Hékás: tök klafák a cumisüvegek. Igazán törpillásak.
Lenne egy kérdésem: kb.16 hetes néha begörcsöltem, akkor szedtem a magne b6-ot, de abbahagytam már jó ideje. Ugye nem kell folyamatosan szednem, ha nem görcsölök?
Gizi: a kertészgatya és a zöld érdekelne. Nem tudom, hogy mekkora méret, M-es jó nekem, kb.36-38-as, de lehet inkább 38-as. Ja és xxl-es szárhossz.
Jó egyébként, hogy vannak itt tapasztaltabb anyukák, mert én biztos vettem volna huzatot takaróra nem kevés pénzért. Szóval már vettünk egy polár plédet. Meg néztem ki 70*90-es (asszem) paplant. Ezek szerint az sem kell.
Meg jó lenne ha írnátok olyan dolgokat, amiket tök felesleges megvenni, kölcsönkérni, rakosgatni.
Előre is köszi.
Hát lányok, nézem itt a hasatokat.......bennem vagy egy óriásbaba van, vagy ketten vannak.

Olyan nagynak találom az enyémet. Egy nagy has vagyok, és semmi más.
Persze nem azért, mintha bánnám, sőt, nekem nagyon is tetszik.
Látom nem csak én híztam többet a nagykönyv szerinti átlagtól. Mikor mondtam a védőnőnek, hogy 10 kg-ot híztam (mert ugyebár nem állított mérlegre), végignézett rajtam és annyit mondott, hogy rám fért.
Ja, és próbáltam felvenni a régi nadrágjaimat, hogy bandázzsal tudom- e őket hordani, mert semmi kedvem magamra költeni......háááát....a combomig feljött.
Szóval azért szépen, egyenletesen rakódik rám. De nem bánom, mert iszonyú sovány voltam. Bár szerintem még most sem vagyok átlagos, inkább vékony.
Apás szülés: a mélyen tisztelt apuka totál be van sózva. Azt mondja, hogy egyik kezében a kamera, másikban a fényképezőgép, így fog velem jönni szülni.

Aztán majd meglátjuk, hogy mikor tényleg arra kerül a sor akkor is ilyen nagy lesz a szája.