Megint hulla vagyok, úgyhogy nem fogok sokat írni. Egész nap "túráztunk", teljesen lefáradtam, de ma jól bírtam a gyűrődést. Ha ez tegnap lett volna, akkor 20 perc után kidőltem volna.
Délelőtt elmentünk a kórházba, mert a doki elküldött ismétlésre a miatt a múlkoti lelet miatt. Végül is nem fehérjét találtak benne, hanem fehérvérsejtet, de mivel semmi tünetem nincs és ugye nem tudtam akkor normális középsugaras pisit produkálni ezért a doki tök nyugis volt, de mondta, hogy csináljunk egy ismétlést és azt már próbáljam meg középsugarasra belőni
Sikerült, igaz a kádban és ment persze mellé is
, de középsugaras lett.
Elég érdekes volt, mert a laborban nem volt senki és 20 percet kellett várni, hogy leadhassam az ügyesen összehozott középsugaras pisimet.
Egy doki kérdezte meg már, hogy mire várok, mert ott legyezgettem magam, elég meleg volt, aztán elment szólni és akkor végre előkerült az ápolónő. Na, utána Auchan, az sem volt semmi, ezren voltak. Aztán itthon ebéd, kis pihi, közben kimodelleztem a garázsbejárónkat, hogy mennyi követ kell venni, mert lesz benne egy minta is és a miatt az egészet ki kellett rajzolni. Mikor kész volt irány a Brico, ott megvettük a köveket, aztán Cora, mert még kellet szörp a drágámnak és azt most csak a Coraban lehet kapni és utána irány haza. Szóval totál kidőltem! Végig a hugicám volt a sofőröm, hogy Karcsi itthon tudjon dolgozni Apukámmal. De elég jó napot zártunk, amit akartunk elintéztük. Tényleg meg vagyok magamon egy kicsit lepődve, hogy ilyen jól bírtam, így leírva elég húzósnak tűnik
Bocs a litániáért, valószínűleg nem nagyon érdekel senkit az én kis napi programom.
Kakukkfű
Nagy gratula! Várjuk a további híreket!
Szöszi
Depi
Jó, hogy kezdesz kilábalni, kell ide nekünk a régi vidám Szöszi!
Köszi a kamillateás tippet!
Nekem még annyi infóm van gátra, amit a Krison Andrea Intimtorna-tanfolyamán tanultam, hogy tisztasági betétet kell enyhén bevizezni, becsavarni fóliába és lefagyasztani, majd a szülés másnapján már a kispapa hozhatja is be és szuper a gátsebre! Szerintem én mind a kettőt ki fogom próbálni.
Lassan össze kéne már pakolnom a kórházi csomagom. Elvileg már minden ok hozzá, csak éppen rá kéne szánnom magam és az nehéz! De ugye most már 37 hetesek vagyunk, úgyhogy innentől tényleg bármikor jöhet a Mókuskám, szóval neki kéne látnom.
Borikám
Úgy meglepődtem az Avocádón! Először azt hittem nem is írtál nekem, de aztán észrevettem
Elárulod majd, hogy miért volt?
Fel akartalak ma hívni, de mire eszembe jutott már 9 óra volt
Holnap meg elutaztok, ugye? Jó utat, vigyázz magadra. Gyönyörű a lánykád!
Sok puszika
Anikó, Linda
Mindkettőtöknek nagy-nagy puszik
Panó
Neked is
Örülök, hogy végre vége a nomád életnek, már ami a mosogatást illeti
Lassan hidd el mindennel így lesz
Puszi mindenkinek
Orsi
37