Sziasztok,
Bex!!!Nagyon drukkolunk ,hogy mihamarabb felépülj!!! Anyukád előtt meg le a kalappal, büszke lehetsz rá is nagyon!!!
Rita, Máténak jobbulást!!!Remélem semmi komoly.
Mi most lábalunk ki a náthából.....már csak reggel 6-kor kell kiszippantanom az orrát, de látnátok azt az üvöltést!!!
És küzben olyan vörös, mint egy homár, akit bedobnak a forróvízbe ( hülye egy hasonlat, de tényleg)
Alvásilag nagyon szerencsések vagyunk, kb. olyan a ritmus ,mint madaréknál. 9kor alvás, 1 vagy fél kettő ébredés, gyors szopi, fél 6-kor újra ébredés, szopi, alvás!!!! ( remélem így is marad, vagy még jobb lesz)
Csak én vagyok bolond, mert nem megyek aludni időben, hanem beszélgetünk apával.reggelre meg tiszta kóma vagyok..
Kriszti ,nekem is nandu kendőm van, próbálkoztam az újszülött kötéssel, Somát bele is tettem, de vagy én vagyok szerencsétlen vagy Soma nagy hozzá....lógott benne, mint egy zsák krumpli...

Így ki is vettem gyorsan....
Ébano !!!!Hát megzabálom!!!! De az összes többi kislurkót is!!!
pocakfájás: amióta nem iszom tejet, azóta minden okés!!!
Lányok, köszönöm a névnapos köszöntést!!!
pelenka: nekünk most Pampers van, de bejött a DM-es babylove is!! és azt hiszem egy kis csomag liberot is elhasználtunk.
Kérdésem van: Soma múlt hét óta nem hízott,ez a nátha miatt van? ( úgy érzem szopizik rendesen, és nem panaszkodik ,hogy éhes lenne..)
teszek fel képeket pic-re.
páááááááááááá