Sziasztok!
Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem. Tegnap türelmetlen volt a párom, elmentünk orvoshoz Pestre. Sajna, UH nem volt, majd pár hét múlva.

A doki, akihez járni szeretnék, pont elment 1 hónap szabira.

De nagyon elégedett vagyok a doktornővel is!

Írt fel duphastont, ginevacot, és elküldött vérvételre. Nagyon várom az eredményt!
Egyszerűen félek örülni! Annyira bennem van, mi lesz, ha újra elveszítem... de próbálok bizakodó lenni, na meg titokban tartani, de ez elég nehéz.
Lányok, nálatok mikor jelentkezett a hányinger először? Én azért csináltam meg a tesztet, mert rosszul voltam, és azóta is rosszul vagyok. Ez új nekem, mert ilyenem nem volt szinte, főleg nem ilyen erősen!!! Normális ez ilyen korán?
Sokan kértétek, hogy mondjam el az előzményeket.
Hát, nem tudok valami sok mindenről beszámolni.
Tavaly decemberben hagytalak itt benneteket, mert besokaltam, hogy már megint 2 hónapot késett hiába. Akkor elhatároztam, hogy elég volt, nem csinálom tovább... nem is mentem orvoshoz, csak azért, hogy a hormonszintet megénzzék, ne szedjem esetleg feleslegesen nagy dózisban a bromót.
Múlthónapban volt egy rákszűrésem. Ennyi. Semmi más! De mégis, ebben a ciklusban voltam vastagbél tükrözésen, mert sokszor görcsölt a hasam, amikor nagydolgom volt. Bocsi! Kaptam rá gyógyszert, ne legyen olyan görcsös a bélrendszerem. Szerintem ez segített! Már abbahagytam a szedését, mert nem szabad így szednem.
Ja, meg 2! hónapja vettem egy motort, hogy szabadon tudjak közlekedni a városban.
Végülis nem tudom, hogy mi segített. Egyáltalán nem gondoltam az egészre, még csak azt sem tudom, hogy melyik napon jött össze a picurka.
Hát, ennyi. Nem valami sok. De a végeredmény a fontos!

Csak tudnék megnyugodni! Ezért sem írtam igazán eddig, túlságosan is szorongok. Pedig tudom, hogy az nem jó. Mit tegyek, hogy nyugisabb legyek???
Mindenkinek drukk! Aranyosak a babák!
Üdv:
Gitta