Sziasztok
A tali most megint nélkülem fog zajlani, vasárnap én már megyek a kórházba.
De már megkezdtem az ismerkedést ha közvetve is, mert enyémapa találkozott Dodival
Lóci néhány napig nem fogadta el a mellemet, valósággal küzdött ellene. A poén az, hogy a cumisüveggel is veszekedett! Alig tudtam megetetni...
Éjjel szopizott rendesen félálomban de nappal csak úgy volt hajlandó ha közben ringattam és járkáltam vele.
Mostmár újra cicizik viszonylag rendesen de a cumisüveggel gyakran gondok vannak, egyszerűen hídba feszül és letépi magát róla.
Mindegy hogy kisebb vagy nagyobb lyukú cumi, tápszer vagy anyatej, őrjöng evés közben.
Belenéztem, sőt bele is nyúltam a szájába de semmi fájdalmas részt nem találtam.
Arra gondolok hogy talán a pocakja kezd el tekeregni mert először mohón rákap és csak az első pár korty után indul a műsor.
De a szimpla hisztit sem tartom kizártnak.
Azért aggódok nagyon, mert mi lesz amíg nem leszek itthon???
Apa hogyan fogja megnyugtatni amikor legtöbb esetben az öszebújós cicizés ennek az egyetlen módja .
Mindezek mellé újra 4-5 -ször kel éjjel szopizni és nappal sem alszik 1 óránál hosszabban. Már teljesen kómás vagyok ..
Valamelyest javult a helyzet 1-2 napja remélem jövő hét elejére minden rendben lesz mert így hogyan hagyjam itt??
Képzeljétek, kezdenek rövidek lenni a 68-as rugik
Csak a Tescos-s jó neki mert az hosszú de keskeny fazon. Kapott csodszép plüssrugit ajándékba de hiába jó hosszra, olyan széles hogy ha felhúzza a lábát beakad neki .
Ma éjjel amikor szopi után visszatettem a kiságyba, olyan hangosan pukkantott hogy felébresztette az apját
(nem kizárt hogy még a szomszédot is..)
Iringo
Az a hernyóruha fantasztikus és láthatóan nagyon tettszik Iringónak
Ancsurti
Maci kávét én is nagyon szeretem, utánozhatatlan íze van.
Boo
Zsiri nem most kezd rád hasonlítani hanem idáig is erősen hasonlított
Nna, ennyit engedélyezett nekem a kisfiam...
majd még jövök