Reni, nekem is kicsit amerikás a Robin, de ettől függetlenül jó név, nagyon jó hangzása van.
Lányok, kérlek,
véleményezzetek nekem is egy nevet, de őszintén, mint Reninek: Nadin.
Nekem nagyon teccik, és arra lennék kíváncsi, hogy nagyon külföldies hangzású-e vagy nem annyira gáz..
Vicky, nagyon jó a babakocsi!!
Kakti, jót nevettem a hasfelnyitáson, nem értem miért nem vállaltad

Hátha okt19-én mutogatósabb kedvében lesz a baba!
Zarja, nálunk is versenyben van a Zalán és a Rajmund..
Zuzmoo, egyetlen megoldás van. Ha hazajön, akkor mondd el neki mindezt amit leírtál! Beszéljétek meg! Lehet, hogy ő nem is gondolja, hogy kicsit többet kellene rád figyelni, lehet, hogy azt hiszi, hogy minden rendben és te határtalanul boldog vagy. Ami fontos, hogy ne kiabálva vagy vádaskodva mondd el és a párod józan legyen és olyan legyen a körülmény, hogy épp tudjon rád figyelni, pl. vacsi alatt vagy mondd neki, hogy üljön le, mert beszélgetni akarsz vele. Meg fogja érteni és változtatni fog!!!
Kakti, azt biztos, hogy egy mózeskosár nagyon kényelmes ilyen célra. Feltéve, ha sokat mentek majd ilyen helyre. Ám az is lehet, hogy amikor vendégségbe mentek, akkor egyszerűen felviszed a lakásba vagy a folyosóra a babakocsit és ha elálmosodik a baba, egyszerűen beteszed a babakocsiba. Ha igy nézzük, mind1, hogy a mózeskosárba vagy a babakocsiba fekteted a vendégségbe, nem? Én mindig a babakocsit vittem fel ilyen helyekre, senki nem mondta, hogy nem engedi meg, hogy bevigyem a lakásba. A kerekét meg lehet törölni, ha valaki nagyon aggódna emiatt!