A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Hü az az utolsó kép Nikiékröl nagyon különösen szép lett, de a többi kép is szuper!
Vendég

hú, micsoda meglepetés képekre kell jönnöm:))) Ritus, tényleg jók lettek, nekem majd kell eredetiben is;)

remélem Zorka már jobban van és semmi komoly, nem gondoltam, hogy így eldurvul a helyzet, csak egy kis hőemelkedést mondtál még pénteken.... jobbulást nektek! Nagyon aranyos a kis töki:))) ez jó kis lazulós kép lett róla:))

Sziszka, jobbulást Málnusnak is! Szegénykém, remélem hamar meggyógyul a kis kezecskéje!

Katica, sajnálom az autómizériát, nekünk is volt egy elég durva szériánk a kocsival ezen a nyáron, kb. 2 hónapig.... együttérzek!

Laura remélem már meggyógyult és a többi betegeskedő is?!

Barbikám, Iminek is jobbulást, most már ne betegeskedjetek!

Lei, nagyon édes Csabi a képeken, olyan nagyfiú lett már és aranyos, ahogy ölelik egymást az unokatesóval!

ZSófi, nagyon jó a családi fotó:)

jóga: holnap 10-től Váci u. 12. III. emelet Sattva Jógastúdió
remélejük minél többen jöttök, mi Verával ott leszünk! Mecsi??? Csenge, Ági és akik még jártak régen?! Szuszu, Anna, ti is jöhetnétek!

na mentem, fürdéshez készülődni!

Sziasztok!

sniky

sziasztok,
ritus nekünk is volt ez a 3napos láz.mármint a csenginek(élete első és ezidáig egyetlen betegsége), de neki csak első nap volt nagyon magas láza(kb.39) aztán második nap 38 harmadnap37 . kiütések tetőtől talpig végighaladnak a pici testén, bár csenginek is csak a hasától lefelé volt , de az se durva és nem is viszked vagy ilyesmi.én akkor tudtam meg ,hogy terhes vagyok és nem kaptuk el. tökis nagyon szép nagy baba már, hogy szalad az idő :shock:

szegény kicsi málnus, annyira sajnálom.
Vendég

sziasztok

körkérdés: hogyan pelenkáztok és milyen pelust használtok? nálunk kész őrület néha a peluscsere.....

nagyon édesek a képek, most csak erre volt időm-fiúk fürdenek....
makadu

Sziasztok!

Csak gyorsan:
Kitti, nekem sem marad meg a babakocsiban, amikor végképp nem bírom a hisztit, kiveszem, tolhatja, és néhány száz méter után annyira elfárad, hogy be lehet tenni. És én is kíváncsian várom a pelenka-cserére az ötleteket, mert nálunk is óriási csata megy, hogy kicserélhessem :( .

Zsófi, a D-vitamint én úgy egy hete elkezdtem megint adni (csak önálló megfontolásból), mivel egyre több ruha van rajta, egyre kevésbé éri a nap (szerintem).

Judit

Kép
Kép
csutak33

sziasztok lányok!

Barbi, részemről okés a biznisz! akkor majd jelezd légyszi, ha az áru megérkezett Ágihoz, és akkor vele egyeztetek! ;) köszi előre is!!!

Ritus, nagyon jó fotókat hoztál! és Töki is nagyon édes! olyan nagy már! tök fura, hogy lassan megint izgulhatunk valakiért... pontosan mikorra vagy kiírva? névben dűlőre jutottatok már!?

peluscsere nálunk is kommandó, főleg, ha nem itthon vagyunk. próbálkozunk libero és pampers bugyipelussal, de igazából azt sem nagyon bírja kivárni, így marad a bírkózás és a figyelemelterelés, na meg a villámkezek! :)

D-vitamin témában köszi a hozzászólásokat! én akkor a mai naptól elkezdtem adni újra Beninek! szerintem ártani nem ártok vele... végülis, ha jól rémlik, dokinéni is 1,5 hónapos szünetről beszélt...

Lei, szuperek Csabiról a képek! remélem, hogy jövő héten találkozunk! 1-én megyek dokihoz reggel, délután, időjárás függő, de találkozhatunk a játszón! :)

Mazska, bár nekünk nem volt még ilyen 3 napos lázas betegségünk, de a lányok elmondása alapján szinte tuti, hogy ez volt akkor Laurának! de ezt valakitől elkaphatta!? bár nektek is azt mondták, hogy nagyon csúnya a torka... akkor most a 3 napos láz nem csak lázzal jár!? ugyanúgy vannak egyéb tünetek is!? antibiot is kaptatok. nem?

jobbulást a betegeknek továbbra is! velünk szerencsére már minden okés. kop-kop-kop

jó éjt mindenkinek! biztosan nem reagáltam mindenre :( bocsi!

sophie27

Na ma is meg tegnap is jó zsufi napunk volt, tegnap du. még kimentünk Andiékkal a kopaszira. Ma meg uszás, hát igazából tök jó volt meg Áron nagyon élvezte főleg a vizet, mint inkább a foglalkozást, mert 8an voltunk a csoportba és nála kisebbek voltak. Nekem viszont nagyon jól esett vizimozgást végezni.

Kiságy kész , nagyon jót alszik benne tökmag kiterül mint a nagyalföld. Beleki : nekünk nagy munka volt, ha iparos szemmel nézem nem. De megérte mert szép világos lett és már nem bűzlik az oldószeres lakktól.
Kép

Ritus nektek jobbulást, meg van már mi lesz a pocaklakó neve?

Zsófi nagyon jó a családi képetek a főnök és a két apród :D hogy készült a kép, csinálta valaki vagy önkioldós állványos megoldás rohangászva? :lol: :lol:

Virág is nyomul a motorral :D lassan már mi is visszük mindenhová főleg ha séta van :D de már nagyon gyorsan megy neki én meg futok szó szerint utánna.

Sziszka hogy van Málnus szája és keze?

Niki köszi az invitálást mi holnap Andival elmegyünk megnézni a csiribiri tornát és az 10.30tól van. :?

Kitt: nálunk minden pelus játszik, huggies, tescos nappalra ,libero estére hosszú útra, pamperst csak nyáron használtuk a melegbe.
De kész őrület néha hanyat fekve tartani néha meg olyan segítőkész még a kis seggét is emeli ha teszem alá a pelust.

Egy kép reggelről elmot nézünk elmoval :D
Kép

jóccaka mindenkinek

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ritus,
Nagyon jók a képek!Édes Zorka! Na meg a pocakbabuci is nagyon cukorfalat! :)

Sniky,
Tényleg nagyon jó az a családi fotó, keretezni való! :wink:

Lei,
Nagyon cukorpofa Csabi is, tényleg milyen nagyfiús lett!!

Makadu,
Virág is nagyon nehezen viseli a pelenkázást, főleg hogy a pelenkázó felett van ugye még egy polc is ami teli-tele van pakolva érdekességekkel, így mindig fel akar állni a pelenkázón hogy elérje a cuccokat! Ilyenkor oda szoktam adni neki valamit a polcról, talán fél percig leköti, szóval nagyon gyorsnak kell lennem! Vagy ami még szokott működni az az, hogy megkérdezem tőle hogy 'hol a lámpa?' mert imádja a lámpákat és ilyenkor mereven elkezdi bámulni a plafonon lévő lámpát, de ez is csak 20-30 másodpercig működik. Szóval nehéz ügy az biztos!!

Kép
Kép
dia123

Mecsi,
Most láttam a képeket, nagyon szép a kiságy!! Megérte a sok munkát! Használja egészséggel Áron! :)

Zsófi,
Örülök, hogy jól vagytok!! :) :)

Kép
Kép
dia123

Jaaa én meg azt akartam kérdezni, hogy nálatok miben alszanak a babák éjjel? Én Virágra most egy hosszú ujjú-lábú rugit adok meg egy hálózsákot. A hálózsák Tescoból van, akinek van még ilyen az ismeri a vastagságát, tehát nem nagyon vastag de nem is vékony. Ez így együtt elég szerintetek? Vagy még takaró is kéne? Majd télen kell vastagabb hálózsák vagy elég ez csak max még egy atléta a rugi alá?

Kép
Kép
dia123

Emma nyáron egy ujjatlan napozóban aludt, egy textilpelussal letakarva. Most egy rövid ujjú body van rajta, és egy nagyon vékony, ujjatlan pamutzsák, és este jól kiszellőztetek nála. Télen nálunk a hálószobában 18 fok van, ilyenkor egy hosszú ujjú, lábfej nélküli pizsiben alszik, egy vastagabb zsákban, és be is takarom egy pokróccal. Mondjuk ő nem bírja a meleget (mint a papája), így szerintem Dia, te azért öltöztesd ennél melegebben Virágot.

sushy

Szisztok!
Köszönjük a sok jókívánságot!
Málnus sajnos nincs túl jól, és persze megint ügyelet időben jött a baj, megjártuk a hadak útját, annyira pocsék hétvégénk volt, hogy nincs is kedvem elmesélni, holnap már rendel a saját dokink, reggel megyünk is hozza, remélem minden rendben lesz!
Barbikám, annyira örülök Eni ügyében, akkor megérte beszélni a tanárnővel! Enivel kellene talán még beszélned, elmondani neki amit mondott a nő, és megbeszélni hogy ő hogy érzi most magát. Kíváncsi lennék rá!

A fotók nagyon jók!

Most csak ennyire futja az energiáimból, ne haragudjatok!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Szerda délelőttre búcsútali van szerveződőben nálunk, ha van kedve csatlakozni valakinek szeretettel várjuk! Írjatok és adom a címet. Jó éjt! Andi

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

hú mennyit irtatok.nem lesz időm reagálni :cry:

Képeken szereplő minden gyerek gyönyörű, családi képek nagyon tutik!

Málnusnak extra gyógypuszik!

képzeljétek édes kicsi fiam tegnap óta tudatosan mondja hogy ANA!

:lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Zsófi, szerintem is klassz lett a kép. Kis vagány fiú. :)

Pöttöm,
köszi, természetesen Veletek is szívesen találkozunk, meg mindenkivel. :) A Norcolutot én is szedtem 10 hónapig, de én sajnos 7 kilot hiztam tőle, mondjuk beállt tőle a mensim. Ettől az újtól nem híztam, viszont még nem is állt be.
A napi 2 játszótér nálunk is megvan, úgy kb. fél órát van el a lakásban, utána meghall egy gyerkőcöt az utcán, és már kiabál is, hogy Annnya, Baba!!! És mutogat az ajtóra. :)

Mazska
, akkor nektek is hajrá az autóhoz! Mi ma visszük a biztosítóhoz.

Ritus
jobbulást Zorkának! Szegényke! :( Aranyosak a képek, a bandás nagyon édes!! A kopazisok, is jók lettek. :)

Lei,
nagyon aranyosak a képek Csabiról, főleg az ölelkezős! :)

Mecsi
, Elmo-s kép nagyon drága! Pisti is így bújik új barátjához,még puszit is ad neki. :)

k.a.t.i.c.a

Boni, gratula ANA-hoz! :) Olyan jó érzés, ugye?? :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Nem volt jó majdnem négy napig a gépünk, csak lightosan, tegnap éjjelre sikerült apának megbütyiznie! :(

Nagyon szép minden fotó, talisok és családi is (Zsófi, szerintem is tök jó a hármas fotótok) :). Nagyon édes a kis pocaklakó úrfi is. Neven már gondolkodtatok? (bocsi, ha már írtad, és kiment a fejemből).

Barbi: örülök, hogy suli gond kicsit jobb. Talán akkor még van remény... Hát igen... ilyen egy anya sorsa. Közben az apák nem értik, hogy mi van, miért kell ügyet csinálni mindenből? stb. Nálunk legalábbis így van. Aztán a végén ő is nyugtázza, hogy ügyes voltam, hogy elintéztem ezt, azt ....

Sziszka:
ó, elég rosszul hangzott, amit írtál a hétvégétekről. Sok-sok ++++ energiát küldök Nektek!!!!!

Emesének ún. ÖTÖDIK BETEGSÉGE volt, mikor Bencével voltam terhes. Nagyon ragályos, az egész ovis csoporton végig megy. Nagyon veszélyes a terhesekre. Ez is kiütéssel járó, lázzal. Hál istennek én nem kaptam el, de egy csoporttársunk anyukája igen, aki szintén akkor volt várandós a kisfiával. Mázli lehetett a szerencsétlenségben, hogy nem az első trimeszterben történt, így is para volt, de hál istennek egészségesen született a kisfia.

Bence hévégén tanulta meg az apát, "apa, appa, aba", én tanítottam. Emesének is ez volt az első szava. Anyum azt mondja, hogy miért nem anyut tanítottam. A fene sem tudja... így jött ki! :)
Ügyesen közlekedik már, lent is egyfolytában menne, elengedi a kezünket, és tutira másik irányba akar menni, mint mi. Elég akaratos. Pelenkázásnál is... Pelenka: eddig rossmanost használtunk, esküdtem rá, de most a rossmann átvariálta. Mivel nálam kettő pelusos van, muszáj volt az árra is figyelnem. A lila csomagos tescos nem vált be, kiütésesek lettek és kifolyt a pisi. De most van egy új fajta, zöld csomis tescos, az nagyon bevált, azt próbáltam ki múlt héten.

Na megyek, bőgicsél a fiam.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, még azt akartam írni, hogy Felícia nem jött napok óta. Csak nem én "üldöztem" el a véleményemmel? Nem akartam bántó lenni, csak ez fogalmazódott meg bennem. De természetesen ez az ő életük és nem akartam beleszólni. Csak mivel leírta és tanácsot kért (védekezés), ezért reagáltam rá én is... Kár volt???

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, még gyorsan: alvás. Nyáron nekem vagy ujjatlan bodyban, vagy rövid ujjú bodyban aludtak, vékony takaróval. Most rövidujjú napozóban alszanak, ami mindkettőnek elég hosszú, úgyhogy a lábszár közepééig ér. Meg egy fokkal vastagabb takaró.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi, nektek meg gartula APA-hoz! :D

k.a.t.i.c.a

Képzeljétek, egy ideje tanuljuk Pistikével, hogy a használt pelust kivisszük a szemetesbe együtt és ő beledobja. Ma pelusozás után még gyorsan leterítettem az ágyunkat, és eközben kicsi babám felkapta a pelust, kivitte a konyhába, kinyitotta a szerény ajtaját, fel a kukafedőt, belerakta a pelust, vissza a tetőt, bezárta a szekrényajtót, és visszajött hozzám a szobába. :D Én meg bírjam ki, hogy ne bőgjem ilyenkor el magam. :) Össze-vissza puszilgattam! :lol:

k.a.t.i.c.a

Köszi az érdeklődést, nem volt időm, energiám jönni, de már jobban vagyunk. Csak átfutottam, amit írtatok és sajnálattal olvasom a betegségeket, baleseteket.

Sziszka, mi van Málnussal? A keze fáj neki? Zsombi is megégette egyszer, szerencsére csak az ujjai hegyét, de nagyon hamar meggyógyult, remélem Málnus is hamar rendbejön. Vagy valami más is történt??

Nagyon jók a képek, most csak a két családfotót emelném ki, Zsófiét és Nikiét, nagyon jók, nekem is mindig szívfájdalmam, hogy ritkán készül ilyen rólunk :) És a Kopaszis képek is nagyon jók!

Jobban vagyunk, Zsombi szerencsére nem is volt nagyon beteg, csak kicsit köhögött és taknyos volt, ez nem is zavart annyira, az már kicsit igen, hogy néha sípolva veszi a levegőt. De csak rövid ideig, szerintem most már teljesen rendbejön majd. Én vacakul voltam eléggé, de alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt :D

A hétvége jó sűrű volt, szombaton szüretelni voltunk, tegnap, Mazska javaslatára :) a Skanzenben. Nagyon jó volt mindkettő. Képzeljétek, úgy döntöttünk, hogy Zsombi is nagyfiú már :lol: így nem is vittünk tegnap már babakocsit neki a kirándulásra, nagyon jól elbaktatott velünk, persze az irányban nem gyakran sikerült megegyezni, így ha szerettünk volna haladni is néha, akkor inkább felkaptuk az ölünkbe, de nagyon jól bírta. Összehaverkodott egy kislánnyal, ölelkeztek és kézenfogva sétáltak, meg kellett zabálni őket :) Erről sajnos nem készült kép, de néhányat csináltunk mindkét nap, teszek majd fel később.

Mindkét gyerek felöltözve, megreggelizve, nem tudom mi olyan sürgős nekik, mikor igazából mára nincs is programunk. Niki, sajnos, amíg Zéti itthon van, addig a jóga nem játszik nálunk :(

Programról jut eszembe! Zéti minden nap azt kérdezi megyünk-e az állatkertbe :) Szerdán mi megyünk, csatlakozik valaki?? 11-12 körül érkezünk és kb zárásig leszünk kint. Pénteken képzeljétek állatkert után még horgásztunk is a Városligeti tóban :) vagyis egy kislány, aki kölcsönadta Zétinek is a botot és fogtak is vagy 10 kis halat :) amit végül persze vissza is dobtak, alig bírtam hazahozni onnan a kölyköket.

Nagy a hangzavar... mennem kell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 08:04-kor.
Vendég

Mecsi!

Nagyon szép lett az ágy, megérte a sok munkát!

Ágim is el van tünve... :(

Sziszka!

Jobbulást nektek, szegény Málnus!

Puszi: Barbi
Vendég

Mecsi! Nagyon szép lett az ágy.

Makadu! A peluscsere nálunk is küzdés, de eltereljük a figyelmét, ilyenkor olyan dolgokat kap, amit nem szokott. MEg can egy gomba lámpa és azt kapcsolgatjuk neki. MEgkapja a popsikrémet, dobozt, ... ami a kezünk ügébe kerül.

Miben altatjuk. Mivel nekünk hűvös a ház nyáron, ezért rövid ujjú és hosszú nadrág, zokni és egy kis pokróc. Télen, mivel ott van a szobájába a cserépkályha, így vékony rugdalozó és semmi más. A hálózsákot nem tűri meg magát, mert nem tud benne felállni, meg Kristóf nyakatekert módon képes aludni.
Vendég

Mondjatok már légyszi egy jó honlapot, ahol időjárás előrejelzés van. Párom azt mondta, hogy szerdára esőt mondanak és szerinte még ma menjünk inkább az állatkertbe :( még meggondolom, de ha szerdán nem lesz nagyon rossz idő megyünk mindenképpen.

Még valamit akartam írni nektek. Ha szeretne valaki Avon terméket rendelni és nincs kitől akkor én segíthetek. Nem szoktam reklámozni magamat :) most se annak vegyétek, mert csak magamnak és pár barátnőmnek rendelek, de én is azért vágtam bele, mert nem volt kitől rendelnem, szóval szívesen :)
Vendég

Katica: köszi! :) Nagyon ügyi Pistike a pelussal. Tavaly én is "megbőgtem" Dórika minden ilyen tettét. Bencével is biztos így lesz! Én azt imádom nála, hogy mindent helyre akar rakni. Mindennek a helyére akarja rakni a kupakját, a dugót a kádba, meg ilyenek. Olyan is házias! :)

Csenge:
én nem tudok ilyen oldalt, de az iwiwen van az időjárás alkalmazás, nekem elég jól bejött. Beírtam Budapestet és tényleg hétfő, keddre napos időt mond, szerda- csütörtökre esősebbet. Fokban is lesz visszaesés 2-3 fokot addigra.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Emesedora! Nem szokásom megsértődni, és nem voltál bántó sem. Olvastalak titeket, csak megint nem voltam itthon egész hétvégén, nővéreméknél voltam a babával, meg itt van anyukám is, ezért nem értem rá írni. Na meg azért sem, mert nincs semmi újság velünk, minden változatlan.
Málnusnak én is jobbulást kívánok, Barbi, annak meg nagyon örülök, hogy végre valami jó hír van és pozitív dolog a sulival kapcsolatban.
Nálam talán az az egy jó hír van, hogy végre nagyon lassan, de biztosan elkezdtem hízni, igaz, csak dkg-okról van szó, nem kilókról, de az is haladás. Lassan elérem a 48,5 kg-ot! :D Az a nagy terv, hogy év végére meglegyen az 50! :lol:

Puszi Mindenkinek!

Kép
felicia

Felícia: :)! Örülök, hogy viszonylag minden ok. Nekem van felesleges, átadandó 30 kilóm, de gondolom, annyira nem tartanál igényt. Lehet rá licitálni! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Legalább az 55 kg-ot jó lenne elérni, de olyan lehetetlennek tűnik, majd meglátom. Ugyanis 5 kg maradt rajtam a szülés után, akkor voltam ennyi és mindenki azt mondta, milyen jól nézek ki, annyi lenne az ideális a magasságomhoz.

Kép
felicia

Sziasztok!

Laura szerencsere jobban van - laza elmult, mostmar a pottyok is kezdenek eltunni, a kedve es az etvagya is sokkal jobb. Holnap kell visszamenni a dokihoz, majd rakerdezek - mert egyebkent azt mondta hogy voros a torka - kaptunk antibiotikumot is....Lenyeg, hogy mostmar jobban van :) A tobbi betegeskedonek jobbulast!

Tegnap felmentunk az Oroszlan-sziklakhoz kirandulni - mi is babakocsi nelkul mentunk, Laura setalt egy kicsit, utana meg a nyakunkba ulve mentunk - jo volt!

A talalkozokra nem merek semmit igerni egyenlore, holnap kiderul mit mond a doki. Szerdara tenyleg rosszabb idot mondtak.

Kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

sziasztok, engem andííínak szólít kicsi gyermekem :roll: :P
Vendég

Csenge, www.koponyeg.hu vagy www.idokep.hu nekünk mindkettő bejött :)

Andi, :D Aranyos lehet nagyon!

Felicia,
néhány kilot tőlem is átvehetnél!!;) Bár így működne...

k.a.t.i.c.a

Andiiii :lol:

Mecsi: nem is dicsértem, tök szupi az ágy!

Spenótot főztem, kis tejszínt is tettem bele. Nagyon fini lett. Bence is bevágott egy rendes tányérral és egy egész tükörtojást hozzá. Kis bélpoklos... :)

Mazska: örülök, hogy jobban van Laura!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Megjöttünk a csiribiriről nagyon tetszett , Áron odáig volt meg vissza egész végig fülig ért a szája és Sári is nagyon kedves volt aki tartotta a foglalkozást. Nekem ez jobban tetszik mint a ringató mert énekelés is van, mondókák is, és egy kis mozgás is.. :D Jól elfáradtunk töki már horpaszt is.

Nálunk nagyon megy az anyázás :lol: :lol: ha felkel egyből annnnyyaa van ha nem megyek akkor rákezd az addára -apára. De annyira jó érzés!

Köszönjük az ágy dicséreteket jól esett, főleg hogy annyit dolgoztam rajta, megjegyzem én lakkoztam le az egészet 2x is, mert a párom mire hazaért és nekilát meg se száradt volna.

Mazska Áronnak is tüszős mandula gyulladást diagnosztizált az ügyeletes doki szóval a torokpirosság is lehet a 3napos láz velejárója a dokinéni is megerősített benne.

Csenge csütörtökre mondtak most az előbb még szép napsütéses időt szerdára felhőset.

Felicia hajrá +kilók! EGyél sokat jóízűen amikor csak éhes vagy biztos sikerülni fog. Ha nem kölcsön adom az uram étvágyát az felér egy oroszlánéval.

Dia hálózsák jó de a tescos az elég vastag sztem. Még én is vékony pamut zsákot adok mert Áron lerugja magáról a takarót és inkább rajta szeret aludni.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

gratula sok beszélő babucihoz! enyém gyerek csak pa, az apára, anyát nem mondd :( na, majd talán karácsonykor! ;)

Sziszka, Málnusnak jobbulást! majd gyere, hogy mi volt a dokinál!!! szegénykéim!!!

Barbi, Iminek jobbulást! remélem, hogy a 7 vége hozott némi javulást!

Andi, www.idokep.hu párom ,erre esküszik!

a szerda nekünk Andi búcsúztató buli, bocsi! így mi aznap tuti nem állatkertezünk!

Felícia, gratula a hízáshoz! csak így tovább!!!

alvás nálunk mostanában tesco-s hosszú ujjú, hosszú szárú (talpas) rugiban megy. nagyon szeretjük, mert a hálózsák nálunk nem jön be, így csak takarom, az meg rendszerint hamar lekerül róla, viszont így tudom, hogy sem a talpa, sem a dereka nincs kint! :) most még amúgy vékonyabb takaróval takarózik, de majd télen lesz vastagabb is, bár akkor meg már fűtűnk! ja, és mostanában az ablakot már nem hagyom nyitva nála, és a terasz felől sem (ez van legközelebb az ő szobájához...)!

most ebédeltem, és egyszerűen leragad a szemem... ááá. kész vagyok! :( pedig nem kéne tele hassal aludni! igaz!? :)

sophie27

Sziasztok!
Mi is megjöttünk a dokitól, a szörnyűnél is szörnyűbb volt, ahogy szedegett le a hólyagokról a bőrt, alatta meg a nyers hús, Málnus meg lefogva végigüvölte, most meg kidőlt az autóban a kimerültségtől, én meg azóta bőgök a lelkiismeret furdalástól :(
megyek is...

<
sziszka78
Tolna

Olyan jó hogy ilyen szépen fejlődik minden babus , új szavak, szép nagy méretek. Nektek mit mondott a doki mostantól milyen időközönként kell menni mérickedni?

Sziszka kitartás nektek , ne legyen lelkifurid sajnos nem lehet mindenfelé a szemünk még ha kéne akkor se! A szája már helyrejött Málnusnak? Mennek a gyógypuszik minden rendben lesz meglátod !

Mondjuk én egyszerűen kizártam Áront a konyhából , csak erre az ajtóra tettem ajtórácsot és ha főzök nem jöhet be. Muszáj elfoglalnia magát.

Betegeknek jobbulást!

Zsófi Benibébi hogy van elmúlt a köhögés orrfolyás? Te meg csak pihenj le teli hassal most ettem én is és kifogok terülni az ágyon és semmit se csinálok órát tartok.
Megyek is mert délután még lehet még kitalálunk valami programot!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziszka nagyon sajnálom!!! Remélem most már gyorsan fog gyógyulni a kis keze Málnusnak +++++++++++++++++

yuyu79

Andi mikor utaztok? Bocs, ha már írtad :oops:

yuyu79

Zsófi, minden baba eltérő, majd Beni is mondja hamarosan. Ő meg valami mást csinál már,amit a többi bébi még nem. :)

Szilvi
:(:( Ne legyen lelkiismeret furdalásod, mindent megtesztek, amit csak tudtok! Jobbulást a pici lánynak!!!

Mecsi,
nekünk havi egyet mondtak eddig, most az új dokinénivel még nem találkoztunk, kíváncsi leszek ő mit mond!
Jaa, és nagyon ügyes vagy!! Tényleg nagyon szép a kiságy, használjátok egészséggel!! :)

k.a.t.i.c.a

Sziszka,
Jajjj szegénykém, ne legyen lelkifurdalásod! Meg fog gyógyulni hamar a kis kezecskéje, meglátod! Mennek a gyógy+++!

Köszi az alvás hozzászólásokat! Hát akkor egyenlőre marad így ahogy csinálom, Virág szerencsére szereti a hálózsákját, viszont takarót hamar lerúgja és ő is szeretet azon aludni!

Csenge,
Én a metnet.hu-n szoktam nézni az időjárást, sztem egész jó!

Felicia,
Súlyemelést próbáltál már? Az nagyon jó tömegnövelő! Persze nem 50kg-os súlyokra gondolok, hanem szépen lassan emelni az kg-okat, mértékkel. Ha mellé sok fehérjét eszel, akkor tuti a hízás de nem zsírban, hanem izomban ami sokkal de sokkal egészségesebb hosszú távon.

Kép
Kép
dia123

Annyit betegeskednek mások, hogy Dönci is kedvet kapott és elkezdett kókadni. Kedve még jó, de lázasan kelt, reggelizett, de. csipegetett, de már nem akar ebédelni, csak cici kell neki, semmi más és ásít, hogy álmos. Meglehet, hogy ö is a 3napos lázat kezdi, mert más kínja eddig nincsen. Imi egész jól van.

Megyek is dajkálni a babámat. Le vagyok lombozva. :(

Barbi
Vendég

Döncinek is jobbulást :!: :(

yuyu79

Sziszka! Fel a fejjel, nemsokára begyógyul a kis kezecskéje.

NEm is meséltem Nektek, hogy Kisdedünk a hétvégén megtanult tolatni a lépcsőn, nem lehetett leállítani, állandóan a pincébe akart lemászni. NAgyon ügyes lett. Kapaszkodva megy, de kézen fogva és egyedül még nem.
Vendég

belekikata, köszi a pelust!!csúcsszuper még a fosi is benne maradt :shock: apát küldöm a héten bevásárolni :)
Vendég

jajj Sziszka! nagyon sajnálom! hidd el, hogy talán jobb lesz, ha kiírod magadból! :( gyors gyógyulást Málnus kezecskéjének! mi történt hétvégén!? újabb baleset!? :( fel a fejjel. megy a sok sok ++++++++++!

Barbi, Döncinek is jobbulást! most, hogy mi meggyógyultunk, mindenki más beteg lesz!? :(

Mecsi, köszi, igen! meggyógyult full. szerintem ez a napsütés is jót tett neki, amik mostanában még vannak! szóval nagyon sokat vagyunk levegőn, de lekopogom. most semmi kínunk! ;) Áronnak milyen motorja van!? mint Virágé? az az alacsonyabb!?

Beleki, gratula Kristófnak! akkor nálatok is beindult a gépezet... :)

Julcsi, nálatok még nem derült ki a babó neme!? olyan nagyon röpül az idő! már Te is lassan a felénél jársz... :shock:

sophie27

Sziasztok!

Szegény, szegény Málnus! :( Semmi estre vedd a lelkiismeretedre Sziszka, bárhogy vigyázunk Rájuk, megtörténik a baj néha. Ez nem jelenti, hogy nem vigyáztál rá. Fáj neki, szegénynek, de biztos, hogy azon van, hogy ne érezze magát annyira rosszul. Rendbe jön neki hamarosan! :(

Zsófi: szuper, hogy rendben jött most Beni. Akkor elmúlt a köhögése teljesen??

Julcsi: és hogy érzed magad? Semmi rossz közérzet?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Döncikének is jobbulást, reméljük gyorsan túl lesz rajta és semmi komoly! +++ energia!

Na megyek, viszem angolra a lánykámat, itt van a kis barátnője, ő is jön. Anyukájáéknak Pestre kellett ma menni. Előbb tanultam velük. Nem volt egyszerű két kicsi mellett. Hát ez van... :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nagyon aranyosak vagytok, olyan jól esik!
Nem volt újabb baleset, csak következő nap nagyon belázasodott, megnézte a doki az ügyeleten miután átkötözte( minden kötözés úgy zajlott, hogy megnézték mi kell rá, irány a gyógyszertár, megvettük, vissza, kötözés, mert semmijük nem volt szegényeknek, aznap már antibogyót is felírtak, de nem akartam beadni, így ki sem váltottuk, újabb lázas éjszaka, másnap új doki, újra kötözés, még mindig piros a torka, és a doki szerint a keze miatt is ki kell váltani az antibogyit, hiába mondtam, hogy még meg sem gyógyultunk a rotából, talán ne
kellene, de ragaszkodtak hozzá, én hülye meg kiváltottam, megkapta, fél órára sugárba hányt és nagyon durva hasmenése lett, a saját dokink pedig külföldön. Az én szaros gyerekem első dolga az volt hogy a bekötött kezével belenyúlt... Újra kötözés gyógyszertár és új antibogyó az első helyett, Málnus továbbra is merő láz mellé hányás hasmenés. Ezt a gyógyszert már ki sem váltottam ( persze 4000 ft/db :( ) Este végre hív a saját dokink, megerősített, hogy egyáltalán nem kellett volna antibogyó, csak csillapítsan a lázat és reggel vár, közben kapott homeóst bogyót a torokfájásrra meg teát, reggelre nem volt láz, és semmi baja nem volt a torkának, aztán jött a keze, azt már elmeséltem...

<
sziszka78
Tolna

Szóval így zajlott a hétvégénk, kissé kipurcantam, ja és közben szombat vacsira és vasárnap ebédre is vendégek voltak...és ezek után a mai napon már nem bírtam tovább :(

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: