A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok !!!

Pár napig átkapcsoltam olvasó üzemmódba, bár nem szándékosan , de valahogy nem volt hangulatom írni. Sokat jöttünk-mentünk, el is fáradtam az elmúlt napoktól. Zsombi jól van , szerencsére minden rendben van Vele.

Párom szeme másnapra rendbe jött, kösz a segítséget csajok. Bementünk akkor este a Máris utcai rendelőbe és kapott rá vmi szemcseppet. Mondjuk ez érdekes volt , mert úgy írta fel a doki a szemcseppet, hogy nem volt konkrét diagnózis. Na de ő biztos jobban tudja. Végülis rendbe jött.
Nem gondoltam volna , hogy a szemészeti ügyeleten is tök sokan vannak este. :shock: :shock: :shock: Több mint másfél órát vártunk , mire hazaindulhattunk. Zsombi kezdett benyűgösödni a végére ( pedig direkt messzebb ültem az emberektől, azért is, hogy ne lásson egy csomó idegen arcot , ha felébred, meg azért is mert vannak ott fertőző szembetegségek is ) , de ugye mennünk kellett, mert ha ott kap vmi cseppet, akkor lehet nem tudott volna hazavezetni Párom. Egy fiatal , nagyon kedves doki volt ügyeletes, 2* meg is csodálta Babócánkat, amikor elment mellettünk és mondta, hogy igyekszik, hogy hamar végezhessünk.
Már csak egy csaj volt előttünk , amikor a doki kijött és megkérte, hogy engedjen már legyen szíves maga elé minket, mert kisbabával vagyunk és már régóta várunk. :roll: Képzeljétek nemet mondott, merthogy ő is régóta vár és nagyon siet. Hát a pofám leszakad, a doki csak nézett, nem hitte el , hogy van ilyen és elnézést kért tőlünk. A csajjal gyorsan végzett , akit mikor ment el előttünk a szemben ülő srác majdnem elbotlasztott. Ááá nem volt szándékos. :twisted: :twisted: :twisted:

Boo :

Hogy haladsz ??? Most azt nem értem , hogy hogyha elhatároztad, hogy ezt 2 napig csinálod, akkor miért adsz neki mégis pótlást ? Vagy , ha adsz, akkor mi a frászért idegesíted magad azon , hogy adnod kell ??? Én is bíztatlak ezerrel, ha ez segít, Apára meg ne halgass, ha érzel magadban elég erőt, kitartást !!!

Hason fekvés :

Zsombi is utál hason feküdni és ez engem is aggaszt, úgyhogy most én is elkezdtem hasra tenni , fokozatosan hátha hozzászokik. Bár úgy visít, mint egy kismalac, de erős vagyok és hagyom kicsit küzdeni, mert harcol, küzd ezerrel.

Sillia :

Enyémgyerek is csúcsfejűűű !!! :wink: :wink: :wink: és ugyanúgy oldalt tartja a fejét, mert ha háton fekszik ,akkor oldalra gurul a kis tökfeje.

Kép
ikoka7

[quote="sillia"]b írta:silliareki

[quote]S írta:illia! Ez tök jó!!!!!!!!! Fotó????

egy picit elvesztettem a fonalat..
miről szeretnél fotót?

Már megint belevau :oops: : ha jól tévedek, akor breki76 a nem sokkal korábban felrakott linkre gondolt, amin mondókák egyebek találhatók. És vadul hiányolta az új frizkós képeket. Ez utóbbival én is így vagyok:

AZONNAL TESSÉK MINDENKINEK FELTENNI AZ ÚJ HAJÁT, KÜLÖNBEN KIVONULOK A FÓRUMRÓL!!! :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.25 14:42-kor.

Kép
Kép
200907?

Én úúúgy szeretnék már új frizurás képet feltenni magamról. :roll: :roll: :roll: Barátnőm már hetek óta próbálja összehozni , hogy emberformájúra szabjon, de mindig közbejött vmi. :cry: :cry: :cry: De nagyon reménykedek, hogy most már ezen a héten sééép lesz a hajam, mert már kezd egy szénakazalra hasonlítani.

Kép
ikoka7

Gyorsan gyertek át, mert Manó most mindennek odaköszön és megpuszilja! :shock: A tévétől kezdve a tapétán át mindent. Még engem is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Házi feladat hétvégére.
Szóljatok, hogy ne felejtsem el megírni Manó Első Szerelmének történetét. :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

lilisgabi! :)

Jó hétvégét, kirándulást nektek!

ikoka7! :)

Jó, hogy meggyógyultatok. :D Mivel nyúlt Apa a szemébe. :?: Gáncsolás: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Besz@rok a gyerekemen.
Apja elviszi sétálni, mindketten felöltöznek. Apa jól befújja magát spray-vel.
- Mi van, randizni mész? :lol:
- Ja. :lol:
Manó odajön: én is! Apa neki is fúj két picikét a hátára. Manó rámutat a hasára: idejis!. Megkapja. Ball vállára mutat: mégg!. Apa fúj. Rámutat a másik vállára is. Ezt már sokalljuk:
- Elég lesz.
- Jjjjjo. Kész. Mehetünk!

:shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.25 16:00-kor.

Kép
Kép
200907?

Rapid BOO-nak!

Anyu azt mondja, inkább kétóránként etesd, mert úgy egyszerre kevesebb mennyiség kell neki, azt talán bírja szusszal :wink: . Sztem is váltott ciciből, úgy hogy azt a cicit, amiből először eszik, a végén még fejd egy kicsit, hogy szaporítsd is, ami meg lejön, azt add oda neki pohárból! (ezt így kell elvileg beindításkor is :wink: )
Hajrá!!! Bátorító puszik mindkettőtöknek :wink: :wink: :wink: !!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Gyorsban hoztam a seromat :wink: Eletemben nem volt meg egyenes a hajam :shock: ,max.az eskuvomon,de akkor is konty lett belole.Nem teljesen olyan mint a kepeken,mert eros a hajam...de tetszik.Majd meglatom mit tudok kezdeni vele,ha megmosom....Lehet nagyon bongyori leszek :roll: 8)

Kép

Sillia:eppen meseovit hallgatunk Kangaval :lol: 8) :lol: :lol:
(harom nyulak,iciri-picir,suss fel nap,sun Balazs,iglice,mokuska....stb.)

Boo:Ne legyel hatarozatlan :twisted: !!!

Nemsokara jovok meg,csak reggelizni kene :roll: ....igy 11-kor.

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

A hajad jó (mitől ilyen fényes? :shock: ), de olyan "széttéplek!" arcot vágsz, hogy alig merek rád nézni. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A versikékről, mesékről jut eszembe.
Ott hogy van a bölcsi, ovi? És hogyan fog megismerkedni a kanadai mondókákkal, stb.-vel. ? :roll: :roll: :roll: :roll: :?: Vagy addigra hazajöttök? És úgy egyáltalán... :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Na megint a hiszti van musoron :evil: :shock: :roll:
Pedig:mese-mondoka hallgatas es enekles van,jatszoszonyeg,hinta bevetes,hintaszekezes,seta,tancolas....es megint eltorott a mecses,es megint csillapithatatlan!!!!En ezt nem hiszem el!!!
Hiaba a cumi a szajaba,azt utalja...nyugtatgatasnak semmi eredmenye,most leraktam sirni..... :arrow: mivel semmi nem segit.....reggelim sehol,szoptatos team eppenhogy elkeszitve,csak korulotte surgok-forgok,hogy a kedveben legyek...ez nem lenne problema,de hogy egyszercsak megint hiszti van :shock: :shock: :shock: Mi a baja :?: :?: :?: :?: Probaltam a hintaszekben,a karomban elaltatni......hatha almos....nem sikerult,igy leraktam..... :( talan az alomba siras hianyzik neki???De az miert jobb?Mert csendesedik,de en ezt nem talalom jo megoldasnak :cry: :cry: :cry: ...en ezt nem akarom igy......
Annyira szepen kezdodott megint a nap,mindent megteszek hogy jo legyen neki......de hiaba.....

Kép
Kép
ancsurti

Mire ezeket leirtam,el is aludt.....kb.3 percet sirt az agyaban,es elaludt :shock: :shock: :shock:
Valaki moindja meg hogy ez miert jobb igy neki???Nem szoktam alkalmazni,nem akarom hogy azt higgye hogy elhagyom,utalom,nemfogalkozok vele...
De tenyleg,meg megelozni sem tudtam a dolgot,mert semmi jele nem volt hogy siras lesz.....

Kép
Kép
ancsurti

Nyugi, semmi vész! :wink: Van, hogy egész egyszerűen elfáradnak: túl sok az inger nekik, azt szeretnék, hogy hagyják őket békén. Tedd le bátran. Ha pár perc múlva elhallgat, akkor szép álmokat. :wink: 8) Ha viszont még nagyon sokáig sír, akkor jön a "B", "C" és egyéb tervek. :roll: :?

Én nem láttam a drogfüggő babákról szóló műsort. Ha valaki megnézné, akkor:

http://www.rtlklub.hu/video/70774

Anyuka: Nem tudom, hogy inkább sajnáljam vagy elítéljem. :roll: :roll: :roll: :(
Kicsik: :( :( :( :( :( :( (Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de egész jó súlyban vannak. Nem látszik rajtuk sem az ikerség, sem a drogfüggés - szerintem :o :roll: )
De talán az a legszomorúbb az egészben, hogy csak akkor van esélyük bármire is, ha az anyjuk úgy akarja, hozzá járul. De ő a droggal van elfoglalva. Így a kígyó a farkába harap... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Bond:Koszi!Az arcom meg haaaat.....merges voltam,mert rittig alulrol keszitett kepet a pasim,jo nagy tokam van...annyira nem tud megfelelo szogbol fenykepezni...keszvagyok....es amugy is mostanaban egy kicsit kiakaszt rendesen
Pedigmeg nincs is befestve.De nekem mindig fenyes elegge,na meg a vaku,es hat eleg bena a gepunk,mar utalom elegge....

Bolcsi-ovi:itt nincsen ilyen.....kb.5 evesen kezdodik az iskola,ami valtozo hogy mennyi idore viszed(pontosan meg nem tudom hogy van...)
De az oktatas egy katasztrofa!!!Itt nem tanulnak szinte semmit,eleg laza a kovetelmeny....Majd meglatjuk mi lesz.
Vannak azert magan ovik,jo sok penzert..Daycare a nevuk,itt vigyaznak a gyerekekre ha kell,de amit ezido alatt keresnek penzt,azt mind ide fizethetnem :?
Az hogy hazamenjunk,meg nem igazan tervezzuk,mert van itt hitelunk rendesen(papirjaim,ugyved,szules,stb)es ossze is kene kapnunk magunkat.
Ha lesz papirom,mehetek suliba ingyen,es megoldott addig a gyerekre vigyazas,ez a szolgaltatas benne van....Aztan ha megy a nyelv jobban,eljarnek vele gyerekprogramokra,jatszohazakba,vinnem kozossegbe,hogy tanuljon o is.Azert az elejen amugy sem szabad keverni a 2 nyelvet,mert megzavarhatja...addigra meg remelem rendezodok itt statuszilag......
Addig meg ugye egyutt tanuljuk a magyar mondokakat,meseket itthon,majd kesobb egyutt tanuljuk az angolt :wink: bar en tobbet fogok tole,ugy hiszem :lol:
A baratnomek kisfia is siman beilleszkedett anno,mar iskolas,es jol beszel magyarul,megjobban angolul!Csak az o szomorusagat is az okozza,hogy itt teljesen kretenek maradnak a gyerekek,mert meg szepen irni sem tanitjak meg oket :shock: Nem tudnak betutket osszekotve irni....Na ezt jol leirtam.... :oops:

Meg ez a jovo zeneje hogyan lesz,de legalabb a nyelvet tanulja meg.....otthon nem igazan tudnank ezt a lehetoseget biztositani neki,ha csak nem torlesztunk valami csoda folytan marha gyorsan,es szedjuk ossze magunkat.....
Ez a kovetkezo 3-4 ev majd eldonti,hogyan tovabb.Addig meg en majd tanitom azokat a dolgokat neki,amiket otthon tanulna ha oviba jarna :wink: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

:evil: :roll: mennyi szoismetlesem van :twisted: :twisted: :oops: ...oda kene figyelni...igy mire tanitom majd a gyerekemet :shock: :shock: :roll:

Azert megnezem a videot....biztos en is kiakadok...

Kép
Kép
ancsurti

Akkor te úgy nagyjából mindenre mérges vagy most, ami körülötted van. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most komolyan: én egy darab tokát nem látok és ha levonom a vakut, akkor is tényleg fényes a hajad. :shock:
(Kéretik nem félreérteni, de beugrott a Ponyvaregényből egy idézet, amikor körbeudvarolják egymást: "Na azért most még ne kezdjük el egymás faszát szopni." :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:)

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiBolcsi-ovi:itt nincsen ilyen.....kb.5 evesen kezdodik az iskola,ami valtozo hogy mennyi idore viszed(pontosan meg nem tudom hogy van...)
De az oktatas egy katasztrofa!!!Itt nem tanulnak szinte semmit,eleg laza a kovetelmeny...Majd meglatjuk mi lesz. … itt teljesen kretenek maradnak a gyerekek,mert meg szepen irni sem tanitjak meg oket Nem tudnak betutket osszekotve irni....

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :shock: :shock: :shock:

"Ha lesz papirom,mehetek suliba ingyen,es megoldott addig a gyerekre vigyazas,ez a szolgaltatas benne van...."
:shock: :shock: :D :D :D :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.25 17:12-kor.

Kép
Kép
200907?

Tegnap leterített a hidegfront. Előjött a migrénem :cry: :cry: :cry: :cry:

Olvashatok vissza... :wink:
Babák gyönyörűek!

Boo
Szopistanácsadóval nem próbáltál beszélni?

Mi is szeretnénk hamar kistesót... olyan 1,5-2 éven belül... :wink:
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Szerintem alakítsunk önképző kört: közösen lehetne tornáztatni a gyereket, miközben jól megbeszéljük a miértsírnemeszikhogyszoptassammennyiatejemrégenkakiltmelyikajópelus és hasonló témákat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Tipp :idea: : a babaúszás nagyon jót tesz a baba minden egyes porcikájának :wink: )

iringó! :)

"Legyen annak neve áldott, aki nékünk ételt-italt adott! Ámen." Ehetünk már??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.25 17:19-kor.

Kép
Kép
200907?

Vendég

[quote="200907?"]
írta:
200907?iringó! :)

"Legyen annak neve áldott, aki nékünk ételt-italt adott! Ámen." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aki ételt-italt adott, annak neve legyen áldott :wink:

Így van ez helyesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És az meg én vagyok.... :wink:
Vendég

Húúúúúú, de ciki... :oops: :oops: :oops: :oops: Mert én is tudom. Nem tudom, miért írtam így... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Írjam át? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Én meg töröljem ki az idézetet? :wink:
Vendég

Az igazán nagy emberek vállalják gyarlóságaikat. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Bujtor István: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

Én teljesen meghökkentem délután a hír hallatán, mert tegnap este még azt mondták, hogy kiengedték a veszprémi kórházból és az utókezeléseket majd Bp-en végzik. Erre ma délutánra meghalt. :cry: :cry: :cry:

Voltunk ma mérésen:
3 hónaposan: 59 cm és 5550 g! :D
(Születéskor: 53 cm és 3380 g)

De jók ezek a dalocskás linkek! :D
(Bár egy csomó dal másképp van leírva, mint ahogy annak idején énekeltük. Pl. Katica bogárka helyett Katalinka :shock: )

Anna!
Iringó nagyon édes!

Majd én is kicsinyítek néhány képet.

Lilisgabi!
Szegény, én ettől félek a legjobban, hogy mi lesz, ha a Petra sírni fog a bölcsibe menet? Nem lesz szívem otthagyni. :roll: (ma már sírtam is Anyunak, hogy egy év múlva már bölcsis lesz a gyerek. Rágondolni is utálok. :cry: :cry: )

Majd lefotózom a mi játszószőnyegünket, annak a lógóit tök jól eléri a Petra. És már ütögeti is a lelógó állatkákat! :D
És enyémgyerek is imádja a plafonon lévő világítótesteket (azért írom ilyen körülményesen, mert nálunk otthon nincs lelógó lámpa, csillár, csak az álmennyezetbe beépített spot lámpák vannak, de azokat is imádja, akárcsak a lógó lámpákat).

Ti beoltatjátok magatokat a H1N1 ellen? Elvileg a 3. célcsoport vagyunk...

Kép
katy76

Kép na, itt vagyok :)
Vendég

Kép Kép Kép Kicsi kincsem :)
Vendég

Bond

Ancsurtinak kétszer írtad le ugyanazt a mondatot :lol: :lol:

Vagy az a díszítősor volt? :roll: :) :lol:

Ancsurti

Vagány a séród :)

Boo a te frizud még nem láttuk...

Czigka

Miért nem hajlandó szopizni a babód??
Vendég

Miert is vagyok merges mindenre ami korulottem van?Mert csak a pasim van egyedul???
Sajnos....igazabol inkabb elegem van az allando makacskodasabol,es hogy fingja sincsen dolgokrol,ami a gyerekkel kapcsolatos...az okes hogy atveszi mikor hazaer,egy szavam sem lehet...de azert nekem ne mondjon ellent az,aki meg azt sem kepes megjegyezni,hany oltast kap a gyereke,es azt hova is kapja...ebbol vannak vitaink rendszeresen....Es igy igazan nehez turelmesnek maradnom....talan ezert viselem mostanaban nehezebben a sirasokat.....azert mikor napkozben egyedul vagyunk Hangival,nem vagyok feszult(szerintem :roll: )Csak mikor borul a bili...Es nincsen kivel megosztanom ezeket,maradok sajnos magamban......

Iringo:Jobbulast!
Halali ez a kep :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem is ez jutott az eszembe,mint Bondnak! :lol: :lol: :lol:

Tesom nekem is most mondta Bujtort... :cry: :cry: :cry: Sajnalom nagyon...

Katy:Hangi tegnap szo nelkul viselte a fodraszatot,mivel apajaval ott voltak velem(forditani kellett,meg hat ha netan valami van,megoldjam helyben :wink: )Szoval rakattanas volt a spotlampakra...azutan meg a hajszarito hangja alomba ringatta 8) 8)
H1N1 Oltas:azert olvass meg utana ...... :roll:
Varom a kepeket!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)

Nekunk ilyen a jatszoszonyegunk,raakaszthatosak a jatekok...en raaggattam par dolgot,ami elerheto szamara....tetszik neki :wink: ,tudja lokdosni oket!!!
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Sillia;Nagggyon jo lett a frizkod!!!Szerintem igenjolall neked!!! :shock: Ilyen kozeli es jo fotot meg nem is lattam rolad!Ki vagy virulva :shock: 8) :lol:
Latom Locinak is tetszik Anya uj frizuraja!!! :lol: :lol: :lol: Kis csillagszemu.....hogy mosolyog!!!! :lol:

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

sillia! :)

Lócinak is tetszik anyája új hajája. :wink: Neked még ettől rövidebb haj és egy vagány szemüveg is jól állna. :wink:

Mit mondtam kétszer? Mit mondtam kétszer? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: (Még most sem látom :oops: :oops: :oops: )

"meg azt sem kepes megjegyezni,hany oltast kap a gyereke,es azt hova is kapja"
Ha ez megnyugtat, akkor szerintem közülünk ezt csak talán gabi1 férje tudja. De talán ő sem... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

boo! :)

Ha valami nem tetszik neki vagy baja van, hidd el, hogy üvölteni fog. Ha valamiben, akkor EBBEN biztos lehetsz. Ha nem elesett, bágyadt, erőtlen, akkor minden okés. :wink:

"Még mindig megy a hiszti, de talán egy picikét hosszabban szívja a cicit, gondolom lassan, de biztosan haladunk. "
Reméljük, tényleg így van. :wink:

De ha nem haragszol: eddig összességében talán ez volt a legkevésbé biztató bejegyzésed a szopival kapcsolatban. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

bond

[quote]a írta:ncsurti!

"A hajam ma fog elkeszulni...mar izgulok rendesen,mint egy kis szuzlany...."
Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ezt írtad le a hsz-ed elején és végefelé is. Lásd előző oldal :lol:

Szemüvegen már gondolkodtam mert az takarná a folytonos karikákat a szemem alatt.
Egy a bökkenő: tökéletesen látok.
egyenlőre...
Vendég

Megneztem a drogfuggo babakat..... :cry: :cry: :cry:
Ez iszonyatos.......ismertem sok konnyu drogost,sajnos nehany heroinistat is......sokan mar nem elnek kozuluk......
Erthetetlen szamomra hogy miert nem tudnak segiteni rajtuk,es sajnos sokkal tobb droghoz juthatnak az "elvonokura"alatt....szinte annyit er,mint halottnak a csok.... :( a
Es azert azt sem ertem igazan,miert a drogfuggo anyatol teszik fuggove a szerencsetlen babak sorsat.....ha semmi hajlandosagot sem mutat a gyogyulasra!!!(meg ha nagyon nehez is ebbol kigyogyulni,mert igazan mar sosem lehet teljesen...)

Boo:En nem igazan tudok hozzaszolni....De miert is kerdojelezted meg azt hogy most akkor tenyleg 2 oarankent ezt kell-e tenned? :roll:
Tudom hogy nem egyszeru a fejes...de at estem ezen,meg tudod csinalni.....tudom,ez nem vigasztal,de sokan ezt csinaltak a cel erdekeben.....vagy osszezarkoztak gyerekkel...nekem sincsen segitsegem,nehez isvolt,bogtem/bogtunk egyutt...de lam,lett eredmenye.Nem tudom meg ezeken kivul mi mast is mondhatnanak nektek,itt mar nagyon sok jo tanacsot irtak a lanyok,es a cumizavarrol is....
Szeretnem ha megoldodna a gondotok...meg nincsen keso semmihez,de tartsd be a javasoltakat,nem lesz semmi baj!Latod,le is irtam hogy kuszkodtem,sot a kinok kinjat eltem at,hogy az iszonyuan begyulladt cicimbol tudjak etetni,aztan a gyogyulas erdekeben fejni...igen,2 orankent.....
Ezt tenyleg nem bantas es baszogatas miatt irom le,csak hogy erot merithess belole!!!
Latod,Zsiri nem is sirt :wink: ne remulgess ettol,inkabb orulj neki!!!
Ha baja volna, mar jelezne tutira!!!
Szerintem vegyel vissza a parabol,de tenyleg :wink: es kezd ujra,tiszta fejjel!!!!!

Bond:nem is ez aggaszt a legjobban,hogy elfelejtette,de hogy meg ellent is mond nekem ugy,hogy fingja sincsen...azert az elegge bosszanto...es meg varja,hogy mikor hagyom oket kettesben egyedul..na azt varhatja meg egy darabig!
(kulonben vagy 3x mondtam el neki,mert kerdezte....)

Kép
Kép
ancsurti

Ja es amit meg akartam,csak lemaradt :oops:

Krissy:koszi!En nem zuhanyzom szoli utan,elotte szoktam..utana csakmasfel oraval ajanlott,en ugy tudom...na mindegy,varok meg picit,de azt tudom,hogy a tejet azt serkenti :wink: :wink: Max.letakarom cickokat,nehogy erzekenyek legyenek a bimbiom,miutan mar teljesen rendben megy a szopi...

Boo:mennnnyeeeeeeee szoliba :wink: !lesz beloled riska rogvest :wink: :wink: :wink: Es meg szep szined is lesz!!!

Norka;Lehet hogy Jazmin tejetszaporit eppen,ezert ker enni ejjel megint!
Anyuekkal msn-en beszelunk,webcameran,bar az idoeltolodas miatt nehez a dolog..o nagyon koran fekszik,es koran is kel...itt szokott meg kukucskalni,es cseni el a kepeket,ja es van egy picasas oldal,ahol vannak kepek Hangirol,de ugye nem mindegyik kerul oda fel...

Lilisgabi:Jo Matrazast!Ne fenyegess a kepekkel :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Sillia;nekem van szemuvegem...szoval szemuveges vagyok,de nem eros...csak mikor szamitogepen meloztam,hanyingerem lett,meg kifaradt a szemem....mostanra ugy tunik megjavult :wink: :wink: :lol: :lol: 8) 8) 8) (lehet csak munkaundorom volt)
Es tenyleg hasznos a szem alatti karikakra!!!

Kép
Kép
ancsurti

sillia! :)

Ne kötözködj, mert különben nem árulom el, hogy dioptria nélküli lencsékkel is lehet szemüveget csináltatni. Sokan hordanak ilyet, mert szeretnek szemüvegesek lenni. :wink: :shock:

Azt mondod, hogy még nem voltak kettesben Apával? :shock: Nyugodtan együtt hagyhatod őket, mindkettejüknek jót tesz. :wink: Ne így állj "bosszút". :roll:

Kép
Kép
200907?

Sillia!

Sokan hordanak csak divatból szemüveget, kérj bele sima ablaküveget! :wink: (ez komoly, és üveg legyen, ne műanyag, mert ha karcolódik az csak rontja a szemed )

Ancsurti!

akkor Noé nekem is tejet szaporít, mert oltás óta 2 óránként kel éjjel. :roll: És duplán is szaporítja, mert ha már fenn vagyok akkor fejek is egyet minden szopi után. :wink: Jó lenne ha visszaszokna a hajnali keléshez azért...

Pedig lehet, hogy pont azt kéne, hogy kettesben hagyd őket, megtudná mi a magyarok Istene. :wink: :lol:

Szoli!

Sose szerettem, mert hiperfehér a bőröm és én ott is csak pirultam, vagy gondolom rengetegszer kellett volna menem, hogy legyen egy kis színem és utáltam, hogy a barátnőm meg 2 alkalom után barna. Sőt, ő az arcbarnítót ki is kapcsolta, mert attól úgy néz ki, mint egy néger. :lol: Most viszont kedvet csináltatok hozzá! :lol:

Boo!

Nem tudok többet hozzátenni, mindent leírtak a többiek, meg én is pár hozzászólással korábban. Szopistanácsadóhoz menj csak, megnyugtatja a lelked, de tuti nem fogja megváltani a világot, tényleg csak magadban kell bízni, én már megtanultam. De először én sem hallgattam a lányokra. :lol:

Na, én vettem már végre valami vitamint a hajamra, mert megőrülök tőle. Hullik és mindenhol ott van, ráadásul gyorsan zsírosodik (soha ilyen gondom nem volt) és rettentően tud viszketni a fejbőröm. :roll: Na, ez a vitamin, hajra, bőrre és körömre jó. Remélem beválik...Fodrásznak én is örültem, de hiába van szépen levágva meg befestve, ha egyszerűen kezelhetetlen és minden bajom van vele...Talán majd nézek valami pakolást is a dmben, hátha...vagy tud valaki valami házi pakolásfélét? Nem kifejezetten zsírosodásra, vagy viszketésre, hanem amolyan vitalizálóra gondolok. Legalább egy napig érezzem már, hogy milyen jó, hogy vann hajam. :roll: Egyszer csak bepöccenek és akkor jön a nullás gép... (kár hogy válóper lenne belőle... :roll: )

Kép
Kép
tabati

Azt hittem, hogy ma már nem is fogok tudni jönni.... egy órán keresztül próbáltam kiküldeni egy mezei poloskát a nappaliból. Tök véletlenül vettem észre, hogy ott figyel a függönyön, majd szépen felmászott a függönyrúdra (fekete), és jól bele is olvadt. Aztán elkezdett azon sétálni, át a függönykarikákon. :shock: :shock: Aztán végre lejött olyan magasságba, hogy a székről egy papírlappal meg tudtam birizgálni.
Na több se kellett neki, berepült az álmennyezetbe. Oda befújtam Bio Killel, de nem használt, viszont kijött és eszement röpködésbe kezdett. Ezek után szerencsére újra megtalálta valahogy a függönyt, ahol még kapott a permetből, és végre rámászott a papírlapra, és így ki tudtam tenni az ablakon kívülre. Ez 3/4 9-től tartott 9 óra 38 percig.
(Ja, és közben felvettem egy maszkot is, nehogy belélegezzem, ha kipréseli magából azt a büdös valamit ijedtében. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindez azért történt, mert Apa nincs itthon. Ő a markába fogja, majd kirakja az ablakon. Neki egy ilyen kb. 20 másodperc. :lol: :lol:

Ancsurti, Sillia!
Jók a sérók!
Sillia! Simán mehetne még rövidebbre! Jól áll! :wink:

Boo!
Ha visszanézed, sokan átmentünk ezen, csak még nagyon az elején. Nekem is az első hetek gyakorlatilag csak és kizárólag azzal teltek, hogy szoptattam. Volt, hogy megállás nélkül órákat, volt, hogy csak 20 perceket, de fél óránként. És mellette fejtem ezerrel. Ha egy picit kevesebbnek érzem a tejem, a mai napig felkelek éjszaka fejni. Muszáj, mert éjszaka túl sok idő telik el szoptatás nélkül.
Túl leszel rajta, majd aztán kialszod magad, most állítsd be az órát, és fejjél! Pár nap alatt eredménye kell, hogy legyen.

Drog:
Lakótelepen nőttem fel, szóval nálunk is magával vitt néhány jó barátot a drog. Sokan lettek heroinisták, többen gyerekkori barátaim voltak. Voltak akik meghaltak, és van, aki még most is csinálja, és már felismerhetetlenül néz ki. Egy nagyon jó barátom van, akinek sikerült kimásznia belőle, de évekbe telt neki is. El is kellett költöznie jó messzire. Most Prágában él, nagyon jó munkája van, felesége és egy 2 éves kisfia. Legalább egy ilyen eset is van, és ez tök jó.

Kép
katy76

Ancsurti!
Tökre megértem a problémádat Apával. Nekünk is voltak gondok, én ingerültebb voltam a kelleténél, ő meg nem úgy kezelte az új helyzetet, ahogy elvártam volna.
Sokunknál voltak szerintem feszültségek, de majd ez is alább hagy. Nálunk az volt a vízválasztó, amikor azt mondtam Apának, hogy haza se kell jönnie, és ő jól összepakolt, hogy akkor haza se jön. Majd mégis hazajött. :lol: :lol: Szóval kitartás, és türelem!
:wink:

Kép
katy76

Katy!

Poloskától én is a falra másztam régen olllyan büdös!!! :x

Drog!

:shock: Pedig pont azt gondoltam, hogy a mi időnkben még nem volt ilyen sok eset...Neked hogyhogy ennyi drogos ismerősöd volt? :shock: Pont azt gondoltam, hogy anyuéknak nem kellett ilyesmiktől féltenie minket. nekünk már kell a gyerekeinket. :roll:

Ablakainkat végre betették, nagyon szuper, főleg, hogy kiderült, a redőnyök is benne voltak az árban. :D Azt jövőhéten rakják fel.

Kép
Kép
tabati

Bond:miert furcsa hogy meg nem volt kettesben apajaval egy 2 hos baba??? :roll: mikor is lett volna?es en addig hol??
Miert gondolod hogy bosszubol nem hagyom kettesben oket?
Az en kijelentesem nem erre vonatkozott,hanem arra,hogy figyelmetlen,es en nem fogom itt hagyni Kuglit.....elegge feledekeny is......szoval ez van.(segitokesz egyebkent,csak megkerdojelezi a dolgokat a gyerekkel kapcsolatban,es ez zavar,ja es kepes veszekedni velem emiatt...anno a tapszer miatt is balhe volt)Ez szerintem nem bosszu....Es egyebkent is..hova mennek egyedul?Nem is igenylem,es nincs is kivel kimozdulnom...a masik meg hogy 2-3 orankent szopi van,,,es en imadok szoptatni :lol: :lol: :lol:

Tabati;en nem vagyok soha csoki,csak kellemes a szinem,es a lelkemnek is jobb :wink: Nagyon konnyen barnulok en is...menj nagyon rovid idore,es hasznalj hozza megfelelo kremet!Ha masert,nem,hat a tej miatt :wink:
Haj:na az enyem is ilyen regulazhatatlan...most vagattam sok-sok ev utan eloszor!!!Eddig en rendeztem a vegeit,de most elegem lett...ugy is gyorsan no...es meg most sem rovid.Nem tudok en sem praktikat,mert ahormonok m iatt van ez sajnos...nekem is zsirosodott,pedig soha azelott.....

Katy:poloska: :twisted: :twisted:
Orulok hogy egy baratodnak sikerult!!!Az azert tenyleg elismerest erdemel....azert nem olyan egyszeruek ezek a dolgok,mint sokan kivulallokent gondoljak!

Kép
Kép
ancsurti

Kedves Kismamik!

Újra zavarnálak Benneteket egy picikét. :) Utoljára nyáron írtam a topikba saját készítésű MEI TAI-jokkal kapcsolatban. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, gyártóvá léptünk elő és eljutottunk idáig: www.mei-tai.hu .
Ezt az oldalt szeretném Nektek bemutatni. :)
Amennyiben valamelyikőtöket komolyabban érdekelné eme babahordozó, az kérem írjon nekem privit!

További kellemes babázást és/vagy pocakosodást! :D

Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Nálunk a lakótelepre 1992-ben jöttek be a könnyű drogok, aztán szépen apránként a heroin is. És nagyon sokan belemásztak, már 1993-ban függők voltak. Sokan még a '90-es években meghaltak túladagolásban, de még idén is halt meg egy srác, akivel együtt nőttem fel.
Egy másik fiú 1998-ban teljesen betépve megölte a barátnőjét (18 késszúrással), levette róla az aranyakat, vett magának cuccot, és be akarta adni az aranylövést, de a faterja még időben hazaért. Kapott 20 évet, abból 11 már eltelt. Ő is leszokott, de milyen áron!

Nálunk voltak durva történetek, pedig még csak nem is a Havannán laktunk. :roll:

Kép
katy76

Katy:koszi,igyekszek nagyon turelmes lenni,de elfogy sajnos ha ilyenek tortennek....csak az a baj,hogy nem akarom,hogy ez Hangi es az en kapcsolatom karara valjon...

Tabati;erdekes amit irsz.....es lehetsz akar szerencses is...de azert mert valamirol nem tudunk,meg sajnos letezik...ehhez nem kell rossz tarsasag,vagy feltetlenul lakotelep sem.....en sokfele embert ismerek,ismertem,aki belekeveredett csunyan.....eleg egy rossz pillanat...es mindegy milyen a hattered,az eszed 1x nincs a helyen,es lehet mar keso!!!
En 34 vagyok,de mar 15 eveskorom ota tudok dolgokrol.....Eppen hogy a mi korosztalyunknal volt egy oriasi robbanas a drogok teren....elerheto,megszerezheto,kifizetheto.....es rengeteg kozul lehet valasztani....

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre, de nem is volt egyszerű a kezdet, volt egy pár be nem tervezett dolog, de most már megpróbálok írni is, eddig csak olvasgattalak Titeket néha-néha.

Dorka már 3 hónapos, mindjárt ismét oltás, hasfájás ismét előjönni látszik, és talán a fogzás is kezdődik.
Csatolok egy képet! Ja, és jól esett, hogy hiányoltatok, csak akkoriban, mikor azt olvastam, pont nem volt erőm írni. Bocsi miatta.:)

Kép

f.nikici

Katy:en sem a havanna ltp.en laktam :wink:
Rengeteg csunya estet ismersz akkor te is.....olyan szomoru ez......
A Pesty fekete doboz c.musorbol is ismertem par embert....De szerintem nem kell messzire menni sehol sem,hogy ilyenekkel talakozzunk sajnos....

TabatI;hurra ablakok!Alakultok!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Annnnyira büszke vagyok a kisfiamra :D :D :D !!!!!! Tegnap 9-kor elaludt, egyszer evett 4-kor, aztán nyolcig szunya. Délelőtt teljesen "menetrendszerű" volt, és egy hang nélkül elaludt mindkét alkalommal. Délben bementünk a barátnőm munkahelyére (apával együtt), ahol végig aludt, majd mosolygott mindenkire, utána hazamentünk a barátnőmhöz, ott evett, mosolygott,aludt, aztán kimentünk barátokhoz, mert Ricsi segített festeni, Botond továbbra is egy angyal volt (az üres lakásban azzal szórakozott, hogy nagyokat sikongatott, aztán azon viháncolt hogy visszhangzik :lol: ), utána hazaugrottunk átöltözni, és átmentünk a barátainkhoz vacsizni. Ott is megcsodáltatta magát, aztán evett, nézelődött, hazafelé végig aludt, 8-kor fürcsi volt, utána kaja és 9-kor letettem. Egész nap egy rossz szava nem volt! :D :D :D :D :D Mindenkinek ilyen csodagyereket kívánok, mint ma az enyém :wink: !

Amúgy már akartam írni, hogy úgy két hete nagyon durván kinyílt a gyerek értelme :shock: ! Nehezen tudom magyarázni, de látszik rajta, hogy egyre tudatosabb, nem csak bambul, hanem figyel, elvan egyedül akár 45 percig is, és rendesen lehet vele "beszélgetni" :shock: . Olvastam, hogy van akinél folyamatosak ezek a változások, és vannak akiknél ugrásszerűek. Na, nálunk ez akkor ugrás volt, hogy Olimpián is indulhattunk volna vele :lol: .

Babaproject 2011 :D : Jelentkezők felvéve :wink: ! Akkor lőjük be, hogy 2010 nyarán nekilátunk gyereket gyártani! Ez nem csak a cukrom miatt fontos, hanem így talán kevésbé fog eltántorítani az addigra rosszcsonttá növekvő porontyom :lol: !

Bond!

Én még soha nem voltam úgy berúgva, hogy ne tudtam volna magamról, vagy akár csak hánytam volna tőle, mert szerintem nagyon gáz, főleg egy lánytól....
DE! Gyakorlatilag kortársa vagyok az unokahugodnak, vagy legalábbis nagyon élénkek az emlékeim ( :oops: :lol: ), így meg kell hogy védjem :wink: . Én 17 évesen már együtt voltam a Ricsivel, sőt, együtt is éltem vele, háztartást vezettem...stb. Ez közel sem követendő példa, de hidd el, meg van neki a magához való esze (főleg, hogy értelmes lány). Mi a teherbeesésemig minden hétvégén szórakoztunk/barátkoztunk (nem discoban, de akár ott is lehettünk volna...), és ha nem vezettem, én is mindig ittam :oops: ! Persze, tudni kéne a mértéket, de lehet, hogy nem is iszik sokat, csak gyenge a gyomra :roll: :lol: :lol: . (Amúgy én a cukrom miatt nagyon jól bírom a piát, sose rúgok be és általában kihullanak mellőlem a csajok,mert mindig tartani akarják a lépést :oops: :lol: :lol: :lol: ). Ez hozzá tartozik a fiatalsághoz! Szerintem az itteni DM-fanok sem szörpikét szürcsölgettek a Gödörben :roll: :lol: . Szerintem inkább ilyen legyen, mint befordulósotthonülősantiszociális! Meg bénán hangzik, de örüljetek, hogy nem csinál semmi "durvábbat", mert ma már az is alap egyes körökben :evil: :evil: :evil: :evil: !
És ez sztem totál független a szülők állapotától: én elvált szülők gyereke vagyok, 15 évesen kostoltam bort először, május 1-én, Ricsi szülei együtt voltak, mégis 12 évesen rúgott be először (rendesen, hányásig) :shock: :evil: :evil: :evil: .
persze nem fogok örülni, ha a fiam s*ggrészegen vergődik haza ( :evil: ), szóval inkább a mértékletességre kéne őket sarkallni, mert önmagában azzal, hogy időnként alkoholt iszik sztem nincs nagy baj! Valahogyan úgyis levezetné a feszültséget, és ez még mindig az egyik leghétköznapibb megoldás...
(Én egyetlen dologhoz ragaszkodtam mindig: soha nem vezetek ittasan, és nem ülök be senkihez, aki ivott!!!!!)

Suttogó: Egyáltalán nem nagy durranás, és pont ezért tetszett meg először! Teljesen "barátságos" és szélsőségektől mentes módszer szerintem. Féluton van a Ferber-féle "ridegtartás", és az "igény szerinti" nevelés között. Valójában szerintem egy magabiztos, jó szülő eleve rátalál idővel a helyes útra, de sajnos nagyon kevesen születnek annak, így ez egy nagyon jó mankó lehet! A "suttogó" egy nőci, aki olyan a csecsemőknél, mint a kisgyerekeknél Jojo (Segítség, szülő vagyok), szóval ha nem bírsz a kisbabáddal, ő odamegy pár napra és segít megkeresni és megoldani a problémát.
Ő fejlesztette ki a 4é módszert (Étkezés-Ébrenlét-Édes álom-Én), ami a babáink korára vetítve kb. 25-30perc szopi, 40-60 perc "játék", majd 60-90 perc alvás. Az Én arra az időre vonatkozik, amíg az anyuci magával/háztartással/apával foglalkozik. A könyv a napirend beállítására és a fentiekkel kapcsolatos problémák sokaságára ad megoldást! Nekem nagyon bejött, mikor olvastam!
Én ugyan nem erőltettem kicsit sem a 4é-t, de Botond teljesn magától beállt rá, aztán már tudatosan odafigyeltem, és mostanra teljesen kiszámítható a napirendje! Nagyon megkönnyíti az életünket! És nyilván az sem véletlen, hogy enyémfiam is így állt be, mert azért lett így kialakítva, mert egy ilyen korú gyereknek általban ezek az igényei!
Egy olvasást mindenképpen megér, mert tényleg rengeteg dologra nyújt megoldást, szerintem a lehető leghumánusabb módon! :D

Breki!

Teljesen megértem az érveidet! Nekem ugyan a koromba simán beleférne, egyelőre mégis "csak" 2 babát akarunk biztosan. Aztán majd meglátjuk, hogy alakul az egészségünk, az anyagi helyzetünk, családi életünk, karrierünk....
Szerintem is tökre "lányos" szülők vagytok (amennyit megismertünk belőletek). Ránk tök vegyesen mondanak lányost, fiúst is, úgyhogy ide is jöhet a csajszi (is) :wink: .

Szopi:
Anyu a tesómat 6 hónapig, engem 3 hónapig szoptatott kizárólagosan, mégis mindketten cukrosak lettünk :? . Az 1-es típusú diabnál csak kis mértékben segít az anyatej, a 2-es típusúnál viszont sokkal jelentősebb az összefüggés! Ugyanakkor tudjuk, hogy az teljességgel megelőzhető a helyes életmóddal, arra pedig amúgyis kötelességünk megtanítani a gyerekeinket, ha tudjuk szoptatni, ha nem :wink: ! Persze örül az ember, ha szoptatni tud, de ez éppúgy túl van lihegve, mint a természetes szülés, meg ilyesmik :? ! Én ettől a falramászom :evil: !

Jóslás: Nekem egy vastag vonalam van, és egy elég vékony (most már, de tényleg folyamatosan változik, ahogy múlnak az évek :shock: ). Akkor reméljük bejön a dolog :wink: !

Moremilk: 2 napja vettem, mert a tali óta még mndig nem akart helyreálnni a tejem (több dolog is közrejátszott) :? . Estére már csak két ciciből volt elég, és orrba-szájba fejnem kellett (éjszaka is pluszban). Szóval vettem moremilket a Pólusban.
Tejem: :mrgreen: , Ára: :evil: , cukrom: :shock: !
De mivel írtad, hogy felvitte, így számítottam rá, és kordában tudtam tartani :wink: ! Még beveszek egyet-egyet, de sztem most már megint helyreáll a rend :wink: .

Pagika!

Dejóóóó hallani rólatok! A képeket csekkolom :wink: ! Én annyira büszke vagyok rád! A szememben hős vagy :D !

Ancsurti!

Épp írni akartam, hogy tuutiii, hogy fáradt, de már látom, hogy tényleg az volt! Sztem nektek nagggyon jól jönne a Suttogó, mert segítene, hogy hogyan altasd, meg ilyesmikben.... Anyukád nem tud neked küldeni postán? Vagy lehet, hogy egyenesen rendelheted oda :wink: !

Boo!

1-2 pisi simán eltűni úgy a pelusban, hogy fel sem tűnik! Érdemes beletenni egy papírzsepit a fütyköshöz, így ellenőrizheted, hogy tényleg nem pisilt-e, vagy csak túl jó a pelus :wink: . Én éjszakára sem adnék tápi!!! Ez a pár nap nem arról szól, hogy jól aludjon csórikám! Arról nem is beszélve, hogy nagyon(!!!) sokat számít a cicidnek az a 8 óra kiesés! Még a 2*4 óra is határeset jelen esetben! Én eddig sem értettem, miért nem fejtél/szoptattál éjszaka, ha szaporítani akarsz, de nem akartam beleugatni... :roll: . Viszont most pláne nem szabadna hagynod őt aludni! Ha magától nem kel föl, akkor minimum egyszer etesd meg álmában (én úgy szoktam, hogy a vállamra teszem, picit megdörzsölöm a hátát, meg megpuszilgatom, hogy legalább félig felkeljen, és akkor már rácuppan. ha teljesen alszik esélyem sincs. és lehet, hogy negyed óra is kell, mire rákap, de akkor is adj neki!!).
Ha kanálról nm eszi a tápszert, akkor nem éhes!!!! Hidd el, az éhes gyerek még zacsiból is beszipuzná a tejet, ha kéne :lol: . Szóval ne parázz! Nem fog éhenhalni!!!! És az amúgy magabiztos, öntudatos anyuka, kapja már össze magát, és örüljön ezerrel, ha a gyerek nem visít, hanem elégedett!!! :wink:
Jelzem, hogy az én gorilla-fiam 80-nal jóllakik mostanában( :shock: ), míg Roló 2 decit leküld! Ha Zsirenek ennyi alég, akkor örülünkés nem tömjük, csak mert a redvás szakirodalom szerint.... :evil: .
Nem is tudom mit vártál?! Gondoltad majd Miss különvélemény fia tankönyvi gyerek lesz? :twisted: :lol: :lol: :lol:
Melletted állunk, te kis Booota, de tnyleg következetesebbnek kell lenned!!!! Szeretölelbátorítsegítővududalokaténekel :lol: :lol: :lol:

Húúúamindenit, uhhh :lol: (még szerencse, hogy apa kocsizik, mert most kapnám a szemrehányást :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pagika, Nikici!
Jó, hogy jelentkeztetek! :wink:
Dorka nagyon édes! Vörös a haja, vagy csak a képen tűnik úgy?

Tinikori piálás:
Én is kipróbáltam, sőt egyáltalán nem vagyok rá büszke, de 15 évesen úgy jártunk le a Lyukba a barátnőmmel, hogy előtte ittunk boros kólát. Persze sosem annyit, hogy ne menjen ki belőlünk időben, így Anyu sosem tudta meg. Nem is voltam soha rosszul.
És én is jól tanultam.
Szerintem a fiatalok 90%-a kipróbál ezt azt, csak sokan nem vallják be.
És nem bántam meg semmit abból, amit csináltam, és teljesen normális felnőtté váltam.

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: