A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Oltás rota elleni, prevenar. Influenza ellenit nem a régit sem és az újat sem. Egyszer kaptam meg még a munkahelyemen, rá 1hétre olyan ifluenzás lettem mint még soha( bár megjegyzem akkor ismertem meg a férjemet, tehát azt is mondhatnánk hogy ez direkt történt így), szóval azóta nem oltatom magam, férjemet sem és a gyerekeket sem.

Ancsurti hát igen én is így vagyok vele, de a hasamra viszont nem ártana. a kilók már régen lementek, csak a hasa elég gázos. De nem baj majd ráér még, csak tejcsi legyen elég

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 22:02-kor.
Vendég

Bond

Viccet félretéve, a Kopaszi gát nekem szimpatikus, mondjuk a férjem biztos hamarabb odatalál a Városligetbe. Milyen messze van a Kopaszi gát?

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti

Igen a mai technika, mit nem tudnak már csinálni. Pont azon gondolkodtam, ha élne Elvis, a mai zeneivilágban is megállná a helyét ezzel a hanggal. Ő a KIRÁLY.

Kép
Kép
orsi777

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 22:03-kor.
Vendég

Bond!

Ez tényleg így van, ha én főzök! de most Gastroyal főz ránk :oops: :lol: ! És én megadom a módját: megeszem dobozból :lol: . De apa tányérra teszi, a dobozokat meg széthagyja, és ma kiszedte az enyémet is, és nem akartam nekiállni elpakolni, mikor ő már ült az asztalnál és rám várt.... :roll:
Hát így esett! persze Murphy, hogy ilyenkor jön a védőnő :? ! ja és hogy teljes legyen az összkép, befutott anyósom is :evil: :lol: .

Második bekezdésedre:
Na pont itt a bibi! Mert apám jön hozzánk vasárnap Németországból, először életében. Így illene őt körbevezetni. De mivel nem leszünk itthon a hétvégén, a ruhák állapota meg változatlan, nem tudom hogyan oldom meg a dolgot :roll: . Verzióim:
- Apukám, ez itt a gardrób, de sajnos bezártuk a kulcs meg elveszett!
- Itt van a gardrób, ahol minden katonás rendben van! Nagyon szép...Hidd csak el!
- Sajnos a gardróbban egeret láttam egyik nap, így szét van fújva méreggel. Szóval vagy ezt nézed meg, vagy a gyereket!
- Te Ricsi, mi ez a szoba itt, ez eddig is itt volt?!
...Vagy egyszerűen csak átugrom, mintha nem lenne!
:lol: :lol: :lol: :lol:

este folyt.... (Most találkozom Sillia férjével :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="orsi777"]B írta:orsi777ond

Viccet félretéve, a Kopaszi gát nekem szimpatikus, mondjuk a férjem biztos hamarabb odatalál a Városligetbe. Milyen messze van a Kopaszi gát?

Tőlem kérded!? Én még a büdös életben nem voltam ott, csak múltkor kerestem róla légi képeket a Google-lal. Onnan nézvést szép. :lol: Talán a XI.kerületben van, asszem. Ancsurti vetette fel elsőként. (Ezúton jegyezném meg, hogy a szabad emberi jogok és a jogegyenlőség nevében határontúli olvasóink is szavazhatnak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

[quote="orsi777"]A írta:orsi777ncsurti

Igen a mai technika, mit nem tudnak már csinálni. Pont azon gondolkodtam, ha élne Elvis, a mai zeneivilágban is megállná a helyét ezzel a hanggal. Ő a KIRÁLY.

Őszintén szólva nem néztem végig a videót, csak egy kicsi tekertem bele, hogy lássam hol a turpisság. Okosabb nem lettem, de én egy mikrofonzsinórt vélek felfedezni, ami hozzá kúszik. :roll: :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiMásodik bekezdésedre:
Na pont itt a bibi! Mert apám jön hozzánk vasárnap Németországból, először életében. Így illene őt körbevezetni. De mivel nem leszünk itthon a hétvégén, a ruhák állapota meg változatlan, nem tudom hogyan oldom meg a dolgot :roll: . Verzióim:
- Apukám, ez itt a gardrób, de sajnos bezártuk a kulcs meg elveszett!
- Itt van a gardrób, ahol minden katonás rendben van! Nagyon szép...Hidd csak el!
- Sajnos a gardróbban egeret láttam egyik nap, így szét van fújva méreggel. Szóval vagy ezt nézed meg, vagy a gyereket!
- Te Ricsi, mi ez a szoba itt, ez eddig is itt volt?!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...Vagy egyszerűen csak átugrom, mintha nem lenne!
:lol: :lol: :lol:

Te nagyon hülye! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Akkor ha te sem tudod hol van , akkor menjünk oda. Már 2 szavazat a Kopaszi Gátra

Kép
Kép
orsi777

Miből lesz a cserebogár :wink: ?

"Sziasztok!

Most kissé elbizonytalanodtam. Lehet, hogy nem volt teljesen okés amit írtam?
Szóval, ha TUDOM, hogy mi a baja (éhes, feszíti valami a hasát, stb.), akkor persze csitítgatom, mást nem tehetek. Aztán, ha megoldódik a probléma, akkor már semmi baja nincs, kerek a világ. De ha csak azért sír, mert kell neki a társaság, akkor két eset van. Ha szakaszosan sír (többet van csendben, mint amennyit nyüszög), akkor tuti nem komoly, csak "tesztelgeti" a környezetét. Ha rájön, hogy ez nem jött be, akkor nekiáll egyedül játszani, tök jól el van. De ha folyamatosan nyomja, akkor mihelyst lehet felveszem, de tény, hogy nem öt perc után. Nem kínozni akarom, de valamikor egész egyszerűen nekem is muszáj pédául kajálnom. És teljes mértékben csak kb. 20 percet képes nélkülözni, aztán ha már legalább a hangomat hallja, akkor még nyerek max. 10 percet, utána már látnia is kell. Ez kb. megint 10 perc fórt jelent, aztán tényleg nem lehet mást csinálni vele, mint kézbe venni. Ezután már nem tehetem le, mert rögtön reklamál. (Napközben már nem hajlandó aludni, tehát ez sem játszik)
Biztos, én vagyok a béna de ebben az ominózus 30-40 percben képtelelen vagyok megkajálni, mosást indítani (ami haladós lenne, ha lenne... ), 1.0-ás szinten elfogadható emberi külsőt varázsolni magamnak (max. 5 perc!!!!!!!!!!!!!!!!!!), mosogatni, meg miazmás. (Takarításról már nem is beszélve... )
(Amúgy, most is csak azért tudok ennyit írni, mert alszik a babakocsiban)
Ezért tettem fel a kérdést, hogy ti hogy csináljátok, illetve milyen trükökkel tudjátok őket "leszerelni".
(Mindazonáltal én ezeket a sírásokat nem igazán nevezném hisztinek. Az valami olyasmi nálam, amikor tutira semmi baja nincs, már mindent megtettél, amit csak lehetett, és csak azért ÜVÖLT hangszál szakadásig, mert csak. Hiába veszed fel, játszol vele, meg amit szeret.)

A hozzászólásaitokat látva úgy tűnik megint bebizonyosodott, hogy nincs két egyforma gyerek.

(Amúgy, most voltunk doktor néninél. Múltkor azt hittem tévedtem, de kiderült, hogy mégsem hallottam félre: ahhoz képest, hogy mindig engem cseszeget, hogy mennyi a súlya [4250 gr, és 60 centi 3 hónaposan], ő rendre 1-2-3 dekával kevesebbet ír fel a kartonjára. Nekem meg mindig azt mondja, hogy "Jó-jó, de azért még mindig határon van." Bocs tudom, hogy nem szoktatok káromkodni, de ilyenkor mindig azt mondom magamban, hogy: "Anyád..." )

…Amúgy, most kivételesen alszik a kiccsávó. Az utóbi 2 napban kitalálta, hogy lusta cicizni - pedig volna mit - és inkább az öklét gyömködi a szájába, lehetőleg a kettőt egyszerre. A legutóbbi kajálás után egyedül hagytam, kimentem kajálni és motyogatni. Néha visszakukucskáltam, de rendben volt, Némónak magyarázott, nem nyüszögéssel körítve. De ez olyannyira nem volt komoly, hogy az ajtó túloldalán már nem is hallatszott. Nemsokára felkeltem, hogy már pedig evés lészen!...

Kereslet-kínálat, és mégsem annyi...? A minap volt egy kis gond Apával, ezért nem tudtam rendesen szedni a bogyókat, inni a teámat. Eddig 4 More Milk kapszulát nyomtám, és naponta 6 filter Herbalakt teát. Kaja aznap gyakorlatilag nuku. Én aggódni tej miatt, oszt jól meglepődtem, amikor kiderült, hogy jócskán több volt, mint előtte. Addig úgy kellett küzdeni a 120-ért, most meg úgy bevágott 200 felett, hogy csak lestem.
Aztán leesett a tantusz:hiába gyógynövényes mindkettő, és nem ártalmas meg minden, de azért itt is van egy határ , ami felett már GÁTOLJA a tejtemelés mértékét. Próbáld meg te is csökkenteni az adagokat, hátha..."

:lol: :lol: :lol: :lol:

Eme sorok pontosan ugyanolyan korában íródtak Manónak, mint amennyi Hugi most. :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.02 15:46-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"]A írta:orsi777kkor ha te sem tudod hol van , akkor menjünk oda. Már 2 szavazat a Kopaszi Gátra

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Akkor:

Kopaszi-gát: 2 szavazat
Városliget: 1 szavazat

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

A gyerekek tisztán látnak ...

Hogyan döntsük el, hogy ki legyen a házastársunk?
- Olyan embert kell keresni, aki ugyanazokat a dolgokat szereti, mint mi.
Például, ha te szereted a sportot, akkor a lánynak ezt szeretni kell, és hoznia kell mindig chipset. (Peti, 10 éves)

Hány évesen kell megházasodni?
- 23 a legjobb kor, mert addigra már örök idők óta ismered a másikat (Kamilla, 10 éves)

Honnan tudja egy idegen, hogy valakik házasok?
- Szerintem csak kitalálni lehet, pl., ha mindketten ugyanazzal a gyerekkel ordítoznak. (Dénes, 8 éves).

Szerinted mi a közös a szüleidben?
- Egyikük sem akar több gyereket. (Lilla, 8 éves)

Mit csinálnak az emberek a randevún?
- A randi azért van, hogy jól érezzük magunkat, és hogy megismerjük egymást. Még a fiúk is tudnak mondani valamit, ha elég sokáig hallgatsz.
(Yvette, 8 éves)
- Az első randin csak hazugságokat mondanak, ettől érdekesebbnek tűnnek és másodszor is találkozni akarnak. (Márta, 10 éves)

Mit csinálnál az első randin, ha rosszul sülne el?
- Hazaszaladnék, és halottnak tettetném magam. Másnap felhívnám az összes újságot, hogy minden halotti rovatban szerepeljek. (Károly, 9 éves)

Mikor szabad megcsókolni valakit?
- Ha gazdag. (Pál, 7 éves)
- A törvény szerint 18 éves korodig várni kell, ezzel nem packáznék.
(Misi,7 éves)

Házasnak vagy egyedülállónak jobb lenni?
- A lányoknak jobb egyedülállónak lenni, de a fiúknak nem. A fiúknak kell valaki, aki takarít utánuk. (Anita, 9 éves)

Hogyan működhet egy házasság?
- Mondd a feleségednek, hogy jól néz ki, akkor is, ha ronda, mint egy busz.
(Ricsi, 10 éves)

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Dénes, Lilla, Misi, Anita ,Ricsi: 10 pont! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Bond

Ijesztgetős video :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Megy a szavazat :arrow: Kopaszi-gat :wink: :wink: :wink:

Lelohely:Lagymanyosi hid labanal,budan.......a rakpart ahogy atmegy a hid alatt,a Budafoki ut iranyaba,ott kell lekanyarodni balra...
(nincsen jogsim,es par eve voltam ott utoljara,de nem valtozhatott.....max.nem tudom leirni pontosan...de nem bonyolult....)
Nyusziek jartak,ott,gondolom nem gyalogosan.....
http://www.obol.hu/

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiNyusziek jartak,ott,gondolom nem gyalogosan.....

Nyuszi hopp, nyuszi hopp... (Bocs, de nem bírtam kihagyni. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: )

Kipróbáltam: amíg itt szoptatok és gépelek/gépelek és szoptatok elkészül-e a vajon krumplileves magától. Nem. :evil: :evil: Méghogy XI. század, maeg Holdra szállás meg ilyen hülyeségek... :evil: :evil: :evil: ( :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]
írta:
booOrsi
[quote]m írta:i is szoktuk kishuszárnak hívni

:shock: :shock: :shock: az Odettet???

Mér, van több gyerekük is? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Megyek reggelizni és megpróbálom odatenni a levest a híradóig. (Csak tudnám minek nézem? :roll: :roll: Mindig megfogadom, hogy kivágom a tévét a francba, mert csak felhúzom magam a híreken :evil: :evil: :evil: )

Kép
Kép
200907?

Hopp! Hazugságon kaptam magam. :oops: :oops: :oops:
Ma már ettem. 11-kor egy pohár joghurtot, fél háromkor kb. 4 darab kisméretű sajtos rolót és a napi folyadékfogyasztásom is eléri már a 2 decit. Ja! És 4 óra magassábán meg ettem egy szelet bolognai felvágottat, önmaga kíséretében. :oops:

Még a Raiffeisenes reklámhoz akartam írni, hogy nekem a Szigetet reklámozó srácra hajaz ez a KGST piacos fílingű, akkorveszekfelpénzthaleesik típusú helyi menő csávó. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na most már :arrow: kaja, leves. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.02 17:08-kor.

Kép
Kép
200907?

Orsi

Denes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo:en is itt parazgatok a macskaszoron....nyaron ugye nyirtuk a szoruket,de azota nem volt meg ra alkalmunk......valahogy meg kene oldani :roll:
A masik a macskaalom para-nehany szemcset sikerul szethordaniuk a lakasban-ergo a gyerekem avval fog majd jollakni,mikor kis csuszo-maszo korszakaba lep :roll: :roll:
(mint tudjuk jobban nyomjak majd mind a porszivo..... :shock: )

Az agyam az ekezettel "lap-agy" :lol: :lol: :lol:

Czigka:koszi,en is azt szedem neha....

Bond:lam-lam.....azert maskent uzemel a ket gyerkoc :lol: :lol: :lol:
Enyem 20 perceket alszik napkozben :shock: :shock: :shock:
Most en is a csirkedarabokat szuggeralom,hatha tortenik valami.....osszeallhatnanak egy porkoltte......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsurti 2009.10.02 17:13-kor.

Kép
Kép
ancsurti

Es tenyleg :evil: :evil: lenyomott kemeny 15 perc alvast...megint siras van.......na most jol jonne egy boxzsak!!!

Mi a szart kene tennem :roll: :roll: :roll:

Es merges vagyok,mert hideg van.... mar csak 19 fok van a lakasban.....jo lenne ha a tulaj vegre bekapcsolna a futest!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
ancsurti

"Mi a szart kene tennem :roll: :roll: :roll: "

:idea: :idea: :idea: :arrow: szoptatok :!:
(persze megint 2 ora telt el az elozo ota...)

Kint massziv 12 fok,szurkeseg,eso :cry: :cry: :cry: ...........
UUUUUTALOMAZITTENIIDOJARAST!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Rajottem :idea: :idea: egesznap szoptatni fogok :!: :arrow: kozben melegitjuk egymast :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="boo"]
írta:
booTali
én csak olyan helyre szavazok, ahol tudunk szopiztatni!!! tehát zárt, tiszta, meleg, és nem a világvégén van! :wink:
nem tudom, hogy hol van ilyen :lol:

Ezek szerint ancsurtiékhoz nem mehetünk? Kár. :( :( :( :(

Hogyan gyorsítsuk meg a kaja elkészítését, aza Bond tippjei:
1. Akár előző nap ketté lehet vágni a hagymát, a másnapi főzéshez és akkor nem lesz (akkora) sírás-rívás szeletéskor
2. Amikor vízzel engedjük fel a cuccost, akkor élből jöhet a forró víz, ennyivel is hamarabb van meg.
3. Ha szélesebb, de nem magas falú edény választunk, akkor hamarab melegszik fel a víz illetve fő a kaja, mint a hasonló űrtalmú, keskenyebb, de magasabb falu edényben.
4. Utálok takarékon főzni. Inkább magasabb hőfokon, de csak annyira amíg a pont nem fut ki a tető alól. (Esetleg egy fakanalat teszek a fedő alá)
:wink: :wink: :wink:

Reggeli megvolt, ebéd rotyog és még 10 percet láttam a híradóból. F@sza vagyok. 8) 8) 8)

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 13:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="boo"]
írta:
boogépelésem már megint tele elütésekkel :evil: ennek az lehet az oka hogy az állammal tartom a cumisüveget :roll: :twisted:

Szoptanít 2.0 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nem láttam az IKEA-s reklámot. Legalábbis nem rémlik. :roll:

Kép
Kép
200907?

Okos könyv:

http://dm-drogeriemarkt.hu/content/ab/nevelesi.html

ancsurti! :)

Én macinaciban nyomom most, nyakig beöltözve, plusz kenguru és így is csak egy lépéssel vagyok hátrébb a fagyhalál küszöbétől. Ehhez képest Apa egy szál vékony polóban és alsónadrágban van. Slussz. 16,5 fokban. :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

[quote][ írta:url]boo írta:

Orsi
Idézet:
mi is szoktuk kishuszárnak hívni

az Odettet??? [/url]

Bond írta

[url]Mér, van több gyerekük is?[/url]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Boo

Mert Odett apukája a nagy Huszár :wink:

A baba 36+4 naposan született, nagyon picike a baba 1850 grammal és 43 cm -esen született.

Képzeljétek most kaptam a páromtól egy netbook-ot, I am happy :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.10.02 20:11-kor.

Kép
Kép
orsi777

Jelentem:rendrakva,kajamaradek eltuntetese,elmosogatva,porszivozva,(a futonyilasok is szigoruan!!!)
Meg mindig nem engedelmeskedtek a csirkek... :?

Boo:nem mondod hogy menstrualsz???? :shock: :shock: :shock:
Hu wazze!!!Nemakaroooooom!!!!

Fazol szopi kozben? :roll: Nekem meg mindig akkor van melegem...mint az elejen...meg mindig a hormonok.....

Bond:Johettek......zart,tiszta,este mar lesz futes(apa igerte,megfuzi a tulajt)vilagvege... :roll: attol fugg honnan nezzuk :roll:
Es talan meg kaja is lesz :wink:

A vizet en is forron adom a kajahoz :wink:
Ha kette vagom elozo nap a hagymat,akkor elillan az ereje? :roll:
Meg jo hogy a csirket elovettem tegnap a fagyobol :idea:

Tabati:milyen volt a babamasszazs????

Kép
Kép
ancsurti

Remelem nemsokara kapok maaaaa egy szobabicajt :roll: :roll: :roll: :roll:

Nekem a hatamon is van,a karomon is van....osszessegeben vagyok egy paca :cry: :cry: :cry: :cry:

Itt van egy konditerem a sarkon tul....de hat meg nem mehetek....

Boo,szolarium:engem apa elkisert,rajta Hangi kenguruban...kellemest a hasznossal...seta kipipalva,amig napoztam,ok kint szorakoztattak egymast....mindossze 10 peercet voltam.

Orsi:Apa naggyon kedves!!! :wink:

Kép
Kép
ancsurti

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiBoo:nem mondod hogy menstrualsz???? :shock: :shock: :shock:
Hu wazze!!!Nemakaroooooom!!!!

Neked nem mindegy, hogy mikor menstruál? :roll: :roll: :shock: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiHa kette vagom elozo nap a hagymat,akkor elillan az ereje? :roll:
Meg jo hogy a csirket elovettem tegnap a fagyobol :idea:

Igen, elillan. De ne félj, a csirkék nem kapnak szárnyra. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti

[quote]a írta: futonyilasok is szigoruan

Ez már megint komoly fejtörő volt.
Nem értettem hová futnak és miért a nyilasok :shock: :shock: :lol: :lol:
Vendég

Bond irta,19:02-kor:Reggeli megvolt, ebéd rotyog és még 10 percet láttam a híradóból. F@sza vagyok.

Nalatok is idoeltolodas van??? :roll: :x :lol: :lol: :lol:

Dehogy mindegy :evil: :lol: .....o szult aszinte a legkesobb,es maris???Tehat akkor varhato nalam is nemsokara???
Tegnap amugyis azt hittem....borotvalkoztam-megvagtam magamat eszrevetlen-tisztasagimat latvan :shock: :shock: :shock: huuuuu mar azt hittem,de szerencsere nem!!!

Csirkek nem is kaptak szarnyra,most eroszakkal kell a fazekba kenyszeritenem oket,konnyes szemmel.(hagymavagas utan vagyok....)

Sillia:nem lehet egyszeru engem olvasni...... :lol: :lol: :lol: Ha massal nem,evvel elgondolkodtatok legalabb :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
ancsurti

25 perc alvas :shock: :shock: :evil: :evil: :twisted: :twisted:
En menten megzavarodok!!!!!!!!!!!!!!!!

De legalabb a csirkek a fazekban vannak :?

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

Mondtam én azt, hogy a GMT+1 órában értendő az időzóna? :roll: :roll: :lol: :lol: (Amúgy ez nekem is eszembe jutott, hogy nálatok most kb. tényleg ennek van itt az ideje. :oops: :oops: :lol: :lol: )

Csajok! Ti tudjátok, hogy melyik a fazék és melyik a lábos? Én mindig összekeverem őket. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

[quote="sillia"]A írta:silliancsurti

[quote]a írta: futonyilasok is szigoruan

Ez már megint komoly fejtörő volt.
Nem értettem hová futnak és miért a nyilasok :shock: :shock: :lol: :lol:

A magyarok nyilaitól ments meg uram minket! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Szerintem:fazek=nagy meretu;labos=kismeretu :roll: :roll: :roll:

Igy delutan 3/4 3 fele illett mar feltenni foni a porkoltet..... :wink:
A reggelim kb.a kopaszi-gatas szavazatom kornyeken lehetett....

Kép
Kép
ancsurti

Bond:Hogy a pocsbe kell az idezeteket igy beszurni???
Nekem nem sikerul.....

Kép
Kép
ancsurti

Beszarok!!!
Az iwiwen ilyen klub van:banantaszaranalbonto egyenek klubja :shock: :shock: :shock: :shock:

Sillia:na ezt sikerult megfejtened?? :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Boo,

Köszi, a tippet is, de azt hiszem nem szívesen látnám kisbabámat egy repülő oldalán. :roll: :lol:

Igen a Pataki Zita volt, ha jól emlékszem, mert sokszor csak háttérzajnak megy a tv.

Én már napokkal ezelőtt bekapcsoltam a fűtést napközben is, hajnalban meg a termosztát simán elindítja...hiszen már itt van ez a fránya október... :cry:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Merion:ne maaaaaa...ha nem mondod hogy oktober van...eppen azon gondolkoztam ma,hogy basszus,szeptemberben futeni kell mar???
Latszik hogy itthonulo kismami vagyok.... :oops: :oops: :roll: :roll:
Es azon is gondolkodtam,hogy az itteni termosztat miert nem erzekeli a hideget,mikor ejjel 6 fok van,nappal meg 12 :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!
Tök változó, hogy kinek mikor jön meg, valakinek egészen a szoptatás végéig meg se jön.

Bond!
Mit szóltál volna a marhahús levesemhez, amit ma 6 órán keresztül főztem indur-pindur lángon? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt csak kuktában lehet felgyorsítani, annak meg nem olyan az íze...

Holnap jön a család, úgyhogy ma megcsináltam a levest, meg a piskótát megsütöttem a gyümölcstortához, így holnap már csak a főételeket kell megfőznöm.
Meg csináltam pizzát ebédre, mert reggel megkívántam.
Meg mostam két adagot is.
Egész sokat haladtam ma. (most meg is veregetem a vállam
:lol: :lol: :lol: )

Barátok közt: Kinga stria elleni krémet kapott Gézától.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond!
A múltkor írtad, hogy van tégelyes fürdetőkrém is. Nem tudom, hogy mire írtad, de mi is azt használjuk. Csak én nem szeretem, mert úszkálnak a krém darabkák a vízben, ezért én "tusfürdősítem" vízzel, és egy pumpás adagolóba raktam, így olyan mint egy nyomós tusfürdő.

16,5 fok?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Az már fagyhalál nekem!

Nálunk 21-22 fok van, és full beöltözve vagyok itthon.

Boo!
És ha betakaróznál szopi közben? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gabi!
Ha amúgy is szoktál edzeni, akkor nyugodtan csináld, úgyis érzed, ha már annyira égnek az izmaid. Szerintem egy kis hasprés simán belefér, attól nem apad el a tej.

Én valamelyik nap a Petrával csináltam néhány gyakorlatot. Olyan édes volt, különösebben nem volt boldog, de érdeklődő volt mindenesetre. Nem nagyon értette a dolgot, de majd megszokja.

Kép
katy76

Bond írta

[quote][ írta:size=59]Csajok! Ti tudjátok, hogy melyik a fazék és melyik a lábos? Én mindig összekeverem őket [/size]

nem tudom, de engem így is úgy is csúfóltak a suliban :( :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Basszus csajok, szerintem ne kísértgessük itt a sorsot. :roll:
Az imént kapkodtam ki a mosógépből a cuccot, kevés hely híján eléggé szerencsétlen pózban. Hallom Manó hangját: én, én is! Felegyenesedek kezemben egy rakat ruhával, hogy kilépjek a fürdőszobából. De elbotlok valamiben: Manó ott állt a lábaim alatt. Először nem is tudtam, hogy mi történt csak zuhantamban láttam és igyekeztem nem rá esni. Reflexből sikítottam, úgyhogy szegény gyerek nem is attól fakadt sírva, hogy seggre esés után hanyatt esve beverte a fejét, hanem ijedtségében.
Hamar megnyugodott, de hülye vicc volt. :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Ma már ne csinálj semmit, ez nem a te napod.

Kép
Kép
orsi777

Bond!
Szegény Manó! És Te, túlélted?

Ancsurti!
Én speciel kiolvasni sem tudom, amit írtál, gőzöm nincs, hogy hová kéne ékezetet pótolni. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Orsi!
Fazéknak vagy lábosnak? :roll: És miért???

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: