Halihó!
Megjöttem, meg már vasaltam is, Bercó még alszik, az apukája is behunyt itt mellettem.

Most várom, hogy hűljön a vasaló kissé és folytathassam.
Vindo, igazából nem tudtunk meg többet. A bölcsit meg nem kérdeztem, de valakinek mindig folyik az orra, stb. A d.bácsi szerint az egyik vírus csinál ilyeneket, aztán lehet, hogy átmegy majd orrfolyásba, köhögésbe, stb. Lehet, hogy holnap suliba sem megyek?

Majd az éjszaka eldönti. Egy biztos, ha rosszabbul lesz Bercó, akkor nem megyek, nem akarok még egy olyan szombatot, mint a múltkori.
De olyan édes volt, megint akkorára nyitotta a száját és nyújtotta a nyelvét, hogy nem kellett a spatulát használni.

Nem is volt sírás.
Értem, de azért hamarosan egyedül "repülsz" már.

Nem próbáltátok még ki az útvonalat együtt. Igazán ügyeske vagy, pénteken az a környék is rémálom. Meg ott a parkolók egy része is borzasztó, az a vízelvezető v. mi a fene nem semmi. A héten én is beugrottam egyszer a Sparba, én lüke meg pont olyan helyen álltam meg, ahol induláskor jól bele is akadtam először. Aztán rájöttem, hogy nem kell finomkodni, kövér gáz...
Na, ezt jól kiveséztem.
Imádom Rugó kreatív ötleteit! Ráadásul milyen dögös a szerelése.

Édes egy pofa. Ezek a finom vonások, a meleg tekintet... Ritka szép egy legény, az már biztos.
Mozi, én legutóbb a HP-t néztem meg. Tényleg,
Viranka, Neked hogy tetszett? Én végig mérgelődtem. A könyv után olyan csalódás volt, majdnem felálltam és eljöttem.

De a Kedves is nagyon bosszankodott. Pedig már alig vártuk, hogy megnézhessük.
Itthon meg idejét sem tudom, hogy mikor néztem végig egy filmet. Főleg mióta dolgozom.