Sziasztok, drága lányok!
Már megint csak hetente tudok jönni, a csuda egye meg!
Isten éltesse utólag is sok-sok szeretettel a szülinapos BÁLÓT, BOTIT, NOÉMIT, MARCIT, NIKIT, PETRUST, VALTIT ÉS LINDUST, és névnapja alkalmából MERYKÉT!
A többi bölcsisen csak lesek, nagyon ügyesek a kicsijeink, az már biztos.
MESI: mei-tai-ok: odavoltam a Vindóéról elnevezett darabért, annál jobban már csak az Irináért! Nagyon tetszik, köszi!
A "nagymamán" azóta is röhögök.

)))
Isteniek a minitalis képek (SENSE!)!
MAGGIE: gondoltam ám a betegeskedő Bercóra sokat, és örülök, hogy hamar rendbejött! És milyen tündéri dolgokat mond!

))))))
Nekem tetszett a HP-film (de annyira sose jó már, mint a 3. volt)... de őszintén szólva, nekem már tényleg nincsenek ilyen téren nagy igényeim.
REGI: Anyukád remek Szeli-montázsokat tud készíteni, nagyon tetszenek! Mondjuk ilyen szép kislányból nyilván könnyebb is

Szeli mint motorostündér, az sem semmi!
MÓNI: Nekem is nagyon furcsa, amit a "bébiételes" barátnődről írtál (mert ha azt szereti a kicsije, miért nem ő visz neki mindenhová magával?)... Történt azóta valami?
Szuper az "apja lánya" kép
Hát, mint odaátra írtam, most én is szenvedek barátnőügyileg, de a
többit még majd leírom (csak oda).
Cicusoddal ahogy bánsz, nekem mindig sok erőt ad, mert nagyon temperamentumos kis lányka, szóval lesem el Tőled, mit hogy érdemes csinálni:-) Örülök, hogy Cicus könnyebben alszik el.
Z-vel kapcsolatban viszont:

((( De legalább a hétvégék teljesen a Tieitek, ugye???
De szépek a kőcök a képeken!!!!!!!!!!!!!!!!! A polcnyi a kedvencem, az egyik legeslegjobb kép eddig!
DETTYK: úgy örülök, hogy élvezed a munkádat!!!:-) Kitartás, nálunk is ez a nagy anya-fenekébe-bújok dolog megy egy ideje.
Republic: Neked ez jár, meg még ezerszer több is. Nyugodtan lény néha "önző". Mi folyton erre fogunk buzdítani, ezt tuti.
Na meg a reggel 6-kor kelés újabban, mint Móniéknál. Rettenetes, 5 órákat alszunk az apjával, már be van gyógyulva a szemünk
NIKI: 20 foga van Noéminak, az szuper. Ádinak most jött ki a 4 szemfoga, de még 4 rágót várunk. Igaz, az előbbi 4-re is 1 évet várnunk kellett, Vindóékhoz hasonlóan.
ÁGICA: Petrusból szerintem is süt a gyengédség és a szeretet, és szebb a képeken, mint valaha.

Szegény lábacskája, remélem, jól fogja viselni a gipszet (és Nektek külön is sok erőt hozzá!)
Hiszti: nálunk dettó, amióta bölcsi van, sokkal több a hiszti utána délután-este.
VINDO: tüneményes a bakancsos Rugó! Hogy Maggie-t idézzem, a finom kis arcával én sem tudok betelni.
VIRANKA: mi van a bölcsivel és Bálóval, engem is érdekel nagyon?
SENSE: nagyon örülök, hogy a csodadoki rendbetetted a hátadat, és külön köszi, h ezt leírtad, már fogom tudni, hova érdemes menni ilyen problémával.
KAQK: szegény Emmus? Nem érted hozzá, de talán ez a rémálmos időszak kezdődött el nála, nem? Én is már előre várom (némileg rettegve) a szörnyes, éjszaka-félős, átjövős korszakot...
K. TIMI: remélem, Ádi füle mielőbb teljesen rendbejön! Ismerős a dolog, nagyon is... nekünk a Prevenar óta nem volt fülgyuszi, előtte többször is. Popsira nekünk a doki 2%-os bóraxos általános popsikenőcse volt mindig a legjobb, néha Sudo, a nagy pelenkadermatitiszre meg bőrgyógyász írt fel speciális keveréket (nem tudom, mi volt benne).
Lányok, ma átmentem rutinon. Végre, már tiszta lelkibeteg voltam tőle. Egyébként sokkal jobban ment, elmúlt valami görcs (azért még izgultam, de sokat röhögtünk is). Na, a forgalom lesz valami csuda, Bp. ugye... GICA, felétek fogunk menni, arra van a legtöbb vizsgaútvonal is

Te hogy állsz a vezetéssel?
Ádi-aranyköpés (különösképpen MAGGIE-nek ajánlva

):
ÁDIKA MEGZABÁLJA A MARADÉKOT.
Én: - Mi van a cipődben?
Ádi: - HOMOKOZÓ.

)))))))))))))))))))))
És akkor két -- sisakos -- kép (aznap, amikor kapta, le sem akarta venni):
SANYI SZERINT EZEN EGY ŰRGOLYHÓ VAN: