A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Rita,hát akkor kitartást neked is...

gyönyörű a szöveg Máté vonalzóján...

Amióta édesanya lettem a meghatódottság uralkodik rajtam....sokszor elcsuklik a hangom és elmorzsolok egy könnycseppet akárhányszor kimondom "anya lettem",vagy hogy "kislányom"...és még ha ránézek is megesik...én a keményszívű,akit nem láthat senki sírni...ráadásul férjecske egy minta apa,és férj...rohan éjjel is a gyógyszertárba infcolért,menne már grape waterért is mikor sír Bernike....teát főz ,kaját készít,bevásárol...szóval ez is olyan megható...nem tudok betelni a lányommal,és furi érzés hogy egy ilyen gyöngyszemet nevelgettem a pocakomba 9 hónapig!!!
Kép

sutimano76

Ja és azt nem is meséltem el,hogy kb 20 ml/szopi után,amit le tudok fejni.... Kép ...úgy néz ki lesz itt tejci dögivel!!!!! :D :D :D :D

sutimano76

jó éjt!!!
Kép

sutimano76

...bocs 2×

sutimano76

[quote="sutimano76"]R írta:sutimano76ita,hát akkor kitartást neked is...

gyönyörű a szöveg Máté vonalzóján...

Amióta édesanya lettem a meghatódottság uralkodik rajtam....sokszor elcsuklik a hangom és elmorzsolok egy könnycseppet akárhányszor kimondom "anya lettem",vagy hogy "kislányom"...és még ha ránézek is megesik...én a keményszívű,akit nem láthat senki sírni...ráadásul férjecske egy minta apa,és férj...rohan éjjel is a gyógyszertárba infcolért,menne már grape waterért is mikor sír Bernike....teát főz ,kaját készít,bevásárol...szóval ez is olyan megható...nem tudok betelni a lányommal,és furi érzés hogy egy ilyen gyöngyszemet nevelgettem a pocakomba 9 hónapig!!!
Kép

Süti: :lol: :lol: :lol: Olyan aranyos vagy! És látod Apa is mennyit változott most, hogy már kézzelfoghatóvá, ölelhetővé, szeretgethetővé vált a kis pocaklakótok. :wink: Mit ki nem hoz egy kisember egy férfiből. :lol: További ilyen tökéletes szimbiózist hármatoknak!!!

Kép

Kép
hgrita

Rita, micsoda jó kis programotok volt! :) Mi ma inkább a délutáni szunyókálást választottuk a csavargás helyett, azt át tettük holnap délelőttre :oops:
Teljesen normális a tesók reakciója a tesók érkezésére... csak tudod ilyenkor /hisztikor/ mindig az jut az eszembe, h valamit nagyon elrontottam, vagy hogy szegény gyerek mit nélkülözi az anyját.... szóval lelkifuri ezerrel, s közben az eszemmel tudom, hogy nem így van, ahogy gondolom, de ... ehhh hisz tudod miről beszélek....
Nálunk is visítós, sikoltós hiszti van, na ettől tudok a falnak menni.... most próbáljuk úgy kezelni, hogy halkan beszélünk, hátha... ma kezdtük ezt a módszert, így eredményről még nem tudok beszámolni.

Süti, TiedApa milyen kis angyal lett :) Hiába, Berni Apát "nevelt" belőle :) Örülök nektek! :)

Andi hogy van? leszámítva, hogy tempózik a boldogságban ;) ;)

Flora? Egész nap az eszembe jár...

Nálunk az este elég hangos volt... Lucának nagyon tekert a pocakja.... semmi nem volt jó.. Szegénykém 5-6ot nyelt a tejcsiből, s már sírt... / s majdnem én is .../
Jó lenne, ha már edzettebb lenne a pocakja / értem itt az emésztő enzimek teljes jelenlétét a pocakban, s hasonló fejlődéseket/ s nem kínozná ennyire...

vicger

Floranan:
Magzatvíz elfolyt, szülőszobában vagyok!! épp ideje, h a kis manó elinuljon, du. 4 óta fájok :)

HAJRÁ HAJRÁ CSOKIBABA!!!

Kép

Kép
móka:)

Flora, nagyon-nagyon drukkolok! Ügyik lesztek, az már tuttti!!!! :lol:

Kép

Kép
hgrita

Hajrá Floranan, Csokika +++++++++++++++++++++++++ bár, remélem, már Csokika anya pocakján pihen :wink:

KépKép
KépKép
madar

Most többet nem tudok olvasni reagálni, mert apa ugyan hazajött tegnap, de totál betegen, influezásan :? :? :? ... jelentem ezáltal átmenetileg "háromgyerekes anya" lettem, úgy hogy közben Julcsi pörögne, Veronikának a hasa fáj (Kriszti meg tudlak érteni), apát ápolni kell ... cirka másfél óra alatt fel is tudtam öltözni :roll:

szép napot Nektek! :D

KépKép
KépKép
madar

Na kérem szépen..:

Floranan:

"Tejcsoki gyönyörűségünk, boldogságunk, Márk Ebano, ma 7:06kor megérkezett, 3660gr és 56 cm. Színe és szempillája Apájáé:)! jól vagyunk, pihizünk."

Kép

Kép

Nagy Nagy gratula!!!!Csokikáról remélem hamarosan képet is kapunk! de addig éljen éljen éljen!!!:D:D:D

Ha jól utána gondolok mindenki megérkezett :oops: :oops: :oops:
ez oooooolyan töök jóóó:D:D

Kép

Kép

HATALMAS NAGY GRATULA FLORANANÉKNAK KIS CSOKIBABÁJUK MEGÉRKEZÉSÉHEZ!!!!

Remélem minél előbb láthatunk a kis drágáról képet is. 8)

Kép Kép
manósziget

juhéééééééééééééééééé :D :D :D :D :D

Flora s Csokiapu hatalmas gratula Nektek! Adjon az Isten szeretetet, boldogságot, egészséget s minden földi jót Nektek! Ebano, Isten hozott! :) :) :)

vicger

Teljes a csapat, mindenki csemetéje ép és egészséges hála Istennek! Minden kincs a miénk.... ;)

Andi, Lili, Boboka, Flora várunk haza benneteket! :)

vicger

Floranan és Márk Apu! Szeretettel gratulálok Márk Ebanohoz, és nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek! Szép súlyú kisbaba :)

De szuper, hogy minden kis csöppség kibújt!! :lol: :D :lol:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Floranan és Csokiapu:Jaj de jóóóóó!Üdv a kis Ébanonak itt a nagyvilágban!Gratulálok nektek!!!!
Vendég

Floranan, Csokiapa gratulálok én is Ébanohoz. Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek. Isten hozott Ébano a nagyvilágban. :)

És juhééééééjjjjjjjjj, ahogy Kriszti is írta, a teljes csapathoz, ahhoz, hogy mindenki megérkezett, hogy mindenki egészséges ... akkor mi lenni most egy boldog topic ...

KépKép
KépKép
madar

Flora, Csokibaba, Csokiapika: nagyon sok szeretettel, szívből gratulálunk, veletek örülünk!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Csoki baba...már nagyon vártunk!!!Gratulálok a családnak,reméltük hogy színe a papáé!!!!Sok boldogságot,egészséget és tejcit kívánok!!!!

sutimano76

De jó, hogy Csoki is megérkezett. Így már tényleg teljes a csapat és ami a lényeg, szép és egészséges babák születtek.
Én nosztalgiáztam egy kicsit, és elolvastam a tpoik elejét, amikor még csak félve írogatttunk a zebrás teszt után....olyan megható volt, izgultunk jó sokat, szenvedtünk is párszor, de most már mindenkinek itt van a csodaszép babája!!!!!Hurrá!

Kép
arvaerika

Kértem képet a kis TejCsokiról:)

Floranan:
"Képet később, nekem sincs, végül csaszi lett, mert Manóka lábára tekeredett a köldökzsinór, jól bekötötte magát a pocakomba. Az őrzőben várom, h hozzák!!"

szóval kicsit várnunk kell a gyönyörködéssel:)

Kép

Kép

kaptam megint képet Anditól,de félkezes vagyok,és így majd csak később tudom felrakni.........éjszaka kevés alvás,de nem annyira volt vészes ....-írja Andi....

sutimano76

Csajok,egy kérdés....az anyasági családi,és gyes nyomtatványoknál a gyerek taj száma kell????illetve annak fénymásolatát kell beküldeni????

sutimano76

Sziasztok!

Éjszakánk a szokásos: anyának alig alvás ... szerencsére a férjem reggel megkönyörült rajtam, és 6kor átcsalta Lillát tv-zni, aki később visszafeküdt mellém, de még aludtunk 9ig !!!!! :) ...

Tettem képeket a pic-ra, a saját albumomba .... cumit megint bevetettük: több, mint egy órán keresztül a szájában volt, úgy aludt ... :shock: :lol:

Most megpróbálom a nagyobbikat is elaltatni (nem egyszerű feladat ... ) :shock: :roll: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jaj, de jó :D :D :D , mindenki megszületett és egészséges és mi, anyák is (a körülményekhez képest) jól vagyunk!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Süti!

Családi pótlék igénylést és az anyaságit a MÁKhoz kell leadni, TGYÁSt munkáltatóhoz (ha kifizetőhely).
Ami kell:

Anyasági:
Az igénylő
- természetes személyazonosító adataira vonatkozó érvényes személyi igazolvány vagy személyazonosító igazolvány vagy kártya típusú gépjárművezetői engedély vagy útlevél másolata,
- lakcímről szóló hatósági igazolvány másolata
- TAJ kártya másolata
A gyermek/ikergyermek (aki/k után az anyasági támogatást igénylik)
- születési anyakönyvi kivonatának másolata
- TAJ kártyájának másolata.
Az igénybejelentéshez csatolandó még:
- terhesgondozást végző orvos által kiadott igazolás a terhesgondozáson való részvétel számáról (kórházban adták, rá is van írva, hogy az anyasági támogatáshoz)

CSP:
Az igénylő
- természetes személyazonosító adataira vonatkozó érvényes személyi igazolvány vagy személyazonosító igazolvány vagy kártya típusú gépjárművezetői engedély vagy útlevél másolata,
- lakcímről szóló hatósági igazolvány másolata
- TAJ kártya másolata.
A gyermek (aki után a családi pótlékot igénylik)
- születési anyakönyvi kivonatának másolata
- TAJ kártyájának másolata

TGYÁS:
Az igénylő
- személyazonosító igazolványa és lakcímnyilvántartó kártyája
- adóazonosító kártyája
- TAJ kártyája
A gyermek
- eredeti születési anyakönyvi kivonata
- gyermek TAJ- kártyája
A szülést igazoló kórházi igazolást: ez egy másik papír a kórházból, amin az van, hogy hány napot voltál bent.
(Itt még vannak több is, attól függően, hogy ki milyen munkaviszonyban állt, változtatott-e állást, stb. ezt meg kell nézni konkrétan).

Ezért az ügyintézésekhez le kell másolni mindent, a MÁK csak másolatot kér, kivéve az orvosi igazolást (az eredeti legyen), TGYÁShoz viszont eredeti szül. kiv. kell. Gyerek TAJ kártyája nélkül nem lehet intézni semmit, azt meg kell várni.

Astrid

Kép
astrid

Flora, a vasárnapi gyerekek mind nagyon jó fejek!!! :D :D :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

HellóHalló Babák és Mamák:D:D

Kata, üdv otthon, milyen simult vagy télleg a képen:)s tündéri Lőrinc baba!!(és apája ott volt a születésénél - ha lehet ilyet kérdezni)

Dorka
, mi is suttogózunk...
Ti próbáljátok alakítani a napi rendszert? Vagy még picik ehhez?

a doktornéni azt mondja, h nem lehet elkényeztetni a gyereket, oké babusgatjuk...
Nap közben pikpak elalszik egyedül, persze a közelben vagyunk, de este altatni kell.. ami tök jó, de amikor már 2 órája megy a műsor, akkor gondolkodóba esek, h innentől kezdve mindig így fog csak elaludni????

Barnabás, Dorka, Lotti, Molli nagy cumival, Berni Apájával naaaagyyon cuuuuuukkiiiiiik:)

Erika
, most meg Balázs?? Reméljük gyorsan távozik a kórság, kitartást!!!Apa segít most majd:)

PANCSIKÁNAK S KICSI BABÓJÁNAK GRATULA!!!!:D:D

Peppino
nagyon édes Tomi baba..meg ugye miden jó, ha a vége jó!!!

Süti, Mór is hasonlóan viselkedik, mint Bern baba, lehet, h ez a 14ei szülőttekre jellemző:)
Apa nálunk is mintaapa... télleg nekik is apává kell születni:D
holnaptól dógózik, úgyh kezdődik nálunk a teljes felügyelet..
a támogatásokhoz kell a taj kártya én úgy tudom.. én is most intézem, de biztos van olyan ,aki már ezen túl van, s okosabb nálam...

Vicer, télleg egy igazi logisztikus vagy:)

Mabe
, jól sikerült a családozás??

Rita
, szupi program.. tegnap kimentünk a Kopaszigátra.. hogy ott mennyi ember van?!:D de nagyon szupiii:) nézelődtem , hátha ti is épp arra jártok:..
( még egy kérdés a támogatással kapcsolatban-- amit én találta az 30e Ft, e egy ismerősömnek a védőnéni nagyobb összeget mondott.. hmmm.. szóval csak azért kérdezem, h biztosan jó nyomtatványt töltsek ki, s ne kelljen százszor az önkormányzatra mennünk...)

Madar
, szeeegény! kitartást és jobbulást mindhárom gyerkőcnek!!!

Erika
múltkor írtad, h Neked hiányzik a pocakod.. jelentem nekem is el kezdett.. isteni érzés, h itt van kisGubacs, de télleg milyen más érzés, amikor azon gondolkodunk, h milyen lesz... és közben gömbölyödünk ezerrel.. na lehet h lassan én is el kezdek elmorzsolni egy könnycseppet?!:)

no, megyek Őrültkéhez

Kép

Kép

Móka!

Balázs már jól van, most én f*sok :cry: De tegnap volt acsúcs, most már sokkal jobb.

Pocak: én nosztalgiázom, mert én minden nyűg ellenére szerettem pocakos lenni....

Lottit most mértem, 3630 g-mal hoztuk haza, és 16 nap alatt 45 dekát hízott...és nem kell már tápipótlás sem.

Kép
arvaerika

Köszi,az infokat,szóval semmi remény a mihamarabbi ügyintézéshez,mármegint az oepre várok :roll: ....szóval oké hogy kell a taj kártya,de a nyomtatványoknál a táblázatba úgy van,hogy gyerek: neve,szül.helye,idje,anyja neve,Taj száma,mióta van a háztartásban.
na ebbe a táblázatba a pirosbetűhöz kiét kell beírni???az enyimet vagy a gyerekét????
Bocs ha kicsit értetlen vagyok!!!

sutimano76

Holnaptól enyim apa is dolgozik,de szerencsére a nővérem itt van a szomszédban így ha valami kéne csak egy gyors telefon és ugrik!!!

Erika jobbulást!!!
Madar 3 gyerekes anya :lol: :lol: :lol: ,szegény apika,gyógyulást,ti meg vigyázzatok el ne kapjátok!!

sutimano76

Számomra meglepően sok volt a császár,főleg az első szülők közt,és annak is nagyrésze a fránya köldökzsinór miatt,miért nem lehet az akkora,hogy ne tudjon így tekeregni???

sutimano76

Süti!

Gyerekét. Ebben a sorban minden adat a gyerekre vonatkozik, az ő születiési ideje, az anyja neve (azaz te :D:D, leánykori neved), stb... Ha megnézed, külön kérdezik a tiedet korábban (ha jól emlékszem, CSP-nél és TYGÁSnál a párodét is).
Ja, és itt nem kellett sokat várni az OEPre, ha jól emlékszem úgy van, hogy az anyakönyi hivatal megküldi nekik a gyerek adatait, és onnantól 5 napjuk van, valahol így olvastam, ha jól emlékszem. 2 hetes volt Dóra, amikor imár itt is volt a kártya (postán hozzák ugye).
Az anyasági segély is gyorsan megy, a családi pótlék már állítólag nem, a TGYÁS meg attól függően, mikor adod be, hogy számfejtik (nekem valószínű október elején még nem lesz, csak nov. elején (vagy ha esetleg utalnak közben, akkor előbb is), mert már számfejtik a béreket addigra, amikor én beadtam).

Astrid

Kép
astrid

Ja, én most örülhetek, hogy jó hosszú volt a köldökzsinórja Dórának. Ha rövid, nagyobb eséllyel húzódott volna meg akár pociban, akár szülés közben... És ez egy valódi köldökzsinórcsomó esetén...

Astrid

Kép
astrid

Köszi íAstrid,akkor talán hétfőn már meg is jön,hisz akkor leszünk 2 hetesek!!!Csak addigra meg apa megy dolgozni,remélem ha mást nem meló közben be tud majd ugrani az oephez.Vagy mindehova postán küldjem a papírokat???

sutimano76

Oké és akkor még egy kis segítséget kérnék,imádom a leveseket és a főzelékeket,de a tökön meg a krumplin kívül szinte minden tiltólistás,akkor milyet lehet enni......kérek pár ötletet,mert a husi levest kezdem unni.köszke

sutimano76

Sziasztok!

Flora Csokibabája üdv a csapatban!

Kata: Anna már ment volna hétvégén Lőrinc nézőbe :lol: Olyan ari volt, mondtam neki, hogy ő még picike, nem lehet még látogatni, de majd egyszer megbeszéljük és az ablakon keresztül megnézzük. Mivel ő jár közösségbe, nem akarok bajt nektek. Majd megmutatom neki az itteni képeket. Szépek vagytok!

Peppino: Jó, hogy újra vagy, Tomika meg elfelejti hamar a kórházat.

Mabe: Köszi a párnainfót. Kipróbáltuk. Most egy hónapig minden reggel éhgyomorra kap cukorszirupot, azt mondta doknéni, hogy az be fogja állítani neki a kaksit. Azóta két nap volt, most megint nem.

Tesóféltékenység: mindegy mekkora a nagytesó, akkor is kijön. Enyim nagylány is megjegyezte ma, hogy minden az öcsi körül forog. Pedig nagyon igyekszem vele is sokat foglalkozni, de ma szegény Marci iszony nyűgös. Egész idáig nem aludt, most aludt el kb fél órája, hason a nagy ágyon. Nemtom mi a baj, lehet, megint a kaksihiány. Amúgy meg tök rendes baba. Éjjel is ha eszünk, nem ébreszti fel a tesót. Igaz éjszaka én is engedékenyebb vagyok. Nappal kötelező a min. fél óra cicinyüsti, hogy legalább az a kevés tej maradjon ameddig lehet, éjjel, ha látom, hogy nincs már csak egy-egy csepp, akkor megkapja a tápszert.

Nagylányom most ment el szülinapra, én meg végre leülhettem.

Enyim apa kezdi újra a munkát ma, ráadásul éjszakai műszakkal, ami vasárnap du. 1-kor kezdődik. Szóval egyedül leszek innentől, gatya felkötve, lehet, hogy 1-1 esti fürcsi elmarad?
Csaszisok: Nekem most egy ideje eléggé fáj a hasam a sebem felett. Igaz Marcit csak ülve tudom szoptatni, és néha akkorákat rúg, ha nem jön a a tejci, és telibe találja a hasamat. A másik, meg az, hogy én még mindig vérzek időnként. Ez normális? Már négy hete volt a műtét.

Anyával:
Kép

Szundi hason:
Kép

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

feltöltenék ide valamit,de azt írja a fájl típusa nem megfelelő,kinek küldhetném el mailbe,aki áttudja alakítani és fel tudja ide rakni?????

sutimano76

Köszönöm mindenkinek a szíves fogadtatást :oops:

Hoztam 2 új képet Barniról.
Még mindig gyönyörű :lol:

Kép

Kép

üdv Ági
b.agi

Taranee,enyim seb is fájdogál,én is ált. ülve szoptatok,ha már nagyon fájok akkor szoktam a hónomalatti pózt alkalmazni.....és én is hol vérzek,hol nem,

sutimano76

Taranee,nagyon szépek vagytok!!!

sutimano76

Sziasztok!!
Itthon vagyunk, minden ok, minden rendben, Fruzsi is én is nagyon jól vagyunk!
Mindenkinek gratulálok!!! Ha lesz időm visszaolvasok, és képet is hozok! Madar, köszi az infókat és a közvetítést!!
Sok puszi nektek!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Kép
lili34

Lili de jó hogy hazaértetek,tudod visszaolvasás nem ,de fénykép kötelező!!!

Mi most sétáltunk majd 2 órát,és most menek mert fel is ébredt lujzika és etetni kell!!!

sutimano76

ezek aztán a szempillák:
Kép

sutimano76

Andi küldte:

nem nyilatkozom,senki ne fotózzon
Kép

sutimano76

[quote="taranee"]S írta:taraneeziasztok!

Flora Csokibabája üdv a csapatban!

Kata: Anna már ment volna hétvégén Lőrinc nézőbe :lol: Olyan ari volt, mondtam neki, hogy ő még picike, nem lehet még látogatni, de majd egyszer megbeszéljük és az ablakon keresztül megnézzük. Mivel ő jár közösségbe, nem akarok bajt nektek. Majd megmutatom neki az itteni képeket. Szépek vagytok!

Peppino: Jó, hogy újra vagy, Tomika meg elfelejti hamar a kórházat.

Mabe: Köszi a párnainfót. Kipróbáltuk. Most egy hónapig minden reggel éhgyomorra kap cukorszirupot, azt mondta doknéni, hogy az be fogja állítani neki a kaksit. Azóta két nap volt, most megint nem.

Tesóféltékenység: mindegy mekkora a nagytesó, akkor is kijön. Enyim nagylány is megjegyezte ma, hogy minden az öcsi körül forog. Pedig nagyon igyekszem vele is sokat foglalkozni, de ma szegény Marci iszony nyűgös. Egész idáig nem aludt, most aludt el kb fél órája, hason a nagy ágyon. Nemtom mi a baj, lehet, megint a kaksihiány. Amúgy meg tök rendes baba. Éjjel is ha eszünk, nem ébreszti fel a tesót. Igaz éjszaka én is engedékenyebb vagyok. Nappal kötelező a min. fél óra cicinyüsti, hogy legalább az a kevés tej maradjon ameddig lehet, éjjel, ha látom, hogy nincs már csak egy-egy csepp, akkor megkapja a tápszert.

Nagylányom most ment el szülinapra, én meg végre leülhettem.

Enyim apa kezdi újra a munkát ma, ráadásul éjszakai műszakkal, ami vasárnap du. 1-kor kezdődik. Szóval egyedül leszek innentől, gatya felkötve, lehet, hogy 1-1 esti fürcsi elmarad?
Csaszisok: Nekem most egy ideje eléggé fáj a hasam a sebem felett. Igaz Marcit csak ülve tudom szoptatni, és néha akkorákat rúg, ha nem jön a a tejci, és telibe találja a hasamat. A másik, meg az, hogy én még mindig vérzek időnként. Ez normális? Már négy hete volt a műtét.

Anyával:
Kép

Szundi hason:
Kép

Tara: csudaszépek vagytok !!!!!!!!!! :)

Nekem nem fáj a sebem abszolut már, de az időváltozást én is megéreztem ... és meg is fogjuk, még fél év múlva is ... és nekem is van még vérzésem, bár már alig, de néha még mindig rákezd ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Süti: virtuális enyjebejnye és dádá a sejhajodra : 13 napos csaszis sebbel 2 órás séta ?????? ...

én is bírnék, mert jól vagyok, és a sebem, mintha nem is lenne ... de tudod: most még minél többet kell pihenni, és ha nem is érzed, de ez megerőltetés ... csak arra gondolj, amit Anna írt a gyerekágyról ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="bibiesbrumi"]S írta:bibiesbrumiüti: virtuális enyjebejnye és dádá a sejhajodra : 13 napos csaszis sebbel 2 órás séta ?????? ...

én is bírnék, mert jól vagyok, és a sebem, mintha nem is lenne ... de tudod: most még minél többet kell pihenni, és ha nem is érzed, de ez megerőltetés ... csak arra gondolj, amit Anna írt a gyerekágyról ...

miért Mókának szabad nekem nem???? :cry:

olyan jó volt végre kimozdulni,sétálni apával és a kiscsomaggal,akit persze agyon dicsértek akik látták,nekünk meg dagadt a mellünk,és olyan kellemes idő volt,jó lenne ha még egy hónapig így maradna,mert hidegbe nem biztos rá tudom majd venni magam,ilyen sétákra...

Holnaptól egyedül leszek,te is,főleg te hogyan fogsz pihenni 2 kislurkó mellett?????

sutimano76

móka: suttogo - mivel a kórházban is már 3 óránként hozták a babákat.. és mivel kicsicsomag besárgult és nem lehetett kinn hiába voltunk baba-mama szobában ezért mi egyből beálltunk a 3 órásra ami picurnak tetszik is.... most már ő kelt minket óramű pontossággal..:)))
nálunk most az a kérdés hogy ugye elvileg a progi : kajci - fennlevés - alvás.....
na ez nem műkszik mert kajci után pocakfájás...ringatás ..... véégre alvás..... - és én fel nem keltem..:))))

de nekem tetszik ez a rendszer - persze sosem vesszük tök szigorúan, de úgy látom neki is bejön így mert egyből visszaállt rá a korházas tortúránk után is. Azt látom neki fontos a rendszer...
...és bevallom nekem is.... - jó az ha marad magamra is időm:)
és nem utolsó sorban könnyebb érteni mit is jelenthet az éppen aktuális oááááá:)))

taranee - nekem is mostanában kezdett el fájni a ..igazából nem is tudom micsoda ..mert nem a heg.. hanem valami ott a heg körül... - én már nem vérzek..de ez a fájás pláne ha sokáig kell ringatni babót..elég kellemetlen....
mintha visszaugrottunk volna az időben.... ha nem pihenek fájdogál.... de könyörgöm.... hogyan pihenjek??? Kipróbáltam ha csak leülök babóval nem ringok:))) kell az állás meg a séti....

most olvasom bibiésbrumi, hogy időváltozás....... - no ebben lehet valami..... Magyarul ez azt jelenti, hogy ha babó nyűgös a front miatt akor még a sebem is fájni fog?:)))) klasszzz

kriszti ...úgy meghatott amikor írtad, hogy ....és mindenki egészséges
ez annyira igaz és annyira jo, hogy el is pityeregtem magam

és asszem ha már nyűgös és fáradt leszek és a babóca csak sír meg sír.. és úgy érzem összeesem a fáradtságtól akkor ezt a pillanatot fogom előhívni..... és boldog leszek

KépKép
dorkamartini

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: