A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Timi. nyugi, van védettsége neki is :) Teljesen leálltatok a szopival?

vicger

Dorka!

Ne aggódj az én babám is tápis totál tápis, a gyerkek nem immunrendszer nélkül jönnek a világra, a tej nagyon jól fejleszti erősíti azt, de te is tudod erősíteni, gyakori szellőztetés, sétáltatás. Janó fiam is csupa tápis volt, és nem betegebb mint az anyatejesek, sőt az oviban szinte mi vagyunk az egyetlenek akik vagy el sem kapják, vagy utoljára kapják el a betegségeket. A torokfájást nem nagyon fogja elkapni szerintem, az ilyen gyerekek inkább a fosós-hányóst hajlamosabbak hamarabb elkapni ez a tapasztalatom. De ha nagyon aggódsz akkor vegyél olyan kórházi maszkot és tedd fel!!!

Más!

Ami a gyereknevelést illeti! Az én fiacskám egy nagyon szorongós kisfiúcska volt a bölcsiben sokat sírt, ragaszkodott a megszokott dolgokhoz stb. A bölcsisnéni azt mondta szerinte ez Asperger, mondom szerintem ez nevelési probléma, pontosabban anya beteg nem a gyerek. A hatására elvittük pszichiáterhez. 2* látta a gyereket és mosolyogva mondta a gyereknek kutya baja. Erre én elmondtam,hogy szerintem az anyjának van baja, mert álandóan szorongok amikor otthagyom a bölcsiben, sokszor előtte vitatjuk meg a bajainkat apával, stb. A dokinő annyit mondott örül,hogy ezt én mondtam ki, mert ő is így látja. És tapsztaltam valami nagyon furcsát, Apa és én nagyon félünk a víztől, vettünk medencét. A gyerek apával van bent, én kint nem szólunk mi semmit, de a gyerek mégis alig mer játszani. Ellenben ugyanaz a medence és minden ugyanaz, csak a keresztapjával van bent, aki nem fél a víztől, a gyerekem felszabadult, ugrál, járkál, lemerül a víz alá. A lényeg én még mindíg azt mondom a szülői szorongás sokban hozzájárul a gyerek viselkedéséhez. Ne a 3 hetes babánkat neveljük, hanem gondoljuk át a cselekedeteinket, a kimondatlan szorongásainkat. A gyerkőc még nem a szavainkra hallgat, hanem az érzelmeinkre!!

Kép
babcika

ahhham.... sajna....nem jött belőle csak a kettőbőlkb 20-30 egy nap alatt..... és dorka is csak sírt meg sírt időm és erőm sem volt ezért a kevésért letenni és hallgatni a sírást.....
beletörődik az ember meg pozitív gondolatok de azért néha előjön ám a lelkifuri.....

de akkor jó:))) már kezdtem aggódni...... meg persze bedepiződni hogy millen anya vagyok én....

olyan jó hogy vagytok..... - köszönöm

KépKép
dorkamartini

Timi, sajnálom a szopit, na majd a tesónál ;)

Babcika, ez nagyon nagyon tanulságos volt! Nem semmi önismerettel és őszinteséggel rendelkezel. Elismerésem! Sajnos nem ez a jellemző...

vicger

van egy szleng szocped körökben:

a gyermek az anya tünete....

vicger

Dorka,hívott volna Madar(most nincs netje),de nincs a táblicskuba a számod,ha dobsz neki sms-t akkor felhív vagy megírja a csodaszert,amitől meggyógyult.......nem tudja mikor lesz net,így csak telón elérhető...

sutimano76

Kriszti: köszi ;)

Timi: sikerült beszélned Madarral? ...

Babcika: nagyon nagy igazság van abban, amit leírtál ... én is tiszta őrült voltam, miután Lilla megszületett ... nem csoda, hogy annyira ragaszkodott hozzám jó ideig, mert ki sem engedtem a kezemből ...senki nem lehetett elég jó neki az apján és rajtam kívül ...

Andi: imádom Barni képeit ...:) ... sajnálom a viszontagságaidat, jobbulást !!! :)

Lili: merre vagy, remélem, minden rendben !!!

Spickeyról hozok hírt: jól vannak, csak kicsit nehéz az összeszokás, majd jön :) ... igen, valaki kérdezte: találkoztunk a kórházban ... számomra döbbenetes, hogy egy ilyen pici nő, hogy tudott egy ekkora babót megszülni ... :shock: :lol:

BABAKÉPEK: nekem nincs kedvencem, mindenkit imádok, küldjetek minnél több képet csajok !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!

Rita
Nagyon édesek együtt a fiaid :lol:
http://alommano.comyr.com/
http://mondokak.net/
http://www.mondoka.hu/
http://ovisvilag.blog.hu/
Pihenőszék nagyon jó!

Beatrix
Jobbulást Bex-nek!

Andi
Juniormár a kocsmában könyököl? :wink:
Van napi 5-6 pisis pelusa? Olyan jó pisis?

Kata
Lőrinc nagyon jó gyerek!
TE hogy vagy? A lelked? Apa?

Babcika
Nagyon édes Blanki... Janónak a grimasza :wink:

Vicger
Jobbulást!

Bibi
Eü... egy osztályon a betegellátás színvonala mindig a vezető hozzáállásán múlik... hogy követeli meg ő a dolgokat... Ahol a főorvos, főnővér betegcentrikus, ott nem tűrik meg az ilyen hozzáállást!
Szépek a lányaid!

Madar
Édesek a csajok együtt :lol: :wink:

Taranee
A mennyiséget lehet változtatni. Ki kell tapasztalni, hogy Marcinak éppen mi jön be...

Könyvek
Mindegyikben lehet jó ötleteket olvasni, de mindegyik gyerek más, mindegyikünk más... ki kell tapasztalni, hogy kinek mi jön be...
Egyébként érdemes néhány napot rászánni arra, hogy az ember figyelje a saját gyerekét...próbálja megérteni a jelzéseit...
ÉS... nekünk kell magunkban először tisztázni, hogy mit is akarunk... gyerek érzelmi radarja borzasztóan érzékeny!!!!

Boboka
Pihenjél lehetőség szerint minél többet!
Niki baba is gyönyörű!

Dorka
Ami anyatejet kap, abban van ellenanyag...
Vendég

[quote="bibiesbrumi"]
írta:
bibiesbrumiBABAKÉPEK: nekem nincs kedvencem, mindenkit imádok, küldjetek minnél több képet csajok !!!

Értettem... azért ugye nem baj, ha Mollinak tetszik Marci :lol: :wink:
Vendég

Megint egy rossz hír. Lányok, nagyon drukkoljunk Ritáéknak.

15:24-kor a következő sms-t kaptam Ritától:

"Szia! Kórházba kellett mennünk, mert Máténak (valószínű) nagyon komoly hörghurutja van, bent kell maradnunk, nem tudom még meddig :( Drukkoljatok, hogy gyorsan rendbejöjjön. Most szállítanak át minket a Jánosba. Majd még írok, ha többet tudok."

Istenem, remélem hamar rendbe jönnek. Millió drukk és energia megy Nektek, és Andrisnak is, hisz Ő most otthon várhat megint a mamára. :(

KépKép
KépKép
madar

DorkaTimi! :D

ÉnTimi elmentem dokihoz és kértem elapasztó bogyót, mert 5, illetve 10 ml volt a két mellemben akármit tettem, ettől szuperanya vagyok, mert csapot-papot otthagyok ha szólít a drágám. És ugyanolyan áhitattal néz rám amikor etetem mintha szopizna. Attól szarabb anya voltam, hogy pl. mint az előbb is írtam előtte vitatkoztam apával, stb, többet ártottam azzal Janónak, mint hogy tápis lett.

Kriszti! Kösz a megerősítést, tudod sok időmbe került eljutni erre a szintre, hogy ezt bevalljam akár magamnak is, nade az meg hogy ezt elmondjam másoknak. Tudod az a baj, én is szorongósra lettem nevelve, nehéz ebből kitörni, de mint mondják az akarat már félgyógyulás. Én azt sem szégyelletem soha elmondani, hogy a gyerek néha teher, ha a tied akkor is néha a hátad közepére kívánod. Van anyuka aki ezt sosem mondaná ki, de a viselkedésén látszik,hogy nem ugyanazt érzi mint én, hanem olyan feszült,hogy egy kanál vízben megfolytana bárkit.

Mi is imádjuk ám az összes pasit a topic-on!!! A csajokat is, jó barátnők lennének :D

Kép
babcika

Jaj! Szegény Ritáék!!! Most már minden napra jut egy ilyen rossz hír???!!! :( Remélem hamar rendbe jönnek!!! Nagyon szorítunk.

Ti tudtatok valami előzményről? Én siklottam el felette,hogy írt volna valamit a piciről,hogy betegnek tűnne vagy bármi?? Vagy ez ilyen gyorsan jön és válik komollyá?

Kép
babcika

Jobbulást Máténak!
Vendég

Kép
Vendég

Ó istenem,Máté babának jobbulást! +++++++++++ sok sok gyógypuszi,hogy mielőbb meggyógyuljon.

Mabe,igen van,jó sokat pisil,minden pelusa pisis.

Kép
v.andi

Kép
Kép
Vendég

Andi
Akkor biztosan elég a tejecske Juniornak!
Vendég

RitaMáté +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bár az agyam már csak nyomokban létezik, de én nem emlékszem arra, hogy írta volna Rita, h Máté köhög, v bármi....
Fogalmam sincs, hogy kapta el őket ennyire gyorsan.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Szegénykéim.....
Sok sok gyógypuszi a kislegénynek, Andrisnak vigasz puszi töménytelen!!!!! s anyukájuknak pedig sok sok simi!

vicger

Timi: amikor olvastalak volt még netem, aztán mire válaszoltam volna már nem. Szóval: oscillococcinum a leírása szerint + torokfájásra homeogene 9 !!! + citromos-mézes kamillatea ... orrfolyásra Luffel orrspray, ez is homeos ... mindezeket Bibi tancsára tettem.
Kép aztán lándzsásútifűvet is vettem magamhoz ezt Kriszti tanácsára Kép és öblögettem is sós vízzel ezt pedig Mabe javaslatára. Kép
Hát ez volt a "csodakeverék", ami Nekem hatott. :wink: Bár még teljesen gyógyult nem vagyok, de sokkal jobb a helyzet.

Most képtelen vagyok visszaolvasni, reagálni ne haragudjatok. Apa ma reggel is elutazott és szombat este jön csak. Julcsi már itthon, szóval most megyek és játszom vele, amíg Mogyoró alszik. :)

Ha Ritától jön újabb üzenet, természetesen hozom.

KépKép
KépKép
madar

Amíg én barátnővel beszéltem telón,addig Madar már meg is hozta a rossz hírt......itt is nagyon sok gyógypuszi Máténak,hisz ő szívemcsücske ugyebár...kitartás Rita!!!!!++++++++++++drukkkkkk

Kedves lányok anyukák,itt és most szeretném leszögezni(mintmár korábban is írtam)hogy Barnabás a vejemnek tekintendő,tehát már ELKELT!!!!!!Kérném nem lecsapni a lányom kezéről!!!!Köszönettel szerető anyósa!!!

Védőnő 1 körül érkezett,látta kislányom üvöltését,és ő szte is hasfájós,mutatott még pár tartást ill. maszírozást,és bevetettük grape watert...2-kor etetés,majd rögtön bevágta a szunyát,ki a levegőre és még mindig édesdeden alszik!!!!Hurráááá,bár én telefonálgattam,de vágre sikerült normálisan megkajálnom és lazulnom a levegőn egy kicsit.Most én is kicsit mennnyugi!!!

Megyek visszaolvasok,hátha reagálnom illene valamire :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.10.01 16:23-kor.

sutimano76

Ok,hát látom túl sok minden nem történt amire reagálnom kéne.......

Kéztartás szopi közben!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

hát ez sem egyszerű: Kép

sutimano76

Süti
Brni nagy gondban lehet, ha evés közben is imádkozik... és még alváskor is a fejét fogja... :wink:
Vendég

[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76Kedves lányok anyukák,itt és most szeretném leszögezni(mintmár korábban is írtam)hogy Barnabás a vejemnek tekintendő,tehát már ELKELT!!!!!!Kérném nem lecsapni a lányom kezéről!!!!Köszönettel szerető anyósa!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Listát kell írni a párokról! :wink:
Vendég

[quote="mabe86"]S írta:mabe86üti
Brni nagy gondban lehet, ha evés közben is imádkozik... és még alváskor is a fejét fogja... :wink:

A "hova kerültem" kérdés járhat a kicsi fejébe,pedig igyekszek jó anya lenni.....persze szeretetből nincs hiány!!!!A puszilgatást nem viseli túl jól....olyan mint apja :?

sutimano76

[quote="mabe86"] írta:mabe86
[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76Kedves lányok anyukák,itt és most szeretném leszögezni(mintmár korábban is írtam)hogy Barnabás a vejemnek tekintendő,tehát már ELKELT!!!!!!Kérném nem lecsapni a lányom kezéről!!!!Köszönettel szerető anyósa!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Listát kell írni a párokról! :wink:

lányos anyukát akartam írni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.10.01 16:42-kor.

sutimano76

Süti
Nézőpont kérdése, hogy ki a jó anya... Ki tudja, mi járhat Molli fejében is?
("Nicsak ki beszél?" mintájára jó lenne kihangosítani a gondolataikat :wink: )
Vendég

sziasztok!

Bex, Rita: sok sok simi, és kitartást!!!!

Kriszti én is ilyen masinát szeretnék (leg magic). milyen? tényleg olyan hatásos, mint mondják? én is a 6 hetes kontroll után gondoltam kezdek valamit magammal, mert a ruhatáramat nem akarom lecserélni, és nem szándékozom ilyen formában maradni hosszú ideig. azt olvastam, hogy a tejsav csak max. 60 percig érződik a tejben, utána már nem, tehát, ha torna előtt szopizik, a következő szopiig jó esetben ki is ürült a szervezetből.

Mi kicsit nyűgösek voltunk tegnap, valószínű a front miatt. ma már egy fokkal jobb!

Én is gondolkodok a premaxx hordozón, majd lehet kérek segítséget a beszerzéshez, ha e mellett döntenénk.

el is felejtettem írni, hogy minden baba gyönyörű, de ezt szerintem mindenki tudja.

KépKép
Kép
s.vera

[quote="bibiesbrumi"]
írta:
bibiesbrumiBABAKÉPEK: nekem nincs kedvencem, mindenkit imádok, küldjetek minnél több képet csajok !!!

???? ... ezt most én nem értem :shock: ... amúgy nekem is tetszik Marci ...:)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="bibiesbrumi"]
írta:

???? ... ezt most én nem értem :shock: ... amúgy nekem is tetszik Marci ...:)

Nana.... Marcit már lestoppoltuk :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Berni :arrow: Junior
Molli :arrow: Marci...

:wink:

Kicsit se vagyunk pihentek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Próbáltam visszaolvasni néhány oldalt, mert az elmúlt két napban annak ellenére, hogy voltam, nem sikerült mindent.

Baba-fotóktól kész vagyok: Molli cica, Luca - a kedvenc a hordozókendős 1. fotó, a töprengő Bernike, Andris és Máté, Jancsika és Blanka, Niki "nagyis" képe, Tomika, Barnabás kocsmázása, Lotti és Lilla - egytől egyig zseniálisak. :lol:

Babcika:
nem vagyok most nagyon jól fogalmazós állapotban, lehet, ráhúzódott ez a nyavalya az agyamra .... de köszönöm a történetedet.

Kriszta: utólagos engedelmeddel ezt a mondatot nagyon kiragadtam a hsz-edből és jól fel is véstem magamnak: "a gyermek az anya tünete"

KépKép
KépKép
madar

Mindjárt felrángatom Mogyorót és megmutatom neki a tabellát, hogy most válasszon gyorsan. Nálunk demokrácia van. :lol: egészen addig, amíg a szülőknek is tetszik a jelölt. :wink:

KépKép
KépKép
madar

lenen még egy kérdésem, ti mit csináltatok a köldökcsonkkal, hogy ilyen hamar leesett? Mi 4. hete ragaszkodunk hozzá!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
fültisztítóval jól lealkoholozom, és utánna hintőpor! mit tehetek még, hogy végre mi is megváljunk tőle????

KépKép
Kép
s.vera

Vera
Én csak alkoholoztam... de azt jó bőven...
Vendég

Vera: és én naponta többször is

KépKép
KépKép
madar

[quote="mabe86"]S írta:mabe86üti
Nézőpont kérdése, hogy ki a jó anya... Ki tudja, mi járhat Molli fejében is?
("Nicsak ki beszél?" mintájára jó lenne kihangosítani a gondolataikat :wink: )

én is szoktam erre gondolni

sutimano76

Vera,én is minden tisztába rakásnál,lealkoholoztam+hintőpor...

Madar...Petra írta már hogy Mandula és Mogyoró!!!

sutimano76

Jaj, tényleg :) akkor megvan a harmadik pár. Kép

KépKép
KépKép
madar

Thalis Silvenier

Álmodj szépeket

Valahol, távol a való világon,
Messzi túl a Képzelet-Határon,
Van egy egészen piciny ország.
Az a hely, ahol az álmokat írják.
A szép álmokat zsákokba varrják,
S aztán kis manók mind széjjelhordják.
Viszik a világ minden részére,
S belehintik az élők szemébe.
Egy álommanó hozzád is elért.
Leteszi zsákját, bedugja kezét
És belemarkol a tündérporba,
Hogy a csillámot szemedbe szórja.
Csipetnyi manó, vajon hol lehet?
Nem látod őt, de hallod, hogy nevet.
Óvatosan homlokodra lépket,
S arcod simogatja. Ugye érzed?
Kicsiny manó, tenyerét kinyitja,
S az álomport szemeidbe szórja.
Mosolyogva nézi, amint lehunyod őket,
És füledbe súgja: Álmodj szépeket
Vendég

Kép
Vendég

micsoda legény-leány vásár van itt kéremszépen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én nem stoppolgatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hagyom, had küzdjenek a srácok a lányomért, s izgulok, nehogy Apa VadOroszlánt akarjon játszani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jelentem én dögrováson.... s úúúúúúúúúúúúúúgy innék egy pohár forralt bort, nekem az egy nap alatt kipucolja a bacikat :wink:

Luca rajtam felkendőzve....

képzeljétek, kapok 3 kendőt kölcsön :D :D :D :D :D :D :D
egy slinget:
http://www.babaslings.hu/
Egy ilyen csodát:
Kép
http://www.gypsymama.com/shop/proddetail.php?prod=aphrodite Balin szőtték... naggggggyon állat, gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűség! :shock: :)

aztán egy ilyen csodavidám szivárványt :)
Kép
http://tunderlatta.hu/termek/42_m_tulipanos_tulpaanii.html

hát nem gyönyörűek?
s én micsoda mázlista vagyok :shock: :oops: 8)

vicger

Dorka: ti honnan vettétek a macit? a vitafreenet-ről rendeltétek? hogyan, mert ott csak 50 ponttól lehet rendelni, és egy maci, vagy nyuszi csak 15 pont.
Andi nektek is ilyen macitok van, vagy nem jól emlékszem? ti hol vettétek?
Én is akarok, de csak egyet, és mást nem akarok onnan rendelni!

KépKép
Kép
s.vera

Sziasztok!

Nem tudok most reagálni, csak két dolog:

Bex!

Továbbra is kívánok minél hamarabbi gyógyulást! :):)

Rita!

Nektek meg drukk, hogy hamar kijöhessetek Mátéval! :):) (Hogyhogy? nem emlékszem előzményre...)

Azt hiszem, Tarának akartam ezt ajánlani:
Van egy Nandu hordodókendőm, meleg őszies színű (azt hiszem Hawai-nak hívják, vagyis ahhoz hasonlít), XL-es, szívesen kölcsönadom. A kendő egyébként gyakorlatilag új, egyszer ha használtam...
(Nekem van még egy ősrégi karikás kendőm, az fogom addig használni, amíg Dóra bele nem nő az Ergo-ba (nálam az a favorit). )

Voltunk védőnőnél, pont 1 hónapos Dóra. 4850 g (3 hét alatt 800 g-ot hízott) és 58 cm. Ő nem ment össze :D a kórházi méréshez képest, sőt nőtt 2 cm-t.
(Mondjuk én eddig a nagyobb lányomról is azt hittem, picike, erre ma a védőnő kiderítette, hogy magasabb és picit nehezebb is az átlagnál (de az ugye a magassága miatt nem gond).)

Na, nem megy több. Dórám kidőlt, de a 2,5 évesem ordít, mint a sakál, szerintem túlpörgött. :(

Astrid

Kép
astrid

Vera, szerintem nagyon jó a terpesztő /leg magic/ én nagyon szeretem. Rendesen megdolgoztatja a külső, belső combokat, na meg a sejhajt. Elvileg a pocakot is, az most majd kiderül :D :D :D

Astrid, már hiányoltalak!
Móka is régen volt, T-pk-val vajon mi lehet? Csunyeszka? Scoop??

vicger

jajj lányok nagyon aranyosak vagytok:)) köszönet ezerrel

már olvastam délután csak aztán dorka szerintem érezte ezt a felhőnyomulást ami most ért ide naagy villámokkal és bár elkezdtem írni de már elküldeni sem hagyott a pöttöm... (van sötét felhő...villámok ezerrel de egy deka eső sem..... - fura kezd lenni ez a világ)
most párom altatja.... remélem sikerül... - ekkora hangja még nem volt...

madar - nagyon köszönöm - homeogene9 van itthol már a számba is tettem...a többit holnap (és most felírom és feltűzöm a hűtőre)

maci:http://www.vitafree.hu/cgi-bin/product.php?catid=23
mi a futárnak fizettünk..... nemtok pontokról

kendő: ezek a kendők tök szuperek.... máson imádom de én tényleg félek tőle..... a premax meg ott log a szobában és nemtom magamra alakítani..- én sem lenni komplett....

hűűű micsoda kölökvásár van errefelé:))))
én dorkámat csak annak adom aki képes megszelidíteni ezt a kisoroszlánt (mármint dorkát magát ....a la szimba) ....:)))

madár most olvasom a mizé ráment a micsodádra... most akkor ha én is beszedek mindent akkor én is oda jutok?:))) szólj mert még csak a homeogene nél tartok....

köldök: nekünk leváltott dokinéni megbuzergálta valamivel mert hogy szerinte nem jól gyógyul..lassan.... erre rá 1 napra le is esett... - új dokinéni nagy szemekkel nézett ezen az akción... de legalább hamar leesett...baj nem lett belőle hál istennek..

puszik: nálunk párom dorka óta hevesen borotválkozik:))))) a hölgyemény ugyanis tiltakozik nagy hanggal a borosta ellen:))

psziché: én meg vagyok győződve róla, hogy dorka azért született császárral mert rajtam elhatalmasodott a klausztrofóbia... és tényleg paráztam, hogy ő is beszorul.... - mert én beszorultam kicsit mikor születtem....A pocakosság alatt meg még most is... képtelen vagyok garbót vagy valami szorosat felvenni.. sőt az utolsó hetekben odáig fajult, hogy a cipzáros sem jó..... mert mi van ha beragad a cipzár..... - nem lenni normális....de evvan.....

jajjj de milyen hirtelen jött ez a betegség..- drukk megy nektek ezerrel

na most ennyi egyenlőre.... bepótlom a vacsit....
és annyira köszi mégegyszer - csomószor úgy érzem a fórum a hátvédem..vagy a háló amibe eshetek.. vagy nem is tudom.... Tök egyedül net nélkül - nélkületek - én nem is tudom....

nyugodt szép babaálmos éjszakát mindenkinek :)

KépKép
dorkamartini

Sziasztok!

Megint csak egy gyors bekukk. Épp befejeztük a parkettázást apival, gondoltam elkunyizom ismerőstől a lapitopit.
Tegnap voltunk dokinál. Hetedikén jöttünk haza 3130 grammal, azóta kerek 4000 gramm a picikém, és két centit nőtt. :lol: Még mindig hasfájós, kellett rohannom valamelyik nap ügyeletes gyógyitárba Espumisanért. Azt hittem, megüt a guta :evil: 1400 volt a gyógyszer, és 400 az ügyeleti díj :evil: Ha nem Bubának kell, meg se veszem. De hát manót nem hagyhatom szenvedni. De egész jól bevált. Bár, tegnap elég gáz volt. Egy órája üvöltött már. Evett-ivott-tisztapelus, és mégis hisztizett. Szerintem érezte a frontot, mert a kórházba is ezt csinálta, mikor volt az a nagy vihar. Már nem bírtam, apja aludt, nem kell fel a sírásra, gondoltam ordtson, nem tudok vele mit kezdeni, én nem fogom ringatni. Elmentem fürdeni, utána kajálni, gondoltam addig csak elfáradt kicsit, és majd akkor felveszem. De mire megkajáltam beájult. Olyan édes volt, felvettem, rögtön kinyílt a szeme, és rám mosolygott. Kérdeztem mire volt jó ez a hiszti??? Erre csak mosolyog. és mosolyog. Én meg már olyan hulla voltam, hogy lefeküdtem, és rögtön beájultam. De fél 8ig aludtunk 23.30-tól.
Na megpróbálok visszaolvasni, meglesni manókat, próbálok majd jönni. Jóéjt!!

KépKép
Kép
scooper

Akartam mondani, hogy Lucám ma egy csepp infacolt sem kapott /tegnap sem/, teát minimálisat ivott /nem nagyon szereti :D/ mégis jóval kevesebbet kínlódott a pocakkal, /szinte semmit/ mint a fent említettek folyamatos szedésénél.
Ok:
Hordozókendőzés :) :) :)
Lehet, h éjszaka is magamra kötöm :) :)

Nagyon nagyon nagyon ajánlom pocakfájós babáknál!!!!

Scoop, már épp említettem, hogy rég jártál erre ;) Ringasd csak nyugodtan, elkényeztetni nem fogod vele, viszont a kislányod azt tanulja meg, hogy az Édesanyjára bármikor számíthat, segít neki. S ezt nem fogja elfelejteni 20on évesen sem... ;)
Sírni hagyni hosszú távon nem éri meg.... hogy így közgazdaságilag fejezzem ki magam.

A belőtt linkeket az előző oldalakon olvassátok el, ha van pár percetek, érdemes!

vicger

Babó már megint csak a kezemben alszik,ahogy leteszem max 15 perc és ébredezik.......asszem a kövi etetésig így maradunk.. :(

ne szabadkozz Dorka,nekem is a topik a mentsváram......

pocifájásra......pocak órával megegyező masszírozása és a lábak hasonló emelése mint pelenkázáskor,csak mehet közelebb pocihoz,és szintén órával megegyező forgatása...vagy hogymondjam,na értitek...nekünk most este ez kellett a grape water mellé......espumisan nem használt annyira :( ...ha valakinek kell eladó(olcsóért),csak pár csepp hiányzik belőle!!!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: