Egy picit megkésve, de annál nagyobb örömmel nagy-nagy gratula Zsuzsiéknak, és sok boldogságot az egész családnak!!!!
Soraya! Már 16 babánk van?! Őrület, hogy rohan az idő! Mi is tegnap voltunk három hetesek!
Mindjárt te jössz!
Szia Anitabori! Jó hogy itt vagy egy picit köztünk! Persze nektek biztos jobb a vízparton, de nagyon örülünk, ha bejelentkezel.
Akkor Dorka is sűrűbben szopizik...ez megnyugtató. Egyébként Botond is rám olvad minden kajánál, hiába teszek magamra mindenhová pelust.
Örülök, hogy érezhetően jobb a kedved!!!
Egyébként köszönöm mindenkinek a megnyugtató sorokat cicfájás, meg szopihosszúság és gyakoriság kérdésében!
Rita! Én is ilyen bébi teát vettem, s adtam is néhány kanállal Botondnak, de ettől függetlenül ugyanolyan gyakran és sokat szopizik a lelkem.
Mondjuk most két napja kialakította azt a szokást hogy olyan fél hatkor kel, akkor egy fél óra kaja, aztán fél hétkor újabb szopi, meg olyan kilenc örül és tizenegykor -eddig persze semmi alvás- aztán olyan dél körül elalszik vagy négy óra hosszát, aztán egy órás! szopi, séta, fürdés, kaja és alvás. Nagyon örülnék, ha ezt a napirendet meg is tartaná!
Chello! Nagyon édes a lányod és tényleg hatalmas a haja!
Hajtépés
Botond meg tegnap úgy cumizta a kis alkarját, hogy tiszta véraláfutás lett, annyira erősen megszívta.
Pocakosok! Kitartást nektek ebben a nagy hőségben!
Anikó! Tényleg ne légy elkeseredve! Még lazán szülhetsz hétfőig, ez a méhszájeredmény nem jelent semmit! Egyél egy nagy tábla boci csokit!
Linda! Ne aggódj a CTG miatt! Nekem még a vajúdóban, amikor öt perces rendszeres fájásaim voltak a gép akkor sem jelzett semmit! Úgyhogy örüljetek neki, hogy ezzel nem idegesítenek titeket, a lényeg, hogy a baba szívhangja jó legyen!
Lino! A pancsi miatt irígyellek!
Jó hogy ennyi tejed van, csak nincs ott anyósod?
Egyébként szopi közben nekem is mindig csöpög az épp szabad mellemből is, sőt ha sír a baba akkor is megindul.
Szöszinek mielőbbi gyógyulást kívánok!!!
Egyébként elárulom nektek, hogy én nem tudtam lemondani a gyümikről és kiló számra eszem a sárgabarit, őszit, dinnyéket, meggyet, mindent ami elém kerül, és szerencsére a bébimnek nincs semmi baja tőle!!!
Úgyhogy nálam bejött a kísérletezés! Egyébként nekem is nagyon jó a laktoherb. További szép napot mindenkinek!
Orsi! Nekem is kellett az első napokban a nagy Tena betét. Szerintem keress olyan boltot, ahol darabra tudsz venni!
Swen