zazzy, Larának is boldog felediket!!!
Bakker, én voltam a hülye, azt hittem, sima hószámoló van, de tényleg, aki 31-én született, annak a hónapforduló kicsit módosul! Bocsi
erpé: sajnálom az éjszakát
De simán lehet fog, most már én is tudom, hogy miért nyűglődött Döme egy csomót.
A betegség után Döme most újra a helyén alszik (nem el

), általában éjjel egyszer ébred (1 vagy 3 óra körül), olyankor megetetem, és visszaalszik. Aztán 6-7 körül jön az ágyba.
A reggeleit tönkretettem, mert valahogy mostanában rendszerint 9-fél 10-ig héderelünk, pedig olyan jó volt már, hogy 7-kor ébresztő, aztán 9-kor alvás megint... Na mindegy, hát nekem így csak jó
bea: az egyik innen elköltözött (2008-ról lemaradtunk) zárttá vált topik (szerintem ez a költözés is ok lehet... Mi jó, hogy nem mentünk végül

), ott már másodszor, a másik indexen, szintén babás topik.
csibb, annyira köszönöm a bizalmad

De ugye tudod, hogy én nem olyan huzatról beszélek, ami a bútor/ülés újrahúzását jelenti, hanem, mint a bútorkímélő leplek, szóval semmi nagy dolog, gumival/tépőzárral rögzített, testre szabott, de könnyen levehető vásznat varrok most.
tehuti, az őszi estéket én is szeretem, a sétákat a Duna-parton, ilyenkor a legszebb! (még mindig igyekszem ám Nektek fotókat mutatni, csak a gépem és a telefonom nincs most jóban...)
pulcsi: én is mentettem a mondókákat, köszi!
gyöngyi: Neked is szól, ami csibbnek

Várjátok meg, hogy megvarrjam a sajátom, aztán meózhatjátok, hogy egyáltalán ilyenre gondoltatok-e (egyébként meg már két hete kitaláltam, hogy így télire beindítom a meggymagpárna-bizniszt, egyedi elképzelések alapján (olyasmi, mint belin dolgai), aztán elkezdtem? Nem kezdtem! Úgyhogy csak türelem, az még sose biztos, amit mondok)
Hja, és nem is mondtam, hogy mióta megjött, azóta a szoptatás közbeni fájdalmat mintha elfújták volna!