Jó reggelt Lányok!
Nagyon örülök, hogy mióta nem voltam itt ilyen sok szép baba született!
Már csak Márk Ebanora várunk??? Hajrá Ebano!!
Kata, Lili, Bex, Boboka, Andi gratulálok kisbabátokhoz és nagyon sok örömöt, jó egészséget kívánok Nektek és babótoknak!!! Elnézést, egyelőre nem tudok visszaolvasni.
Tegnap végre hazajöhettünk a kórházból.
Múlt hét szerda óta bent voltunk, oxitocinnel próbálkoztak beindítani a fájásokat, ill. a szülést. Fájások nem jöttek sajnos, úgyhogy bent kellett maradni.
Végülis múlt hét péntek éjszaka megindultak végre a fájások, pont szombatra volt tervezve a szülésindítás, így hullán mentem persze... Burkot repesztettek, megint oxitocint nyomattak belém, hát akkor már nagyon fájt, de nem tágultam, utána kaptam még valamit, akkor már nagyon-nagyon fájt, de még mindig nem voltam elég nyitott, és Tomi feje sem úgy illeszkedett be, ahogy kellett volna.
Túl nagy a baba, én meg kicsi, így téraránytalanság lépett fel.
Ekkor a dokim úgy döntött, jobb ha császár lesz belőle. Nekem már megváltás volt a császár... bár utána...

De amikor megmutatták a kisfiamat akkor azt gondoltam, hogy ez a kis édes drága mindent megér!
Születésekor nem sírt fel, hanem ilyen fura hangokat adott ki... kiderült, hogy valamire érzékeny volt, amit kaptam előtte (injekciót), lélegeztették, és oxigént kellett adni neki, utána rendbejött.
A vérvételen meg kiderült, hogy túl nagy a vérsűrűsége, emiatt infúziót kellett kapnia a 3. naptól, ráadásul be is sárgult, pedig ekkor már azt hittem hazajöhetünk a kórházból. Nagyon fájt a szívem miatta, mert nagyon sokat szadizták, állandóan szurkálták, fejéből állt ki a kanül, macerálták.. Aztán e hét csütörtökön közölték, hogy újra besárgult, és ráadásul szoptatáspróba is volt, és a picikém nem volt hajlandó rákattanni a cicire, így nem engedtek haza... Ekkor már azt gondoltam, mi már a kórházból megyünk nyugdíjba Tomikával.

De péntek hajnalban megtört a jég, és véégre hajlandó volt szopizni... Én úgy, de úgy örültem!! Úgy tűnik Tomi mégis rákapott a cicire...

végülis mégiscsak egy igazi kispasi!
Egy kép Tomiról: