Milla! Egyaltalan ne aggodj, ha mar megvolt a himlod, nem veszelyes...minket pont ezert hordtak kiskorunkban beteg gyerekekhez, de sose kaptunk el semmit sajna. Inkabb pihenj kicsit, nehogy aztan megint visszaess...akkor is, ha jol erzed magad...a tennivalok ugyis megvarnak, sot, megajandekoznak teged tovabbiakkal

:)
Csillag! Biztos ez is csak egy tunet lesz, csak nalad kicsit erosebben jelentkezik..de azert jol teszed, ha mesz dokihoz, legalabb megnyugszol
Gio, ez a klinikas sztori nagyon jo...gondolom, belul fulig ert a szad, mikozben cseszegettek
Valaki kerdezte az itteni terhesgondozast...azt hiszem, multkor Lemon irta, hogy az is egyik oka lehet a hiper-szuper terhessegemnek, hogy itt mas a terhesgondozas, es nem kezitik ki az embert. Igaz. Itt ugyanis nincs

Van sztk-fele rendeles, meg halom magandoki, meg ugyanugy megvannak a vizsgalatok (a nagy slager az amnio, amit kivetel nelkul szinte mindenki megcsinaltat, termeszeteskent kezelik, csak azt nem ertem, hogyan, ebben a rendkivul abortusz-ellenes orszagban...), de nem letezik maga a fogalom, hogy terhesgondozas, nincs programja, ugy csinalod, ahogy akarod, nincs kiskonyv, vagy csomag (se gyes, gyed, csak par honapot fizetnek...). A nok rendkivul tudatlanok, butak, es bar nagyreszt maganba jarnak, ami draga, megsem megy ra a gatyajuk, mert 2-3 alkalommal ha mennek. En mindent a magyar honlapokrol, konyvekbol tudok, igy nalam havonta (most mar 2 hetente) minden vizsgalat megvan, a doki csak amul rajtam, mert itt tenyleg nem jellemzo ez, ami nalunk rend szerinti. Az, ami van, az nagyon jol mukszik (7. honaptol automatikus elsobbseg dokinal, vervetelnel, de veszelyeztettetkent fizetnem sem kell semmiert...vervetelen az osszes adathoz a referenciatartomany a terhesekhez, raadasul adott honapra jellemzoen van megadva....), de egyaltalan nincs egy szervezett formaja...a vedonosdi sem letezik. En ezeket nagyon hianyolom...persze az is egy katasztrofa, ahogy Mo-on van, de ez sztem meg durvabb.