Bnm:látom,Te is a gyógyszerre gyanakszol.Holnap kiderül! Honnan érzed,hogy a főütőeret nyomja?
Zita:mai napod nem semmi,kis ügyi vagy!
Lindus:látom,Te is hiányoltál !
Anikó
2004.07.25 20:26
)
2004.07.25 22:08
Kata is néha kileng, de aztán visszatér a jó baba
Legalábbis nekem eddig ő a legnyugisabb babám. Súlykérdés: kilók amiket felszedtem mind lementek 2 hét alatt, de most nem akar lefele mozdulni a mérleg, sőt, hiába nem eszek. Na mindegy. Botond aranyos a képeken
És jól néztek ki együtt
A dokim szerint is hormonális nálam ez a hízásosdi, majd úgyis megyünk bemutatni Katát, megkérdezem, hogy nincs-e rá bogyó, de nem hiszem. Éjszakáitok
Tudom, hogy jót akartál. Ma kissé nyűgös lettem, amikor felpróbáltam a fürdőruhámat. De apa azt mondta szeret, és így is szép vagyok
A plafon még nem szakadt le
Milyen vendégség volt nálatok?
Kórházi éjszaka
Remélem most már csupa jó dolog történik majd veletek!!!
És bizots, hogy teljesen egészséges!!! Csajok fürödtek azért apával, alig lehetett őket kikönyörögni a vízből. Babgulyás
Ilyennel még nem kísérleteztem mióta Kata megszületett. Nem tudom mit szólna hozzá a pocakja. Bár azt se tudom, hogy azért nem hasfájós, mert nem eszem ilye kajákat, vagy amúgy sem lenne az. 2004.07.25 22:25
Olyannyira, hogy innen el is tűnt és megint jó kis kánikula lett
Azért az nem lesz semmi!
Panó aug.5, Linda aug.6, Anikó aug.7(szerencseszám
), Orsi aug.8(szerencseszám
)
Nem lenne semmi a kvartettünktől, nem igaz?
Akkor még bírom csinálni a dolgokat
Ma is délelőtt végre sikerült felmosnom, olyan boldog voltam utána!
2004.07.25 22:27
2004.07.26 05:53
Néha olyan erős a nyomás,hogy azt várom,hogy na,most megy el a magzatvíz...
Kép
2004.07.26 06:03
2004.07.26 06:47
2004.07.26 07:54
2004.07.26 08:01
Ha apa ilyeneket mond, akkor nincs baj.
2004.07.26 08:38
Ezt a fiam is jobban szereti, mert most édesen csicsikál.
Nagyon sajnálom a történteket, elhiszem hogy szörnyű lehetett. A lényeg, hogy nem kell műteni Noémit! Az viszont még mindig rossz, hogy továbbra is fáj a pocija, kívánom, hogy minél hamarabb jöjjön rendbe, illetve múljon el ez az érzékenység!!!
Ennyit tesz a rutin?! Le a kalappal!
Egyébként mi is sokat táncikálunk a bébivel azt nagyon szereti! Meg énekelek neki amitől megnyugszik, bár a férjem tegnap kedvesen megkérdezte, hogy még sokáig énekelek a gyereknek, vagy hagyom aludni?!
A hormonjaid meg majd csak engednek egy kis súlyvesztést, ez igazán ne törjön le ennyire! !Egyébként is remélem, hogy Botond visszatér a nagykönyvhöz.
Most például édesen alszik, pedig ilyenkor ugye nem szokott.
Meg az éjszaka is aludt és ezért mindent megbocsátok neki!
Tényleg bevállalnál egy negyedik babát?
De hát most már nincs visszaút!
Kvíánok nektek nagyon gyors és könnyű szülést!!
Jó, hogy már látjátok a munka végét!Takarítást ne vidd túlzásba, illetve kérj segítséget!
2004.07.26 08:43
Meg ha így folytatja, az én tejem is.
Edina álmában is szokott!
2004.07.26 08:50
Ilyen is régen volt! Csak a sorrend nem stimmel

Sok-sok puszi!!!

2004.07.26 09:00
Az nekem is eszembe szokott közben jutni, hogy na, akkor most már megyünk szülni? És várom a magzatvizet
Bizony most majd értünk izgulhattok, meg persze ne felejtsük el Egcsit sem, most ő van az élen!
Lehet, hogy ez is valami vírus? Szegényke, ez a sok hányás nem lehet valami jó! Neked meg az aggódás, mit mondjak nem irígyellek! Gondolok rátok, remélem hamar rendbejön a picurka!
2004.07.26 09:01

2004.07.26 09:21
kis gonoszka ez az apa.
Nem lehet könnyű neked,ilyenkor értékelem igazán,hogy nekem milyen Attila. Igaz,én minden nap hálát adok az égnek,hogy ilyen pasit sikerült fognom. 2004.07.26 09:27
Nekem tetszik!Titokban azért reménykedem,hogy a névnapomra Bencust kapom ajándékba. El is megyünk most sétálni!

2004.07.26 09:27
Szegénykém. A sógornőm kislánya szombaton hányta össze-vissza magát, valószínű a melegtől, mert tegnap óta szerencsére kutya baja.
2004.07.26 10:28

2004.07.26 10:45
Ez nagy teljesítmény volt
Semmi okosat nem tudok írni, csak azt, hogy a kis emésztőrendszere folyamatosan fejlődik, és talán pár hét alatt rendbejön. Vigyázz magatokra, pihenj sokat (amikor csak teheted), minden baj elmúlik egyszer!
Na jó, inkább
Ha van nedves pelus, az azért jó jel, addig nincs szó kiszáradásról talán.

Miért az egyébként?
, de még jövök, mert egy csomó embernek még nem tudtam válaszolni
2004.07.26 10:53
2004.07.26 11:24
Jó nagy anyag!!! Remélem, du. már kipróbálhatom, most legalább összeragadni sem fogunk Dorcival
A fejésbe bele lehet jönni, addig is, míg Bazsó nem tanulja meg!Én az első 2-3 hétben még 40-50 perceket fejtem, mostmár ugyanazt a mennyiséget leszívom 10-12 perc alatt! Ez komoly!!! De hamar meg fogja tanulni, csak adj neki időt
Ma kipróbálom a kendőt!
Olyan jókat szunyálunk így együtt, és még állítólag szépek is vagyunk 

vagy
, éjjel egyszer keltünk 3 után, de ez gyors volt, utána 7-kor evett legközelebb. 2004.07.26 11:49
Remélem semmi komoly baja nincs a lánykádnak, nagyon szorítok értetek. A doki meg nem árthat, sőt inkább megnyugtathat, hogy nincs semmi baja! Sok puszi neked!!!
Akkor Dorka is egyre jobb baba!
Egyébként remélem nem haragszol rám, hogy napok óta nem írsz nekem? Boldog névnapot!!!
2004.07.26 11:51
62-est, úgyhogy remélem nem lesz minimanó.
Mindenesetre nekik is tud nagyon melegük lenni.
Azért én is sok boldogságot kívánok. 
Lehet, hogy ezt a dilis időt nem bírják a manók sem.
Anikó? Nekünk ki kell húznunk vasárnapig, de szerintem még túl is fogom hordani.

2004.07.26 12:17
Jó, hogy leírtad a névnap-sztorid, mert kicsit meg voltam zavarodva. Ma ugye nincs Anita nap és nem tudtam róla, hogy Anna is lennél
Csak azért kérdeztem, hogy "csak" Anita vagy
Azért az az azonosítóm, mert kint Portugáliában ez mindennapos gyümölcs (igaz én nem szerettem
) és e miatt. Már rég óta ez volt az azonosítóm máshol is ezt használtam
Most még jobban irígykedek Ráckeve miatt!
2004.07.26 12:31
Olvasd el amit nekem írt Bori
2004.07.26 12:36
Látom én vagyok a tábla élén. Apa csütörtökön érkezik, úgyhogy péntek éjjel akár akcióba is lendülhet a fiatalúr.
2004.07.26 12:57
A törölközős kép egy Anne Geddes naptárba is beillene.
Jóslóim még mindig vannak, de semmi extra. Ne aggódjatok, ha esemény lesz azonnal riasztom Anitaborit, szorítsatok, hogy hétvégén érkezzen neki az sms!
2004.07.26 13:06
Zsuzsinak pedig köszönet a szuléstörténetért, irigykedem!
Tegnap vendégeink voltak, tesztelte a másfél éves kissrác a babaszobát

2004.07.26 13:13
Timiéknek is sok puszi!
Dorka súlya
Mi holnap megyünk dokinénihez, majd ott lemérik. Igaz, van itthon egy mérlegünk, de elég gáz, mert egy nap csak egyet hajlandó mérni, és az se biztos, hogy jó mérés. Egyszer kíváncsiságból le akartam mérni Katát, hogy mennyit szopizik, és szopi után 200 grammal volt kevesebb, mint előtte. Mondta is apa, hogy jól égeti a gyerek a kalóriákat
Én is imádok fekve szoptatni. Általában el is aludtam/alszok ilyenkor.
, szóval neked vasárnapig ellendrukkok kellenek a szüléshez?
Jó pihenést neked is, nem csak Balázsnak!
Köldökcsonk
Új képek?
Nekem is sokszor fejelt Kata, sokszor azt hittem, hogy bepisilek
A végén meg olyan lent éreztem a fejét, hogy ülni nagyon vacak volt, menni meg nem bírtam. Ehhez képest közölték amikor bementem szülni, hogy a feje bizony nagyon fent van még
Botondot jól bebugyolálták hazajövetelkor!
Jó sétát, és hátha Bencus mégis kibújik még ma!
Látod, már alig vannak előtted a táblázatban
2004.07.26 13:30

Ne haragudj, kérlek.
Olyan megtisztelő ez számomra, hgy nekem fogja küldeni azt a bizonyos sms-t...Inkább azt mondjátok meg, ÉN kit értesíthetek mobilon, ha hírt kapok felőle?!
Ki teszi majd fel Bertold-babát a világhálóra?
2004.07.26 14:36
) kapcsolatban: megértem a "türelmetlenségedet", Daninál egyáltalán nem zavart, hogy mennyi van rajtam még pluszban a szopi alatt, most viszont utálom a testemet
Alig van ruhám, ami rám jönne, és a nadrág is, amit a múlt pénteken vettem, szörnyen néz ki rajtam, ráadásul férfi-fazont kellett vennem.
) 

Így utólag, Katának is boldog 1 hónapot!!!
- téged értesítelek a Botond-hírrel!!!
Mazsolka pedig az én kislányom...
Nem lesz Mazsi, garantálom

2004.07.26 14:57
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint