

Anita: nálunk már anno Ádi idejében sem adott a kórház betétet,csak a legelsőket,ha jól emlékszem, ... gondolom most sem fognak adni.. ma meg már a babának a pelust is vinni kell...
Vendég

Vasalnom kéne.. de nincs kedvem... :) :oops: Valaki esetleg,akinek a vasalás a kedvence? :D
Vendég

Gabi, rám ne számíts vasalásban! :D Évek óta nem kellett szerencsére.
A Szt. Imrében se adnak szülés után betétet.

Anita, a fiamnak csak egy törlőkendőtől lett piros a feneke és az a pampers. Gyereke válogatja...
De már nem használunk törlőkendőt, még van a tescosból, ezt kéztörlésre játszótéren szoktam elővenni.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

hát most még én is utána érdeklődöm hogy mit adnak akórházb 3 év alatt sokat változhatott.
manócskák én is várom a végét :wink:
vasalás inkább passzolok :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

pókica igen mindenkinél má egyébként nálunk is már csak megmaradva van egy kevés nem használjuk.egyébként még a lidlis ami nekünk nagyon nem vállt be.

Kép
Kép
anitaaa03

Pókica én még csak az elméleti vásárlásnál tartok :lol: de ma végre lett egy listám :lol:

Köszi mindenkinek a hozzászólásokat, tisztul a kép valamelyest. Tehát pelenkák tanulmányozását folytatom a boltban, a betéttel és bugyival kapcsolatban pedig holnap meglátogatom a gyógyászati segédeszköz boltot. Utána még mindig ráérek gondolkodni, még ha nem is sokáig :)

Nekem holnap lesz a hivatalos utolsó uh., majd 3-4 hét múlva utolsó vérvétel és onnan hetente az nst. Közeledünk a finishez, és a védőnő még mindig csak ígérgeti a látogatást, de ha őszinte akarok lenni, akkor nem is várom annyira azt a napot.

Üdv. Gabi
Vendég

Gabicika, bele tetted a fülembe az édeset.... Vettünk is a férjemmel 6 szelet sütit: mogyorótorta, karamelltorta Rafaelló szelet, csokitorta, túrótorta, joghurtos szelet. :twisted: Hááááááááát, kb 2 perc alatt pusztítottuk el! :lol: Ennyit a diétámról. Nemis mondtam nektek, hogy tegnap voltam terhesgondozáson és már megint az az orvos volt, aki nem szimpatikus és megint kötekedett velem. Híztam 5 hét alatt 2,5 inkább 3 kilót, és közölte ,idézem: Jó lenne, ha tartaná magát a havi 1-1,5 kilóhoz, mert nagyon nem lesz ez így jó. Jegyezze meg sok tejternék, fehérje, semmi liszt vagy cukor!
Én csak bólogattam, de magamban elküldtem a sunyiba. Ráadásul nekem az allergiám, asztmám miatt mindennap kell gyógyszert szednem, amit az allergológus tüdógyógyászommal egyeztettünk és ő ajánlotta, hogy ettől 100%-ig ne lesz baja a bébinek. erre közölte, hogy ez nincs írásosan megfelelően dokumentálva és biztos magamtól találtam ki, hogy beszedem!!!!!! :shock: Normáááális????? :evil: Majd a kiskönyvembe kihúzgálta, ahol találta a gyógyszer nevét és közölte, hogy nem szedhetem..... :roll: Mondtam magamba, hogy persze, majd azt te döntöd el! :D Hál istennek már csak egyszer kell mennem, és majd viszek neki erről egy új papírt. Zárásul pedig közölte, hogy még csak a 31. hetet kezdem, ahhoz képest, hogy csütörtökön kezdem a 33.-at!!! Még számolni se tud a barom és mindent beírkál a könyvembe!! :roll:
Manocskak, neked is gratula a szépen fejlődő bébihez, csak így tovább! :wink:
Vendég

M&g, én egy nappal utánad vagyis 2.-ára vagyok kiírva, tehát nekem is hasonlóan alakul a program a következőekben... Nyugi még nálam sem járt a védőnő, de már tegnap a terhesgondozáson utalt a dologra. Állítólag túl sok kismama van a körzetbe és szinte mindenki november, decemberben fog szülni.... :? Szerintem nálatok is ez lehet. Mi megint lejöttünk a Balcsira és itt leszünk 20.-ig, szóval mondta, hogy szóljak mikor jövünk haza és akkor majd meglátogat minket. :) Ha zavar, szerintem kérdezz rá nyugodtan. :wink:
Vendég

Én annyira paráztam a védőnő látogatásától, hogy el se tudom mondani. Nem szeretem,amikor vadidegenek jönnek, főleg, hogy ő egyértelműen azt akarta látni, hogy hogyan élünk.
De egyáltalán nem volt gáz. Leültettem a nappaliban, kapott egy pohár ásványvizet, beszéltünk egy negyed órát és ennyi, már ment is. No para
tedorka

Gabi: Enyém védőnő is mondta,hogy ezen a héten meglátogat valamikor... de még nem hívott.. igazából nagyon nekem sem hiányzik,pedig aranyos,meg minden...

Anna: Ne kínozz minket :D:D:D bár én már nem az édességekről álmodozom,hanem egy nagy adag tejszínes csirkemellről sültkrumplival.. :D:D holnap vagy holnapután meg is csinálom :)
Jó bunkó dokit fogtál ki tényleg... szerintem ne törődj vele,egyél ami jólesik!

Háát lányok.. úgylátom rám marad a vasalás... :( miért kell a férjemnek minden nap ingben és élére vasalt nadrágban dolgoznia?? :twisted: :evil: na,de mostmár majd csak holnap vasalok... ma már azért sem :P
Vendég

Na voltunk Rossmannban, de nem kaptam pici pelust 2-4kg-ost, csak nagyon nagyon kicsi csomaggal volt. Azt meg nem akartam venni, mert nekünk úgyis sok kell majd, főleg két babára. De hát legalább már ez megvan. Ráadásul Johi pelusa mellé kaptunk ajándék pelenkázó alátétet :) már van 3 csomag :)

A férjem meg felhívta a figyelmemet a táskákra, amiket észre sem vettem. Már régóta akartam egy újat, mert amit most használok, még nászúton vettük Rodoszon, és nagyon eltört már a pántja. Aztán most megláttam egy elég jó darabot, 3000Huf-ért. Vajszínű és sötétbarna keveréke. Rengeteg zsebbel :) Mindenem bele fér, mégse túl nagy. Szóval ez olyan utó szülinapi ajándékom :) :) :)

Kata
labkat

Sziasztok!

Régen voltam,most is csak egy nagyon gyors bekukk.Most értünk haza 4D-ről és hát Gerdának kukija nőtt :D

Gabi!
Táblázatba javítanád?Ugyanis Hubánk lesz,úgyhogy hatalmas most az örörm!
Vendég

Kukija nőtt? :lol: Gratulálok Hubához! Nekem is tetszett ez a név, de a másik érintett leszavazta! :lol:

/
lemonsong

Köszi, Gabicika! Ezt fogom tenni! :D Most, hogy mondod úgy megkívántam a sültkrumplit, hogy holnap muszáj lesz egy kicsit ennem.. :wink: :lol:

Sprite!Gratula a kis kukishoz és nagyon szuper a név választásotok! :wink:
Vendég

Sprite nagyon-nagyon gratula, tudom, nagyon fiúra vágytatok! A névre irigy-irigy vagyok, nálunk is a dobogósok között van, csak még nem döntöttünk :oops:
Táblázatot javítottam :)

Anna igen, én már néztem, hogy mi kezdjük majd a sort, legalábbis papírforma szerint :lol: Az orvosom szerint, már november végén fogunk a szülőszobán találkozni.

Üdv. Gabi
Vendég

Sprite, nagy-nagy gratula! :D Gondolom mekkora az öröm! :lol:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: