Sziasztok!
Szisz, sajnálom Málnust, javulgassatok. Már felérte a tűzhelyet, vagy felmászott valahova?
És ne legyen lelkiismeret furdalásod, tényleg 1 mp alatt kész a baj. Mecsit irigylem ebből a szempontból, nekünk nem lehet elzárni a konyhát sehogyan. Pont néztem, hogy Levi is már elérné az előlre feltett lábasokat.
Nagyon fájhat Málnusnak, de hidd el, a mai bullafelvágás pont nem fájt neki, csak bizti meg volt ijedve nagyon. Azok elhalt hámsejtek, szóval nem érezte, ne izgulj. Csak már elege lehet az állandó macerálásból. Sajnálom hogy nincs plasztikai ambulancia a közeletekben, ott nagyon értik a dolgukat.
A kötszerek meg itt is iszonyú hiányosak, de erről tényleg végképp nem az ott ügyeletet vállaló dokik tehetnek. Ultra gáz a helyzet. Hát még az intenzív osztályokon meg a mentősöknél....
Peti elolvasta mindkét cikket, majd ha már túl lesztek ezen, mesélek, pont h1n1-es betegeket kezel a Lászlóban, szóval képben van, nekem meg tele a gatyó, haza ne hozza. Minden szigorú szabály ellenére ugye semmi sem 100%.
Rólunk meg, köszi az érdeklődést. Szóval minden jel arra mutat, hogy hirtelen nem tervezve de jött egy pocaktesó. Én kicsit beijedtem, aztán mire örömre változott az első meglepődés, úgy döntött, hogy angyalka marad. Ez most rettenetesen összezavart, mert végre több hónap után feldolgoztam, hogy vissza kell mennem melózni, nincs választásom, hirtelen mégis lett volna, és elmúlt az üresség és kényszerérzet. Aztán amikor megszoktam a gondolatot, egyszer csak megint kezdhetem elölről győzködni magam, hogy januártól meló. És újra itt a rengeteg kétség....hát, "evvan", majd megbirkózunk ezzel is.
Levi szombat óta furin van, igyekszünk szerdáig kikupálódni!
Betegeskedőknek további javulgatást!