Sziasztok!
Élek ám még
csak kicsit zürös volt az elmúlt hét
Én is irigykedem a kirándulókra, a következőre remélem mi is el tudunk majd menni
Apa mondta, hogy ő nem jön, majd itthon marad Levivel. Én meg közöltem vele, hogy Levi is jön és Ő is. Legfeljebb majd ott jön rá, hogy jól érzi magát, ha meg nem, akkor meg így járt
(nagyon nehezen barátkozós, nem nagy beszélgetős)
Levi tegnap megkezdte az ovit.
Én teljesen padlót fogtam, amikor reggel közölték, hogy akkor ebéd után menjek érte és holnap (azaz ma) már akár ott is alhat. Ehez még hozzájött, hogy Levi kézenfogta az óvónénit és csak úgy elsétált vele a szobába, úgy kellett rászólni, hogy puszi, vagy valami. Na ezek után keresgéltük apával fél órát az állunkat és csak álltunk, hogy most mit is csináljunk
Erpé volt olyan kedves és "befogadott" minket, nagyon kedvesen vendégül látott minket. Jót sétáltunk, még jó, hogy vittem magammal a kengurút
Délután közölte, hogy jó volt és holnap is megy "odiba"

Ma reggel persze elkezdett nyávogni, hogy inkább bölcsibe menjenek, de aztán a kocsiban már lelkes volt és ugyanúgy zúzott be a csoportszobába
Annyi volt csak a gond, hogy eltévedt egyszer és a másik csoporthoz ment be, de egyébként semmi gond nem volt vele.
Kata és Lili jól elvoltak egymással. És most Lili leste el Katától az állás tudományát, amit délután ki is próbált az ágyában, persze alvás helyett (erről minnyá teszek fel egy képet). Úgyhogy apa este letette Lili ágyát teljesen, mert nem szeretném a földről összeszedni a kiscsajt

Már Lili is szereti az autókat

És a majdnem ágyból kieső kicsileány
Kukli, Lili lelekesen mászik, de azért kézben nagyon jól elvan. A babakocsit mi nem nagyon használjuk, úgyhogy azt nem tudom abban mennyire lenne el.
Én megnéztem a filmet, de nekem ... hogyis mondjam .... túl vallásos, de ugyan akkor a nőre csak a pénz van hatással????
Érdekes volt mindenesetre. És annyi igazság van benne, hogy a kapcsolatokon mindig dolgozni kell és sosem szabad azt hinni, hogy ha egyszer meghódítottam, akkor annyi elég is volt.
Az állatkarti séta nagyon tetszene, máskor nem lehetne Papilon?
Katka: balhét sajnálom. Jól értem, ha "nem lenne Dani", akkor nem is lennének gondjaitok??
Nemlajos: hiáníozni fognak sziporkáid nagyon, de remélem azért nem vonod meg magad tőlünk teljesen
Erpé: én marha, én is vigyázhatok Katára, ha gondolod

Sőt a fiúkat is el tudom hozni az "odiból". legfeljebb kipróbálom a 2 ikerpárt nevelő anyuka mindennapjait
Na eldugultam