Gabi!
Már születéskor megállapítottam, de most már teljesen biztos vagyok benne: Nóra tiszta Réka

! Betti pedig tiszta Norbi, szóval a következő gyerek is "az a széria" lesz

.
öklözés: Nálunk van, hogy annyira tömi, hogy be is hány tőle

. Tiszta dilis

.
Ciciharapás: Botond is csinálta már egy párszor, én is ráförmedtem, mert majd' besz@rtam

. Viszont mostanában egyértelműen tudom, hogy meddig van a kaja, és mikortól csak cumizik, mert változtat a szopási technikán, és onnantól úgy szívja, mint a cumit

. Az is fáj amúgy, szóval nem szoktam hagyni, meg persze azt sem akarom, hogy cumizavaros legyen, szóval olyankor mindig igyekszem tudatosítani, hogy ez nem vmi Avent termék

.
Szem: Tőlünk mindig megkérdezik, hogy kinek vannak ilyen szép kék szemei a családban. Hát, senkinek

! Nagyon meg lennék lepve, ha kék maradna, mivel tudomásom szerint kb. 4 generációval ezelőtt volt kék szemű ember a családunkban

. De amúgy már kezd neki változni, mert már látszik egy kis sárgásbarna szinezet itt-ott, ettől most inkább már zöldes, de tuti végül zöldes-barna lesz, mint nekem meg apának, vagy full barna, mint a nagyszülőknek. Úgy tudom 6 hónapos korra alakul ki a végleges (?) szín.
Sillia!
én igenis hiszek abban, hogy egy név valamennyire meghatározza/befolyásolja az ember karakterisztikáját. Persze az is lehet, hogy nem a név befolyásol (folyásol be

), de mindenesetre nem véletlenül született a "nomen est omen" (nevedben a sorsod) közmondás

. Mi ezért is variáltunk sokat a névvel, mert több is volt, ami tetszett, de a "hozzá tartozó karakter" már sevésbé... Mát többen mondták amúgy, hogy milyen jólválasztottunk, mert "hú, ez a gyerek tiiiszta Botond"

. Való igaz, hogy pl. Zsirire nagyon nem illene ez a név

.
Tényleg, van köztetek valaki, akima már másképp döntene? A keresztlányom Csenge Renáta, és mi eleve nem díjaztuk a Csenge nevet, mert a szülőkhöz sem illik, de mégis az lett. Később beigazolódott, hogy a kislány abszolút nem "Csengés", viszont tiszta Reni

. Utólag az anyuka is másképp döntött volna már, és volt pár hónap,mikor nagyon nem tudtak vele azonosulni, de végülis így maradt... Szóval ezért kérdezem

. Én pl. örülök, hogy végül nem Áron lett a bébi, mert naaagyon nem Áronos

.