Sziasztok!
Jol levagyok maradva....
Sillia;Jo a kukacod

!
Agi:Kitartasta koltozeshez,nem lehet egyszeru most,de remelem jol birjatok!
Pont ezt gondolom en is a drogos szulo kapcsan
Mivel en is mindent kiprobaltam mar az eletem folyaman....ezert gondolom igy,ha cseppnyi akarat nincsen az emberben,es mar eluralkodott rajta a szer,mindennel elobbre valo...plane 2 masik gyermek utan(ebben az esetben)fikarcnyi valtozast sem kepes kieszkozolni az eleteben a gyermekeiert,akkor miert hagyja a jog,hogy a tovabbiakban is egy "ilyen beteg ember"kezeben legyen a sorsuk
Nikici:en ugy gondolom,probald szopiztatni minel tobbet,es fejjel...ugy erzem,Te nagyon szeretned,es lehetseges hogy sikerul tejet fakasztanod!!!Nem hiszem hogy veletlenul van meg ott az a 10ml....mar regen el is apadhatott volna....probald meg

!!!
Persze ne nyuzd,csak adj neki ingert!!!
Mi is szopizunk csak,es megis hasfajosak vagyunk....mar csillapodott kisse,de aztan megint visszatert....Remelem nalatok is javul.
Baratnodet szivbol sajnalom....
Bond:nalunk az itteni D-vitaminbol 1mlt kell adni,minden nap,de mar parszor belemallt a frasz-hogy de biztos?-es igen...de most hogy ezt olvastam,megint megneztem...
Ppirok,ugyved;semmi..nema csend...turelmesen varnunk kell,nem tudunk gyorsitani a dolgon sajnos...remelem azert tortenik vegre valami,mert februarig van vizumom.Hogy hogyan azutan?Passzolok!Most vizsgalodnak allitolag,persze...gondolom egy fiok aljan porosodik az aktank.De semmit nem lephetunk,mert bepipulnak...

Ok raernek,mi meg itt egy pici babaval varakozhatunk....
Boo:sajnalom a kialakult helyzetet...de volt egy sejtesem,hogy a szoptanittal aztan megjobban meggyulik a bajotok,mert nem lehet egyszeru kivitelezni egy "cicivel harcolo"babaval....
Nagyon feszult a helyzet nalatok,valahogy pontot kene tenni a vegere...ezert sem megy mar igazan sehogysem....
Egyebkent Hangi is harcol,de leginkabb akkor,mikor jon a pocakfajas,vagy kakilni keszul.....olyankor nalunk sem egyszeru....
Apat ne engedd hogy megjobban frusztraljon......engem az idegesit fel a legjobban,amikor beleszol....
Egyet ertek,hogy hianyos a felkeszites a szopira....itt is csak egy fel oras bemutato volt,5 kismama vett reszt egyszerre,persze a paromat be sem engedtek hogy forditson

,es csak fogtak,oszt belenyomtak a gyerek szajaba a cickom a legelejen...
En igazabol rengeteget olvasok....amit a dulam muatatott,azt nagyjabol mar a neten elolvastam,es mindefele praktikat...ez szinte mindenkinek adott manapsag....
Bar engem nem zavarna ha problemam lenne,hogy valaki nezi a szopit,mit-hogyan csinalok...fordult mar elo velem parszor
Itt kulon fizetni kell a szopis tanacsadasert,a dulam szakkepzett ezugyben,meg is kerte az arat....szoval itt sem jobb,inkabb onkepzo a dolog!
Hasonfekves:na azt sem szeretik itt....mikor megtudtak hogy csak igy alszik Hangi...a masik a racsvedo...le akartak szedetni
Czigka;Jol megszenvedtetek az elso heteket

De orulok hogy,ha nem is a hagyomanyos modon,de ennyi tejcsivel tudod eteni Bendet!!!!Ugyes vagy ennyi szenvedes utan,koszi hogy leirtad a problemat!Dobj mar majd kepet is,kivancsi vagyok!
Melyik homeos bogyot szeded?
Breki:Koszi....ha izgatja a fantaziadat a sero-valtas,akkor hajra!Nekem sokaig(tobb evig)volt ilyen a hajam...az elmult hetekben meg majd meg orultem valami valtozasert!!!
"1-2 spangli is lecsusszant"
furulya-fuvola:
Tejcsi:hajra!!!
LilisgabI;Koszi az infot Hendegabiekrol!!!
Jo kis hetvegetek lehetett!!Marha jok a kepek!!!Lili igazan belevalo kiscsaj

!
Nem igazan tudok hova menni egyedul....raadasul itt a szar ido...esik,fuj,hideg van!
En sem tartozok azok koze,akik visszanyertek a formajukat...nekem is 85-rol kell lekuzdenem magamat az eredeti 70-re!De hasizmozni vilageletemben uuuuuutaltam...De dietazni nem merek meg,azert a tejemet feltem jobban annal,mintsem hogy karcsubb legyek...igy sem eszek sokat...de majd 4 honap mulva azert komolyan nekilatok,bar szopiztatni sokaig szeretnek
Moncsy:csodaszep Benedek!Es boldog hofordulot nektek!!!Remelem azota meggyogyult a szemecskeje!!!!
Dodi:De jo neked hogy teged az anyasag fogyaszt...enyem gyerek is 6 kilos,es nem valtoztat rajtam semmit....hogy nekem egesz eletemben evvel kell kuzdenem.......De tuti hogy a 7 evig tarto,mindennapos edzes es versenyzes az oka

Azota kuzdok a kilokkal...marmint hogy ne szedjek fel semennyit...erre most meg meg nem is tavozik ez a rengeteg.......
Forumozas:szerencsere en nem kapok erte...probalna meg.....ez az egyetlen hely ahol kommunikalhatok....
Nyuszi:szopisztrajk:
sajna nekem nem a legjobb fogyokura......
Tike:Hedi is ugyeskedik latom!!!Buksiemeles:
Gabi:Nem semmi micsoda pihenoszekek vannak..latom Nori elvezi!!!
Allat a serod!!!!Nem semmi mennyi hajad van

ezt a fodraszt tartsd meg!!!
Csibe:koszi a fotot!
Probalkozunk olyankor aztan sokfele fogassal....bevalt nincsen,eppen milyen kedve van....tobbnyire a hintaszekben nyugszik meg,elore nezve....
Jo ez a kep...kismanofej!!!
Hangi is probalgatja a kurjongatast....es a ket kis kezet fogdossa...suti-suti pogacsasat jatszik mostanaban
Katy:sajnalom hogy Petra megijedt a kadban....remelem gyorsan elfelejti!
poloskak:
Mariette:Domi zabalnivalo!!!!!!!!Szepen fejlodik..jo kis sulyban van mar o is!Fog:hmmm.....azert meg varhatott volna vele!
Orsi:rendes egy asszonka vagy!Meg a fuvet is te nyirod???
Baratnod jobban van???
Bond;a mi"idonkben"azert mar jocskan nem csak technokol volt es csavarlazito....ezen most sirjak,vagy nevessek???
Tabati:egy kis beliiiz igazan beleferhet...de te tudod,lehet hogy nem is esne jol....
En nem mentes sort iszok,alig van alkohol tartalma....es tenyleg addigra semmi baj,mikor szopiztatok....
Sot!Multkor ittam egy kis vorosbort...hu de megereztem

na az nem esett jol nekem sem...meg is lepodtem!
Na milyen volt a babamasszazs???
Merion:Nalunk is van napi 2-3 kaki

!Majd mutasd a serodat te is!!!
Hasonfekves:szepen lassan menni fog az,ne agodj!!
Furdetes:Mar akar lehetne massal is furdetni,de en is a gyogyszertarit hasznalom,amig lehet/es van is....
A Johnsonst semmikeppen nem hasznalnam,meg en is kiuteses leszek tole.Sok rosszat hallottam mar rola...Otthon a Pottyos Babaval furodtem,itt Huggies-zal.Szerintem Hangit majd valami bio cuccal fogom,itt oriasi a valasztek
Mostanaban kenegetem furdes utan,vettunk organic levendulas testapolot...eddig semmi baja nincsen,max.nem igazan elvezi
Eddig furcsi elott lekentem sima oliva olajjal az egesz testet....
Breki:Nalunk sem volt NST,se CTG!
Meg nem irtam le a szuletes tortenetet,de magzatviz elfolyas utan mentunk a korhazba,mert veres es zold volt a magzatvizem,es 3-5 perces fajasaim kerekedtek egyszercsak,alvasbol felebredve!!!
Es mar napokkal elotte erztem hasonlo fajdalmakat,de fingom sem volt rola hogy ez az lehetett-e...szoval a korhazban egyszercsak ossze-vissza ingadozott Hangi szivhangja,ezert lett csaszar hirtelen!!
Bele se merek gondolni,mi lett volna ha ezt nem veszik eszre...lehet mar par napja kifele keszulodott szivemszottya,es itt semmi vizsgalat nem volt,max.kezzel,hogy nyilok-e mar....azert valoszinu eros fajasokat produkaltam mar kb.2 napja,de persze NST nelkul a kutya sem allapitotta meg hogy mar szulni keszulok...es meg inditani akartak 6 nap mulva
Bond:babauszas:

nagggyon jok a kepek....halali micsoda arcokat vag Mano!Nagyon elvezhettetek!!
En is mennek,de itt bazi hidegek vannak...es hat auto nelkul ezt megoldani....nem tudom hogyan kene...nehogy mar Hangi ne usszon,miutan a csaladom nagyresze versenyszeruen uzte ezt!
Nyuszi;gratula Lili hizasahoz!En is nagyon orultem,mikor megtudtam hogy Hangi havi 1700gr-ot hizott,csak anyatejtol...ez szamomra olyan megdobbento volt,hogy csak a cicim altal taplalom,es ennyit gyarapodik...furcsa,de nagggyon jo erzes!
En ugy gondolom,ha profi helyre mentek,azert ott szigoru a viz sterilitasa...gondolom egy szulo sem fertozne ossze se sajat,se mas gyereket,es azert az immunrendszeruket is kell fejleszteni....raadasul valoszinu kiscsoportos az "edzes"es szigoruan betartatjak a tisztasagi eloirasokat...es cserelik a vizet surun!

:Ugy tudom,1 eves korukig 1 kilo koszt szednek ossze,igy is-ugy is
Dodi:megszereztem a hetvegen a Suttogot!Bar csak beleolvastam eddig,de hasonloan probalkoztam Hangival....az mar mas kerdes,hogy szerintem mivel nem egyformak a gyerekeink,nem mindenkinek sikerul a napirend betartasa....persze vannak jo es rossz napjaink....
Ja es mar az elso napokban sem volt Hangi "mintababa"igy sokkal nehezebb dolgunk van....de kivancsi vagyok a konyvre,mar csak tudnom kene valamikor olvasni is....
Most ez kolcsonbe van,de elakarom kuldetni magamnak otthonrol...
Na most meguntam,kerek 1 egesz napja probalom behozni a lemaradasomat...ez egynapos hozzaszolas...meguntam....
Majd meg jovok...
pusza