A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Katy:de te nem is este 7-kor kezdted el a levest fozni.....nalunk nem az a kerdes mi mit szolunk a 6 :shock: oras fozeshez,hanem a gyerkoc mit szol hozza!

En is megveregetem a valladat......Petra nagyon kegyes hozzad...vagy meg anyosnal volt?
Mondjuk en is osszedobtam multkor egy marhahus levest,melle rakott krumplit,de azt a macerat ami evvel jart :twisted:

Furdetokrem:hasonloan hasznalom en is :wink:

En ezereve nem sportoltam :oops: ezert sem merek belekezdeni meg......max.bicajoztam....

Nekem a zippzaras felsom kapucnijanak a madzagjaba kapaszkodik Kugli szopi kozben......most meg felig log a karomon es a szopiparnan at fejjel elore a kanapera,es rugozva hintaztatja magat....es E.T.fejjel nezelodik,kozben bazi nagy buborekokat fujkal......
elvanagyerekhajatszik :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Így:
[quote="ancsurti"]B írta:ancsurtiond:Hogy a pocsbe kell az idezeteket igy beszurni???
Nekem nem sikerul.....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A jobb felső sarokban van. :wink:

[quote="ancsurti"]B írta:ancsurtieszarok!!!
Az iwiwen ilyen klub van:banantaszaranalbonto egyenek klubja :shock: :shock: :shock: :shock:

Sillia:na ezt sikerult megfejtened?? :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Csúszós héju gyömbérvirágúakkal rokont elejénél kezdők. :wink: :lol: :lol:

[quote="merion"]
írta:
merionÉn már napokkal ezelőtt bekapcsoltam a fűtést napközben is, hajnalban meg a termosztát simán elindítja...

Ez ám a csúcstechnika! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

[quote="katy76"]
írta:
katy76Bond!
Mit szóltál volna a marhahús levesemhez, amit ma 6 órán keresztül főztem indur-pindur lángon? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt csak kuktában lehet felgyorsítani, annak meg nem olyan az íze...

Holnap jön a család, úgyhogy ma megcsináltam a levest, meg a piskótát megsütöttem a gyümölcstortához, így holnap már csak a főételeket kell megfőznöm

Többek között ezért nem szoktam húslevest főzni... :roll: :oops: :oops: :oops:
Kuktában valóban más az íze: nekem finomabb. :roll: :oops: :oops: :oops: :wink:

[quote="katy76"]B írta:katy76ond!
Szegény Manó! És Te, túlélted?

...

Orsi!
Fazéknak vagy lábosnak? :roll: És miért???

Nem. De szellemes vagyok. :twisted: :lol: :lol: :lol:
Segíthetek? Fazekas. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Bond

Ezt neked!
http://xn--lbas-5na.hu/

Ancsurti

Nem irigyellek..6 fok.Brrr Utálom a hideget,pedig jobb ha szokom a gondolatot,h vége a nyárnak.

Fürdőkrém:
Én felkenem vékonyan a kád oldalára és lespriccelem a zuhannyal.Hab lesz belőle és nem olyan..öö.. ,hogy is mondjam..olyan fehér darabkák.

Voltunk szurin,egy nyikk volt az egész,az is csak akkor,amikor már nyomták a lötyit. Sarjam 6200gr. Drnő közölte,h éjjel ne adjak neki enni..No comment. Eskü nem kövér a gyerek.Nagy.
Vendég

Banyek..
"banantaszaranalbonto"

Hát ez nekem is magas volt. :)

Játééék! Ki tudja gyorsan ezt a szót Sálgótárjanosan kimondani..
Vendég

[quote="conversano"]
írta:
conversanoDrnő közölte,h éjjel ne adjak neki enni..

Jó, ne adjál. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kösz a linket. :)

Oltás: :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

[quote="katy76"]B írta:katy76ond!
Szegény Manó! És Te, túlélted?

...

Orsi!
Fazéknak vagy lábosnak? :roll: És miért???

Nem. De szellemes vagyok. :twisted: :lol: :lol: :lol:
Segíthetek? Fazekas. :wink:[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azota ezen gondolkozok....ma mennyit gondolkoztam :roll: :lol: ......de le nem esett volna a Fazekas!!!
Mondjuk ha mar szeptembernel leragadtam :roll: :roll: :roll:

Conversano:milyen duma az hogy ne adj a gyerekednek ejjel enni :roll: :roll: :roll:
Kb.egy sulyban vannak "aprolekaink"es kb.egy idosek is....enyem gyerekre egy szoval sem mondtak ezt :shock: :shock: ...mertek volna mondani,bar nem igazan latszik rajta a tomege...
Anyura hajaz....rajtam sem latszott soha hogy 70 kilot nyomok :oops: :roll: (normal esetben)
Jatek:kimondtam gyorsba......

Kép
Kép
ancsurti

Na nem eppen tokeletesen sikerult ideznem :oops: :roll: ...de miert is nem??? :roll: :roll: :roll:

Most pattant ki fejembol:gyumolcsrizst keszitek este!!!
Nyami-nyami.....(edesitovel :oops: )

Kép
Kép
ancsurti

Conversano:link :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 13:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Csak gyorsan Ancsurtinak válaszolok, mert már ezredszer kérdezte... :oops:

Jó volt a babamasszázs, még csak a lábat, meg a pocit tanultuk meg masszírozni, de lesz még 5 alkalom. Mellkas, kar, hát, arc masszázs. :D És Noé egész jól bírta, egy csomó baba már korábban feladta, ő csak a hasmasszázs vége felé. :lol: És már alkalmaztam is itthon, bevált. Ahhoz képest, hogy akkor a legjobb csinálni, amikor a gyerek se nem nyügi, se nem éhes, se nem sír, se nem játszana, hanem passzív ébrenlétben van. Ez nálunk igen kevés. :lol: Én ma kipróbáltam a nyügi időszakában, hátha segít és láss csodát. :wink:

írd már meg lécci mi az a banános klub, mert már megöl a kíváncsiság. :lol:

007!

Én anyósomat kergetem az őrületbe, mert ő tudja, mi a különbség a fazék és a lábas között. Viszont én mindig rosszul használom. a múltkor már ő is elrontotta. :lol:

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 13:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 13:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nálatok is vannak ilyen egyéni szavak?

Nálunk az emberem tud olyan szavakat kitalálni..

Szopipárna-szopizsák
Melltartó betét-diditárcsa
a sudokrem csak sudoku.
Vendég

Boo!

Köszi akkor ezek szerint elkerülte a figyelmem, pedig visszaolvastam... :oops: ja! Én is beletartoznék ebbe a klubba... :oops: :lol: Majd megkeresem, poén. :lol:

Kép
Kép
tabati

Bond hű vagy a nevedhez

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 13:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

:lol: :lol:

Férjem azt mondta, hogy én meg alapítsak fényretüsszögők klubját, ugyanis ő nem hiszi el, hogy attól jön a hapci, ha belenézek a napba, vagy a fénybe. Mindig kinevet... :evil: Cáfoljátok már meg, mert nekem nem hisz. :x

Kép
Kép
tabati

Tabati:koszi a valaszt :wink: :lol: en magamtol probalkozok itthon masszirozgatni,este,furdes utan.....haaat nem az igazi...engem neha ugy elkeserit,hogy olyan szivesen probalkozok dolgokkal a kedveben jarni porontyomnak,aztan nesze nekem.....nem tetszik neki :(
Szoval nem bennem van a hiba,hanem szoknia kene :roll: :roll: hatha bejon egyszer es elfelejt tiltakozni?/

A bananosat en nemigen tudnam leiirni normalisan,erthetoen.Egyebkent semmi extra,csak megborultam,raadasul igy egybe van irva,es klub az iwiwen.....eleg pihent :roll: :roll:
De Boo leirta :wink: :lol: :lol:
Apa-fazek:na en is igy tudtam :lol: :lol: :lol:
Film: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jut eszembe,apa megkert,toltsek le valami filmet estere...en meg itt szorakozok..jol elfelejtettem :oops: :shock: ...persze Kugli is musorozott kozben.....

Kép
Kép
ancsurti

sziasztok, egy esti kukk, de a visszaolvasásban még azért van elmaradásom :oops: :D

boo: de most az írásodról eszembe jutott valami, a lengyel beszédről.....Apa ül, és dvd-t néz..
- Mit nézel?? (ugyanis mindenféle nyelven beszéltek, semmit nem értettem, és kiírások is voltak, de az is különböző nyelveken)
- Bábel.
-Én ebből nem értek semmit.
-Ennek pedig ez a lényege.
-Ok....(tudomásul vettem)

Később csak fogtam és beállítottam a nyelvet, és láss csodát, volt full magyar, szegény meg nézte az össze-vissza nyelvet, mert azt hitte direkt van úgy, a bábel cím miatt...ő sem értett belőle semmit szinte. Én úgy nevettem rajta, cuki volt :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Hát pedig a tüszi ha nem jön ki,akkor fénybe ,napba kell nézni. Sztem az a dolog nyitja ,h a fikusz akkor hátrafelé csúszik és bizgerálja az orrodat belül ..vagy a fene tudja..vagy nem? Vagy igen..
Vendég

A 419. oldal elején tartok,de addig is:

Ikoka:Mindent beadatok a picinek,Rota,Prevenar,Varilrix. Kullancsosat csak 3 éves kor után. Lili is megkapott mindent. Én nem szoktam magamnak semmit,apa sem. HN1N1 oltás nem kell,majd,ha tényleg lesz járvány,vagy sok szövődmény,ilyesmi. Most úgy gondoljuk,hogy fel van fújva,jó biznisz. Aztán,ha tévedünk,majd pótoljuk az elmaradt oltást,és tanulunk belőle. :roll:

Boo:Én 1-es,asszem az a soha :oops: ,de nincs rá időm,csak azért. :oops:

Valaki,aki a tornáról kérdezett,talán Gabi1:Én elkezdtem,nagyon-nagyon izomlázas is vagyok,1 hete.Lotti ugyanúgy szopik,elfogadja,de légy óvatos,minden baba más,te is tudod. :D Futásnál több melltartó kell,nekem 3. :oops: :shock: HNogy jól leszorítsa a melleket,mert,ha futás közben mozog(lobog),akkor az fáj,mert benne a tej.Lilivel 7 hetes korától futottam,illetve akkor már versenyen voltunk.Most csak 11 hetes Lottival fogok vasárnap!Alig várom! :wink: Imádok futni...

Ancsurti:Én elszánt vagyok,de csak akkor,ha érdekel valami(sport,tanulás,olvasás,kirándulás,gyűjtögetés,...).Egyébként a számomra unalmas dolgokkal,emberekkel nem bánok jól,mert egyből észrevenni az unott pofámon. :oops:

folyt.köv...

és most nem hozok képeket,ne aggódjatok :lol:
Vendég

Conversano:soduku :lol: :lol: :lol:

Tabati:fenyretusszogok(na ez most megint jo lehet ekezetek nelkul) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uzenem,van ilyen!!!Alapitsd meg a klubbot!!!Belepek eskuszom!!!

Boo:de jo... :mrgreen: akkor nem csak nekem fogynak az agysejtjeim... :lol: 8)

Kép
Kép
ancsurti

basszus Nikici:kepzeld mi is igy jartunk a Babellel!!! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt nem hiszem el!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti na akkor majd ezt elmesélem BAjánnak, még azóta is olyan sokszor röhögünk rajta :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Kopaszi gátra még egy szavat megy. :D
Vendég

MOST A NATION GEOGRAPHICON: TABU. SZOPIRÓL IS SZÓ VAN BENNE: EGYIK ANYUKA 9(!) ÉVES SZIOZTATTA A KISLÁNYÁT

Kép
Kép
200907?

Lilisgabi:a mozgas szempontjabol nem az izomlaz a gaz feltetlenul,es hogy nem fogadja el a cicit,hanem mert mikor egetni kezded a zsirt,a zsirban levo mereganyagok a tejbe tavoznak!!!Es elfogadni elfogadja a tejedet,csak nem eppen a legtutibb.Normal esetben ezek nem szabadulnak fel csak ugy.....en ezert sem kezdtem meg el,mert sajna baromi sokat hiztam,es valoszinuleg a tejembe tavozna a sok szemet,ami a borom alatt tartozkodik...igy kivarok meg,elvegre csak 2 honapos Pruntyi,hatha valamennyi tavozik magatol is addig....Ja es meg eppen hogy beallt a tejmennyisegem,nem zavarnam meg meg evvel :oops: :?

Kép
Kép
ancsurti

babakocsink:jané slalom,3 kerekű,versenyre való,360 fokban forog körbe az első kereke,tárcsafékes,hiperszuper.Még a Lilinek vettem,most is olyan,mint ha új lenne.160-ról volt akciósan 100 3,5 éve. :oops: Akkor saját üzleteink voltak a Várban,nem okozott gondot.Ház,kocsi,minden megvolt,nem kellett másra.Most jobban figyelek,ma nem venném meg,bár tökéletes babakocsi.Könnyű,szép,nagy,jó vásárolni vele,gyerekek imádják,van mózese,még abban hosználjuk,van autóshordozója,és sportrésze is.Télizsák,esővédő,szúnyogháló,napernyő.Most néha a 2 gyerek ül benne egyszerre,és bírja simán,vettem hozzá testvérfellépőt,azzal is jó.
Nekem is 6 személyes a kocsim,és a hátsó sorban 2 szék fel van hajtva,akkor össze sem kell csuknom,úgy be tudom tenni a csomiba.
Van még egy chicco kocsink is,gyönyörű,de kisebb sokkal,futásra nem jó,és egy évben kb 8 versenyre megyünk,ha nem többre.Én kihasználom a 3 kerekűt,mert azzal még edzeni is szoktam.
Vendég

boo! :)

Reklám: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apa nagyon szakszerű volt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne diszkriminálj. A lengyelek nem csinálhatnak romatikus filmeket? :roll: :roll: :lol: :lol:

conversano! :)

"a sudokrem csak sudoku."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tabati! :)

Hol él teUrad? :shock: RÉGI jól bevált módszer, ha tüsszenteni akarsz, de mégsem tudsz. (Lám, mennyi mindent megtanulhatnak az apukák egy babás-mamás topikból :lol: :lol: :lol: )

ancsurti! :)

Boo leírta, de én MEGFEJTETTEM! :( :( :(

f.nikici! :)

Bábel: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lilisgabi! :)

Boo köszöni a választ, de én voltam az aki a linkek olvasottsága felől érdeklődött. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Tali.
Kopaszi-gát: 4 szavazat
Városliget: 1 szavazat

Kép
Kép
200907?

Bond:Mit kívántál írni? :roll: Az anyuka 9 éves?Vagy 9 évig szopztatta a kislányát valaki?szioztatta:szopiztatta?Nincs ilyen adónk...

Ma voltam a 2 csajjal uh-n.Koponya és hasi a Lottusnak,minden rendben.Fent a Bolyai utcában,a Mammutnál.Utána be is mentünk a Mammutba,2 órát ott voltunk,kajáltunk,sétáltunk,fagyiztunk,és olan finom volt,hogy a Lili 3 gombócot megevett egyedül. :shock: :D Én 4-et :oops: De pici gombóc volt az enyém,alig láttam. :lol:
Vendég

Bond:Én tudom,hogy te kérdezted.Mit írtam?Mindjárt megnézem.Mondjuk most álmos vagyok,de még nyomnom kell egy tornát. :twisted:
Vendég

Nem gondoltatok még arra,hogy valamelyik cseten csináltok egy csetszobát? Nem egyszerű poénáradat menne ott :)
Vendég

Látom,hü.e vagyok.Rád gondoltam,de őt írtam.Érted ezt?
Vendég

Nem mintha így nem az menne:)
Vendég

lilisgabi! :)

Jól elbeszélgetünk egymás mellett. :lol: :lol: :lol: :lol:

conversano! :)

Tartok tőle, hogy így egyszerűbb dolgunk van, mert ott folyton egymás poénjaiba vágnán, egy fél perccel ezelőtti már rég elavult lenne. :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond:igen,Te voltal a legugyesebb :wink: !!!!!

Lilisgabi:szoktal futni a babakocsival???A mienk is futos....de en nem mernek vele futkarozni(nem is szeretek)....bar tarcsafekes,meg minden joval ellatott....
Azert orulnek ha Hanginak megtetszene egyszer.....

Kép
Kép
ancsurti

Légkondi, CD lejátszó, mahagóni berakás nincs benne? :twisted: :twisted: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Bond:ez a Babeli a zurzavar?? :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Lehet Kuglinak az hianyzik belole :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Apa mar johetne :evil: :evil: Makaka(makako nonemben)itt csimpaszkodik rajtam megint(mindig) logo arcal......Kene egy kis szabad perc :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Kép

Kép
Vendég

Jó éjszakát kívánok az egész család nevében! :P

Kép

Kép
Kép
200907?

Ancsurti:Miért nem mersz futni?Legalább nem fáznál? :lol: De tényleg le kell rögzíteni a ciciket valahogy. :roll: És,ha az autós hordozóba teszed,akkor lát téged,nem sír.A mózes nehezebb,és nem lát ki jól.Mindjárt teszek képet,még a Lilivel készültek. Kép Kép
Van még több,de nem terhelek senkit.Mi megyünk éjszakai,nappali futóversenyre,mindegy hány kg vagyok.HNétfőtől kezdek edzeni futásra,mert jövő szeptemberben lefutom a szülész dokimmal a félmaratont.Már megbeszéltük. :wink: Eddig 1,5 hét alatt 4 kg-t fogytam.Diéta+torna.
Vendég

Jó éjt mindenkinek!Ancsurtinak pedig jó étvágyat a vacsihoz! :D
Manó zsirije cuki. :lol:
Vendég

Lilisgabi:jeeee ezeknek a futoversenyeknek voltam a dekorosa,tobb mint 2 even at!!!!A budapest sportirodanak is dolgoztam rengeteget!!!Ugyes vagy a fogyassal!!!Majd en is elkezdem,de meg nem most :wink:
felmaraton: :shock: :shock: :shock: aztamindenit!!!Hajra!!!
Nincs autos hordozonk,mert nincsen autonk sem....

Koszi!!!Most kezdtem el kesziteni a gyumolcsrizst....tuti hogy nem birom majd kivarni mig kihul....

Kép
Kép
ancsurti

Lilisgabi, nagyon ügyes vagy a kilók leadásával, de én sem merek még fogyózni a tej miatt. Én utálok futni, így én azzal sohasem fogok lefogyni.

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti

Jó étvágyat, én is éhes vagyok, de már így negyed 1-kor nem eszek. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.10.03 06:07-kor.

Kép
Kép
orsi777

Én vagyok az első? Még ilyen sem volt. Jó reggelt!! Senki nem nézi a F1-et?

Kép
Kép
orsi777

Mi néézzzük.... :wink: :D :D

Azért is jó, hogy nem Chat-en írunk, mert így vissza tudtam olvasni,és tudtam mókázni nagyokat rajtatok :lol: !

Na, megyek is pakolni, vasárnap este jövünk :wink: ! Tessék addig poéndömpinget gyártani :lol: !

Puszóóó

:arrow: Visegrád :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Jó pihenést! :P

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: