Múlik a hemangiómája, egészséges, mint a makk. És már azt ehet, amit csak akar(ok). Persze okosan. Most kóstolta a túrórudit csoki nélkül, nos egynelöre nem szokunk rá. puszi
2004.07.20 16:46
Múlik a hemangiómája, egészséges, mint a makk. És már azt ehet, amit csak akar(ok). Persze okosan. Most kóstolta a túrórudit csoki nélkül, nos egynelöre nem szokunk rá. 2004.07.20 20:42
2004.07.20 21:04
2004.07.20 22:05
2004.07.21 05:43
Olyan jó volt végre találkozni, minden baba olyan édes és ügyes.
Kitti hazafelé a kocsiban persze mindjárt elaludt. Néha eszembe jut, hogy amikor nagyon nyűgi beteszem a kocsiba, és körözök a ház körül, addig legalább aludna. Haj, ha lenne egy benzinkutam...
Szóval marad a haj.
Meglestem az albumokat, nagyon édik a képek! 2004.07.21 08:15
Remélem "csak" elfelejtetted a talit és nincs semmi baj!
Andris nagyon ügyi, csak így tovább! Kicsit sűrűbben is megmutathatnád ezt a "fájintos" legénykét!
2004.07.21 08:52
/,de igyekszem. Ja! és mi még hazafelé összefutottunk a hídon Dettiékkel! Levicirmancs jól megnyúlt, éppen rámennek a 74-es darabok. Van két tündéri foga,amit csak barbár szétfeszítésre volt hajlandó megmutatni az erőszakos felnőtteknek. Megjegyzem, így,hogy Vencel is megnőtt,már nem tűnt olyan félelmetesnek Levi mérete,úgyhogy Detti,ha olvasol minket: Vencel most már vállalja a küzdelmet Léna kegyeiért! Pláne,hogy van egy csodakalapácsunk is hozzá....
2004.07.21 10:27

) 

. Legalább korábban/későbben sétált volna arra, vagy csak lepett volna meg minket, de így.Brrmrrrgrr Sajnos a távkapcsolatok/távszerelmek nem igen működnek, jó lenne egy randi

Kispapi biciklire pattant 11.30kor, szerintem grillkakasént ér célba, én meg párolt tyúkot (vagy zsírjában sült?) készülök magamból csinálni, mert anyuféletúrólepényt akarok sütni a vendégemnek, és mindenhol fog rajtam folyni a víz. Holnap beszámolok, hogy milyen lett, de lehet, hogy még lebeszélem magam 2004.07.21 11:47
A bébikaját általában mi is a DM-ben vesszük. Egyébként sokkal jobban örülnék, ha valami egész pici kiszerelésben is gyártanának, mert így még tényleg megy ki a fele a kukába.
, a másik barátném meg napokon belül szül.
Át tudom érezni a kínodat!
2004.07.21 15:55
Pizza????? Süti???? Hooool?
Sárkányfejed meg nem is volt, hiába akarod bemagyarázni, én láttam, hogy nincs!!!!
Szerintem valami turpisság tuti, hogy van a dologban!
Uszi milyen volt?
Buli? Látod, ha jöttél volna tudnád!
De elárulom így is: lemondta a házaspár, akikkel mentünk volna, így csak 1 jót sétáltunk a párommal miután a gyerkőcöt lefektettük. Így még jó is volt, mert nyugis voltam és nem azon görcsöltem, hogy vajon alszik-e, sír-e ...
2004.07.21 17:30
/, Rebi és kisfia némileg szellemesen, bár én inkább művészinek hívom magamban, fiacskám és Léna kibontakozó kapcsolata, nem biztos ,hogy feltűnik,de Szilvi kislánya kis virágocskával a hajában, nyelvéthűsítő Kitti Léna társaságában, abszolútnemsoványhanemnádszálkarcsú Liliána csajszisan ülve anyukája ölében. Bocsika, én ennyire vagyok képes
.
2004.07.21 19:38
2004.07.21 22:43

. A feliratok meg úgysem kellenek, minden érthető, friss kismamik friss husikái különbőző méretben. Nagyon helyesek, mikor egymást gyömöszölik 
Sütit/lepényt(túrófasírt) meg ÉN sütöttem, rémálom volt, de legalább gyorshalál. (nem akarom mondani, de nagyon jól sikerült, most csináltam először, anyukám titkos repectje, az a fajta, amikor 'annyi liszt kell bele, hogy pont jó állagú legyen a massza' definíció alapján inkább ép eszű ember neki sem vág=megbuggyantam volna, mert nekivágtam???) MAILT NEM KAPTAM MEG! Piszok drágák a lakások, ott kerestünk először. Ti nem akartok a 2.ra költözni, mi szívesen mennénk a 4.re?!?!?!?! 
2004.07.22 13:46
- még mindig úgy tekintenek rám, mintha ide tartoznék pedig már nem így van. Visszakerestem, pont 2 hónapja meg is magyaráztam a témát, akkor el is fogadtátok, történt azóta valami? Le vagyok maradva. Én nem mentem el, csak mivel már nem éreztem itt jól magam, kevesebbet jöttem, bár néha benézek még, s ha valamit tudok segíteni, megpróbálok, ill. elolvasom a tapasztalataitokat, hagy tanuljak, s pár régi kedves ismerősről infot szerezzek
Ilyen esetekre az az álláspont, hogy - sajna nem tudom jól Borókát idézni, előre is bocsi emiatt - felnőtt ember, azt csinál, amit akar, ha elmegy, elmegy... nem? Mondjuk ezzel én marhára nem értek egyet, de azért nincs harag
És ugyebár nem én vagyok az egyetlen. Sajnálom, hogy így alakult.
Csak így tovább!

2004.07.22 16:01
Remek képek, köszi értük! Várom a feliratokat.
Különben se adnám a Gellérthegyi kilátást és a 12 nm-es tetőkertem semmiért!
De azért körbenézek, ha megírod mekkorát (mennyiért) kerestek. Bár azt olvastam, hogy pang a piac, mindenki kivár. Okát te is tudod.
Az, hogy az a bizonyos "régi" csapat juszt sem hajlandó Titeket elengedni.
(Lányok, egyetértetek?) 2004.07.22 21:39
úgyhogy ki is használtuk az alkalmat. Tehát ezért is köszi, mert amúgy be nem kavarodtam volna babakocsistól a "belvárosba". Szóval mindannyian aranyosak voltatok, babák is, mamák (kispapik is). A képeket is megnéztük, tényleg nagyon jól sikerültek.

2004.07.22 23:04
2004.07.22 23:29
.O

2004.07.23 09:50
2004.07.23 14:40
Olyan leleményes és ügyes!
Jó,jó így leírva nem olyan poén,de az a pár másodperc,amíg magamhoz tértem és felfogtam mi van,elég vicces volt
/, ez nem összetéveszthető,hanem tuti biztos. Mert mielőtt kijön még szúr is. Nálunk ez szerencsére gond nélküli volt, még a babatalis nap volt a tetőpont,de azért beszereztünk Chamomillát , biztos,ami biztos.
csak azért se írom le ezredszer,hogy Lénababa tünemányos,de úgyis tudod! Ja! majd ne felejtsd már el kispapimnak elmagyarázni,ha találkozunk a nagy-nagy babanetes talin /ugye?/,hogy kell képeket felrakni ide, mert szerinte egy kicsit hüle vagyok és nem értem meg,mit magyaráztok.na mindegy.
Az uszi nagyon jó, Vencel nagyon élvezi a vizet,meg a társaságot,de egyenlőre a merülés az szörnyű. Még egy párszor próbálkozunk,d eha nem megy,akkor uszizunk merülés nélkül, elvégre nem búvártanfolyam. 2004.07.23 14:48
No de majd legközelebb!
Talán elkezdődött az a bizonyos, amit úhgy hívnak szeparációs félelem?
2004.07.24 14:00
Hát hiába, nem lehet nekik ellenállni.
Úgy látszik a múltkor elkiabáltam, hogy milyen jó dolgom van. 2004.07.24 17:42
?
2004.07.24 19:47
Azt mondta, ez nem is olyan buli lesz, meg hogy siet, meg ilyen rossz dumák. Gondolkodtam, hogy nem kellene-e ilyenkor azért előkapni a sárkánycsinálófüvemet, de úgy döntöttem, hogy szabin van, és én is utálnék itthon dekkolni, azt meg még jobban, ha a sárkány is otthon van, és hát akkor neki kell kelni, esetleg, és én meg hivatkozhatok a nagy melegre. Pfúj, de csúnya vagyok...

2004.07.24 20:37
2004.07.24 21:58
Léna nagyon rafkós volt, mert a 'félekazÖcsédtőlkérlekvédjmeg' formula nagyon bevált. A bátyus állandóan simogatni, odabújni akart. Van egy képem a riogatásról,illetve az azt megelőző pillanatról, a másikat mindenki képzelje el magának
2004.07.25 07:56
Pedig ott vár a konyhában 5 kg baracknakvaló sárga lekvár (vagy fordítva? nagyon reggel van még).
Mármint a korai ébredést. De legalább van mire fogni. Legjobban azt imádom, mikor arra ébredek, hogy Kincsem rég ébren van és játszik csendben a kiságyban. Olyankor akkor kezd hívni, ha meghallja a galériáról lefele trappoló anyját.
De lehet lassan annak is eljön az ideje. Úgy tudom elképzelni, mint a kutyáknál a pórázt ...
Nagyot nőjön, s rágcsálja mielőbb de minél tovább anyája cicijét!
Kékruhás talihoz mit szólnátok augusztusban?
). Hagyta magát megfogni, ha érdekel teszek fel képet, bár nem nagy szám.
2004.07.25 12:11
!
Azóta sem tudom eldönteni,hogy a kismadár olyan barátságosnak talált,hogy rámszállt,vagy a rőzsém volt nagyon madárfészkes
/ ! Igenis járt volna Neked egy kis kirucc-kirucc és úgy láttam,nagyon vártad is. Kispapinak feketepont
Ó! lehet,hogy nem tudunk menni talizni,na nem /annyira/ sértődtünk meg Léna csapodársága miatt,csak apát lehet,hogy vidékre száműzi a munkahely és veletartunk négy napra. És onnan meg már nyaralni megyünk,nem jönnénk vissza Pestre. De ez holnap dől el. és denemazérhanemazér: Igenis fáj,nagyon fáj,amit hallottunk Léna kétpasis akciójáról,de már a te szemed sem áll jól,mit várhattunk volna ?
Hát ha nem kell a csodakalapács...
De itt most ruhában fürdik,vagy nem fürdik,csak olyan mint egy fürdőkád?
2004.07.25 16:57
Mondjuk ő is így volt velem.
2004.07.25 22:24

, egyszerűbben, a KIKÁban jártunk (ezt nem lehet ép pasival megcsinálni, tisztelet a kivételnek). Hát Dáriusz kincse se lenne elég, annyit tudnék költeni. De persze Lénácskának vettem játékot, katicás lasztit, meg egy ágyneműt. Magunknak 4db asztalvédő/asztaldíszt (290Ft/db). Mondanom se kell, a lánykaholmi többe volt

Ami a kép forgatását illeti, megoldottunk, Buksi a vállán pihentette a fejétm, én meg a monitort forgattam el. Rá se ránts, el van felejtve
. Ma pont láttam egy ilyet a KIKÁban, 10e vhány forintért, CAM márkájú. Asszem nekünk meg fog felelni
Brévi méreg drága, az átalakíthatós meg nagyon praktikusnak tűnik, bár nem nagyon hallotam gyereket, aki iskolás kor előtt kis asztalnál, vagy széknél szerett volna egy helyben dekkolni.

2004.07.26 09:16
2004.07.26 09:43
2004.07.26 10:48
Kismadár a fejen.
2004.07.26 20:36
Szuri?
De ez az utolsó kötelező egy időre! Hurrá-hurrá!
Lehet, hogy ehhez a kád kellett? Helyes a csajszi! Gratu az 5 hóhoz!
Mindent bele!
Édi a kenguruban!
2004.07.27 09:33
Kóvályogtunk a fáradtságtól mint az őszi legyek, pedig még a bari is ott volt, meg a frontok is. Na de túléltük, az a lényeg.
Tegnap megvettük a hiperszuperdögösbaromiegyszerűésQdrága lámpák egy részét az új lakásba. 1 vagyon volt az is a Kikában. Tényleg, tudtok valahol jó kis viléágítástechnikai szaküzletet, ahol van választék és nem 500 e Ft 1 csillár?
Hihetetlen, mennyire újjá tud születni az ember 1 jó kis dumcsitól, ami nem a mindennapokról szól!
kár, hogy párod megijesztett. Olyan édik lehettetek úgy együtt!
)
Nővéred kukacos és Te nem is mondtad?????? Jó pocisodást kívánunk Neki!
Csak írogass sokat bátran, én olvasok - csak sajna nem fizetek.
Ősszel elmarad a szüret, mert elverte a szőlőt a jég. Biztosító meg nem fizet, mert ugye a bazidrága biztosítás pont arra nincs megkötve. Csak azt tudnám, akkor mit takar a természeti kár megfogalmazás ...
Punktum.
Képek szuperek, pláne a rácsos!
Mi a szurit nem, de utána rosszul viseltük. Volt hőemelkedés meg nyügi 2!!! napig! Remélem Nálatok nem lesz!
Húúú akkor eztán tarts a bugyellárisba pótzoknit, ha mentek valahova, mert pillanatok alatt csepegőssé tudja áztatni a nyálával!
Képek remekek! Rólunk álmodtok? Még jó, hogy Liliána nem olyan hűtlen, mint Léna-baba!
Hiába, tud ám az én fiam jó feleségnekvalót választani!
Utána héten akár lehetne a kékruhás tali is a Szigeten, vagy máshol.
Lehet, hogy az őszilé ilyen sokat nyomott? 1 hete nem iszom, csak ásványvizet.
2004.07.27 10:46
2004.07.27 12:11
.

Kékruhásra viszek rózsaszínt, csak adj mértet! 

Ja a lila tehén a zörgös karkötőkkel a KIKÁs vásárfia. Jót választottam, azóta Vilma-tehén a kedvenc, Rozi-madár függőben
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint