Sziasztok!
Boldog névnapot Petrának!
Gyógytorna: ezek akkor most jó hírek, nem?
Köszönöm a bíztatást, az együttérzést, most egy "kicsit" hűvösebb a hangulat,.kíváncsi vagyok, mi lesz a folytatás. Pedig az az igazság, hogy ha belegondolok, nincs "rossz" életem: van lakásunk - forint alapú hitellel, ugyan, de még megvan, a páromnak is és nekem is még megvan a munkánk, a gyerekeink szépek, okosak, drágák, csak néha én pusztulok bele a gályázásba. (Nem baj, az a lényeg, hogy vasárnap mehet futni a három nagy az 5 gyerek közül - a párom 2 nagy gyereke és Marci.)
Összeírtam, hogy az elmúlt 2 évben gyakorlatilag 1 program volt, ami az én kedvemért volt, arra is azt mondta, mikor kérdeztem, jól érzi-e magát, hogy nem. Na most erre mit mondjak? Kezdem azt érezni, jót tenne eggy kis hidegzuhany mindkettőnknek. nekem, hogy ne érezzem, jobb a biztonság, mint az önállóság, s neki is, hogy gondolkozzon el, érdemes-e engem megtartani, vagy hagyjuk az egészet a fenébe... Valami elromlott köztünk, s nem hagyja rendbetenni, mert akkor szembe kellene nézni egy csomó üggyel, ami ugye konfliktussal jár.)
Na mindegy, majd beszámolok, ha lesz valami, jelenleg iszonyatos gyomorigdegem van, s ha a témára gondolok, hányingerem van... Igen, nyilvánvalóan nekem is változnom kell, de miért mindig én nyeljek és legyek a kompromisszumkész?
Moffli! Szegénykém! Hát igen, aki otthon van a gyerekkel, az "csak" lógatja a lábát, egész nap ráér, csak sétáltatja a gyereket, meg tévét néz, meg el tötyög-mötyög a háztartással. Na azt raknám oda egyedül egy szeparációs félelemmel küzdő gyerek mellé, az üzenőfüzet,a furulyaóra, a babakocsiemelgetés, a főzés, a mosás, a ruhák elpakolása (hááát, vasalni már nincs kapacitásom, pedig...) elé, aki ilyet mer modnani.
S mellette ne legyen elgyötört, legyen topon a politikai-gazdasági helyzet aktuális kérdéseiben, legyen focirajongó, nálunk minimum fussa le a félmaratont, s biciklivel menjen még a WC-re is... stb. stb. Ja, és legyen jó szerető és megértő feleség.
Bocsánat, tudom, most nagyon szélsőséges vagyok, de talán néhány embernek meg kellene ismernie ezt a mesét: Mi dóga van egy asszonynak? Ha ráérek, begépelem Nektek, s elküldöm. A szövegét nem talltam a neten, de ami késik, nem múlik.
A lényeg: APuci helyet cserél Anyucival, Apuci otthon vezeti a háztartást, Anyuci megy a mezőre. Na, mire Anyuci hazaér, úszik a porta, sír a gyermek, nincs vacsora, az állatok nem kaptak enni. Stb, stb.
Na, inkább megyek teregetni, ma csak 3 rendet mostam, beszegtem egy függönyt, feltettem, főztem Borinak, közben elpakoltam a gyerekszobában, s még nincs vége a napnak...

:twisted::twisted::twisted: