Én is itt vagyok, csak el vagyok varázsolva!
Minden okés, csak teszek veszek!
Igazából ezzel a tájékoztató füzettel bíbelődöm!
Gondoltam öszeollózom a netről, de SEMMI értelmeset nem találtam, így nekem kell megfogalmazni! Nem is olyan egyszerű Bogika mellett!
Tegnap este voltunk tornázni Szilvikével!
Naggyon jó volt! Baromira élveztem!
Mit akartam írni???
Már megint minden a túloldalon van!
Linike, várlak, majd hívj mikor jönnétek!
Hajni! Olyan irígy vagyok!!!!!!!!!!!!!!! Gyönyörűűű kislányod van és már most tiszta anyukája! Nálunk csak Fruzsika hasonlít rám, de ilyen picinek Ő sem!
Örülök, hogy így egymásra találtatok Brigivel!Ugye mennyire husa kislány Dorina!Annyira imádom!!!!!!!!!!!!!!!
Szilvike! Nagyon sajnállak, remélem a mai napotok jobb volt!
Andika! Igenis nagyon csini vagy!!!!!!!! Szerintem nagyon látszik rajtad a fogyás és nem csak külsőleg változtál, úgy érzem sokkal lazább is vagy!Valahogy azt érezni, hogy ki vagy békülve Magaddal és sugárzól!
Szerintem is nagyon jó volt a túra, jövőhétre állítólag visszajön a jóidő!Mehetnénk megint!
Dolli! Mi a helyzet festés ügyben?????Befejezi a héten a muksó???
Veletek minden rendben?
Zsandi! Péntek délután átjöhetnétek Dorcival! Tudod nincs Apa és együtt jobban elütnénk az időt!
Anyudnak is ma van szülinapja???????Apinak is!
Judy! Akkor nem is lakunk messze egymástól! Nagy gratula a kiscsajhoz!!!!!!!!!Szerintem szülésig végig 90%-ot fognak mondani, mivel nem látnak kukit!
Bálintot nagyon hamar látták, hogy kisfiú, a csajokat szülésig nem mondták ki, hogy tuti lányok!
Én is októberi vagyok! Hányadikán születtek a fiaid?
Kicsit irigyellek, hogy már nagyobbacskák a fiaid és most jön a pici!
Én 4 év alatt szültem a 3-at, és most érzem, hogy túl hamar elszállt ez a babás korszak!
Na megyek szerkesztek még egy kicsit, míg alszanak a gyerkők, este vendég jön, holnap is jó zanza lesz!
Pusszantás Nektek!
Tuti valakit kihagytam!

[
[

Ennyire örülök, hogy tudsz jönni!!!! 

Nem tanítottam neki.Gondolom előfordult,hogy bandzsítottuk és rájött.
Dorci meg mindennap babához akar menni