bababi, jó a járgány!!!tök jó, hogy pihe-puha!! Mi van kisfiad csuklóján? vörös fonál? kabbala?
kukli, gratula a babóhoz bnődnek!
anyum tegnap elmesélt egy esetet, amikor anno ő szült-ezt eddig sohase mondta el-de megerősített, hoyg lehet a köv.nél még sznőt is fogadok....azért nem mondta el, h ne rémisztgessen, de annyira durva, leirom nektek.volt eg ynő, aki megszült, aztán pisilnie kellett, nem hoztak neki ágytálat, hanem kiküldték, h akkor menjen ki, a nő elvágódotta hátára, és utána nem emlékezett rá, hogy megszült..folyton kérdezgette, hogy mikor fog szülni, aztán már rég megszült..szörnyű...
és a régiós újságban bennevolt h a kórházaktól újabb pénzt a karnak elvonni...

inkább ne építsenek játszótereket, vagy ne ültessenek virágokat a városban, de az egészégügy annyira alap..
bocsi, ha ez off, csak tegnap voltunk védőnőnél, láttam 3 pici újszülöttet, annyira édi kis mazsolák voltak, egész megjött a kedvem a kistesóhoz, de ezután a történet után előjöttek bennem emlékekk/aki nem emlékszik: hiába volt fizetett orvosom, 2 hétig folyamatos lázam volt a szülés után, csak 2 hét múlva UH-ztak meg és hát gyermekágyi láz, bennem maradt méhlepénydarab, és akkor műtöttek meg../saját dokim hazaengedett volna, csak egy vizites nem, még szerencse, otthon nem is lett volna időm mérni a lázam, aztán egyszercsak nemistudommilettvolna... na bocsi a rémtörikért, demuszáj volt kiirnom, hogy a szépre koncentrálhassak.
én is gondoltam az éjjeli nevelésre-de csak 7végén, mert apa akkor kidől a munakhelyén. nándi éjjel most csak 4szer kelt, tisztára kipihent vagyok, de tényleg. a 12kelésekhez képest..
de próbáltam már cumival visszaaltatni, akkor félóra múlva újra felkel, és tátog ciciért.ha nem kap, meg sír... azé nem sztném, ha még 1 évesen is 2-3 óránként kelne....
védőnő aszondta, fürdés előtt adjak neki főzit, fürdés után szopi.néha agyümi 6ra húzodik, 7kor fürdés-kaja, de ugyanugy felébred....
hát maj csak lesz vhogy. a 3. gyereknél már biztos szigorúbb leszek

még az si lehet, kicsir sírni is hagyom, hátha visszaalszik

de hát ő mégcsak az elsőőőő