A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Barbikám!

Köszönjük az elismerő szavakat!!

Mindig elképedek azon, milyen idióták vannak ott felétek, nem tudom, de mintha nem is ezen a bolygón élnének. Szerintem a gyerek az gyerek, ha megkíván valamit nem fog azon gondolkodni, hogy ez most milyen ciki... és igazából az a bunkó, aki ezt sértésnek veszi vagy akárminek... hihetetlen. Én előre szólok, hogy nem fogom a lányomat ilyen erős korlátok közé szorítani, így ha valamelyikőtök gyerekétől elvesz valamit, bocsi érte. :)

Egy kérdés, van olyan rajtam kívül, akinek nem jött meg a szülés óta? Kicsit kezdek izgulni...

KépKép
columbine

Csandi! Esetleg a holnap is jó lenne?

Megyek a munkahelyemre. kb. 10 és 2 között leszek ott.
Vendég

beleki, jó lenne, de bejelentkezett az apai nagyi és nem mondanám le mert nehezen mozdul ki és ez jót fog neki tenni.sajnálom, de legközelebb is szólj, hátha :roll:
Vendég

Sziasztok!
Felícia, azt hiszem veled kezdeném! 5 évvel ezelőtt még baromságnak tartottam az internetes társ keresést, de egyre szaporodnak körülöttünk azok a párok, akik így ismerkedtek meg, és neke
ők a bizonyíték, szerintem próbáld meg! Bár sosem beszélsz róla, de remélem vannak olyan jó barátok körülötted , akik segítenek ezeket a dolgokat feldolgozni, mert hirtelen annyi minden történik veled, ez mindenkit megviselne! Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de szerintem túl sokat már ne várj tőle, legfeljebb majd kellemesen csalódsz, de lépj tovább, és éld az életet, mert neked is csak ez az egy van, ahogy mindenkinek!

Koadri! Nagyon örülök a jó híreknek, sajnos a rosszaknak kevésbé, nem sok tapasztalatom van szürkehályog terén, milyen más lehetőségek vannak?

Panna: dehogy voltál sok!!! Én imádtam! :) a törppuszi imádnivaló!

Barbi: szerintem szuper lesz ez az ovi, ha elkészül, Regő csuda jó fej!
Imi sztorija nem semmi! Anyukára no comment, a tanítónénin meg meg sem lepődök :( egyébként látsz azóta változást?

Ági, üdv a klubban:) Lilinek gratula, már jár is a hercegnő? Szuperek a képek!

Elküldöm mielőtt elszáll ...

<
sziszka78
Tolna

A háti hurcolóra akartam még írni, hogy azért az sem kis befektetés, én 20000 alatt nem láttam, amikor vettük!

Boni, nekünk van fellépőnk, de nem használjuk még!

Adri, Dorca képeit elfelejtettem az előbb megdícsérni! Nagyon édesek, és milyen göndör hosszú haja van! Nagyon tetszik!

Ágikám, nekem napra pontosan egy évre rá, ahogy Málnus megfogant, megjött...

Nemrég jött haza a gépünk, megpróbálok feltenni képeket!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ágicám!

Én se kapkodtam el ciklus tekintetében, de Augusztusban volt az elsö és ahogy szokott, 28 napra rá a második, de remélem több már nem lesz, vagy mégis? 2 hét múlva minden kiderül... :)
maass

Sziszka!

Sajna nincs más lehetőség szürkehályog esetén :cry:
Málnusnak pedig innentől már remélem figyelmesebb lesz az őrangyla, mert mostanában nagyon rájárt a rúd szegényemre!!!

Akkor Mecsi, Boni!

NAAAGYON jók a mondókák, köszi érte!
Boni, mi nem használunk fellépőt, még semmit nem érnénk el vele sem.

Pocakosoknak írtam még az elszált kevelemben, hogy állítólag, ha apát mond elsőnek a gyerek, akkor fiú, ha anyát, akkor lány utód várható! Nekem eddig bejött, most lány tesó lenne az esélyes - de nem lesz - :lol:
Jó egészséget minden pocakosunknak!!!

Valaki egyszer kérdezte, hogy áll az építkezés, hát a hajrában vagyunk, csak a nyavalyás kölcsön nem érkezik már - vagyis a MÁK-os beleegyzés a kölcsönhöz, hogy végre befejezhessük!
Nagyon belefáredtunk mindannyian. 2 fél szobában lakunk 6-an, 2 látássérülttel, akiket az udvarra sem tudok kiengedni, a maradék szoba raktár!

Itt tartunk:
Kép Kép

KépKép
koadri

Adri, nagyon jó hírt hoztál!! :) És nagyon édesek a képek, Dorca haja tényleg cuki! :) A műtéttel én is várnék, igazatok van.

Ági, olyan Lili mint egy játékbaba, nagyon aranyos! :)

Barbi,
tényleg érdekes a másik anyuka hozzáállása, biztos azt hitte gondolatolvasó vagy... :(

Mazska
, majd írd meg kérlek a címeteket, vagy ahol leszünk! Köszi, és megyünk. :)

k.a.t.i.c.a

Adri, szerintem gyönyörű lesz a házatok, nekem már így is nagyon tetszik!

Kép
felicia

Sajnálom.

Adri sajnálom a szemecskét. és az építkezés befejezéséhez kitartás! szép lesz ha elkészül.

Ági szoptatsz ,még? mert akkor teljesen normális..Kicis lányoid nagyon édes lila ruhás hölgyként

FellépőZsiga hurcolássza és rájött hogy felér dolgokat

:lol:

ja bili képzeljétek, nálunk abszolúte nem jön be, de amiatt mert idegesíti,hogy nyomja a lábát. pedig már volt hogy kaki és pisi is volt benne. :lol:
most tesóméktól kapott egy fellépős wc ülőkét, náluk is a kicsinek az jött be. hát kiváncsi leszek. :roll:
Vendég

Adri, nagyon szép kis ház lesz és látom még rengeteg a munka.nagyon nehéz lehet, de tarts ki, minden nappal közelebb jutsz a végéhez!!
Barbi, én eddig sem voltam oda a német mentalitásért, de ez az anyuka bebizonyította, hogy nem kell születettnek lennie ahoz, hogy hülyén fogja föl a dolgokat.én a hajam tépem az ilyenektől!!nem gondolkozik?

csajok van 10db úszópelusom eladó, ha érdekel valakit esetleg, nektek 1000,-huf, jó??
http://www.vatera.hu/huggies_10db_uszop ... 60510.html
Vendég

Kedves Petráinknak
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt!

Először is nagyon boldog Petra napot!!!

Csandi, mikor találkozunk? Én még lógok neked a pólópénzzel, nem felejtettem ám... :oops:

Köszönöm a hozzászólásokat ciklus ügyben, azt hiszem még várok egy-két hónapot, mert tényleg eléggé sokat szopizik Lili, lehet hogy ezért.

Lilike most kezd járkálni, már jó pár lépést megtesz egyedül, kis babakocsijával meg szinte szalad, köszönöm Boni a tippet, tényleg szuper jól bejött!! Bilizni mi is próbálgatunk, de egyenlőre csak üldögél rajta és mesét néz vagy ilyesmi, úgy olvastam, hogy még nem tudják kontrollálni, addig nem is akarom ezzel stresszelni, nehogy elvegyem a kedvét. Ismerkedjenek csak, sok közös órájuk lesz még :)

Adri, nagyon szép lesz a ház, jól látom, hogy tornácos, parasztház? Imádom az ilyet!! Hol építkeztek, lehet hogy írtad már, csak én lemaradtam! :oops: Nagyon szuper, hogy végre jó híreket is kaptatok az orvosoktól!!! Annyira édes ez a kislány!!!

KépKép
columbine

sziasztok lányok!

én is vagyok ám, csak nem túl jó passzban!

szerencsére tegnap nekem is megjött végre a 37. napon... de a dokitól (endokrinológus), nem kaptam jó híreket. így most nagyon el vagyok kenődve! :(

szerdán úgy néz ki, hogy elmegyek egy félig magán rendelésre az I. női klinikára, hát kíváncsi leszek, hogy ő mit szól majd a leleteimhez! igazából bízom abban, hogy mivel nőgyógyász is, így sokkal jobb hozzáállása lesz a kistesó témához! mindegy, majd szerdán, vagy csütörtökön referálok nektek...

Petra, nagyon boldog névnapot!!!!

Adri, annyira édes Dorcád! és a házatok. eszméletlen klassz lesz! már most is nagyon szép!

lehet, hogy neked tényleg csak a szopi elhagyásával fog megjönni. nekem is azután 1 hónappal jött meg kb., miután Benit elválasztottam, pedig már sokszor csak 1x-1x szopizott egy nap addig is... és nagyon ügyes a lánykád, ahogyan segít neked a főzésben!

Ági, Lili is tünemény, és tényleg olyan, mint egy játékbaba! olyan szép kis pofija van!

Boni, Zsigid édes lehet! mi még nem bilizünk, bár vettem egy pár hónapja. az én gyerekemnek valami olyasmi bili kellene, amire rá lehet kötözni! :) 1 perc, áhh, 1 mp nyugta sincs! :)

fellépőnk még nincs, így is mindenhova felmászik! olyan helyekre is, ahova még létrával sem lehetne... főleg egy ilyen kis tökmagnak! :(

Barbi, szép lesz az ovitok! de az a kanadai anyuka... áááá! kész van szegénykém! nem is tudom, hogy mit gondolt!? sajnálom, hogy ennyire nem tudnak az emberek kommunikálni a másikkal. vagy lehet, hogy azt hitte, hogy azért kunyizza el Imi az uzsonnáját, mert nem szimpatizál a kislányával!? mondjuk az jó buli lett volna, ha cserélnek kajcsit! :) nálunk a suliban ment az ilyesmi... :)

a lóvé megvan részemről, majd, ha lesz motyó errefelé, akkor adj füstjeleket légyszi!

Aproo, a keddet majd megértekezzük!!!

Felícia, szerintem nyugodtan regelj. annó én is voltam fent ilyen oldalakon, de végül nem ott talált rám a szerelem, de ez már egy másik sztori! :) a férjedet változatlanul nem értem, de szerintem nyugodtan éldd a saját életed! és légy nagyon boldog Dáviddal az oldaladon! ;)

hát, részemről ennyi!

sophie27

jaaa, és láttam ma Rizsimamit az RTL Klub reggelijében! ;) nagyon csinos volt, de sajnos Csengi nem volt vele, vagyis nem láttam... egy jótékonysági ügy révén volt képernyőn!

sophie27

Petra, boldog névnapot!
Zsófi és Sziszka, köszi a bíztatást. Tegnap este már meg is volt az első randim. Kellemesen csalódtam, imádta Dávidot, majdnem többet foglakozott vele, mint velem... :lol:
Minden tekintetben szép és jó lenne, mint a mesében, már meg is találtam volna az igazit, csak éppen testileg nem vonzódom hozzá, pedig még jóképű is, és ez gondolom nagy baj...(van rajta pár kiló felesleg, és ez engem nagyon zavar, a párom vékony, mint én, testesebb, pocakos pasival el sem tudnám képzelni...).
Hozott egy szál vörös rózsát, kibiggyesztettem az asztal közepére, kiváncsi vagyok, párom mit szól hozzá, hogy tegnap este randim volt... Az az utolsó módszer, a féltékennyé tevés, amit még nem próbáltam, a többi már szinte mind kipipálva.
Persze, ha nem érinti rosszul, sőt, még örülni fog, hogy találtam valakit és boldog leszek, nekem fog jobban fájni, de ez van. Én már itt nem veszíthetek szerintem semmit...
Amúgy ma párom hívott, mondta, akkor menjünk sétálni, meg játszóházba.

Kép
felicia

Zsófi, mit mondott a doki? Miért gáz a kistesó? Vagy megint le vagyok maradva valamivel? Nagyon drukkolok , hogy összejöjjön! Ne szomorkodj!

Felícia, nagyon nehéz a helyzeted, de szerintem ne azért keress pasit, hogy féltékennyé tedd a férjed! Egyrészt ez nagyon tisztességtelen a harmadik féllel szemben, másrészt, nem old meg semmit. Ha rám hallgatsz, megvárod a végét ennek a kapcsolatnak és ha tudsz őszintén mást szeretni, majd csak akkor kezdj a keresésbe. Addig csak szenvedést okoz mindenkinek. Legyél türelmes, amíg foglalt a szíved, nem lesz helye másnak úgysem. Hidd el, tudom miről beszélek.

KépKép
columbine

Ági, félreértettél, az, hogy kiváncsi vagyok, hogy esetleg féltékeny lesz-e, az egy plussz dolog, de messze nem ez volt a célom a regisztrációval. Ez csak utólag jutott eszembe. Ennyi erővel vehettem volna magamnak is egy szál vörös rózsát, nem? Vagy felhivathatnám magam telefonon amikor ott van, az egyik férfi ismerősömmel, és megbeszélnénk egy randit, stb.
Amúgy éppen ma hívott harmadjára, a munkája miatt Sopronba kellene mennie egy fél napra, és vagy ma megy vagy szombaton. Szombaton úgy volt megbeszélve, hogy a szüleihez utazik haza. De inkább őket mondta le, mint minket, a mai programot.

Kép
felicia

Zsófi!Fel a fejjel!Melyik dokihoz mész?
l.veronika

Sziasztok!

Nagyon Boldog Petra napot kívánok!!!!

Zsófi, kicsit elszomorítottál? Mi a baj? Vagy nem akarsz róla beszélni? Nagyon várom a fejleményeket!

Adri, nekem nagyon tetszik a házatok, olyan jó formája lett, persze van még rajta meló, de megéri :) Kitartás hozzá!

Málnus Bili téren Beni2, egy pillanatra sem hajlandó megülni rajta, és erőltetni én sem szeretném, játszik vele, pakol bele, hurcibálja, de ennyi....

Csandi, nem is kérdeztem, hogy odaért a póló pénz? Még a nagy tali előtt elutaltam! Azóta is mindenhol sikert aratunk az oroszlános bodyval, csak azt sajnálom, hogy már kezd kopni róla, igaz sokat is használjuk...

Katica, megkaptam az smst, oké :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Aki nem bírja a csúnya látványt, az gyorsan lapozzon lejjebb!!!

Kezecske:

Kép

<
sziszka78
Tolna

ja, tényleg, az oroszlános pólót én is akartam írni... pedig mi még csak sokat sem használjuk. kb. 3x mostam ki, mindig kifordítva, max. 40 fokon, és nekünk is kezdett kirepedezni a minta! Cs-andi, nehogy félre érts, nem a technikával volt a gond, inkább a fólia és a póló kapcsolatában keresném a hibát!? :( de ez van. most már tudjuk, hogy hogyan kell csinálni, aztán lehet próbálkozni!

Csimby Petrának is nagyon boldogat! ;)

amúgy, amit én vasaltam Beni kis barátnőjének ilyen oroszlánosat, az már a mosást sem bírta ki kb... pedig mindent úgy csináltak, ahogyan kellett! lemálott az egész minta cafatokban a pólóról! :(

köszi lányok a kedves szavakat.

akit nem érdekel, az inkább ne olvassa el, mert nem valami érdekfeszítő a nyomorom, de többek kérdezték, így leírom részletesebben ;)

az a baj, hogy a jelenlegi dokim egy vérbeli belgyógyász, őt nem hatja meg, az én "problámám", lévén, hogy rajta akarunk már lenni a gyerek projekten! így most elmegyek egy másikhoz szerdán este, aki nem csak endokrinológus, de nőgyógyász is. (Vera, Szendei György... ajánlották, én nem jártam még nála, nem is hallottam mástól, csak, aki ajánlotta...)

szóval a gond, az kettős. az egyik, hogy júliusban talált valami pajzsmirigy gyulladásra utaló jelet a vérképemben, erre kapom a pajzsmirigy hormonos gyogyit... ez napi 1 bogyi reggel. nem is lenne ezzel akkora gond. de mivel nem tudni, hogy mi a gond a pajzsmirigyemmel, így lekérte most szept.ben a konkrét erre vontakozó hormonokat, de ennek az eredménye még nincs meg! de a bogyit szedjem csak tovább... :roll:
a másik gond, hogy az inzulinom szarakszik. terhelés mellett, a jól ismert cukros lötyi elfogyasztása után, a normál 24-el szemben, az én inzulin értékem 160, vagy mennyi!? :shock: ez ultra gáz, és szerinte ezzel foglalkozni kell. erre is szedek gyógyszert. 2x1-et eddig, de most, tegnap 3x1-re módosította az adagot, úgy, hogy nem is nézett most semmiféle inzulinra vonatkozót a véremben... mikor rákérdeztem, hogy mesélje már el, hogy akkor ez mit is jelent, nekiállt, de közben volt 2x telefonja, 1x bejöttek, és mire újra hozzám fordult, már másról magyarázott. kicsit úgy érzem, hogy én egy vagyok neki a százból. neki nem fontos, hogy gyereket akarok, neki csak az a fontos, hogy fogyózzak, tornázzak, és 3 hónap múlva kontroll. tudom, hogy elhanyagoltam/hanyagolom ezt a rejtett cukorbetegséget, de egyszerűen nem világos nekem, hogy mi az összefüggés a gyerekvállalás, és e között. illetve, hogy mire alapozza, hogy nem elég a gyógyszeradag, és emeli azt, ha nem is vizsgálódott most ebbe az irányba!? szóval kicsit elkeserített, mert eddig azzal riogatott, hogy nagy a vetélés kockázata az én esetemben, most meg már nem is a pajzsmirigyre volt kihegyezve a dolog, hanem az inzulinra. hétfőre kért is nekem egy időpontot a diabetológiára... szóval oda is mennem kell, hogy elmondják, hogy ne egyek édességet, fehér kenyeret. mozogjak többet, stb. (ezeket mondjuk magamtól is tudom, csak nem foglalkoztam vele annyira, mint kellett volna)

és mikor megkérdeztem, hogy mi van akkor, ha mégis próbálkoznánk, arra meg elmondott egy olyan példabeszédet, hogy néha az ember áthajt a pirosban is, de azért megfoghatják, és csak zöldnél lehet menni... oké!

amúgy a történethez hozzátartozik, hogy 2007-ben is ugyanezekkel a gondokkal jártam nála (vagyis már 2004 óta ő kezel), és mikor kiderült, hogy terhes vagyok, akkor felhívtam, és mondta, hogy "ugye tudja, hogy nem ezt beszéltük meg", aztán fokozatosan leállított a gyógyszerekről, de ennyi. egész terhesség alatt nem kívánt látni, szülés után is azt mondta, hogy majd, ha már nem szoptatok, akkor menjek, addig nincs értelme, szóval akkor nem tudom, ha addig nem volt baj, hogy szar a pajzsmirigyem, meg az inzulinom, akkor most miért!? lehet, hogy csak én akarom nagyon kistesót, illetve van rajtam egy görcsös kényszer is, mert a 3. évben már nem tudom bevállalni, hogy itthon maradok, és a két gyerkőc között nem akartam visszamenni dolgozni, de lehet, hogy én vagyok a hülye! :( örülnöm kellene, hogy van egy egészséges, okos fiacskám, nem itt siránkozni, és stresszelni magam...

bocsi, hogy ennyire bő lére eresztettem!

azért a szerdai napot nagyon várom, kíváncsi leszek, hogy ez a doki mit mondd, és hogyan áll hozzá a kérdéshez...

ennyi.

sophie27

Sziszka! jajj Drága Málnuska! Sok sok gyógypuszi a pici kacsójára!!!

sophie27

Felícia, nem értettelek félre, minden sorodból az tűnik ki, hogy még mindig nagyon szereted a férjed, így nem lehet másba beleszeretni, erre gondoltam, maximum megbántani lehet. Bocs, ha bántó a véleményem, nem ez a célom, segíteni szeretnék.

KépKép
columbine

Zsófi!
Nála szültem Bencét!(este irok privit)
vera
l.veronika

Huu, Málna keze!!! :shock: Nagyon sok gyógypuszi !!! Szegényke :(

Zsófikám! Egyáltalán nem unalmas a problémád! Az orvosokról annyit, hogy szarnak a betegekre. No comment.
Magadra viszont tényleg nagyon kéne vigyáznod, ezek nagyon komoly betegségek, remélem ez az orvos már tényleg rendesen foglalkozik majd veled! Nagyon szorítok, hogy csupa jó dolgot mondjon, és légyszi számolj majd be, hogy mi volt, engem érdekel, akár priviben is, ha nem szeretnéd közzé tenni.

KépKép
columbine

ja, és még egy dolog, velem kapcsolatban... nem nem értem, hogy miért fontos az, hogy én jól legyek, mielőtt babát vállalok, és nem akarok belemenni olyasmibe, amivel árthatok egy kis léleknek, vagy magamnak, csak egyszerűen bosszant, hogy nem értem, hogy mit miért kell csinálnom, vagy tennem! ...na jó, a fogyást azt értem, de a többit nem... ;)

sophie27

Vera, nagyon várom! de, ha csak Bencét szülted nála, ez nem jelent sok jót... vagy!? :roll: várom a privid! ;)

Ági, köszi! okés! ;)

sophie27

Sziasztok!

Petrák,
Boldog névnapot nektek!!

Ági,
Nagyon édes Lili! Örülök, hogy ismét jöttél és jól vagytok! :)

Szisz,
Hú, szegény kezecske! :shock: :( Gyógyuljon meg gyorsan!!

Felicia,
Szurkolok, hogy találj valakit, akit tényleg teljes szívedből tudsz majd szeretni és ő is téged!

Zsófi,
Annyira sajnálom, biztos nagyon rossz lehet ez az egész szitu! Remélem ez az új doki emberibb lesz! Amúgy van egy ismerősünk, akinek a vércukor miatt nem jött össze baba több mint egy évig de miután fény derült a problémára rendbe hozták és teherbe is esett! Fel a fejjel!

Ja akit érdekel/érint, a legújabb infó a következő baba és munkába való visszatérés, 2 lehetőség van,
A: vagy ahogy betölti a gyerek a 2 évet, utána 180 napon belül szülni (ekkor a régi fizu számít ismét, tehát ugyanannyi fog járni mint most),
B: 2 év után szabira menni, és utána annyi nap meló,hogy meg legyen a 180 naptári nap, mert ha táppénzre mész az már nem jó pénzben!
Nekem fogalmam sincs mit tegyek! Az én esetemben 2011 január 31ig megkell szülessen a kistesó hogy a régi fizut vegyék alapul. Tehát áprilisban már úton kellene lennie. Viszont csak nyár végére terveztünk nekiálni a projektnek, tehát vissza kéne mennem dolgozni kb 4 hónapra hogy jobb pénzt kapjak. Akkor most aki a helyemen van az azért menjen onnan mert én néhány hónapra visszamegyek?? Na de ezt gondolom nem is kéne mondani a főnökömnek, viszont kiszúrni sem akarok vele mert nagyon jól kijöttünk, tehát nincs szíven hazudni aztán meg lelépni. Jaj nem tudom mit tegyek!! Lehet hogy akkor hamarabb jön a tesóka...??

Kép
Kép
dia123

Zsófi!

Én azt gondolom, hogy az orvosod nincs tisztában azzal, hogy mit szeretnél és mi van most Veled és mi a megoldás. Mármint összefüggésileg.

Ha szabad javasolnom, felejtsd el egy időre az orvosokat és a leleteiddel keress fel egy felnőtt homeopata orvost, hidd el 1000* több segítséget tudnak nyújtani, természetes szerekkel.

Pl. a párom tavaly állandóan gyengének érezte magát, fáradt, álmos, ... szóval szarul volt, elment a háziorvoshoz--> vérkép (azt mondta rá az orvos, hogy olyan, mint egy tenyészbikáé, nem volt rajta egy csillag sem, minden normális, elküldte 7 különböző vizsgálatra, az urológiától a pszichiátriáig... semmi, makk egészséges! Erre elment a egészséges élet alapítványhoz és láss csodát, kineziológus és nem tudom ki segítségével 2 hónap alatt teljesen rendbejött. Valami vitamin komplexre volt szüksége, amit az orvosok nem vizsgáltak, ez egy homeopátiás szer volt... szóval no comment.

Ja és mindemellett egy homeopata orvos, komplexen a testet és leket gyógyítja!!! Gondold meg!
Vendég

Jajj Lányok! még valami!

A múltkor írtam, hogy 2 éves koráig itthon maradok, de ma voltam a munkahelyemen és a gazdasági ig behívott, hogy hallotta, hogy mi a tervem, de, kap a főosztályunk egy óriási feladatot és nagyon-nagy szükségük lenne a munkámra. Akár még azt is megoldják, hogy itthonról dolgozzam.... szóval örülök, hogy pénz áll még, majd a házhoz és nem kell kimozdulnom, csak ritkán... De már egy kicsit beleéltem magam, hogy maradok még 1 évet...
Vendég

zsófi, nekem van egy ismerősöm akinek 5 évig nem jött össze a baba és 5 év után derült ki, hogy azért mert cukros!!!!!a hüvely/méh ph-ja nagyon megváltozik és nem tud megmaradni benne a pici élet...
de mondjuk te a szerencsésebbekhez tartozol , mert ha lefogysz akkor már nem lesz cukorproblémád, mert ez a lány nádszáll vékonyvolt és így lett cukros...szóval ezzel még az a baj, hogy a terhesség alatt meg egyébként is bárki lehet cukros, főleg ha eleve van rajta felesleg és ez persze a babát is veszélyezteti, mert rosszúl választódnak ki az anyagok és sokat hízik a baba is.ennek mintapéldája aki minap volt a hírekben a 8kilós csecsemővel :shock: :shock:
mindenesetre azt nagyon remélem, hogy ez a másik doki megfelelően fog veled foglalkozni és segítségedre lesz úgy ahogyan neked is jó.
ha muszály lefogyni akkor ess neki mihamarább, tudom, hogy nehéz, de neked lesz a lehető legjobb és az egészséged már nem csak magadért fontos!!!beninek is egészséges anyuka és kistesó kell!!kérlek, ne hanyagold el magad!!a szétválasztóssal egészen könnyedén tudtam fogyni, pedig nem is tartottam be szigorúan és mégis eredményes volt .szerintem neked is sikerülne, pláne, hogy rohangálsz eleget beni után rendesen, nemde?

ági, én is jövök még egy pólóval neked.én sem felejtettem el...
a többieknek köszönöm az utalásokat, megérkeztek, cupp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.02 18:16-kor.
Vendég

NAGYON BOLDOG PETRANAPOT KÍVÁNUNK MI IS!!
zsófi, remélem nem bátottalak meg egyáltalán nem állt szándékomban, félre ne értsd amit írtam légyszíves :roll:
szegény málnuska, annyira sajnálom a pici mancsát, remélem hamar elfelejti :(
Vendég

Húú de sokat írtatok :shock: :shock:

Üdv itthon Panna én már néztem a nyaralós képeiteket és irigykedtem a pálmafás helyért! Nagyon szép helyen voltatok!
Engem érdekelne hol voltatok szállás stb.... mert mi is tervezünk majd menni oda talán jövőre. Ha van kedved majd priviben irj már róla pár szót, meg képet, mennyire voltatok megelégedve.
Járáshoz gratula Rékucinak! rengeteg dolog történt vele mostanság :D
Járóka nálunk is háttérbe szorulni lehet összezárom , napról napra egyre kevésbé bírja :(
Hihhetetlen hogy Réka így felfogja már hogy mik történnek körülötte.
Törpös kép hol készült?

Felícia ne haragudj de én nem szeretnék belefolyni ebbe a nagy érzelmi kavalkádba. Nem szeretnék rossz tanácsot adni. Sajnálom ami veled történik, nagyon nehéz lehet neked , de sok erőt és kitartást kívánok. Egy biztos a férfiakat sürgetni nem lehet!

Csenge szüretelős képeid nagyon édesek!

Bérlet Bkv N.C. ! Botrány ez az egész úgy ahogy van. Ennyi pénzért ilyen mocsokban utazni. Csak az a szörnyű hogy nem a mi korunkbeliek teszik tönkre hanem az ifj. generáció :cry: :(

Aproo hogy van LEvi most mitől van ez a hányás dolog?

Barbi Szegény Imi ilyen rémálmot én se bírnék vissza aludni.
Az Ovi nagyon szupin fog kinézni a kerttel ha kész lesz!

Sziszka Sajnálom hogy így ért véget egy barátság. :( Málnus keze nem épp a legszebb, de ha meggyógyul majd nagyon cép lesz :D
A szályában már elmúltak a hólyagocskák?

Beleki nekem ilyen van ha épp bevásárlós eset van pik pak beledobom, rengeteg féle képpen lehet hordani Lei-nek is ilyen van ő is nagyon szereti
http://www.vatera.hu/babahordozo_erszen ... 10124.html

Boni drága az Angyalföldi József Attila Műv. Központban voltunk. TÖk szép új épület és nagyon jó volt a foglalkozás csak ne lenne ilyen drága. De sztem bérletet fogunk venni. Hétfőn még nem tudom hogy megyünk e megint.

Még folyt köv. de most ébredt fel a manó 4óta alszik addig nem akart
:shock:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófi!mail ment!
vera
l.veronika

ÁAAAA! Az összes privim eltünt, csak a 2008-asokat jeleníti meg, a többit mintha a Föld nyelte volna el, akármit próbálok is. Most persze nem tudom megnézni, hogy ki mit kért! A mindenit ennek a vacak programmnak! Nagyon dühös vagyok!
maass

Mecsi! Köszi, ugyanezt javasolta Csandi is. No, akkor már kettő az ő javára.... :) :shock:

Csandi! Nem válaszoltam, semmi gond a ma, bementünk ettől függetlenül, de jövőhét elején újra megyek, akkor majd összehozzuk.
Vendég

sziasztok!

Csandi, dehogy bántottál meg! köszi a sztorit! remélem, hogy én tényleg szerencsésebb helyzetben vagyok, de majd elválik! ;)

lányok! köszi a bíztató szavakat és sok infót!

Vera, köszi neked is a mail-t! Kata, neked pedig a homeopata orvos tippet! ;)

Barbi, nem lehet, hogy a bmaass néven kellene belépned!? néha onnan írsz hsz-t... hátha! ;) én állatos kirakót kértem, ravensburg talán, ha jól emlékszem a márkájára.

Kata, egyre szimpibb a melóhelyed! én is bevállalnám az itthonról melózást, de az én munkahelyem nem ilyen jófej... :( tényleg, nem írtad meg, hogy hol dolgoztál azelőtt. vagy nem is szeretnéd!? csak kíváncsi lennék! ;)

Dia, köszi a babás infót!

én el is felejtettem írni, hogy múltkor írtam az OEP-nek levelet, hogy mi vonatkozik ránk... küldtek egy papírt, csomó infóval... sajnos még nem sikerült átrágnom magam rajta, de, ha valaki szeretné, szívesen elküldöm neki mail-ben, csak légyszi írjatok mail-t, hogy arra válaszolhassak... b.zsofiakukacgmail.com

ja, és most a férjem volt kolléganője írt egy sms-t a páromnak, hogy keresnek ugyanolyan pozícióra embert, mint, amiben ez a lány is van, Angliába. most megint előkerült a külföldi munkalehetőség, de nagyon képlékeny még a dolog... jó is lenne. én legalább megtanulnék angolul rendesen, ha minden igaz. de persze lehet, hogy nem megyünk sehova...

sophie27

folyt köv.

Sziszka jó az új avatar képed ! :D

Adri Dorka bébi tündérke :D az alvás kép király! gratulálok alvásához ez nagyon jóóó! Örülök hogy a szeme is jobban van a körülményekhez képest. A szürkehályog is rosszabbodhat?
A házatok meseszép lesz, igazán nagy munkába fogtatok de a végeredény a lényeg!
Nálunk is csip-csip-csóka van :D
Az utódnemével kapcsolatos tapasztalatod ,mikortól számít mikor már tudatosan mondja hogy anya apa vagy csak próbálkozik?

Ági nagyon csinosak vagytok Lilike is óriásit nőtt már és nagyon ügyes! Én is úgy látom mint Barbi hogy Lilike kicsit kikerekedett :D Én ciklus ügyileg nem tudok mit mondani , mert Áron 6hós kora óta szenvedek vele. Bár néha ahogy olvasom Zsófi, Katica és a többiek késői , húzódó ciklusait nem is bánom.
MOndjuk én szedek fogalmazásgátlót ezért fix a ciklusom de nekem ez most így jó.

Barbi furcsa nép között élsz, azt hittem ott azért jobban foglalkoznak egymással az emberek és jobb a komunikáció az emberek között, de egyre jobban úgy látom nem :( Pedig talán ott valamivel jobb a helyzet mint itt.

Zsófi én úgy gondolom jó ha elmész másik dokihoz, de ha a cukrod tényleg ilyen szar muszály vele foglalkoznod ,mert más mellékhatásai is lehetnek. Lehet jobb ha előbb kicsit helyrejössz és majd utána jön a kis tesó.Tudom hogy nagyon szeretnéd de nem fogsz róla lemaradni! Remélem ez a másik doki jobb lesz és emberségesebb, figyelmesebb.
Párom testvére epilepsziás volt , erős gyógyszereket szedett. A doki mondta neki ha gyereket akar keresse meg, gyógyszereket máshogy kell majd szednie. Nem tette, terhes lett, baba szíve nem bírta elment. Hugi immunrendszere felborult , tüdőgyulladása lett. Annyira legyengült a szervezete, hogy a teste nem bírt védekezni stb.. leukémiás lett. Sajnos már nincs közöttünk. Bocsánat a rémisztő sztoriért, de lehet ezért kell figyelni arra ha bajod van , nehogy neked is és babucinak is baja legyen.Persze lehet nincs ekkora gond és ne is legyen de vigyázz magadra és tégy érte hogy jobban legyél!!! :D:D

Dia de mi most elvileg 3évig vagyunk jogosultak otthon maradni a gyerekeinkkel nem? tehát 2011 augusztusáig???!!!!
Így közben érkezhet a tesó is akár vagy most én rosszul tudom :?:
Én muszályból vagy se de 3évig maradok itthon. Áron megy jövő szept.től bölcsibe én meg valami tanfolyamra. Sajnos a casinoba nem tudok visszamenni mert minden terem éjjel-nappali lett és én a családommal szeretnék lenni nem a sok hülyével foglalkozni. Lehet itt én vagyok az egyetlen aki kitöltené a 3évet? :D

Barátnőmnek Szent Imrés orvost keresek aki kedves és megbízható, szimpatikus. Véleményeket telefonszámokat elérhetőségeket kérek ha lehet. Azt hiszem Ági tett csak fel a dokijával anno képet. Babát szeretnének de ezer éve még csak nődokinál sem volt , kész vagyok ettől a nőtöl sokszor olyan felelőtlen. Utálom hogy dumálok neki erről arról és üres fülekre találok sokszor. Szóval ha kérhetném lányok írjatok privit ilyen ügyben nekem lécci lécci köszike!

Mormota főördög 7ig húzta a szunyát most tettem le ,csúszott az egész napunk, most meg még dumál az ágyába . Jön az időváltozás, hihetetlen, hogy mindig akkor ilyen.
Apája pókerezni van szabadnapot kapot, pedig egész héten nem láttuk mindig késő este jött haza, na mindegy. Hétvégén szőnyeget puceválunk, konyhaszekrényt takarítunk nem fogok unatkozni.
Bocsánat ha sok voltam de most 2napig úgyse hallotok rólam :)

Nyugodt éjszakát mindenkinek, szép hétvégét (jó időt mondanak)!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2009.10.02 21:32-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófi, a kineziológusokról én is csak jót hallottam eddig, talán próbáld ki, hátha segít.

Kép
felicia

Jó reggelt!

Sziszka MÁLnus keze jaj jaj jaj ! :cry:

Mecsi
gondolkodok rajta én is. lehet csatlakozok hozzátok ZSigimmel
sógornőt sajnálom
:cry:
Aproo Levi hogy van?

Ági szívesen :lol: Barátnőm kislányának a kiskocsiját Zsiga minden nap elveszi jó pár körre. vicces, ahogy a kis narancssárga babakocsival szeli a köröket a játszón :lol: :oops: ők a Kikában vették micimackós nagyon cuki. és szerintem kislányoknak a legjobb járássegítő :wink:

Zsófi drága! a testsúly nincs arányban a cukorral, de ronthat rajta. nekem több ismerősöm van, akik nádszálvékony, cukrosak. valóban veszélybe kerülhet a a baba.de kis odafigyeléssel lehet szinten tartani, vagy csökkenteni. Nekik babájuk is van .igaz segítséggel. ha ezzel kapcsolatban bármi segítségre van szükséged, csak küldj privit vagy gyere át a Fogamzás/I.inszemesek babásaihoz. többeknek segítettek! és ők szívesen segítenek táplákozási tanácsot adni, illetve szakembert is biztos ismernek. j

és figyelmedbe ajánlom az alábbi intézményt és dr. Tűű Lászlót sok ismerősömnek segítettek itt Neked is fognak!

http://www.mensmentis.hu/orvosaink.html

ölellek!
Vendég

Zsófi!

Én mindenhogy próbáltam, akárhogy jelentkezek be, akármit állítok be, másik program alatt megnyitni, szóval mindent, és mégsincs semmi eredménye. Most vagy találomra elküldöm, vagy nem tom mi legyen. Ha ma még erre járnak az érintettek, legyenek oly kedvesek és ide is írják meg a vágyak tárgyát. Rémlik, hogy mindkét képkukac és a domino, a 3-as kicsi puzzle, a kisegeres és a kutyás játék és még pár dolog elment, de hogy mi? Majd csak lesz valahogy.
Tökéletesen megfáztam én is, de nem is csoda, mert mind a 4 törpém hörög, így jön mindne irányból az áldás. Már fájnak az orrmelléküregeim. Hurrá!
Tegnap több órát kint voltunk a játszótéren a barátnömmel, akit évente kb. csak 1x látok, pedig nem lakik messze, csak komplikált. Amikor elment a nap, olyan hideg és szeles lett az idö, hogy nagykabát ellenére karikásra fagytam. Legalább a gyerekek jól be voltak bugyolálva, ök nem fáztak.

Mecsi!

Nálunk nem keresik az emberek egymás társaságát, nem figyelnek egymásra, tisztelet a kivételnek. A szomszédunk napokig feküdt halottként a lakásában, mert senkinek se hiányzott, elvált, egyedül élt és egy kicsit furcsa, de alapjában véve jó ember volt. Végülis az tünt fel a szomszédoknak, hogy az autója ugyan a garázsban van, vagyis nem utazott el, de nem húzza fel napok óta a redönyt a szokott idöpontban. Mert ilyesmire figyelnek az emberek. Minket is megszólítanak, ha egymásbabotlunk, ha valamit másképpen csinálunk, mint az tölünk megszokott és kérdezik az okát. Összességében a német egy hideg nép és továbbra sem gyerekbarát... :( Kétfajta ember van, vagy aki szereti a gyerekeket és mint fiatal felnött gyerekeket szül vagy mint idös a fiatalokat támogatja, vagy mint fiatal nem akar gyereket, mert magának akar élni és mint idös gyülöli a fiatalokat, beleértve a gyerekeket is.
Tegnap pl. nagyon érdekes volt. Felhívott a 3 gyerekes barátnöm - az aki, a 4. babát elvesztette nem olyan rég - hogy hiányzom neki és találkozzunk, de hozzak biciklipumpát, mert az övével nem tudja felfújni a babakocsi kerekeit. Hát nekem volt pumpám 3 is, de kettöt, a jókat, valami jótét lélek elvette a garázyban álló biciklijeinkröl. A nem igazán jót elvittem, de semmi haszna sem volt. Mondtam neki, hogy sebaj babám, megnézzük a bolt elött parkoló bicikliket és egyiknek csak lesz pumpája. Így is lett, lesett is a feltalálóképességemen nagyot, és elkezdtem pumpálni én az ö kerekeit a kölcsönvett pumpával. Ö meg figyelte, hogy mikor jön a bicikli tulaja. Már azon tanakodtunk, hogy mi lesz, ha egy barátságtalan öreg lesz. Mondtam, hogy a vita elkerülése érdekében nem adom neki vissza a pumpát, mert ha nem veszi észre nincs is gond, ha meg igen, akkor nagy baj lesz. Na jön egy öreg szivar, figyeltem a kocsi mögül és lön a bicikli tulaja. Hát tanakodtam magamban, hogy ez az ember most melyik kategóriába tartozik, de nem tudtam eldönteni. Olyan köztesnek tünt és mint utóbb kiderült, az is volt. Megszólítottam, elnézést kértem az önkényes kölcsönért, elmagyaráztam neki a miértjét és elkezdtem vele egy kicsit beszélgetni, hogy ne bukjon rossz irányba a hangulat. Egész elégedett vagyok magammal, a kisöreg aránylag jól reagált, de mondta, hogy legközelebb a benzinkútra menjünk felpumpálni, mert az jobb és gyorsabb. Hát vannak a belvárosban is benzinkutak, de nem a közelben és ha a telepakolt bébiteherautód kerekei nem bírják, akkor minden méter plusz tolását meggondolod, nem? Na mindegy. Ezen is túljutottunk.
Ma nyugi van, mert egyesül a német nép sokadjára, minden zárva, énis végre pihenhetek. A kis csapatom már éber...
Ma csapok egy nagy sütisütést. Málnás piskótatekercsre fáj a fogam, a gyerekek meg linzert szeretnének. A barátnömtöl kaptam egy cukkinis-padlizsános-darálhúsos quich receptet, azt is kipróbálom ma.
Tegnap a hírek végigböngészése során arra a következtetésre jutottam, hogy nagyon jó dolgunk van. Nincs földrengés, árvíz, háború, stb. a közelünkben...

Na mentem a zsebkendökkel mélyebb barátságot kötni!

Szép napot: Barbi
maass

Zsófi! GKM egyik háttérintézménye Közlekedésfejlesztési Koordinációs Küzpont Vagyongazdálkodási Főosztály a beosztásom: vagyonnyilvántartási és számviteli előadó

Barbi! Én az első képkirakót , amiből 3 db volt, akkor az első 2 játék egyike, dominó szerű, és, ha valaki nem tartott igényt a sokszögű játékra. Köszönöm mégegyszer. JA! viszont én még nem üzleteltem Veled, így fogalmam sincs, hogy mit kell csinálnom. Tájékoztass kérlek, hogy minden simán menjen velem is! :) :) De, ha netán megmarad valami, szívesen átgondolom.
Vendég

Barbi! Nekem is úgy rémlik, hogy bmaass néven voltál!
Vendég

Még valami, tegnap beváltottam a dm-es 100 pontos kuponfüzetet, televan kozmetikumokkal, érdekel valakit???? Ha érdekel valakit, akkor beírom, hogy milyen termékekere.
Vendég

Sziasztok!

Mecsi,
De, mi még itthon lehetünk 3 évet, nem is azzal van a gond. Hanem ha normális pénzt akarsz kapni majd a 2. babóval akkor kell visszamenni dolgozni 180 napot. Ezt teheted a 3. év után is persze. Nem sok embert ismerek viszont, aki a 3. évi gyes összegből kitud jönni. Én is legszívesebben itthon maradnék 3 évig, de ez a havi 80-valahány is kevés, nem hogy majd a huszon-valahány ami a gyes... :roll:

Ja amúgy én is keresek Sz. Imrés dokit, ezt már korábban írtam is de csak Csenge válaszolt, viszont én nem magánrendelős dokit keresek. (Persze nem mostanra hanem majd a kistesóhoz, mivel anyumék ott laknak az Etele úton, így inkább beadnám hozzájuk Virágot amikor menni kell vizsgálatokra stb).

Csenge,
Édesek a képek nagyon!! :)

Zsóf,
Húúú, az tök szupi lenne nektek, ha egy kicsit világot tudnátok látni, és Anglia nincs is olyan messze! :) Viszont arra számíts, ha ott nő fel Beni, nagyon nehéz lesz elszakítani onnan, én már csak tudom. Néha a szívem visszavágyik Floridába, ha nem találkoztam volna annó Csabival, tuti hogy visszamentem volna...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dia123 2009.10.03 09:15-kor.

Kép
Kép
dia123

Gyerekek ma reggel jött a babanettöl egy e-mail és ennek következtében elökerültek a játékos privijeim is. A fene se érti ezt, mert azt írják, hogy e-mailes tájékoztatót kértem új privik érkezéséröl, de ez nem igaz, mert semmit se változtattam, vagy csak nem tudatosan!? Mindegy. Beleki a 6szögesben te nyertél, mert Mazska csak 12 perccel utánad írt, de ö 3 másik dologra is vevö, így gondolom megbocsát nekem, ha elönyödre hivatkozva te kapod a 6szögest, aztán nézek neki is egyet, hátha mákom van.
Vendég

Sziasztok!

Most nem tudok válaszolni, mert rohanok, elmegyünk ma a skanzenba, és készülődöm, de este írok! Mecsi, megy a privi a dokikról, én nagyon meg voltam elégedve, persze csak akkor jó, ha természetes szülést akar.
Sok puszi és szép napot mindenkinek!!

KépKép
columbine

Barbi! Szuper, hogy előkerültek az e-mailjeid... :) és köszönöm...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: