Hahó!!!!!
Mennyit írtatok,felére se tudok reagálni...
Pocaksimi,puszi...egyik híve sem vagyok,idegeneknek még azt sem nézem jó szemmel(pláne most influ miatt)ha afiam fejét simogatnák.Látványosan odébb húzom

nem érdekel,ne bratyizzanak velem,nem vagyok olyan típusú,aki ezt értékeli.
Én is sokat keményedek,de felvetül a kérdés:mi számít soknak?Van nap,amikor egyfolytában és van,amikor cvsak mondjuk óránként.Én olvastam rengeteg véleményt,van aghol állítják,h még a10 percenkénti is normális.Na,legyél okos.Mindenesetre feszülnek a frontok,én érzem is.....
Anita,rajtad csodálkozom,te a 15 hét környékén sokat keményedtél,nem_???És most meg még MG_t se szedsz???
Csillag,nyugi,én is lomposnak érzem magam,de nem érdekel már.A hajam tegnap mostam és hadd ne mondjam,h néz ki....Milla,2 hetente???Én öntisztulást kezdenék már,az biztos
Amikor D-t vártuk,eldöntöttük,h apa ne jöjjön be.Én akkor még úgy gondoltam,h ne lásson engem olyan kiszolgáltatott helyzetben,csúnyának,stb.Ő egyszerűen csak félt a látványtól.Aztán ott a szülőszobán,amikor túl voltunk már együtt 38 óra tokolízisen és végighallgattuk 7 nő vajúdását-szülését,amikor már folytak nálam az események,jött a burokrep.és egyebek,akkor én mondtam,h ha szeretne maradni(mert nem nagyon akarózott neki elmenni)akkor maradjon.Ő azt mondta,h lehet,h olyan dolgokat lát majd,ami megrázza,de egy életen át bánná,ha kihagyja a fia születését.
És ez így lett volna,mert nem véletlenül mondják:anyává akkor válsz,amikor megfogan benned.Apává a szülőszobán születik meg az ember....