[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
VANNAK ITT TÁRNOKI ANYUKÁK?? - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Cinicini
A héten már nem tudok elmenni felétek mert a párom meglepett, hogy se ma se holnap nem dolgozik,de ha benne vagy hétfőn bringázhatnánk vagy sétálhatnánk egyett.Amelyikhez kedved van. Ha jó neked, akkor 10 körül átmennénk. Kép
Amikor elmentetek a Bogi közölte a házban, hogy pá-pá, ami nála annyit tesz, hogy ideje szuszókázni. Ekkor esett le végre, hogy persze, hogy nyűgös, hisz aznap már hajnali fél 5-kor kakukkolt.
Meronna
A kutyát aug. vége felé szeretnénk venni, mert most még nem döntöttük el, hogy megyünk e nyaralni, annak meg semmi értelme nem lenne, hogy megvegyük aztán meg itthagyjuk egy hétre, azért neki is kell idő az alkalmazkodáshoz. Én egyébként nagy kutyabolond vagyok, fiatal koromban foglalkoztam kutyakiképzéssel és azt terveztem, hogy tenyésztő leszek, aztán másképp alakultak a dolgok. De még lehet, hogy egyszer megvalósítom Kép
Jó költözködést majd, mi novemberben költöztünk, akkor meg azért imádkoztunk, hogy ne essen az eső.
Persze a Boginak is van amire soha nem mond nemet: ez a cici. Ahoz képest, hogy 1 éves koráig akartam szoptatni, még most is ezerrel szopizik.

Egy tali majd tényleg jó lenne, ha lesz valakinek olyan kertje ahol szabadon mászkálhatnak a gyerkőcök akkor lehetne dumcsizni.

Na megyek mert nem bír magával a gyerkőc Kép
szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Szia Szamóca!
Még egyeztessünk a hétfői bringáról, mert persze Máté belázasodott tegnap este, ma már jobban volt, talán annyira az orra sem folyt, de marha nyügi volt. Délre ma is belázasodott. Remélem nem tart sokáig, de az erre a hátre tervezett összes programot le kellett mondanunk, pedig ma strandra mentünk volna egy barátnőmmel. Pancsolni akarok ebben a dög melegben.
Nem baj, levontuk a tanulságot, nem kell egy ekkora ygereknek feltétlenül megfürdenie az alig 20 fokos Balatonban. Persze neki tetszett, minden gyerek bőgött, de ő meg boldogan csapkodott, ezért mertem bevinni egy pár percre. Most másodzsorra beteg és az első elég sokáig elhúzodott, de ahogy hallottam ez ilyen piciknél, így "normális", nehezebben lábalnak ki.
Néha én sem kapcsolok, hogy fáradt vagy éhes a gyerek és már mindennel próbálkozom, mire leesik, hogy nem reggelizett az úrfi, meg ilyenek. Ilyenkor én vagyok az "anyaterrorista", aki elbénázza a dolgokat.
Meronna már csomagoltok?
Vendég
 


Sziasztok!

Már nagyon unalmas ez a dög meleg. Hűvöset akarok!!! Kibékélnék mondjuk egy olyan 25-26 fokkal most, meg egy kis laza széllel. Ehelyett itt aszalódik az ember a 40 fokban. Kép
Cinicini, majd csak hétvégén kezdünk el csomagolni, úgy vasárnap tájékán. Nem fogom nagyon túlzásba vinni, bedobálom nagy zacsiba a ruhákat a többit meg dobozokba és már kész is vagyunk. Csak a nagyon nagy bútorokat szedjük szét, bár szerencsére abból azért kevés van; a mostani lakásunkat is elég "szellősen" rendeztük be Kép Várjuk a bank visszajelzését, hogy melyik nap fizet, mert azon a napon cuccolunk. Jövő hét, az biztos.
A kutyákkal kapcsolatban: mindenki megrökönyödött, hogy kertes ház és nem lesz kutya, de ez van; egyszerűen bestresszelek tőlük. Beszereltettünk egy csúcs riasztót, hátha elriasztja a potenciális betörőt Kép Remélem, azért nem nagyon fog riasztani...
Melyik strandra mentetek volna? Szegény Máté! Sosem jó lázasnak lenni, de ilyen melegben aztán végképp nem. Kép Ugye nem magas?
A tápszerrel kapcsolatban mi speciálisat kapunk, azt meg ugye receptre. Az ízesítettet nem szereti a leányzó, pedig a tejpépek is olyan finomak! Kép
Szamóca, és milyen kutyust néztetek ki magatoknak? Merre felé tervezitek a nyaralást? Mi most nem nyaralunk az idén, max. csak Tárnokon fogok sütkérezni Kép
Lányok, "Kuka-felmérést" végzek. Ti hány literes kukát használtok és hányszor jönnek üríteni a héten?
sziasztok: M.
meronna
 
 

 
 

Sziasztok
Cinicini
Ok. akkor tali elhalasztva. Jobbulást Máténak Kép ))

Meronna
Két kutyát szeretnénk, majd tartani. A fajták még nem biztosak, de valószínűleg egy angol bulldog és egy német juhász lesz.
Nyaralni valamelyik görög szigetre mennénk: Rodosz, Kréta vagy Ciprus, repcsivel 1 hétre. De még próbálkozunk a baba összehozatalával és ha sikerül akkor nem megyünk. Most lenne előszőr, hogy örülnék, hogy nem nyaralunk Kép Sajnos ha nem sikerül a baba , akkor télen mehetek vissza dolgozni. 20e gyesből mi nem tudunk megélni.
A megengedett kuka-méret 110l, 1 héten 1x viszik.
Nagyon kevés cuccotok lehet, mi 1 hónappal előtte kezdtünk csomasgolni és így is az utolsó héten éjfélig cuccoltunk. Na jó a páromnak csak a könyvgyüjteménye 4000 kötet, szegény munkások majd megszakadtak alatta. Reggel fél 9-re jöttek a költöztetők és 2 fordulóval este fél 11-re végeztek.

Megőrülök a lányomtól az a legújabb szokása, hogy mindent szétken.Reggel belekente a túró rudit a natúr fotelkárpitba, du-tán meg amikor megkérdeztem, hogy kaka volt? benyúlt a pelusába és szétkente a combján.
szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Szia Szamóca!

Hűha... na, azt hiszem én is megőrültem volna, hogyha ilyeneket csinált volna a lányom! Nem is tudom, melyik volt rosszabb... bár a combija lemosható, de a kárpit? Sikerült kiszedni?
Nem vmi sűrű a kukajárat Tárnokon. Kép Te jó ég! Annyi ideig fognak "illatozni" a pelusok? Nem lehet sűrűbbet kérni? Bár mi most pont azon vacilálunk, hogy ismervén a szemétmennyiségünket, két kuka kéne. Nektek mennyi van?
Szép lenne egy görög szigeteki nyaralás, de akkor most inkább drukk, hogy ne tudjatok elmenni. Kép Egyszerűen röhejesnek tartom a GYES összegét, semmire sem elég. Kép
Csomagolás: én már a nem használt könyveimet elköltöztettem apuhoz; az elmúlt 3 év alatt ez már a 4. költözködésünk lesz; remélem, most azért tovább bírjuk Tárnokon. Kép Milyen könyvgyűjteménye van a párodnak?
M.
meronna
 
 


Sziasztok! sorolom mi romlott el a héten. Bedöglött az Autónk, leszakadt a kanapénk, besz... a számítógépünk, nem működik az egyik WC tartályunk és beteg a ygerek. Apám ma reggel lehozta az övékét, mert neki van laptopja. Neki a TV-ja romlott el tegnap este.
Tiszta mázli, hogy a szüleim tudnak segíteni, akár pénzzel is mert ezt nem bírnánk anyagilag. Mindig van valami, mikor végre egyenesben vagyunk.
Lehet két kukát is venni, a fővárosi kÖzterület fenntartóhoz tartozik Tárnok és a polg. hiv.-ban kell kérni, hogy elvigyék a kukát a Pusztazámorban lehet olcsón beszerezni, az meg innen nincs messze Kép)))
Itt az utcánkban többeknek van két kukája, nekünk most két kutyánk van, mert vendégünk van egy hétre. Egy írszetter lány, persze az én kutyám nem bírja békén hagyni.Álandóan a fülét cibálja, mintha neki olyan kicsi lenne.
Úgy sajnálom Szamóca, hogy nem tudunk menni hétfőn, de szerintem a héten pótolhatnánk. Ma még nagyon folyik Máté orra, de láza már nincs és az is valami.
Én is nyaralni akarok, de szerintem a Máté még túl pici, vagyis ponta abban a korban van, amikor egyhelyben már nincs el, de menni még nem tud. Szerintem megörülne a repülőn, az autóban meg pláne.
Meronna, mivel ez újgép, nincsenek meg a régi e-mailek és valszeg nem is leszenek,- mert a szerelő szerint a másik tropára ment és csak megpróbálja lementeni, amit letud- így nincs meg sem az e-mail címed sem a telefonszámod, ezért kérlek küld át mégegyszer a már ismert címre.
Vendég
 


Sziasztok!
Cinicini
Nálatok nincs gond a gázbeszedő emberkével? Nálunk már többedszerre fordul elő, hogy hó elején nem találkozunk vele. A múlt hónapban a férjem kapta el a Márton u-ban, ő állította, hogy járt nálunk és dobott be cetlit,mert nem nyitottunk ajtót, de érdekes módon mi sosem találkozunk az ő értesítőjével. Persze ebben a hónapban sem láttuk, erre tegnap beállított a felesége a gázdíjért, mondom nincs most kp-nk vissza tudna jönni vagy befizetjük jövő hónapban a kettőt egyszerre. Erre ő közli, hogy nem jön vissza és akkor mehetünk diósdra befizetni, vagy én vigyem el őhozzájuk az Arany J utcába szerdáig.
Komolyan ott tartok már, hogy bemegyek Diósdra balhézni, mert ebből elegem van.

Meronna
Nehéz lenne leírni, hogy 4000 kötet milyen. Van mindenféle: lexikonok, horgász és egyéb állatos könyvek, fantasy-k és sci-fik (ezek a kedvencei), de vannak mesekönyvek, szakács, barkács stb. Régiek és újak egyaránt.Persze a Bogi is megtalálja őket. Már hónapok óta nem nyúlt hozzájuk erre a múlt héten hallom hogy tép valamit,rögtön rossz érzésem támadt. Természetesen egy 1901-ben kiadott Lepkehatározót szúrt ki magának és kitépte az első lapot. A Zsolt mondta, hogy ez a könyv 10 rugót ér (illetve ért idáig) Kép

Ma is megismétlődött a kakás sztori, azzal a különbséggel, hogy ma én mosogattam a Zsolt ebédelt , erre odarohant hozzá, hogy tuáá-tuáá és a kakás ujjait dugdosta hozzá. Kép

szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Sziasztok!

"Egyedül" vagyunk itthon, Apáját elküldtem vidékre szórkozni a barátaival. Lengyelen van vmi "Anna-bál" szerűség, úgy volt, hogy én is megyek, de tegnap egyszerűen beparáztam, hogy én nem tudom itt hagyni Noémit úgy, hogy nem jövünk haza éjszakára. Tiszta hülye vagyok, nem tudom, miért nem mentem le én is. Kép Mentem volna, meg nem is. Pedig már nem egyszer hagytuk nagyszülőkre a gyerkőcöt, ezzel nincs is baj, viszont most vhogy teljesen másképp éreztem az egészet és a végén mégis le kellett mondani részemről a meghívást. Kép Ti hogy éltétek meg az első alkalmat, amikor a gyerkőc nélkül töltöttétek az éjszakát?
Szamóca, több, mint 100 éves könyv? Úristen, én elaléltam volna a látványától. Kép Imádom a régi könyveket. Vhogy olyan érzésem van, amikor hozzáérek a lapjaihoz, minta... nem is tudom elmondani rendesen, meg nem akarok itt ömlengeni, de nagyon szeretem a régi könyveket. Különös hangulatuk van. Kép
Kaki-story Kép
Cinicini, no igen, a baj nem jár egyedül, sajna. Kép De remélem, mostmár véget ért a pechsorozatotok!
Hétfőn kimegyünk Pusztazámorra kukázni Kép Megnézzük, milyet lehet és mennyiért venni.
Figyi, a házatoknál nincsen kint egy hinta? Mert akkor lehet, hogy tudom, hogy melyik házban laktok. Kép
Nemsokára megérkezik a nővérem; áthívtam a gyerkőcökkel együtt, aludjanak nálunk; a gyerkőcök ellesznek egymással, mi meg dumcsizunk egyet, apjuk meg bulizik vhol messze. Kép Kép
sziasztok: M.
meronna
 
 


Sziasztok!
Nekem ez a gázos rendzser eleve nem tetszik. Nem tudom miért nem lehet eleve csekkes számlát bedobni. Nem is értem, hogy ezek itt ketten gyüjtögetik a pénzt, míg valaki kupán nem csapja őket. én egyszer beírtam a TIGÁZ-nak, persze nem értették a problémát és nagy hülyeségeket írtak vissza. Nálunk sosincs itthon készpénz, főleg, hogy sosem lehet kiszámolni, hogy mennyi kell. Mi eddig mindig összefutottunk velük, tehát sosem kellett bedobniuk cetlit. De, az tény, hogy sosem lehet tudni mikor jönnek, nincs egy konkrét nap...... a rendszer.
Van hintánk a teraszon lóg és piros, meg van benne egy kis sárga.
Elöbb rendeljétek meg a polgármesteri hivataltól, csak annyi, hogy szeretnétek, hogy a FKFV elszállítsa akukát. Két sor. Csak 100 v. 110 literes kuka van és használtak, de teljesen jók. Ha jól emlélkszem 2000 Ft, a boltban 6-7000 körül van.
Én még nem töltöttem külön egy éjszakát sem Mátétól, valahogy sosem jön össze. Olyan már vol egy párszor, hogy reggel elmentem és este jöttem haza és addig az apjával voltak, de nem volt gond.
Néha már nagyon mennék kicsit kikapcsolódni, de most megint nem fogok tudni egy darabig menni. Nme mintha eddig olyan sokat buliztam volna.
A nagyszülőket meg szerintem nyugodtan be lehet fogni ilyenekre.Tárnokon nem tudom, hogy fogjátok megoldani ilyen könnyen.

Melyik utcában fogtok lakni?

sziazstok: Réka
Vendég
 


Sziasztok!
Cinicini
Év elején amikor voltunk Diósdon befizetni a gázdíjat azt mondták, hogy ősztől átálnak a csekkes befizetésre. Kép
Remélem nem csak hitegetés volt. Kép
Meronna
Én még egy éjszakát sem voltam távola a Bogitól. Este csak szopi után hajlandó elaludni, ezt nem tudja más adni neki. A másik ok, hogy anyós még arra az 1-2 órára is nehezen vigyázott rá, amig el kellett szaladnom valahová. Hiába mondtuk, hogy próbálja lefoglalni valamivel (könyvnézegetés, baby gym stb.), ő állandóan fölvette és hordozgatta a lakásban, aztán meg panaszkodott, hogy fáj a dereka. Nekem most abszolút nincs kire bízni a kicsit.Ez elég nehéz lesz, ha visszamegyek dolgozni és beteg lesz vagy bölcsődei szünet. Kép
A nővérednek mekkorák a gyerkőcei? Nálunk a bátyámnak 5 éves kislánya, a nővéremnek egy 17 éves nagyfia és egy 9 éves kislánya van.
A költözésnél arra figyelj, hogy a kicsi személyes homijai estére meglegyenek. Próbálj neki olyan hangulatott teremteni, mint az előző lakásban. A Bogi is 13 hónapos volt amikor költöztünk. Napközben élvezte a dolgot, sok ember, nyüzsi, de este már sírt az idegen helyen. Még jó hogy eszembe jutott, hogy berakom azt a cd-t, amire szinte minden este táncoltam vele fürdi előtt. Úgy aludt el szegény, hogy amíg szólt egy szám, addig elbágyadt, ha vége lett a szünetekben sírt, aztán többször lejátszva a cd-t elaludt. Kép
szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Sziasztok!
Sehol senki?
Pedig nincs is sétára való idő. Kép
Meronna
Megjött a hűvös amit kivántál a költözéshez. Most kezd el azt kivánni, hogy ne essen Kép
Cinicini
Hogy van Máté?
A mai bringázást ezek szerint úgyis elmosta volna az eső. Kép
Nálatok nincsenek hangyák? Már megint belemásztak nálunk a spejzban a kajába. Kép ((
Ja és megérkeztek a jó öreg szúnyogok is...
szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, ragyogok! Kép Ha már a Napocska nem... Kép
No, tény, hogy végre kellemesen hűvös van, de nálunk Kápmegyeren esik az eső. Mindegy, ma még bizti nem költözünk. Meg sztem holnap sem. A héten azért sztem vmikor már csak sikerül... a bank hívását várjuk, hogy melyik nap fizet. Aznap megyünk mi is.
Most meg várjuk, hogy elálljon az eső, mert át kéne menni az eltett dobozokért egy tárolóba, de zuhiban azért mégsem kéne...
Ja, a párom a szombati nagy bulizásban lesérült. Kép Tegnap a kórházi ambulancián voltunk, mert kissé gallyra tette a térdét. Sikerült megmenekülnie a gipsztől. Szép lett volna, ha begipszelik, mert akkor se vezetés, se semmi. A költözésről nem is szólva... úgyhogy most én ápolgatom, spec.krémek, fásli stb. és ima, hogy jöjjön rendbe minél hamarabb. Komolyan, még mi lesz? Kép

Köszi szépen mindenkinek a kuka-infókat, ma remélem, kijutunk Pusztazámorra.

Nekem jól telt a szombat estém, a nővéremmel éjszakáztunk egyet (beszélgettünk), Noémi meg virgonckodott az unokanővéreivel (két kislány, egy 4 és egy 7 éves). Olyan fura, mert sokkal jobban elvan a nagyobb gyerekkel, mint a saját korosztályával. Egész végig "rohangált", visongott, szval nagyon jól elvolt velük.
Cinicini, tudom, melyik házban laktok! Kép Láttam a kutyátokat is ( éppen vmit ugatott ). Kép Mi egyébként az Álmos utcában fogunk lakni.
Na, majd jövök még, de most hív a párom.
sziasztok: M.
meronna
 
 


Sziasztok!
A madarakat szokta ugatni, imádja cukkolni őket. A másik kutyust változtalanul nem hagyja békén. Mostmár a férjem is beteg, méghozzá annyira, hogy itthon is maradt és ez történelmi esemény.
Én nagyon csodálkozom, hogy nincsenek hangyáink, mert Máté gyakrolatilag a földön eszik, álandóan szétmaszatolja a piskótát.
Máté most éppen a köhögés stádiumában van, anyám most hozott valami szirupot, hátha segít. Azt hiszem ez a megfázás utolsó fázisa, úgyhogy remélem mostmár hamar kikecmergünk belőle.
Szúnyogok vannak, de nem vészes. Tavaly viszont legyünk volt de rengeteg és idén is fel voltunk készülve rá, de ismerősök szerint is kevesebb van, mint Pesten. Nem tudom mitől függ, de én örülök neki. Most voltak itt a kanapé miatt és ki kell cserélni, de rendes volt a fickó egy percig nem kötözködött, szónélkül ajánlotta a cserét.
A wc tartályunk már jó, a gyerek is lábadozik, a kanapé csere alatt, számítógépet kaptunk kölcsön, már csak a kocsival kéne valamit kezdeni, de csak holnaptól van a szervíz.
Egsész múlt héten itthon ültem, most már kezdem unni a dolgot. Remélem csak pár nap és vége, mert felrobbanok.
Miért kell Meronna a bankra várni? Az adás-vétel szerint már tiétek kell, hogy legyen a haszonélvezeti jog.
Szamóca neketek nincsenek szúnyoghálók az ablakokon? Bár tavaly nálunk ezek sem tartották vissza a legyeket.
Azért annak örülök, hogy nem gyerekkel együtt költöztünk, így sem volt egyszerű.
Akkor most kellemes tavaszi időt szeretnénk kb.25-28 fokkal és egy kis szellővel.

sziasztok: Réka
Vendég
 


Sziasztok!
Meronna
Jobbulást a férjednek. Kép
Az én férjem meg amikor terhes voltam beesett apámék pincéjébe. Nyitva volt a fedele és nem nézett csak lépett egyet hátra. Akkora szerencséje volt,mert félig fönnakadt, de így is csúnyán leverte magát.Apám alig bírta kiráncigálni,nekem már csak akkor mertek szólni, amikor már a saját lábán járt.De még így is ki voltam akadva,hogy mi lett volna ha teljesen leesik vagy a vaslépcsőbe beleveri a fejét.
A Bogi is jobban elvan a nagyobbakkal, kedvence, hogy sikongatva elszalad előlük illetve üldözi őket. Kép
Cinicini
2 ablakon van szúyoghálónk, de ahogy kinyitjuk a hátsó ajtót vagy mást rögtön bejön 1 pár légy. Valószínűleg errefelé azért van több mert a mi utcánkban még lovakat is tartanak. illetve szomszédban csirkék vannak. Hangya meg rengeteg van, lehet, hogy azért mert költözésünk előtt gyakorlatilag egy fél évig nem használták a házat, így nyugodtan elszaporodhattak. Kép
Épp akartam neked írni, hogy a Bogi 1x volt náthás, hetekig folyt az orra aztán amikor elkezdett köhögni vettük neki a Zeiss szirupot és érdekes módón 2 nap után nem csak a köhögése hanem az orrfolyás is elmúlt.
szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Nem Zeiss hanem Theiss
látszik,hogy fáradt vagyok Kép

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Sziasztok!
Anyám most hozott valami Halixol, mert mást nem adtak a gyógyszertárban, de ismerős, amit írtál. Ha ez nem jön be akkor kipróbáljuk. Idén nem éreztem állat szagot, lehet, hogy volt a környéken disznó, mert tavaly nagyon büdike volt néha. Nem baj a lényeg, hogy nincs legyünk.
A ti utcátokban még sok a régi ház Szamóca, de ahogy itt körbe nézek már nem lesz sokáig így. Nem mondom, hogy túl gyakran mászkálok a faluban, de gomba módjára szaporodnak a házak. Szerintem Meronna ti már pakoltok, sőt lehet, hogy költözködtök is.
Most megyek mert akció van.

Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok
Cinicini
Igen egyre több az új vagy a felújított ház itt a faluban is. Nekem ez tetszik, remélem fellendül a környék és egész Tárnok is. Kép

Képzeljétek hogy jártunk: 8 hónapja azon vagyunk,hogy be tudjunk állni az autóval a garázsba, tele volt idáig cuccokkal. Belül csak gerendák voltak, vettünk faanyagot és a Zsolt apámmal csinált egy kis padlást. Aztán vettünk állványokat körbe. Hétvégén mindkét nap a férjem csak rámolt-rámolt, mi meg nem mehettünk ki a gyerekkel mert akkor csak láb alatt volt. Kép
Végre vasárnap este állna be a kocsival, örülünk hogy jajj de jó, erre nem fér be, illetve épphogy beférne, ajtó 10-10cm-el szélesebb mint a kocsi, de bent gyakorlatilag lehetetlen lenne kiszállni,a kitolatásról már nem is beszélve. Kép
Így kocsi maradt az udvaron és kezdhetünk kocsibeálló építésén gondolkodni Kép
szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, talán este tudok bővebbet is írni. Dobozolunk és sehol sem tartunk!!!!!!!!!!!!!!!!
Pénteken - elvileg - költözködünk.
Mentem is!
sziasztok: M.
(ja, csüt.-től már netünk sem lesz. Kép )
meronna
 
 


Na szép időt fogtatok ki a költözködéshez. Bár nekünk sem esik jól, múlt héten a nagy meleg miatt nem hagytuk el túl sűrűn a házat, most meg az eső tart minket bent. Valami köztes megoldás érdekelne minket, így időjárásügyilegKép))))
Hát, Szamóca eza garázs olyan tipikus mörfi. Kell venni neked egy kicsi autót és akkor az tuti befér;)))
Az a bak ezekkel a kertesház projektekkel, hogy sosincs vége. Nálunk hétvégén kezdődik a terasz bekerítés. Már úgy várom, mert a kutya miatt nem lehetett eddig tisztán tartani és a gyereket sem lehetett magára hagyni, mert leborul róla. Így most két legyet ütünk egy csapásra.
Meronna, ha bármi kell gyere, vagy hívj nyugottan, mert egy költözés tele van váratlan fordulatokkal.
Lehet, hogy péntekn elnézünk abba az irányba babkocsival, mert már kezdünk jobban lenni, csak az orrunk folyik kicsit és köhögünk, de azt csak nagyon picit.
Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok
A mi kertesház projectünk évekig fog húzódni.Megterveztük a kertet, ha minden jól alakul lesz majd kerti tó a terasz körül, medence-játszótér a kert végében illetve bográcsozó-pihiző hely is. De ezek anyagilag is megterhelők és időigényes munkák is mert csak az anyagokat akarjuk majd megvenni, a többit házilag készítjük. Idén örülök ha a füvezés meglesz.
Már én is nagyon útálom ezt az esős időt, unalmamban megterveztem a gyerkőc szobáját.
Nálatok már van külön szobája a gyereknek?
szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Sziasztok!

Megint csak egy rövidke bejelentkezére van időm. Kép
Sajna, ma alig haladtunk vmit a pakolással. A páromnak be kellett mennie dolgozni, így én áthívtam a nővéremet, segítsen a dobozolásban. De ma Noémi egyszerűen nem volt meg mással, egész nap a nyakamban lógott. Biztos érzi, hogy változások vannak, mert ő aztán egyáltalán nem az a bújós gyermek, nagyon önálló baba. Szval egész nap semmit sem tudtam csinálni, a nővérem pakolászott helyettem, segített, amiben tudott. Egy picit tartok, hogy mi lesz így pénteken, mert Noémit apukáméknál hagynánk, amíg tart a költözés. Remélem, ellesznek!
Szval pénteken költözünk... Sztem kora délután fogunk átérni Tárnokra, remélem, elmegy egy kanyarral a cuccunk! Szereztünk egy nagy teherautót. Kép
Cinicini, köszönöm szépen a felajánlásodat! Kép Remélem, azért simán fog minden menni, de szívesen üdvözölném az első tárnoki ismerőseinket Kép Kép
Szamóca, autóbeálló. Kép Sztem a párom felrobbant volna...
Szépen hangzik a kert-projektetek Kép Nekem is vannak terveim, de azok sajna elég távolinak tűnnek. Kép
Milyennek tervezted meg a gyerkőc szobáját?
Na, megyek, halkan teszek-veszek még egy kicsit.
És még mindig nem intéztük el Pusztazámort... hova a pikulába teszem a szemetünket?! Kép
sziasztok: M.
meronna
 
 


Ja, meg azt elfelejtettem... a kukát nekünk kell hazahoznunk, vagy azt a kukások hozzák ki?
meronna
 
 


Sziasztok!
A kukát nektek kell elvinni Pusztazámorról.
A füvezés marha nehézkes. Hozzánk nem tud bejönni bobcat, így a páromnak kell felásni és kigyomlálni az egészet. Most van füvesítés alatt a 4. rész és még van kettő. Tavaly összel állt neki, sajnos annyi ideje nincs, hogy álandóan ezzel foglalkozzon. Talán idén meg lesz az egész.
A férjem is szemezett a kertitóval, de én már annyi balesetet hallottam, hogy szó sem lehet ról.
Játszótér és pihenősarok lesz, de ráér jövőre mert Máté nem igen tud még mit kezdeni vele.
Máté 6 hónapos kora óta külön alszik. ragtunk aranyos képeket, meg cuki falvédőt, de majd akkor rendezzük be normálisan amikor a két gyerek együtt lesz. Most egy nagy szekrény és a régi könyvespolcunk van benne, amit nincs szívem kidobni, mert alig pár évesek, viszont máshová nem fér el.
Néha Mátéra is rájön az amya inger és nyújtja a mancsait, de van amikor le sem tojja a fejemet.
Most is egyedül teper a szobában.
Ezt elkiabáltam...........
Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok
Előkerült egy könyv a garázsból : Otthon a lakásban
ez alapján kezdtem el tervezgetni.Miután északi fekvésű a szobája, meleg színű (citrom, narancssárga)falakat javasol, citromsárga melett döntöttem,persze halványan. Úgy néz ki, hogy szeretheti a zöldet, mert állandóan a zöld zsírkrétával rajzolgat(a falra is Kép Kép ), így lesz 1-2 zöld cucc is (pl:ágynemű,lámpa,bordűr) és 1-2 rózsaszín is. Fenyő ágya lesz kerettel, hogy le ne essen.A többi bútort fehérnek képzelem. 1 polcos és 1 akasztós zárt ,illetve nyitott polcok, de ez utóbbikat házilag fogjuk készíteni. Sok tárolódobozt akarok, hogy megtanuljon egyedül is rendet rakni. Lesz egy játszósarok, egyenlőre a habi-tapit rakjuk át oda a nappaliból. Később egy kisasztalt székekkel. Akarok egy táblát neki amire a rajzait illetve fotókat lehet rátűzni. Röviden ennyi Kép
Cinicini
Ez a baleset dolog nekem eszembe se jutott, de igazad van, így meggondolandó a tó pláne hogy még egy picit akarunk.Még rágondolni is rossz, hogy beleeshet Kép
szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Megjött a fősulis tájékoztatóm a beiratkozásról, kezdhetek azon gondolkodni, hogyan győzzem meg a főnökömet a további támogatásról. Az első 3 évemet ő fizette,aztán most 2 évet halasztottam de ősztől folytatni akarom.Mondjuk ha visszamegyek dolgozni akkor biztos befizet, de ha nem akkor elég érdekesen fog rám nézni. Egyébként is nehezen fogadta anno, hogy terhes vagyok.
Tegnap a Bogi állt a hűtő mellett és felfelé mutogatott ordítva "áááá-áááá"( a fenti hűtőmágneseket akarta), mondom azokat "nem adom oda!!" erre felmutat és közli "segitsél",mire én: "ja ,ha te beszélni is tudsz" Kép és odaadtam. Ennek nem lehetet ellenállni.
Mostanában egyre több szót használ: víz,tetszik,tessék,hazza,pocak,szia,kártya stb.
Persze ilyenek is vannak: paca=malacka, picá=ficánka
Na eldugolok Kép
Végre itt a jó idő Kép
sziasztok

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Sziasztok!
Ezt a kertitavast csak azért mondtam, mert nem rég volt is egy ilyen esett a hírekben. Angliában történt az esett, de nem a házitóba esés miatt volt "hír", hanem mert nem is tudom hány óra után tudták újraéleszteni a gyereket, aki 2-3 éveske volt és nem szenvedett maradandó károsodást. Valami 4 óra volt , míg visszahozták és ez rekordnek számít.
A kertnek meg az a lényege, hogy a ygerekek akár egyedül is eljátszhassanak kint és ne kelljen azon idegeskedni, hogy mi történik, ha.....
Meg a kutya miatt sem akarom, mert szerintem hamar lepusztítaná.
A mi gyerek szobánk is É fekvésű, de kékre festettük, de ugye átfesteni bármikor lehet.
Ma bekapcsoltam egy-két órára a fütést, egyszerüen muszáj volt.
Hát Szamóca, ez nehéz ügy, lehet, hogy én sem finanszíroznám a sulit a helyében, de nem tudom. Biztos furcsálnám. Lehet, hogy 1-2 hónapra kellene viszsamenned, ameddig kifizeti a tandíjat, azután meg közlöd, hogy sziasztok.....

Mi még persze nem mondunk semmit, de nem estem kétségbe, még korai is lenne. Mármint értelemset nem mondunk.

Remélem jövő héten már össze tudunk futni. Máté ma már sokkal jobban volt, alig-alig folyt az orra és köhögni nem is köhögött. Sőt du.-ra már egész elviselhető volt urasága.

sziasztok
Vendég
 


Sziasztok!
Cinicini
Csak azért reménykedem, hogy kifizeti, mert olyan tanulmányi szerződésem van vele, hogy ha nem fizeti ki mind a 4 évet, akkor nem tartozom neki semmivel, ha én nem járom ki a sulit vagy suli után 4 éven belül kilépek akkor vissza kell fizetnem a tandíjat.
Üvőlt a gyerkőc
szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Sziasztok!
Akkor ezek szerint elővigyázatos voltál.
Ez jó jel. De neked nem jár tandíjmentesség mivel gyesen vagy?
Ez költségtérítéseseken is jár az én tudomésom szerinte, bár egy-két helyen elkérnek ezen felül pár ezer forintot, de ez ritka.
Most csináljuk a teraszt és ma lemegy vendégkutyus is. remélem lesz egy kis nyugi, bár du. hozzák az új kanapét és hétfőn rakják a konyhalapot fel. Mindent ki kell pakolni a szekrényekből, jó móka lesz, de jön anyám, úgyhogy lesz segítségem.
Jó hétvégét
Vendég
 


Sziasztok!
Hú , egész héten nem tudtam benézni.Minden nap füvet nyírtam, takarítottam, főztem, teljesen kivoltam. Esténként meg elvoltunk bevásárolni,11-re értünk haza.
Meronna
Már biztosan itt vagytok Tárnokon , remélem jól ment a költözés Kép
Sétáltunk felétek, de nem tudom melyik az Álmos utca, nincsenek még kint az utca táblák. A focipályától merre esik?
Cinicini
Voltam ma a temetőben anyukám sírjánál és néztem, hogy nem e vagy a kertben, de nem láttalak. Egy kis polski állt a házatok előtt, gondoltam van nálad valaki, így nem csöngettem be.Ha esetleg van kedved találkozni én jővő héten hétfő és csütörtök között ráérek, utána a párom itthon van szabin 2 hétig. Majd írj addig, hogy jó e és akkor elküldöm neked a mobilszámomat az e-mail címedre és egyeztetünk.

A héten kinéztük a Boginak a bölcsit is, aug.25-én kell menni jelentkezni.Most gondoltam bele először, hogy milyen rossz lesz elválni tőle napi 9-10 órákra. Kép

A suliban nincs tandíjmentesség, mert ez alapítványi főiskola és nincs szerződése az állammal.

Hétvégén megünnepeltük a Bogi névnapját is , sütöttem neki csokitortát. Felvettük kamerával ahogy örült neki, azóta is mondogatja,hogy tóóta. Kép

szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Szia Szamóca! Egy csomó-csomó ideig vártram, hogy írj és mikor írtál pont nem néztem. Meronnájék már itt vannak. Az Álmos u. az amelyik közvetlenül a szántóföld mellett van. Mész a polg. hiv. mellett és az utolsó utca balra. Rögtön az elején vannak és van egy üres telek mellettük.
Ma csak du. tudnánk átnézni hozzátok, de ti akkor alaszotok. Holnap és szerdán lehet, hogy nem vagyunk, mert ügyet intézünk (a t... kivan). Valami mindig beütt, mikor azt hinném, hogy oké készen vagyunk akkor tutira jön valami levélke, hogy akkor ezt és ezt tessék postázni, vagy egy jó kis határozat és akkor lehet fellebezni. Sosincs nyugtunk és persze mindent Pesten kell intézni.
Szamóca ti már nagyon ügyesek vagytok, a bölcsi miatt ne izgulj (én betojnék) én imádtam oda járni. Mikor mész vissza dolgozni?
És hova mentek bölcsibe?
Ha nem megyünk al holnap vagy holnapután akkor benézünk hozzátok és elmehetünk Meronnájékhoz, holnaptól nekik is jó.

Megyek kerítést festeni.
Szia
Vendég
 


Szia Cinicini
Küldök egy mélt a telcsiszámommal, hívj ha jöttök el ne startoljak itthonról. Kép
Az ügyintézéseket néha már én is nagyon unom. Pl: tavaly amikor megváltozott a nevem bejelentettem az OTP-nél,ahol a számlánk van. Erre most, hogy lejárt a bankkártyám kiküldték az újat úgy, hogy a boritékon az új nevem volt, a kártyán meg a leánykori. Kép Én nem tudom, de ott hülyék dolgoznak?
A bölcsi 2 utcányira van a munkahelyemtől (Kispest), így gyorsan oda tudok érni, ha bármi gáz van. A Zsolt szabija altt ezerrel tanulok majd vezetni, ősszel már el kell tudnom menni egyedül is. Okt.8-án jár le a Gyed-em, utána még ki akarom venni a szabimat, kérdés a főnők mit szól hozzá, de maj d kötöm az ebet a karóhoz. Minnél később akarom a Bogit bölcsibe adni és addig is ezerrel próbálkozunk a tesóprojectel.
Hogy álltok a terasszal?
Nekünk is kellene kerítést festeni ,de azt hiszem én nem vállalom be. Bátor vagy. Kép
szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Úgy látszik béna vagyok, de nem találom az e-mail címedet.

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Ezt meg megint elfelejtettem:

ha esetleg más is erre járna

tudtok ajánlani egy háziorvost(felnőtt) itt Tárnokon?

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Sziasztok!

Na, ki van itt? Kép Sajna, nem otthonról netezek, apuéknál vagyunk, így most élvezkedem, hogy korlátlanul netezhetek. Kép
Csak beköszöntem, mert már "megyek is tovább"; annyi oldalt meg szeretnék nézni még, hogy csak na...
sziasztok!
M.
(Noémi ma megkapta élete első cipőjét! Jelenleg nagyon nem bírja... Kép )
meronna
 
 


Szia Meronna!
Gratulálok az első cipőhöz Kép
Most következik a hogyan érjem utol a lányomat korszak Kép

szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Sziasztok Lányok!
Jártok még erre?
Írok egy kicsit, hátha...

Mi megkezdtük a bölcsit egyenlőre de.8-12 között hagyom ott a lányt, de jővő héten már az ottalvást próbáljuk. A Bogi változóan fogadja, egyrészt siet befelé, veszi le egyedül a cipőt, sapkát, mondja "bölcsi, bölcsi", másrészt viszont úgy képzelné a dolgot, hogy én is ott legyek vele és kapaszkodik a "szoknyámba". Hétfő-és csüt. között fog járni, péntekenként nekem suli van, akkor apja vigyáz rá. Az első betegséget már sikerült összeszednie, köhög-trüsszög. Kép

Remélem nálatok minden OK, élvezzétek a szabadságot Kép , nekem már most hiányzik Kép

szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Sziasztok!
Tegnap ellopták Kép Kép Kép kertünkből a képeken látható 3 hónapos németjuhász szuka kiskutyánkat.
Jobb fülében tetoválás van. Ha látjátok, hívjátok légyszi a 06-30-3-460-498-as telefonszámot.
Kép
Kép

köszi

szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Szia Szamóca!

Mi a Halász J. utcában lakunk, nálunk meg besurranó tolvaj járt pénteken Kép. Anyu nézte a tévét a nappaliban /ő vigyázott a fiaimra, mi színházban voltunk a férjemmel/, és amíg elment a wc-re, az alatt bejöttek és 2 kézitáskával távoztak. Az eszem megáll. Nagyon sajnálom a kutyusodat, remélem előkerül. Szerintem plakátold ki a boltoknál, az egészségháznál, és esetleg nézzetek ki szombaton az érdi piacra, hátha ott akarják eladni a kutyust. Hogy tudták ellopni? Mi tavasszal készülünk kutyust hozni a házhoz, de most nagyon megijedtem, hogy ilyen is megtörténhet. Lányod hova jár bölcsibe?

Szia!

Mona&Máté
monamáté
 
 


Szia MonaMáté!

Pont erről beszélgettünk a férjemmel, hogy ennyi erővel bármikor betörhetnek a házba is.Vagy elvihették volna a kutyát úgy is ha itthon vagyunk.Mondjuk nálunk nagyon rendesek a szomszédok, figyelnek amennyire tudnak. Ezt is észrevették, de mire rájuk kiáltottak,hogy mit keresnek ott, már kiemelték a kutyát és szaladtak. Kép
A rendőrök szerint nem sok kutyalopás volt Tárnokon, de sajna ez minket nem vigasztal.
Amíg kicsi lesz a kutyátok, szerintem próbáljátok elzárni, amikor nem tudtok rá figyelni. Én is ezt fogom tenni a következővel,ha kihevertük ezt az esetet és lesz másik kutyus. Vagy én áthozom addig az apámtól a nagy kutyát, hogy őrizze.
Bogi a munkahelyemhez közel, Kispesten jár bölcsibe. Nagyon szeret járni,csak sajnos állandóan elkap vmit. Szegénykém most is lázas beteg. Még jó, hogy ő nem hiányolja az Ajsát,még nem kötődött hozzá annyira. Szörnyű lenne, ha még azt is nézhetném,ahogy sír utána.
Szerencse, hogy anyukáddal, nem történt semmi baj.Egyébként, hogy vette észre, hogy betörtek, látta őket?
Milyen kutyusotok lesz?

szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Sziasztok!

Szamóca, nagyon sajnálom, ami történt! Most néztem csak be ide... nyáron mi is gondoltuk, hogy beszerzünk egy farkaskutyust, csak aztán vhogy elmaradtak a dolgok... hogyan tudtak bemenni a kertetekbe? Alacsony a kerítés?

Mona, ez a besurranás elég rémísztő! Hogy történt? Betörték az ajtót, vagy mi volt? Én mindig mindent zárok, este riasztó bekapcsolva, de így is félek a besurranóktól... Kép

Nem tudtok itt a környéken vhol egy bölcsit, ahová hetente 1x lehet vinni a gyerkőcöt? Akár magánbölcsi is szóba jöhet; egyszerűen semmit nem találtam eddig a neten.Kép

sziasztok!
M.
meronna
 
 


Szia Meronna!

Tudtommal nincs bölcsöde (magán se) Tárnokon. Hivatalosan Érdhez tartozunk, szerintem ott néz körül. Esetleg kérdezd meg a védőnőt, ha már találkoztál vele Kép
Sajnos ha nagyon akarnak bárhova be tudnak menni, átlagos magasságú kerítésünk van.
Szeretsz már itt lakni?

szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Sziasztok!

Az volt a baj, hogy rohantunk a színházba, és nem volt bezárva a bejárati ajtó, gondoltam majd anyu belülről bezárja utánunk. A kapu be volt zárva, a kerítésünk elég magas, masszív. Nem volt akadály. Bent égett a villany, ment a tv. Egyébként mindig bezárok, beriasztózok mindent, csak most az 1x nem tettük. Kép Pont az anyukám táskáit vitték el, benne az összes irata, némi pénz.

Szamóca,
leonbergi vagy újfunlandi kutyát szeretnénk, majd amit előbb találunk.

Meronna,
én is vinni akarom Mátét heti 1x játszócsoportba, a legközelebb a Leányka utcai bölcsiben /XI. ker./ találtam ilyet. Holnap fogom felhívni őket a részletekért, majd beszámolok róla. Mehetünk együtt, ha gondolod!

Sziasztok!

Mona
monamáté
 
 


Sziasztok!

Szamóca, még mindig semmi hír a kutyusról? Szegénykém... Kép
Igen, már belejöttem a vidéki életbe, kezdem megszeretni. Kép Bogi hogy viseli a bölcsit?

Mona, már kezdtem megijedni, hogy képesek voltak egy ajtót is betőrni... Kép Szóval akkor a kerités nem akadály. Kép
Tegnap néztük meg a Leányka utcai bölcsit, hogy hol van. Az a nagy komplexum, ami az emeletes házak közt van, ugye? Én tul.képpen egy olyan helyet keresek, ahol péntekenként ott tudom egy kicsit hagyni Noncsit, mert nekem reggel 8-tól délután 2-ig sulim van február közepétől és egyszerűen semmi lehetőség sincsen errefelé. A Móricz Zsigmond tér környékén van a sulim, jó lenne a XXII., XI. kerületben vmit találni. Mit olvastál v. hallottál a Leányka utcairól? Én még a Fonyód utcai bölcsiről is olvastam, hogy van játszócsoportja. Sztem holnap én is felhívom őket. De azért számolj majd be róla, hogy mit beszéltél velük! Kép Okés, én benne vagyok, sztem is mehetünk együtt. Kép

sziasztok: M.
meronna
 
 


Sziasztok!
Mona
És nektek, hogy sikerült bejelenteni a betörést? Mi először próbáltuk a helyi rendőrörst, persze nem volt ott egy lélek se. Pedig akkor még talán lett volna egy kis remény, mert háromnegyed órával azelőtt lopták el, hogy este hazaértünk.Gyalog voltak, így lehet, hogy aznap este csak ide vitték valahova a közelbe. Aztán csak Érdre sikerült telefonon bejelenteni és másnap lehetett csak feljelentést tenni. Persze mondták, hogy ide a helyiekhez kerül majd az ügy, de addigra már szerintem bottal üthetik a nyomát. Kép
Mi most döntöttük el, hogy áthozzuk,amíg nincs saját kutyánk, apám kutyáját. Nem szeretnék arra hazajönni, hogy betörtek a házba is. Kép
Ha attól bejönnek, akkor megérdemlik a szajrét Kép

Meronna
Bogi szereti a bölcsit, már igazi nagy lány.Majd teszek be a profilomba új képet róla. Szerintem jót tett nekia bölcsi , most már jobban barátkozik másokkal és rengetegszer van, hogy látom rajta valamilyen mondókát mond meg mutogat,amit ott tanítottak neki. Mondjuk nagyon kifárasztja, reggel 5.30-kor kelünk, este már 7-kor elájul.
Mit fogsz tanulni?
Én is járok suliba, most szerdán is vizsgázom.Nem egyszerű a tanulás munka meg gyerek mellett.

szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Sziasztok!

Szamóca, örülök, hogy Boginak bejön a bölcsi! Mesélj, milyen volt a beszoktatás? Egyébként én is azért gondoltam inkább péntekenként bölcsire, mint bébiszitterre, mert Noéminek már kell a társaság és sztem is a gyerkőcök egymást nagyon gyorsan fejlesztik. Hű, lehet, hogy egy picit hülyén fogalmaztam, de biztos érted. Kép
Suliba már régóta járok, most vagyok IV. évfolyamos, most lesznek szaktantágyaim és hiába levelezős vagyok, péntek délelőttönként lesz suli. Kép Miből vizsgázol szerdán?
Egyébként a Leányka utcai bölcsibe jártam én is anno... Kép
Tényleg Mona, sikerült velük beszélned?

Na, megyek, mert Noncsi itt ül az ölemben és nem nagyon hagy...

sziasztok: M.
meronna
 
 


Szia Meronna!

Könnyen ment a beszoktatás, igyekeztem nem arra gondolni, hogy még sosem volt fél napokat nélkülem. Szerintem sokat számít, ha az anyuka lelkesen viszi, úgy gondolja, hogy jó kezekben lesz. Persze itt is van olyan gondozónő aki rendszeresen kiakaszt (pl: a Bogi nem szereti a teát, az meg kicseréli a poharában a vizet teára, mondván híznia kell a gyereknek Kép ,a Bogi meg inkább nem iszik egész nap és amikor megyek érte kiabál, hogy víz,víz).
Én is IV. évfolyamos vagyok, Minőség és megbízhatóság-ból vizsgázom. Kb 200 oldal elmélet és ahoz kapcsolodó gyakorlat (berendezések üzembiztos működése, megbízhatóság valószínűségének számítása stb). Valamiért úgy gondolták, hogy egy leendő informatikusnak ehez is kell értenie. Kép
A Bogi is itt pakol ezerrel, érdekes, hogy hiába betegek ezek a manók, mégis pörögnek. Kép
Engem egy ilyen szintű láz meg nátha biztos ágynak döntene.
A Rékával szoktatok még találkozni?
Kár, hogy ő már nem jár erre. Kép

szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Szia!

HÍR:

TEGNAP ESTE MEGSZÜLETETT A RÉKA KISLÁNYA, MIRA!!!! Kép
(úgy emlékszem, február 12-re volt kiírva) 3300 gramm és 53cm. Ari lehet. Kép Ilyenkor én is mindig úgy belelkesülök. Kép

Beszoktatás: erről már én is hallottam, hogy nagyon sokat számít, hogy a szülő hogy viselkedik ilyenkor.
Ez a tea dolog nagyon csúnya.Kép Miért nem tartják tiszteletben, hogy a szülő hogyan neveli a gyerekét, mit ad neki inni stb.?Én sem örülnék, ha Noémit ilyen cukros löttyel hízlalnák. Bogi vékony alkat, te is az vagy, vszínű nem lesz debella nagykorában. A cukros lötty aztán semmire sem jó. Kép

Mit szólsz, mekkora hó van itt Tárnokon?Kép Kár, hogy nincsen szánkónk... Kép Be kéne szerezni egyet.
Ma vizsgáztál, ugye? Hogy sikerült?

Megyek, mert chatelek egyet a párommal. Tiszta romantika Kép

szia:Kriszta
meronna
 
 


Sziasztok!

Szamóca,
szombat reggel az itteni rendőrörs zárva volt, így Érden jelentettük be, tököltek vagy 2 órát a papírokkal. Tegnap meg az itteni rendőrségtől jött ki a nyomozó, hogy beidézze anyukámat tanunak. Boginak gyors gyógyulást! Melyik a ti házatok?

Meronna,
sajna még nem telefonáltam, de ha megtudok valamit, szólok. Mi ma hatalmasat szánkóztunk az iskola mögötti dombocskán, remélem du. is el tudunk még menni.

Réka,
nagy gratula a bébihez!

Sziasztok!

Mona
monamáté
 
 


Sziasztok!

Először is Rékának hatalmas GRATULA a picihez! Kép Kép Kép
Ilyenkor én is úgy irigykedem Kép

Mona
A Kossuth utcában, a Márton felöli végre eső fehér kerítés (kissé rozsdás Kép ), sárga ház, amerikai stílusú, piros cseréppel.

Meronna
A vizsga úgy érzem jól sikerült Kép .
Könnyebb volt így, aránylag kipihenten menni és nem munkából.
Addig a Bogira anyósom vigyázott, a kiscsaj már most teljesen kihasználja engedékeny nagyiját, 1 percre sem hagyja magát letenni Kép
Mi karácsonyra vettünk szánkót a Boginak, már attól féltem sose lesz hó. Persze mikor legyen beteg a gyerek, ha nem amikor esik egy kicsi. Nem is bírtam megállni, hogy ki ne vigyem egy kicsit, csak a kertben húzgáltam, de több napi bezártság után már ezt is nagyon élvezte.

szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Ilyen most a kicsi lány:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: